مشاهده نسخه کامل
: مشکل صدا در مادربرد گیگا
tamirat91
08-09-2012, 16:30
سلام عرض می کنم خدمت دوستان یک مادربد گیگا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدلGA-H61M-S2PREV:2.0مشتری آورد برای تعویض ویندوز ویندوز را تعویض کردم سی دی درایورش هم نصب کردم ولی صداش نصب نمیشه سی دی خود مادربرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ودرایورش هم به صورت دستی وهم بصورت اتومات نصب کردم فرقی نکرد ویندوزهم تعویض کردم باز فرقی نکرد به نظر شما چکار کنم باتشک
ر
سلام عرض می کنم خدمت دوستان یک مادربد گیگا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدلGA-H61M-S2PREV:2.0مشتری آورد برای تعویض ویندوز ویندوز را تعویض کردم سی دی درایورش هم نصب کردم ولی صداش نصب نمیشه سی دی خود مادربرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ودرایورش هم به صورت دستی وهم بصورت اتومات نصب کردم فرقی نکرد ویندوزهم تعویض کردم باز فرقی نکرد به نظر شما چکار کنم باتشک
ر
یک عکس از دیوایس مینیجر بدین
آخرین ورژن درایورشو از سایت خود گیگا دانلود و نصب کنید
tamirat91
08-09-2012, 19:56
سلام بازم درست نشد سیستم یک ماه نیست خریده وخداییش نو نو نمی دونم چرا این کار و می کنه
سی پی یو 4هسته ای گرافیک آنبرد 1.5 سوکت 1155 مدل نادربرد همGA-H61M-S2PREV:2.0
از اینترنت هم درایورش وگرفتم بازم نشد البته قبل از اینکه ویندوز جدید بریزم صدا روش نصب بود الان هم تودیوایس مننجر نصبه ولی آیکون بلندگو پایین دسکتاپ ضربدر روش خورده وبعضی از بازیهارو که می خوام نصب کنم میگه کارت صدا موجود نیست دیگه نمی دونم چکار کنم کمک کنید باتشکر
سلام بازم درست نشد سیستم یک ماه نیست خریده وخداییش نو نو نمی دونم چرا این کار و می کنه
سی پی یو 4هسته ای گرافیک آنبرد 1.5 سوکت 1155 مدل نادربرد همGA-H61M-S2PREV:2.0
از اینترنت هم درایورش وگرفتم بازم نشد البته قبل از اینکه ویندوز جدید بریزم صدا روش نصب بود الان هم تودیوایس مننجر نصبه ولی آیکون بلندگو پایین دسکتاپ ضربدر روش خورده وبعضی از بازیهارو که می خوام نصب کنم میگه کارت صدا موجود نیست دیگه نمی دونم چکار کنم کمک کنید باتشکر
صدا رو حالت mute نیست ؟
یک عکس از دیوایس مینیجر بده
اسپیکر سالمه ؟
tamirat91
08-09-2012, 20:11
سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده نمی تونم عکس بگذارم ولی تودیوایس مننجر هیچکدوم از دیوایسها نه علامت تعجب دارند نههیچی دیگه کلا نصب شده ولی پایین روی آیکون که کلیک می کنم برای تنظیم یک پنجره باز میشه وشروع می کنه به سرچ کارت صدا وهر نرم افزار بازی هم می خوام نصب کنم ارور می ده که کارت صدا پیدانشد با تشکر
چک کنید ببینید کارت صدا از بایوس فعاله یا نه
همچنین audio جلوی کیس فعال باشه هم این اتفاقات میفته
تنظیمات صدا رو چی ؟ چک کردین ؟ در کنترل پنل
tamirat91
08-09-2012, 20:51
سلام بایوسش از این جدیدهاس باید کجاش برم و صدا جلوی کیس قطع ووقتی می خوام وارد تنظیمات کنترل پنل بشم این ارور رو میدهد
YOU ARE SEEING A BLANCK BECAUSE THERE NOT AUDIO DEVICES PLUGGED IN THE SYSTEM. TO ACTIVE GUI PLEASE PLUG AN AUDIO DEVICE IN THE SYSTEM
تو تنظیمات بایوس بگرد ببین چیزی میتونی پیدا کنی
tamirat91
08-09-2012, 21:41
توتنظیمات بایوس هم کنترولر صدا فعال بود
میتونه این مشکل از صدای مین باشه
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کن درست نشد صدای مین ایراد داره کارت صدا داری چک کنی ؟
بایوس مین رو هم آپدیت کن
tamirat91
09-09-2012, 08:09
بایوس را آپدیت کردم صداش از کارت صدا هم در نمیاد پاورهم قویتر گذاشتم اسپیکرهارو هم تعویض کردم ولی باز درست نشد دیگه هیچی به ذهنم نمی رسه لطفا راهنماییم کنید باتشکر
tamirat91
09-09-2012, 09:19
سلام دوستان مشتری سیستم رابرد خونه گفتم برو با اسپیکرهای خودت امتحان ببین چی میشه امروز اومد می گه صداش خوب شده شما نمی دونید دلیلش چی بوده
سلام دوستان مشتری سیستم رابرد خونه گفتم برو با اسپیکرهای خودت امتحان ببین چی میشه امروز اومد می گه صداش خوب شده شما نمی دونید دلیلش چی بوده
بهش بگین اگه دوباره مشکل بوحود اومد بگه
باید ببینیم دوباره مشکل ایجاد میشه یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.