ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش نصب مد

ali880
07-09-2012, 20:11
ببخشید،چون من تازه واردم،سوالمو تو یک جای نامربوط مطرح کردم،ببخشید،حالا دوباره میگم،لطفا یک نفر مرحله به مرحله توضیح بده که چطور مد Tiberium Essence رو روی بازی C&C 3 Tiberium Wars نصب کنم.ممنووووووووووووووووون

sepehr 2011
13-09-2012, 22:18
یا یه مد دیگه مثلا مد های بازی the sims 3 ممنون میشم اگه کسی جواب ما رو بده.:42:

ye adam
14-09-2012, 12:14
یا یه مد دیگه مثلا مد های بازی the sims 3 ممنون میشم اگه کسی جواب ما رو بده.:42:

مد the sims 3 که خیلی اسونه :دی

sepehr 2011
14-09-2012, 21:15
مد the sims 3 که خیلی اسونه :دی
اگه میشه خیلی مرحله به مرحله جواب مارو بده چون من پک the sims 3 pets رو گرفتم و میخوام نصب کنم و بازی کنم ممنون میشم که کمک من بکنید.:21:
اگه مشکلی دیدم به شما میگم.:27:

ye adam
14-09-2012, 22:22
اگه میشه خیلی مرحله به مرحله جواب مارو بده چون من پک the sims 3 pets رو گرفتم و میخوام نصب کنم و بازی کنم ممنون میشم که کمک من بکنید.:21:
اگه مشکلی دیدم به شما میگم.:27:

داداش شما مد چی رو میگی؟
مد نصب sims های جدید رو نسخه اصلی یا مد نصب ماشینو خونه و در و پنجره؟

ali880
15-09-2012, 00:55
ببخشید،میشه بگید محتویات و فایل های مد دقیاقا چیه؟مگه فایل setup داره یاا insstal?راستی دوستان چرا جواب من رو نمیدید؟یعنی اینقدر سخته ؟ هیچ کس نمیدونه؟کلا 2 تا فایله،لطفا پاسخ بدین،لطفااااااااااااااااا ااااااااااا،به پفتن آخرین ورژن بازی رو بریز و مد رو تو مای داگیومنتس کپی کن،ولی کجاشششششششششششششششششششششش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ye adam
15-09-2012, 11:16
ببخشید،میشه بگید محتویات و فایل های مد دقیاقا چیه؟مگه فایل setup داره یاا insstal?راستی دوستان چرا جواب من رو نمیدید؟یعنی اینقدر سخته ؟ هیچ کس نمیدونه؟کلا 2 تا فایله،لطفا پاسخ بدین،لطفااااااااااااااااا ااااااااااا،به پفتن آخرین ورژن بازی رو بریز و مد رو تو مای داگیومنتس کپی کن،ولی کجاشششششششششششششششششششششش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه بازی رو تو میگی اصلا؟

sepehr 2011
15-09-2012, 12:26
داداش شما مد چی رو میگی؟
مد نصب sims های جدید رو نسخه اصلی یا مد نصب ماشینو خونه و در و پنجره؟
یک مد رو در اینترنت دیدم که اسمش بود سیگار کشیدن که برای سیمزت از buy mode بسته سیگار میخری بعدش هم معتاد میشه من نمی خوام خیلی معتاد بشه فقط در حدی که بتونه با کلاس بودنشو نشون بده.
اگه میشه بگید چه طور می تونم مد سیگار نصب کنم و از کجا می تونم بخرم واسه همه شون؟؟؟
بعدش اگر هم زحمتی نباشه راهنمای نصب سیمز های جدید رو هم بگید ممنون میشم.:10:
ممنون که یکی پیدا شد!:42:

ye adam
15-09-2012, 14:07
یک مد رو در اینترنت دیدم که اسمش بود سیگار کشیدن که برای سیمزت از buy mode بسته سیگار میخری بعدش هم معتاد میشه من نمی خوام خیلی معتاد بشه فقط در حدی که بتونه با کلاس بودنشو نشون بده.
اگه میشه بگید چه طور می تونم مد سیگار نصب کنم و از کجا می تونم بخرم واسه همه شون؟؟؟

داداش نصب سیگار روشش که تو سایتا پره
یه سرچ بکن
بزن روش نصب مد های مثلا لوازم خانگی
اگه پیدا نکردی بگو توضیح بدم

ali880
16-09-2012, 20:40
چه بازی رو تو میگی اصلا؟
یعنی چی چه بازی رو میگم،خب معلومه نمگه نخوندید گفتم:
ببخشید،میشه بگید محتویات و فایل های مد دقیاقا چیه؟مگه فایل setup داره یاا insstal?*راستی دوستان چرا جواب من رو نمیدید؟*از جایی که ستاره زدم مال منه،دوستان دقتتون رو بیشتر کنید لطفا،حالا واقعا کسی نمیدونه چجوری باید نصبش کرد که جواب منو بده؟

ali880
16-09-2012, 20:47
چیییییییییی مگه سیگار کشیدن یعنی با کلاسی؟؟؟؟؟؟؟؟/این حرف های چرت و پرت رو کی میزنه،حتما به خاطر همین بچه های مردم رو سیگاری میکنن،واقعا برای کسانی که یه همچین عقیده ای دارن متاسفم،یک دلیل بیارین که سیگار کشیدن کلاس میاره؟معمولا این ها رو مردم از تو فیلم ها یا الگوهای خاص دیگه یاد میگیرن.:4::37::39: