مشاهده نسخه کامل
: مجددا کنکور!
Noghabyte
08-09-2012, 15:50
دوستان سلامپارسال سنجش گفته بود دانشجوی روزانه ای که تا 28 آذر انصرافش قطعی بشه میتونه کنکور 91 رو شرکت کنه که البته یه مشکلی وجود داشت و اونم نظام وظیفه بود که چهار ماه فرصت میداد تکلیف مشمولیت خودت رو معلوم کنی ولی حالا که این فرصت یک سال شده می خوام بدونم امسال هم اگه تا همون تاریخ انصراف بدیم میشه 92 رو شرکت کرد؟من چند روز پیش همین سوال رو از سنجش پرسیدم نوشته تا دفترچه نیاد معلوم نیست. دوباره پرسیدم خوب تا اواسط آذر که شما دفترچه رو بدین من کی فرصت می کنم انصراف بدم؟ (چون دانشگاه میگه انصراف یک ماه طول میکشه!) اینو که پرسیدم بلافاصله زنگ زدن آقایه میگفت ما فعلا هیچی نمیدونیم اصلا معلوم نیست سال دیگه کنکور برگزار می کنیم یا نه!!!!!حالا من موندم اگه بخوام کنکور بدم که مجبورم این ترم رو مرخصی بگیرم فعلا بشینم بخونم ولی می ترسم سه ماه دیگه بگن ازتون ثبت نام نمیکنیم.چیکار کنم؟
pimimessi
05-08-2013, 17:28
آقا شما بالاخره چیکار کردی..میشه به منم بگی
pimimessi
05-08-2013, 17:29
میشه بعد از اعلام نتایج انصراف داد از روزانه؟ چون بین اعلام نتایج و اعلام قبولی تو رشته خودش 1 ماه فرصت هست
Alireza SM
05-08-2013, 18:50
شما هروقت انصراف بدي يك سال فرصت داري كه دفترچه بفرستي يا دوباره قبول بشي.
البته حق نداري دوباهر رشته قبلي رو بخوني
درضمن در تاپيك نظام وظيفه بايد سوال ميكردي
pimimessi
05-08-2013, 19:37
شما هروقت انصراف بدي يك سال فرصت داري كه دفترچه بفرستي يا دوباره قبول بشي.
البته حق نداري دوباهر رشته قبلي رو بخوني
درضمن در تاپيك نظام وظيفه بايد سوال ميكردي
سلام...من نظام وظیفه مشکل ندارم...معافیت دائم دارم...مشکل من تاریخ انصرافه...
اولا گفتن یک ماه قبل باید انصراف داد در حالی که تاریخ دفترچه کنکور و فاصله تا انصراف 1 هفته میشه..مشکل من اینه..میشه من صبر کنم بعد از اعلام نتایج انصراف بدم؟ روزانه می خونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.