مشاهده نسخه کامل
: انتخاب واحد (مهم)
Soroush-S
06-09-2012, 11:48
سلام دوستان - راستش من این ترم 26 واحد دارم و میخوام کاری کنم که همرو تویه ترم تموم کنم یعنی نشه 2ترم - آیا راهی هست بشه اینکارو کرد؟
کسی نمیشناسین که این کارو کرده باشه ؟ مثلا 23 واحد بگیرم و 3 واحد معرفی به استاد ؟ ضمنا متاسفانه ترم قبل هم مشروط شدم . :41:
سلام دوستان - راستش من این ترم 26 واحد دارم و میخوام کاری کنم که همرو تویه ترم تموم کنم یعنی نشه 2ترم - آیا راهی هست بشه اینکارو کرد؟
کسی نمیشناسین که این کارو کرده باشه ؟ مثلا 23 واحد بگیرم و 3 واحد معرفی به استاد ؟ ضمنا متاسفانه ترم قبل هم مشروط شدم . :41:
تو دانشگاه آزاد ترم آخر 6 واحد معرفی به استاد میدن...
یعنی میتونی 20 واحد رو معمولی برداری و 6 واحد بقیه رو معرفی به استاد بگیری...
ولی با مشروطی فکر نکنم بتونی کاری کنی و باید تو دوتا ترم پاس کنی واحدات رو...
در ضمن بالا تر از 20 واحد رو هم معمولا فقط به کسایی با معدل بالای 17 میدن...
Soroush-S
06-09-2012, 12:19
من غیرانتفاعی میخونم و معمولا ترم اخر 24 واحد میدن البته اگه تموم کنی - اگه پارتی داشته باشم چی ؟ بنظرتون میشه کاری کرد؟
dirt road
07-09-2012, 15:17
من غیرانتفاعی میخونم و معمولا ترم اخر 24 واحد میدن البته اگه تموم کنی - اگه پارتی داشته باشم چی ؟ بنظرتون میشه کاری کرد؟
حتي اگر ترم قبل مشروط شده باشيد ولي تعداد واحد باقيماندتان 24 واحد و يا كمتر باشد،ميتوانيد تمام واحدها رو برداريد ولي اگر يك واحد بيشتر از 24 واحد برايتان باقيمانده باشد نميتوانيد همه را در يك ترم برداريد و چون ترم قبل هم مشروط شده ايد مجبوريد كمتر از 14 واحد در اين ترم انتخاب كنيد. :13:
منم همچین مشکلی دارم منتها ترم قبل مشروط نشدم 25 واحد دارم تا فارغ....!!؟؟
در ضمن امروز 18 واحد بیشتر ارائه نداده دانشگاه و 7 واحد نمیتونم بردارم چکار باید بکنم؟؟؟
siavashbehzad1
08-09-2012, 14:43
چند تا میدن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.