PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب نشدن بعضی از نرم افزار ها و بازیها

first
07-09-2012, 11:46
سلام دوستان
من سیستمم رو خیلی وقت نیست که خریدم ولی از روز اول یه مشکل توی سیستم داشتم که خیلی عجیبه.با اینکه صد در صد مطمئنم که سیستم ویروسی نیست ولی بیشتر نرم افزارها و بازیها (مخصوصا نرم افزار و بازی های حجیم) موقع نصب ارور میده.ویندوزم ایکس پیه sp3 .ویندوز رو هم عوض کردم بازم همین مشکل هست.حتی یه بار موقع نصب درایور کارت گرافیکم ارور داد.آیا میتونه از سخت افزار باشه؟در ضمن مشکل دیگه ای تو سیستم نیست.ممنون میشم راهنمایی کنید

مشخصات سیستم:

مادر بورد: GA-P61-S3 GIGA
گرافیک: N610 GT
سی پی یو : G620
رم : 4 GIG TEAM

EXTREME
07-09-2012, 14:04
چه اروری موقع نصب بازی میده ؟

first
08-09-2012, 12:02
این ارور:
file crc mismatch-data integrity error
اما وقتی بازی ها رو روی یه کامپیوتر دیگه نصب میکنم به راحتی نصب میشه

EXTREME
08-09-2012, 18:51
ارور crc داره میده
یا فایل مشکل داره یا ویندوز مشکل داره و سیستم ویروسی است یا مشکل سخت افزاری است یا هارد ایراد داره یا این مشکل از طرف رم است
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
با اکسترکت کردن فایل های winrar هم مشکل دارین ؟

first
08-09-2012, 23:36
ارور crc داره میده
یا فایل مشکل داره یا ویندوز مشکل داره و سیستم ویروسی است یا مشکل سخت افزاری است یا هارد ایراد داره یا این مشکل از طرف رم است
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
با اکسترکت کردن فایل های winrar هم مشکل دارین ؟

ممنون به خاطر جواب
چندین نسخه از ویندوز رو نصب کردم اما حل نشد.صد در صد مطمئنم ویروسی در کار نیست.در مورد فایلهای winrar هم که مطمئن نیستم ولی تمام بازیها و نرم افزار ها یی که ارور میدن فایل فشرده هستن اما احتیاج به winrar نیست که نصبشون کنم.
احتمال هست که مشکل از رم باشه .تستش میکنم. ولی آخه چطور سیستمی که توی هیچی به جز این یه مورد مشکل داره ، میتونه مشکلش از رم باشه؟

EXTREME
09-09-2012, 00:09
من یکی از سیستم ها با این مشکل روبه رو شده بود و ساعت ها با سیستم بازی میکردم ولی مشکل از طرف رم بود البته مشکل اون سیستم سازگار نبودن رم با مین بود که با آپدیت بایوس هم درست نشد و مجبور شدم یک رم دیگه روش بزارم ولی این مشکل از هارد و رم هم میتونه باشه