مشاهده نسخه کامل
: درخواست نرم افزار ریکاوری هارد
armin_punisher6
07-09-2012, 23:36
سلام بچه ها.من هاردم مشکل پیدا کرد و مجبور شدم کل پارتیشن هارو پاک کنم.حالا دو باره 4 تا پارتیشن ساختم.حالا با چه برنامه ای ریکاوری کنم که همه چیزم برگردن فقط با همون فولدر بندی قبل.تاکید میکنم که نمیخوام اسم فولدرهایی که بودن تغییر کنن.
با تشکر.
نرم افزار power data recovery خوبه
برای فایل های ویدئویی هم نرم افزار pc tools file recovery خوبه
armin_punisher6
08-09-2012, 12:58
نرم افزار power data recovery خوبه
برای فایل های ویدئویی هم نرم افزار pc tools file recovery خوبه
اينايي كه گفتين اسم فايل و فولدر رو بعد ريكاوري تغيير نميدن؟
اينايي كه گفتين اسم فايل و فولدر رو بعد ريكاوري تغيير نميدن؟
اولی تغییر میده
armin_punisher6
08-09-2012, 21:18
اولی تغییر میده
واقعا دست درد نكنه.فعلا كل پاك شده ها رو اسكن كرده و دارم فعلا يه پارتيشن رو بر ميگردونم.ظاهرا كه عاليه.حتي اسم فيلمها و عكسها هم تغيير نداده.هروقت كل پارتيشنارو ريكاوري كرد خبر ميدم.
armin_punisher6
09-09-2012, 15:32
واقعا دست درد نكنه.فعلا كل پاك شده ها رو اسكن كرده و دارم فعلا يه پارتيشن رو بر ميگردونم.ظاهرا كه عاليه.حتي اسم فيلمها و عكسها هم تغيير نداده.هروقت كل پارتيشنارو ريكاوري كرد خبر ميدم.
با برنامه اولي يه پارتيشن رو ريكاوري كردم و همه برنامه ها رو آورد.ولي فيلمها و عكسهارو كه ميخواستم تعداد كمشون رو برگردوند.اكثرشونو خراب ريكاوري كرد و اجرا نميشن.برنامه دومم كه گفتين امتحان كردم ولي بعد اسكن فقط پارتيشنهاي الانمو پيدا ميكنه كه همشون خالين و اونايي كه فرمت شدن رو پيدا نميكنه.چي كار كنم؟
با برنامه اولي يه پارتيشن رو ريكاوري كردم و همه برنامه ها رو آورد.ولي فيلمها و عكسهارو كه ميخواستم تعداد كمشون رو برگردوند.اكثرشونو خراب ريكاوري كرد و اجرا نميشن.برنامه دومم كه گفتين امتحان كردم ولي بعد اسكن فقط پارتيشنهاي الانمو پيدا ميكنه كه همشون خالين و اونايي كه فرمت شدن رو پيدا نميكنه.چي كار كنم؟
بزارین روother files فایل های ویدئویی هم پیدا میکنه تو همون قسمت file type که انتخاب میکنید منظورمه
با نرم افزار get data back هم تست کنید
armin_punisher6
09-09-2012, 20:11
بزارین روother files فایل های ویدئویی هم پیدا میکنه تو همون قسمت file type که انتخاب میکنید منظورمه
با نرم افزار get data back هم تست کنید
Other هست
ولي فيلمهايي كه برگردوند اكثرا خراب بودن واجرا نميشدن.الان ميخوام get data back رو نصب كنم.
armin_punisher6
09-09-2012, 20:27
Get data back
هم نصب كردم ولي جواب نداد.كل پارتيشنام پاك شده بودن و اين برنامه فقط پارتيشنايي كه الان دارم رو نشون ميده.الان فقط ميخوام آهنگها،عكسها و فيلمها بر گردن.فقط لطفا اسمشون عوض نشه.
من با این نرم افزارها مشکلی نداشتم شانس شماست
این نرم افزار رو هم تست کنید ولی من باهاش کار نکردم میگن خوبه
Active@ File Recovery
Koorush91
09-03-2013, 18:38
کمک کنید لطفا. من هاردمو هنگام پارتیشن درست کردن اطلاعاتشو از دست دادم. دوباره ریکاوری کردم ولی. عکسام با فیلمم باهم مخلوط شدن.قره قاطی شدن.عکسامو پیدا کرده ولی باز نمیشه. فیلمهام هم با فیلم های دیگه قاطی می کنه خلاصه ناقص شدن از چیه لطفا تورو خدا کمک کنید.......................................... لطفا ایمیل برام بزنیدmahmood_husseini@yahoo.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.