مشاهده نسخه کامل
: این مانیتورو ازم چقدر میخرن؟??اصلا میخرن؟؟
سلام یه مانیتور فلترون 17 اینچ ال جی مدل t710bh دارم رو دستم مونده نمیئونم چیکارش کنم میخواستم ببینم میتونم جایی آبش کنم؟یه جورایی فقط میخوام بره حالا بز خر هم کردنم بکنن
اگه آره چقدر میبرنش؟؟؟مرسی
M A M M U T
06-09-2012, 18:40
این رو ببر به کافی نت دار ها بفروش..... شاید 30-50 تومن...اگه جا نمی گیره بزار باشه یه روز شاید به کارت بیاد....من یکی داشتم البته فلترون نبود سال 80 خریدم پارسال 30 تومن خواستم بفروشمش پشیمون شدم...
این رو ببر به کافی نت دار ها بفروش..... شاید 30-50 تومن...اگه جا نمی گیره بزار باشه یه روز شاید به کارت بیاد....من یکی داشتم البته فلترون نبود سال 80 خریدم پارسال 30 تومن خواستم بفروشمش پشیمون شدم...
مرسی
آخه خیلی جا گیره نمیدونم چیکارش کنم کجا بذارمش،اگه 50 ببرنش که عالیه حتی 45 میخوامم اشغالامو رد کنم برن یی ال سی دی ارزون بخرم (190 حدودا)
مرسی
آخه خیلی جا گیره نمیدونم چیکارش کنم کجا بذارمش،اگه 50 ببرنش که عالیه حتی 45 میخوامم اشغالامو رد کنم برن یی ال سی دی ارزون بخرم (190 حدودا)
منم مشکلم همین جاگیر بودنشه. ضمنا وقتی پشت صندلی میشینی فقط ۵۰ سانت با چشم فاصله ایجاد میشه. :24: ازین نظر LCD بهتره.
قیمتش (نو) همین حول و حوش حست دیگه درسته؟ دست دوم میشه جایی گیر آورد؟ چه قیمت میشه؟
یه کافی نت سراغ داشتم Lcd دست دو میفروخت ولی با سیستم. مانیتور رو تنها نمیداد.
golmohammadi
08-09-2012, 14:16
سلام
این به کار من میاد
ولی نه با این قیمتها
ضمنا کدوم شهر هستین ؟
siavashbehzad1
08-09-2012, 14:56
قیمتش که بد نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.