ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد فولدر های غیب شده در یک درایو

siamak_kh
09-09-2012, 23:15
سلام خدمت دوستان پی سی ورلد
یه سوال
فولدر های موجود در یک درایو ،ویروسی شدند ....نود 32 ، ویروس یا کرم رو شناسایی و پاک میکنه........اما بعد از پاک شدن ویروس، با وجود اینکه حجم درایو اشغال هست، هیچ فولدری پیدا نیست... (فولدر ها ومحتویات درون آن همگی غیب شدند).
چطور میشه فولدها رو دوباره برگرداند؟؟؟؟؟
این مشکل برای 3 نفر دیگه از دوستان هم پیش اومده.

van123
09-09-2012, 23:46
سلام خدمت دوستان پی سی ورلد
یه سوال
فولدر های موجود در یک درایو ،ویروسی شدند ....نود 32 ، ویروس یا کرم رو شناسایی و پاک میکنه........اما بعد از پاک شدن ویروس، با وجود اینکه حجم درایو اشغال هست، هیچ فولدری پیدا نیست... (فولدر ها ومحتویات درون آن همگی غیب شدند).
چطور میشه فولدها رو دوباره برگرداند؟؟؟؟؟
این مشکل برای 3 نفر دیگه از دوستان هم پیش اومده.
جواب شما رو تو پ.خ دادم
مشکل شما اینه که بعد از پاک کردن ویروس کاری رو که ویروس کرده یعنی مخفی کردن فایلاتون رو یه حالت قبل برنگردوندین
شما وارد CMD بشین بعد وارد درایو مورد نظر و بهد دستور Attrib –h –s /d /s
مشکل حله دیگه

sonkia
11-09-2012, 12:10
جواب شما رو تو پ.خ دادم
مشکل شما اینه که بعد از پاک کردن ویروس کاری رو که ویروس کرده یعنی مخفی کردن فایلاتون رو یه حالت قبل برنگردوندین
شما وارد CMD بشین بعد وارد درایو مورد نظر و بهد دستور Attrib –h –s /d /s
مشکل حله دیگه

دوست عزیز این مشکل واسه منم پیش اومده اگه ممکنه منم راهنمایی كنيد, چون اصلا نفهمیدم باید چکار کنم!!!!!

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

van123
17-09-2012, 17:20
دوست عزیز این مشکل واسه منم پیش اومده اگه ممکنه منم راهنمایی كنيد, چون اصلا نفهمیدم باید چکار کنم!!!!!

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

نمیدونم مشکلت حل شده یا نه
ببینید شما اول یه بار سیتمتونو ویروس یابی کنید با آنتی ویروس آپدیت شده مثل نود
بعد تو Run تایپ کنید CMD بعد وارد درایو فلش بشید و دستور Attrib –h –s /d /s رو بنویسد
دیگه حله

mk_barsa
18-12-2013, 22:49
سلام ممنون از این پستت.من دیروز ویندوزمو عوض کردم اما فقط درایو ویندوز یعنی c رو کلا پاک کردم.چون بقیه اطلاعات سایر درایوامو میخاستم.اما وقتی ویندوز نصب شد درایو دی وی دی رایتر و درایو سی دی رایترم نیستن(کلا همین دوتا درایو واسه اجرای سی دی یا دی وی دیو دارم).در ضمن تو device manager و disc management رو زیرو رو کردم اما نتنها ک مخفی نشده بلکه اصلا انگار نیستن.در ضمن هیچ درایوی واسه ی اجرای دی وی دی یا سی دی جهت نصب دوباره ی ویندوز ندارم.الانم خیلی کلافه شدم.نمیدونم چیکار کنم.کمکم کنین

mk_barsa
18-12-2013, 22:53
سلام ممنون از این پستت.من دیروز ویندوزمو عوض کردم اما فقط درایو ویندوز یعنی c رو کلا پاک کردم.چون بقیه اطلاعات سایر درایوامو میخاستم.اما وقتی ویندوز نصب شد درایو دی وی دی رایتر و درایو سی دی رایترم نیستن(کلا همین دوتا درایو واسه اجرای سی دی یا دی وی دیو دارم).در ضمن تو device manager و disc management رو زیرو رو کردم اما نتنها ک مخفی نشده بلکه اصلا انگار نیستن.در ضمن هیچ درایوی واسه ی اجرای دی وی دی یا سی دی جهت نصب دوباره ی ویندوز ندارم.الانم نمیدونم چیکار کنم.کمکم کنین

ATRGT3
19-12-2013, 13:16
سلام ممنون از این پستت.من دیروز ویندوزمو عوض کردم اما فقط درایو ویندوز یعنی c رو کلا پاک کردم.چون بقیه اطلاعات سایر درایوامو میخاستم.اما وقتی ویندوز نصب شد درایو دی وی دی رایتر و درایو سی دی رایترم نیستن(کلا همین دوتا درایو واسه اجرای سی دی یا دی وی دیو دارم).در ضمن تو device manager و disc management رو زیرو رو کردم اما نتنها ک مخفی نشده بلکه اصلا انگار نیستن.در ضمن هیچ درایوی واسه ی اجرای دی وی دی یا سی دی جهت نصب دوباره ی ویندوز ندارم.الانم نمیدونم چیکار کنم.کمکم کنین

اگر تو دیوایس منیجرتون گزینه DVD\CD-Rom Driver وجود نداشت روی نام کامپیوترتون راست کلیک کرده و گزینه اول رو بزنین

نتیجه رو همینجا بذارین

mk_barsa
23-12-2013, 00:24
سلام.ممنونم از راهنماییتون اما این کار هم کردم. اما نشد ک نشد.

جاسم کدخدایی بنت
23-12-2013, 09:56
سلام

تو ویندوزتون وازد regedit بشید و به آدرس زیر برید.

HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTEM
CurrentControlSet
Control
Class

پوشه ی 4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 رو پیدا کنید و داخل کادر سمت راست LowerFilters و UpperFilters رو پاک کنید.

یک باز سیستم تان را restart کنید.

mk_barsa
23-12-2013, 13:48
جاسم جان این فرمانو اجرا کردم اما چیزی بنام lower filter -upper filter نبود

mk_barsa
23-12-2013, 13:48
جاسم جان این فرمانو اجرا کردم اما چیزی بنام lower filter -upper filter نبود

جاسم کدخدایی بنت
23-12-2013, 13:55
سلام

یک بار تو بایوس هم نگاهی بندازید که مطمئن بشید سیدی رام تان هست اونجا یا نه

ویندوزتان 7 هست ؟

hamidreza2010
23-12-2013, 14:02
سلام
فایل زیر رو دانلود کنید و توی درایورهایی که فایلهاتون مخفی شدن اجرا کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mk_barsa
24-12-2013, 12:43
سلام

یک بار تو بایوس هم نگاهی بندازید که مطمئن بشید سیدی رام تان هست اونجا یا نه

ویندوزتان 7 هست ؟
نه تو بایوس هم نیس.ویندوزم ایکس پیه.بدبدختی ویندوز هم نمیتونم دوباره بریزم چون در اصل درایو سی دی رایتر یا دی وی دی رایتر ندارم

جاسم کدخدایی بنت
24-12-2013, 13:45
سلام

اگه تو بایوس نیست شما اول تنظیمات بایوس رو default کنید.

کابلی که به سی دی رام وصله رو تعویض کنید مثلا از هارد بردارید به سی دی رام بذارید بعد تو بایوس نگاه بندازید .

mk_barsa
24-12-2013, 20:00
سلام

اگه تو بایوس نیست شما اول تنظیمات بایوس رو default کنید.

کابلی که به سی دی رام وصله رو تعویض کنید مثلا از هارد بردارید به سی دی رام بذارید بعد تو بایوس نگاه بندازید .
سلام جاسم جان.من چک کردم اما مشکل رفع نشد.ب نظرت اگه از پنجره سیستمو پرت کنم بیرون درست میشه؟:n13:

hamidreza2010
24-12-2013, 21:18
سلام جاسم جان.من چک کردم اما مشکل رفع نشد.ب نظرت اگه از پنجره سیستمو پرت کنم بیرون درست میشه؟:n13:

ببخشید یبار دیگه مشکلتون چیه؟