PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریزش موی آزار دهنده و 2 نسخه متفاوت از 2 متخصص! علل و راه کارها ؟!

mf.designing
09-09-2012, 13:20
سلام خدمت دوستان عزیز:11:

قبلا هم در این انجمن بخشی از سوالاتم رو مطرح کردم اما به پاسخ های کاملی نرسیدم ! الانم یه راست میرم سر اصل مطلب :

حدود 15 ماه پیش ریزش موی شدید من به طوری ناگهانی شروع شد ! به طوری که خیلی آروم به موهام دست میزدم کلی مو میومد دستم، یطوری موهام کاملا سست شده بودن ! تخت خواب و بالش و لباسام همجا مو شده بود ! بطوری که تو 3 ماه کاملا موهام کم پشت شدن ! و من هم خیلی ناراحت از این جریان سراغ چنتا دکتر خوب رو گرفتم که برم.
به یکی از معروف ترین دکترها مراجعه کردم (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و و استاد و پزشک معروف تبریزی) کمی بررسی کردم و جواب آزمایشی که چند روز گرفته بودم هم بهش نشون دادم. دستی به موهام زد و مقداری مو هم دستش اومد ! چیزی بهم نگفت و نپرسید و این نسخه رو برام پیچید ! :

1- progestrone 2/9 PG 10 Alcohol up to 100a
2- shampoo ducrey
3- 10t ross mary
همین !
با دوستان مشورت کردم گفتن جواب نمیگیری بخصوص اینکه تجویز پروژستزون هم اینو نشون میداد !! اصلا این هرمون زنانست ! (شایدم من ناآگاهی به خرج دادم!) داروهاش رو مصرف نکردم !!

رفتم سراغ یه دکتر دیگه ! ایشون هم چیزی جز یه سرم مو و شامپو و Nutricap که فک کنم ویتامینهای مخصوص پوست و مو هست تجویز نکرد! یک ماه مصرف کردم و هیچ جوابی نگرفتم و اوضاع هم روز به روز بدتر شد !

رفتم سراغ دکتر بعدی که خیلی از دوستان نزدیکم ازش جواب گرفته بودن ! ایشون معاینه خاصی انجام نداد و داروهای زیر رو نوشت :

- finastride 1mg (روزی 2تا)
- prostafit
- zink
- و یه داری ضد قارچ که اسمش یادم نیست !
- شامپو ماینوکسا (حاوی ماینوکسیدل)
- و یه محلول که اونم نمیدونم چی بود !

از همون هفته اول مصرف من کاملا جواب گرفتم و یکهو اون ریزش شدید کاملا قطع شد ! منم خیلی امیدوار و روحیه خوب هم به بهبود کمک کرد و تو مصرف 6 ماه این داروها (که ماهی بیشتر از 80 ت میشد) حتی خیلی از قسمتهای کم پشت شده پر پشت تر شدن .
دوره مصرف 6 ماهه بود و من بعد از 6 ماه داروهارو قطع کردم! اکثر مطالب موجود در نت نوشته بودن بلافاصله بعد قطع فیناستراید ریزش برمیگرده اما تقریبا تا 4 ماه من ریزش جدیدی نداشتم تا اینکه 2 ماه پیش کاملا شروع شد و شایدم بدتر و سریع تر از قبل ! یه طوری که کلل گردنم هم میشه پر مو و آزار دهنده و ناراحت کنندست !
با پزشکم تماس گرفتم و گفتن باید بعد 6 ماه هم قطع نمیکردی و دز پایین تر مصرف میکردی ! من دوباره داروهارو تهیه کردم و بعد 1 ماه مصرف دریغ از کمی تاثیر !! و الان دارم به سمت کچل شدن پیش میرم !!

اما موردی که هست الان که دیگه مصرف داروهارو هم قطع کردم پوست سرم خارش داره و پوسته پوسته میشه و اینا مثل شوره دیده میشن ! ریزش شدید هم که دیگه هیچی ! چنجا هم خوندم که تو سن من (23) کمی بعیده که ریزش ارثی با این سرعت آغاز شده باشه ! یعنی دارم به ارثی بودنش شک میکنم !!!

من چیکار باید انجام بدم و مشکل کار کجاست ؟! با این وجود و مواردی که گفتم میتونه ارثی نباشه و دلیل دیگه ای باشه ؟!

ممنون :40:

F l o w e r
09-09-2012, 17:09
.

سلام

► هـر گـونــه ســوال راجــع به مــــ ـو در ایـنجــا مطــرح شــود ◄ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:11: