مشاهده نسخه کامل
: پشیمونی از خرید ایسر وی3
سلام دوستان من 5روز پیش واسه برادرم لپ تاپ acer v3 گرفتم الان به هرکی میگم ایسر وی3 (هارد g750 رم 6g گرافیک 2g (630m خریدم میگن با این پول چرا ایسر خریدی و از این حرفا حالا داداشم پشیمون شده و میگه "کاش hp 4540 میخریدم درسته رم و گرافیکش پایینتره ولی مارکش خیلی بهتره و من که بازی نمیکنم با لپتاپ که بخوام رم و گرافیک بالا داشته باشه و فقط باهاش پروژه های رشته مکانیک (مثل کتیا و نقشه کشی و...رو انجام میدم)" /خلاصه دوستان این چندروز غصه میخورم شدید که چرا به برادرم که از همون اول میگفت من ایسر نمیخوام گوش ندادم که حالا که به هرکی میگی ایسر خریدم میزنه تو ذوق برادرم :41::41:
دوستان واسه چی همه ایسر رو لپ تاپی بی کیفیت و ارزون میدونن ؟؟ این چند روز داغون داغون شدم حیف 1450 که بابت وی 3 خرج کردیم و حالا برادرم ناراضیه و میگه تو نذاشتی اچ4540 بگیرم دوستان نظر شما چیه چه کار کنم من بیچاره:37::9:
..:: HoRaTo ::..
07-09-2012, 09:44
ببین دوست عزیز اینجاست که شما نشون میدین چقدر به انتخابتون اعتماد دارین. من خودم هم این لپتاپو گرفتم و راضیم، اتفاقا برا منم همینطور شد، یعنی چند نفر وقتی گفتم ایسر خریدم تعجب کردن و در کل بازخورد خوبی نداشت ولی من خیلی اهمیت ندادم، چون من که برا حرف مردم زندگی نمیکنم، وقتی من از انتخابم راضیم دیگه نظر بقیه اهمیت چندانی نداره.:31:
اما این که گفتین برادرتون از اول با ایسر مخالف بوده نباید به زور براش میخریدین باید میزاشتین به عهده خودش، حالا هم که تموم شده دیگه حسرتش رو نخورین، ایشالا که خیره.:cool:
و در پایان این که اگه بخوای به حرف مردم زندگی کنی رنگ آسایش و خوشی رو نمیبینی.:blink:
موفق باشید
دوست عزیز اشکال از دید شماست،اگر بخواهید برای مردم و با نفوذ دادن دید آن ها زندگی کنید هیچگاه لذت نخاوهید برد.ایسر به خصوص لپ تاپ مورد نظر شما بسیار لپ تاپ خوبی است،من واقعا" کیفیت مانیتورهای ایسر رو حتی توی قیمت های پایین تایید می کنم و حتی توصیه می کنم نسبت به سایر برندها،من به شما اظمینان می دهم مگر اینکه اتفاق خیلی خاصی بیافتد برادرتان از این لپ تاپ لذت خواهد برد،کارایی نسبت به قیمتی که به شما می دهد بی نظیر است.خودتان با دیگر لپ تاپ ها مقایسه کنید.حرف مرا می فهمید.
سلام دوست عزیز اصلا به حرف مردم توجه تکن با این سیستمی که شما گرفتی قدرتی که این داره او hpنداره.
ممکن بود که اگه hp می خریدی توی بعزی از جاها کم کی میومد .
Amir-Rainman
07-09-2012, 14:53
دوست عزیز ، شما به جای اینکه از انتخاب و لپ تاپتون دفاع کنین، به حرف بقیه تن میدین..؟؟!!!
مطمئنا کسایی که از این لپ تاپ اومدن ایراد گرفتن و گفتن چرا نرفتی اچ پی نگرفتی، از لپ تاپ چیز زیادی نمیدونن، جز اینکه مارکش معروف باشه، احتمالا بعد ها به شما گفته میشه که چرا مدل دل اینسپایرون نگرفتین ...!!؟!!!!!! ( دیگه خبر ندارن این مدل چه خرابیایی داره که، فقط میگن چون دلِ پ خوبه ...)
کلا به حرف بقیه اهمیت ندین، این لپ تاپ تویه رِنجه خودش بهترینه ...
بشینین و از لپ تاپتون نهایت لذت رو ببرین ...:12::46:
واقعا خنده داره من گفتم شاید لپ تاپه مشگل داره که اینطوری عزا گرفتی........هر کی گفت به درد نمیخوره ازش دلیل بخوا...قول میدم هیچ چیز قانع کننده ای راجع به ماندگاری لپ تاپ نمیتونن بگن...در این دوره دیگه مارک مهم نیست چون همه برای رقابت سعی میکنن جنس خوبی تولید کنن
Highbury
07-09-2012, 19:02
با عرض پوزش...
این حرفا برای دخترهای 10 ساله هستش.
توشیبا برای خواهرم گرفتم خیلی ها گفتن چرا توشیبا گرفتی...
اچ پی برای پدرم گرفتم بازم ...
کامپک گرفتم بازم...
دل برای شوهر خالم گرفتم بازم ....
لنوو گرفتم و بازم مردم...
اما در کل 4540 هم بدنبود، کسیکه به یک چیز علاقه داره باید از همون گرفت. مسلما کسانی که اینجا مشاوره میگیر یعنی نمیدونن پس سعی میشه بهترینها سفارش داده بشه اما اگه به میل خودش باشه چه لزومی برای مشاوره هستش.
saeedrasooly
07-09-2012, 19:53
سلام دوست عزیز
من دیروز Acer V3 رسیده دستم با آخرین کانفیگ از همه چیش راضیم واقعا عالی در یک کلام بگم نهایت قدرت رو داره
امکانات خوب و بخصوص زیبایی منحصر بفرد مهندسی وافعا که لپ تاپ وقتی که داشتم داخل مغازه تستش میکردم
شاید باورتون نشه کسایی که میخواستند برند دیگه بگیرند از همین مدل سفارش دادن با کانفیگ پایین تر و یا مال من سفارش دادن
فقط یک سوال مونده برام ویندوز رو که نصبیدم
و Rate گرفتم برای File Transport هارد امتیاز 5.9 بهم داده که پایین ترین امتیاز هم هست
و یه چیز عجیب پارتیشن بندی که کردم و ویندوز نصبیدم برای بار اول حدود 30 دقیقه طول کشید !!!!:9:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون این عادی است و یا نه مال من اینطور است ؟؟؟ لطفا جواب بدید
Highbury
07-09-2012, 20:07
با عرض پوزش تاپیک را می بندم و بحث های مربوط به بعد از خرید در تاپیک خودش صحبت بشه بهتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.