مشاهده نسخه کامل
: مشکل با موس A4Tech X5-60MD
hamed_moh
08-09-2012, 14:37
سلام به همه اساتید
من به تازگی یه لپتاپ ایسر v3 گرفتم و یه موس a4tech x5-60md هم همراهش گرفتم. وقتی موس رو به لپتاپ وصل میکنم دیگه اسکرین سیور کار نمیکنه یا صفحه لپتاپ خاموش نمیشه. ولی وقتی موس رو جدا میکنم، یا مثلاً یه موس دیگه (مثل x5-70md) وصل میکنم دیگه این مشکل به وجود نمیاد. درایور موس رو هم از خود سایتش گرفتم و نصب کردم ولی فرقی نکرد. ویندوز رو هم عوض کردم بازم همین مشکل هست. به نظر شما سخت افزار موس مشکل داره یا ایراد از جای دیگه هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
وقتی موس رو میزنید به لپ تاب برید تو دیوایس مینیجر رو موس راست کلیک کنید peroperties بزنید در تب power managment ببینید چه گزینه هایی تیک خورده است
عملکرد موس رو هم در بایوس فعال کنید
با پورت های یو اس بی دیگه هم چک کردین ؟
hamed_moh
09-09-2012, 12:47
ممنون که جواب دادی. به پورتهای دیگه وصل کردم جواب نداد. رسیدم خونه بقیه مواردو چک میکنم خبرشو میدم بهتون.
بازم ممنون
hamed_moh
09-09-2012, 16:30
دوست عزیز تو قسمت power management فقط یه گزینه Allow this device to wake the computer بود که تیک خورده بود، تیکشو برداشتم بازم مشکل حل نشد. تو بایوس هم چیزی درباره موس و این جور چیزا وجود نداشت. خودم که دارم به نتیجه میرسم مشکل از موس هست. حالا موس من اینجوریه، یا این مدل کلاً اینجوریه دیگه نمیدونم !!!
موس رو روی یه سیستم دیگه تست کردین ؟
hamed_moh
09-09-2012, 18:34
نه هنوز سیستم دیگه یی دم دست نبود که باهاش تست کنم. حتماً این کار رو هم میکنم. ممنون از راهنماییهاتون
hamed_moh
11-09-2012, 16:47
سلام. رو یه سیستم دیگه امتحان کردم باز همین مشکلو داشت. پس میشه نتیجه گرفت ایراد از موس هست؟ کاریش میشه کرد؟
بله احتمالا موس مشکل داره
از یک موس دیگه استفاده کنید
hamed_moh
12-09-2012, 18:58
ممنون از راهنماییهاتون. یه چیز جالب! وقتی دستی اسکرین سیور رو میارم، خارج نمیشه! واقعا گیج شدم. اگه موس نمیزاره اسکرین سیور فعال بشه، پس چرا وقتی اجرا میکنم خارج نمیشه، ولی یه کم که موس رو تکون میدم خارج میشه. نمیدونم چی بگم والا!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.