مشاهده نسخه کامل
: 6870 علت داغ کردن ؟
سلام من دیروز یه گرافیک XFX6870 2GB خریدم و علت داغ کردن اون رو نمی دونم . البته کیس هم کمی کوچیکه نسبت به گرافیک ولی به نظر خودم نباید اونجوری داغ کنه (خالی از لطف نباشه نمیدونم گرون خریدم یا نه ولی بعلت بالا رفتن دلار 480تومان پول دادم)
سوال بعدی هم اینه چه power بندازم خوبه پاور الان 580 green هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2fImageHandler.ashx%3fpath%3d%255C%255C10.0.0.2%2 55Cproductsupportfiles%255Cimages%255Cfull%255CHD-687A-CDF-00%255C687A-CDF_1.jpg%26type%3dfull,400,300
سلام من دیروز یه گرافیک XFX6870 2GB خریدم و علت داغ کردن اون رو نمی دونم . البته کیس هم کمی کوچیکه نسبت به گرافیک ولی به نظر خودم نباید اونجوری داغ کنه (خالی از لطف نباشه نمیدونم گرون خریدم یا نه ولی بعلت بالا رفتن دلار 480تومان پول دادم)
سوال بعدی هم اینه چه power بندازم خوبه پاور الان 580 green هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2fImageHandler.ashx%3fpath%3d%255C%255C10.0.0.2%2 55Cproductsupportfiles%255Cimages%255Cfull%255CHD-687A-CDF-00%255C687A-CDF_1.jpg%26type%3dfull,400,300
دمای گرافیک در حالت عادی و در بازی چقدر میشود ؟
70+ تو بازی های خیلی ساده
70+ تو بازی های خیلی ساده
در حالت بیکاری سیستم چطور ؟
تقریبا 50-60 ولی نمیدونم این مقدار نرمال هست یا نه ولی موقعی که بازی های سنگین اجرا میکنم کلا احساس میشه که کیس داغ شده . البته گفتم قبلا کیس شاید استاندارد نباشه.
شما تهویه کیس و دمای محیط رو بهتر کنید
الان تست furmark بگیرید با نرم افزار gpu-z ببینید speed fan زیاد میشه یا نه
شما تهویه کیس و دمای محیط رو بهتر کنید
الان تست furmark بگیرید با نرم افزار gpu-z ببینید speed fan زیاد میشه یا نه
البته تقریبا به همین موضوع فکر میکردم ولی از کم زیاد شدن fan speed مطعن هستم .
تشکر از راهنمایی شما
ببین با نرم افزار msi after burner میتونی speed fan رو زیاد کنی یا نه
اون دومورد رو هم بررسی کن
ببین با نرم افزار msi after burner میتونی speed fan رو زیاد کنی یا نه
اون دومورد رو هم بررسی کن
توی تنظیمات setting خوده گرافیک یه چیزی داره که الان رو 50% هست و وقتی زیادش میکنم قشنگ مشخصه صدای فن بیشتر میشه و سرعتش . رو چند بزارم خوبه ؟ اگه خیلی زیادش کنم خراب نمیشه ؟
اگه خیلی زیاد باشه در دراز مدت هم مصرف بالا میره و هم عمر فن کم میشه
الان رو 60 بزارین ببینید دما چقدر تغییر میکنه
اگه خیلی زیاد باشه در دراز مدت هم مصرف بالا میره و هم عمر فن کم میشه
الان رو 60 بزارین ببینید دما چقدر تغییر میکنه
پس اگه قراره خراب بشه بهتره سیستم هوای کیس رو عوض کنم .
گرافیک قبلیم 5670 HIS بود زیاد فرقی نداشت ولی این یکی مشخصه وقتی اول که وارد بازی میشی بازی هیچ مشکلی نداره ولی همون که یکم داغ میاد همچین بعضی وقتا تیک میزنه .
در کل کاش قبلش میادم یه مشاوره میکردم بهتر بود . اخه فک میکنم اینجور که بوش میاد سال دیگه این گرافیک بدرد بازی با quaility بالا نخره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.