مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ تا ٣ مليون براي كاراي ٣ دي مكس و سه بعدي
Hamid..God
06-09-2012, 19:17
سلام يه لپ تاپ خوب ميخاستم براي كاراي سه بعدي و رندرينگ ولي برام خيلي مهمه كه وزنش كم باشه و طراحي خوبي داشته باشه الان خودم سري S وايو مدل سال ٢٠١٢ ايوي بردج مد نظرمه ( طراحي خوب و وزن كم)
ممنون از دوستان
lenovo thinkpad w520
3100
----
این مخصوص کار شماست
bahman30
06-09-2012, 20:30
پیشنهاد من y580 هستش و کیفیت خیلی خوبی داره و گرافیکش سری gtx هستش!اگز به کیفیت led خیلی اهمیت میدید n56 و اگر به بدنه اهمیت میدید dv6t7000 hp!پیشنهاد من y580 که از این 2 مدل قویتره!این 2 مدلی که دوستمون معرفی کرد توصیه نمیشه!
Thor God
06-09-2012, 21:20
بنظرم شما باید یکی از لپ تاپ های زیر رو برای کارتون بخرید !
HP DV6T-7000
Asus n56
lenovo y580
که البته بهتون بگم اگه شما می خواید کاره های گرافیکی بکنید لپ تاپ Asus و HP تو این سه تا خیلی خوبه ! اما اگه بودجه شما زیاده می تونید از لپ تاپ های apple هم استفاده کنید !
Hamid..God
06-09-2012, 21:22
خوب حتما ميدونين كه تو كار هاي رندرينگ و سه بعدي سازي cpu خيلي بيشتر از گرافيك ارزش داره گرافيك فقط كيفيت بهتر شات ها و كم نويز بودن اون رو تامين ميكنه برا همين شديدا cpu ايوي بريدج برام اهميت داره يعني حتمي بايد ايوي بريدج باشه با اين cpu چي ميتونين بهم بگين از ايسوس چيزه خوبي هست؟
اين وايو s چه طوره؟
چيزايي كه خودم ميدونم سبكب فوق العاده مانيتور جالب و ظاهر فوق العاده با كيفيته ظاهري كه هيچ وقت قديمي نميشه بنچ ماركشم شايد بهترين نباشه ولي واقعا خوب به نظر ميرسه
Thor God
06-09-2012, 21:30
همون طور که خودتون گفتین طراحی بسیار مهمه براتون ...
بهترین انتخاب dv6T 7000 هست به دلیل دیزاین بسیار عالی - کیفیت بالا و بدنه آلومینیومی - اسپیکر اختصاصی به همراه ساب ووفر - MSSD - تاچ و کیبرد واقعا معرکه ...
لنوو بسیار زشت و حیلی ضخیم هست از لحاظ کیفیت هم از بقیه بالاتر نیست ...
دوست عزیز شما اولا توهین نکنید به لپ تاپ لنوو ! شما خودتون ازش استفاده کردین که دارید فتوا صادر می کنید ؟! این جور حرف زدن شما باعث می شه که به طرفداران لنوو بر بخوره !
بعدشم در رابطه با لپ تاپ اچ پی که گفتید من هم با شما موافقم دیزاین خیلی خوبی داره ولی لپ تاپ n56 هم بیشتر از اون نباشه کمتر نیست ازش ! ساب ووفر و تاچ و بدنه ی آلومنیومی و ... که مثال زدید همه رو با هم داره ! این رو هم بگم همون طور که می دونید کیفیت نمایش گر n56 خیلی خوبه و در ظمن تاچش هم خیلی بزرگه که خوراکه گرافیست هاست !
در رابطه با دیزاین این لپ تاپ هم باید بگم که خیلی زیباست مخصوصا نمای داخلی این لپ تاپ که دور و بره اسپیکر هاش یه تغییر جدیده !
ماندگاری و دوام باطریش هم خیلی خوبه !
خطاب به صاحب تاپیک صاحب تاپیک :
دوست عزیز بودجه شما خیلی زیاده اگه یه کم دیگه بتونید خرج بکنید می تونید یه لپ تاپ اپل بخرید ! که من راحت بهتون بگم هم زیباست هم قدرتمنده و هم هر چیزه دیگه که فکرشو بکنید ! این سه تا لپ تاپ رو هم به راحتی شکست می ده !
bahman30
06-09-2012, 22:24
کی گفت لنوو ظاهر نداره!!!!کیفیت ساختش خیلی بالاست!از hp بهتره!مگه رتبه بندی ندیدی!hp یه کاره خیلی خوبی که انجام داد اینه که به طراحی و بدنه خیلی اهمیت داد!که در این مورد با تو کاملا موافقم!ولی کیفیت لنوو بالاتره و hp پائین تر!تنها فرق hp و لنوو در ظاهرشون و کیفیت led!از لحاظ سخت افزار y580 از dv6t7000 قویتره و بدرد کارهای مکس میخور.هر چیزی که ظاهر دار دلیل بر خوب بودنش نیست!
کی گفت لنوو ظاهر نداره!!!!کیفیت ساختش خیلی بالاست!از hp بهتره!مگه رتبه بندی ندیدی!hp یه کاره خیلی خوبی که انجام داد اینه که به طراحی و بدنه خیلی اهمیت داد!که در این مورد با تو کاملا موافقم!ولی کیفیت لنوو بالاتره و hp پائین تر!تنها فرق hp و لنوو در ظاهرشون و کیفیت led!از لحاظ سخت افزار y580 از dv6t7000 قویتره و بدرد کارهای مکس میخور.هر چیزی که ظاهر دار دلیل بر خوب بودنش نیست!
کیفیت 7000t اگه بیشتر نباشه مطمعن باش کمتر نیست...
از لحاظ سخت افزاری هم فقط لنوو گرافیکش یه مقدار جزیی قوی تره ولی در بقیه موارد مث همن...
حالا هی تو بگو اچ پی اون بگه لنوو
ول کنید بحث الکیو
bahman30
06-09-2012, 23:58
این جور واکنش های هیستریک یعنی که اچ پی بهتره ...
این نوع واکنش تند و بی منطق و الکی یعنی الکی دفاع کردن و آگاهی از این که اون چیزی که داری ازش دفاع می کنی کاملا ارزش این دفاع رو نداره ....
اولا درست صحبت کن و ادب بجا بیار!ببین عزیز جان من نگفتم hp بده نه! کیفیت قابل قبولی داره،مشاوره دادن شما مثل این میمونه که یکی میخواد مثلا 206 تیپ 2 یا 3 برداره شما میای میگی برو پارس بردار!!!اتفاقا هم لنوو دیدم هم hp !شما ظاهرا با ترفتد های طراحی آشنا نیستید!Hp خیلی خوب رو ظاهر لب تاپ هاش کار کرد خصوصا سری جدیدش!منم نگفتم Hp بده و نباید الکی جانب داری از یک مدل کرد(همین کاری که شما داری میکنی)این دوستمون گفت کارم مکس هستش کسی که مکس کار میکنه اول به cpu قوی و بعد به گرافیک احتیاج داره!که y580 از 7000hp قویتره!بازم بستگی به نظر خریدار داره!ما اینجا فقط مشاوره درست میدیم نه مثل فروشنده ها الکی از یه مدل جانب داری کنیم!
bahman30
07-09-2012, 00:43
قابل قبول ؟
می فهمی چی میگی ...
قابل قبول واسه ایسرولنوو نه اچ پی ...
من جانب داری نکردم تو جانب داری می کنی فکر می کنی من مثل توام ...
فکر کردی ظاهر درست کردن الکیه یا واسه جلب مشتریه ...
اچ پی اومده خوشگل زده بعد توش آشغاله تو یعنی این طوری فکر می کنی ...؟
می دونی چه طراح های صنعتی پشت این دیزاین بودن که این طوری حرف می زنی ...
لنوو 20 سال دیگه دیزاین بزنه میشه دیزاین 7000 اچ پی ...
اتفاقا لنوو اومده 660 زده که 4 تا آدم سطحی و جوگیر فکر کنن قوی تره نسبت به اچ پی و اسوس و برن سمتش ...
این کارو کرده تا ضعف طراحی و ...بپوشونه ..
این حرفا هیچ وقت به کسی که خودش اینکارست نزن برو یکی مثل خودتو پیدا کن ...
ادب که نداری!!!!تو از کجا میدونی من رشتم چیه و چطور به خودت اجازه دادی به من توهین کنی؟!ما از کارای شرکتا خبری نداریم وچرا یه شرکت بدنه خوب میزنه یکی دیگه نه!بحت قطعات باشه همه میتونن قویترین استفاده کنن!مثل اینکه اصلا با مکس کار نکردی اگر کسی کارش3 بعدی سخت افزار حرف اول میزنه نه دیزاین!در ضمن تو که تو شرکت hp نیستی که بدونی چطری لب تاپ درست میکنن آقای جانب دار!تو که اینقدر از hp حمایت میکنی رئیس شرکت hp حاضره یه لب تاپ بهت مفت بده؟!و در آخر هنوز من نگفتم hp بده!حرف من اینه مشاور باید درست و بجا باشه!
bahman30
07-09-2012, 00:49
آخه اصلا من تورو آدم حساب می کنم که بخوام بهت توهین کنم ....
مثلا اچ پی پردازنده جدید نداره گرافیک جدید نداره ...
برو در حدی نیستی که بخوای با من بحث کنی وقتمو نگیر ...
کم اوردی:38:جواب ابلهان خاموشیست.
bahman30
07-09-2012, 01:31
خداروشکر من کم آوردم تو که داشتی از بذبختی سوت میزدی ...:27:
تو برو زار hp بزن که شرکتش کشورتو تحریم کرد!اگر hp آدم بود میزاشت محصولاتش به ایران بیاد!در ضمن ما گدای hp نیستیم حالا هر چقدر این hp میخواد جنسش خوب باشه!ادامه بحث بیمورده شما هی میگی hp hp و....
..:: HoRaTo ::..
07-09-2012, 10:05
ببینید دوستان من یه پیشنهاد دارم، یه کاری کنیم که خود انجمن به طور خودکار به هرکی که میگه من چه لپتاپی بخرم با توجه به قیمت مورد نظر یه لپتاپ از برند اچ پی پیشنهاد کنه. و اگه خدای نکرده آغاز کننده پرسید چرا، در پاسخ بگه آخه اچ پی خیلی بهتره، دیزاینش خیلی قشنگتره، خیلی خفنتره، هیوله، اسپیکرش خیلی بهتره و... اگه طرف مایل بود از یه برند دیگه انتخاب کنه این جوری جواب بده: لنوو آشغاله، ایسوس رنگ تاچ پدش میره، ایسر که مال گدا گشنه هاس و...، اگه یکی گفت اچ پی خرابی داره جواب بده که اصلا امکان نداره، کار خدا ممکنه خرابی داشته باشه ولی اچ پی نه، اینا همش توطئه است که از سوی یک سری خائن برای خراب کردن اچ پی طراحی شده. در ضمن اونی که اینا رو میگه خودش آخر کلاسه و برق خونده و کلا خیلی آدم باکلاسیه و از همه هم بیشتر میفهمه.
این جوری دیگه نیازی نیست این دوست عزیزمون به خودش زحمت بده و هر روز یه آیدی جدید بسازه بیاد تو انجمن،درسته؟:20:
تو برو زار hp بزن که شرکتش کشورتو تحریم کرد!اگر hp آدم بود میزاشت محصولاتش به ایران بیاد!در ضمن ما گدای hp نیستیم حالا هر چقدر این hp میخواد جنسش خوب باشه!ادامه بحث بیمورده شما هی میگی hp hp و....
hp آدم نیست شرکته :31:
دیگه اگه قرار باشه یه شرکت چینی هم بیاد تحریمموم کنه باید بریم بمیریم که....
07-09-2012, 10:17
واقعا خوشحال شدم، چون فکر میکردم این آدم یه ذره منطق و ادب داره و نگران بودم نکنه اشتباه میکنم، اما حالا خیالم راحت شد که این آدم دقیقا همونیه که فکر میکردم:31:
07-09-2012, 10:21
چی شد پستتو ویرایش کردی خوب داشتی خودتو معرفی میکردی
پروردگارا ریشه ی این دوست عزیزمون و ایضا" شرکت فخیمه ی سازگار را بکن که جمیعا" روی اعصاب ملت راه می روند.
Hamid..God
07-09-2012, 16:34
الان من چه كنم اين طوري كه پيش ميره چيزي از اينجا گيرم نمياد هر دو تا مدل رو تو اينترنت برسي كردم به نظرم از سخت افزار خيلي فرق نداشتن ظاهر هر دوشون هم گزرا و غير ايكونيك بود s وايو رو هم نسل استندي بريدجش رو از يكي قرض كردم ٢ روز باحاش كار كردم عاشق سبكي و كيبوردش شدم مانيتورش خيلي جالب نبود اچ پي رم از يه جا جور كردم چند ساعتي باحاش كار كردم فرقي تو زمينه قدرت كاري با سوني نديدم ولي خيلي سنگين به نظرم مي رسيد لنوو رو نتونستم پيدا كنم حالا كه سوني استندي با اچ پي ايوي فرقي نشون نمي داد حتما s ايوي بريدج بايد شاكار باشه ولي زاويه ي ديد مانيتورش بد جور رو اعصاب بود
احتمالا سونا ايوي بريدج بگيرم راستي تو نت كه ميگشتم زياد شنيدم كه لنوو بلو پيج ميده يه جا هم خوندم s زيره ٦ گيگ رم هم بلو پيج ميده در مورد اچ پي ولي از اين چيزا نبود
الان من چه كنم اين طوري كه پيش ميره چيزي از اينجا گيرم نمياد هر دو تا مدل رو تو اينترنت برسي كردم به نظرم از سخت افزار خيلي فرق نداشتن ظاهر هر دوشون هم گزرا و غير ايكونيك بود s وايو رو هم نسل استندي بريدجش رو از يكي قرض كردم ٢ روز باحاش كار كردم عاشق سبكي و كيبوردش شدم مانيتورش خيلي جالب نبود اچ پي رم از يه جا جور كردم چند ساعتي باحاش كار كردم فرقي تو زمينه قدرت كاري با سوني نديدم ولي خيلي سنگين به نظرم مي رسيد لنوو رو نتونستم پيدا كنم حالا كه سوني استندي با اچ پي ايوي فرقي نشون نمي داد حتما s ايوي بريدج بايد شاكار باشه ولي زاويه ي ديد مانيتورش بد جور رو اعصاب بود
احتمالا سونا ايوي بريدج بگيرم راستي تو نت كه ميگشتم زياد شنيدم كه لنوو بلو پيج ميده يه جا هم خوندم s زيره ٦ گيگ رم هم بلو پيج ميده در مورد اچ پي ولي از اين چيزا نبود
همه جای دنیا برای کاربری شما سری های workstation توصیه می کنند،مثل elite book های hp یا thinkpad w series های lenovo،به نظرم اگر غیر از این مدل ها بگیرید کار اشتباهی کرده اید،این مدل ها دارای گرافیک کوادرو هستند که به طور اختصاصی برای رندرینگ ساخته شده اند.من کماکان توصیه ام thinkpad w520 هست.
masouddaniali
07-09-2012, 17:19
لپ تاپ مورد نظر شما جز سری مهندسی هستند که متاسفانه دوستان سری مالتی مدیا رو معرفی می کنن و سرش دعوا می کنن
پیشنهاد بنده:
لنوو سری thinkpad
و اچ پی سری elitte book
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.