مشاهده نسخه کامل
: فوری : تفاوت hp با acer
omid_juve
08-09-2012, 18:33
سلام
میخواستم ببینم بین hp probook 4540s و Acer Aspire V3-571G-53214G75Makk کدوم بهتر هست؟
هردو همه ی مشخصاتشون عین هم هست فقط فرقش توی گراقیک هست که hp گراقیکش Radeon HD 7650M DDR3 و acer :GeForce GT 630M .
حالا به نظر شما کدوم بهتر هست ؟؟؟
Highbury
08-09-2012, 20:53
هر دو لبتابهای خوبی هستن
گرافیک 630 کمی از 7650 بهتره. البته شما که در قسمت لبتابهای عمومی تاپیک زدین پس شاید زیاد مهم نباشه.
در کل مهمترین تفاوت همون ظاهرشه و طبق سلیقتون یکی از آنها را خرید کنید.
omid_juve
09-09-2012, 17:52
ببخشید کیفیت لپتاپ acer چه طور هست؟منظورم اینه که شنیدم زیاد خرابی داشته..حالا این لپتاپ چه طوریه؟کسی داشته ازش؟راضی بودن؟
griefcottage
15-09-2012, 17:04
اچ پی بهتره!من خودم دارم راضی ام ازش
ایسر رو خبر ندارم!!!
orbital2
15-09-2012, 17:30
به نظر من البته باز به نظر من (واسه اینکه طرفداران اچ پی نزنن ما رو ) پیشنهاد می کنم ایسر بخر چون یه گارانتی معتبر پشتش هست ولی با اینکه اچ پی هم مارک بسیار خوبیه اگه با گارانتی معتبر پیدا کردی بخر.
البته بعد از گارانتی بیشتر سلیقه ی شما مهم هستش!
Zeitgeist
15-09-2012, 18:05
به نظر من البته باز به نظر من (واسه اینکه طرفداران اچ پی نزنن ما رو ) پیشنهاد می کنم ایسر بخر چون یه گارانتی معتبر پشتش هست ولی با اینکه اچ پی هم مارک بسیار خوبیه اگه با گارانتی معتبر پیدا کردی بخر.
البته بعد از گارانتی بیشتر سلیقه ی شما مهم هستش!
به نظر بنده که با محصولات متفاوتی از hp تابحال کار کردم، شرکت تهران فالنیک ( iranhp.ir ) به طور جدی، لیاقت نماینده رسمی hp در ایران بودن رو داره.
در حالی که بسیاری از قطعات جانبی دستگاه های hp در داخل بازار تقلبی یا خراب هستن، مغازه ها در اجناس دست میبرن یا دست دوم به عنوان نو میفروشن، و فروشندگان هیچ مسئولیتی درقبالشون قبول نمیکنن، شرکت تهران فالنیک تا به حال ندیدم جنس غیر اورجینال به مشتری بده و با تیم حرفه ای ای که دارن، تمامی مشکلات سخت افزاری پیش اومده رو تا جای ممکن که در ایران بشه، تعمیر میکنن و به حق که پاسخگوی شرایط گارانتی محصولات hp هستن.
حتی اگر محصولتون گارانتی خودشونم نباشه با کمترین هزینه براتون تعمیر میکنن.
همونطور که شاید بدونید، hp محصولات بسیاری از خانگی تا حرفه ای تولید میکنه و تنها تجارتش laptop و دستگاه های چاپ، کپی و اسکن نیست؛ بلکه بخش اعظمی از کار شرکت معظم hp در قسمت تجهیزات شبکه هستش.
سرورهای hp از بالاترین کیفیت ها همیشه برخوردار بوده اند.
شرکت تهران فالنیک تمامی محصولات hp که در ایران کاربرد دارن رو خودش وارد و گارانتی میکنه و بسیارم مسئولیت پذیر و خوش برخوردن و این موضوع به من در چندین مورد ثابت شده.
من ارتباطی به این شرکت ندارم ولی از افراد و شرکت هایی که درست کار بکنن حمایت میکنم.
من هم مثل شما بین این دو مونده بودم . آخر هم 4540 رو گرفتم با گارانتی دلتوس.واقعا از خریدم راضی هستم.
v3 یه بدی داره این هم این هستش که بدنش پلاستیکی و براق هست و با کوچک ترین تماسی با دست جای انگشت روش میمونه و آدم رو دیوونه میکنه تازه صفحه نماس براق داره که در جلوی نور آفتاب دید غیر ممکن هست ولی 4540 بدنه آلمینیومی داره و اثر انگشت روش نمیمونه و صفحه نمایش مات داره.
موفق باشید
عزیز توی این موارد دیگه مشاوره نمیخواد،وقتی دو انتخاب توی یه سطحن شما برو بازار هر دو رو از نزدیک ببین خودت یکیو بر میداری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.