ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : واسه ساخت یه سایت فروشگاه جوملا بهتره یا وردپرس؟

jedivssith
09-09-2012, 00:33
درود

برای ساخت یه سایت با فعالیت فروشگاهی که بیشترین امکانات رو در اختیار من بگذاره کدامیک از دو برنامه وردپرس و جوملا مناسب تر هستند. من دنبال برنامه آسون تر نیستم. دنبال این هستم که اختیار ویرایش، اضافه کردن و رنگ و لعاب دادن به سایت رو بیشتر داشته باشم و دستم بیشتر باز باشه. اما می خوام بین این دو برنامه یکی رو انتخاب و شروع کنم.

حالا یه چیزهایی رو که تو ذهنم هست رو می خوام بدونم می تونن بسازن: مثل منوی درختی از موضوعات طبقه بندی شده که با کلیک رو علات جمع کنار موضوع زیر مجموعه اون موضوع و طبقه باز بشه (مثل سایت Heroturko.com)، من مدام می خوام عکس، لینک،‌ مطالب و از این جور چیزها بزارم. آیا اینها به راحتی امکان پذیر هستن یا دچار مشکل خواهم شد و باید دنبال گزینه های دیگر باشم؟

سپاس:40:

Molibden
10-09-2012, 13:26
هیچکدوم
شما بهتره از سیستمی استفاده کنید که اختصاصا برای این کار نوشته شده
که من پرستاشاپ رو پیشنهاد میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
28-11-2012, 12:15
سلام. شما می تونید از فروشگاه ساز های موجود در وب فارسی استفاده کنید مانند مارکت ساز و پرستاشاپ و بسیاری موارد دیگر که با جستجو به نتیجه می رسید اما بیشتر این فروشگاه ها اجازه دسترسی به source برنامه را به شما نمی دهند و شما نمی توانید تغییرات بنیادین را در آن ایجاد کنید.
اما اگر بین وردپرس و جوملا انتخاب من با جوملا خواهد بود. کامپوننت virtuemart امکانات فوق العاده ای را در اختیار شما قرار می دهد. پلاگین های شتاب هم برای آن نوشته شده است و می توانید آن را به شبکه شتاب هم متصل کنید.

reystar.net
22-12-2012, 21:35
سلام دوست عزیز دوستان به سوال شما جواب دادن بد نیست بدانید وردپرس برای فروشگاه بسیار مناسب هست مخصوصا با سئو بالا که داره میتونه یک سیستم کامل فروشگاهی تبدیل بشه ولی باید قالب گرافیکی مناسبی برنامه نویس به شما بده که توانایی خاص خودش رو داره ساخت یک فروشگاه با وردپرس راحته ولی قالب خوب داشتن نه اگه خواستی حتما از طریق وبسایت من با من در ارتباط باش