مشاهده نسخه کامل
: درخواست آموزش نصب بازی و برنامه های جاوا بر روی موبایل
amnhck123
21-07-2006, 13:58
با سلام . دوستان من گوشی SAMSUNG X700 دارم اگر ممکنه آموزش نصب بازی و برنامه های جاوا رو قرار بدین ممنون می شم. در ضمن دوستان پسوند فایل های جاوایی که به موبایل می خوره چیه . نرم افزار گوشی من samsung pc studio 3 هست
پسوندشون Jar است. برا اجراي بازي هم فايل را ميريزي رو گوشي و تمام. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من هم همين گوشي رو دارم ولي اين روش جواب نداده!
منم 6681 دارم ، میخواستم بدونم این بازی های جاوا که کلی فایل دارن رو چه طوری باید تو موبایل نصب کرد ؟ !
mahyarSAMSUNG
26-07-2006, 19:53
اونهايي رو كه كلي فايل دارن رو به فايل جار تبديل كن بعد تو گوشي بريز
amnhck123
27-07-2006, 10:23
آقا چرا یک نفر یه جواب درست و حسابی نمی ده ؟
لطفا برا ايكس 700
سامسونگ كمك كنيد...
zhoooozh
27-07-2006, 12:13
آقا من کابل هارد به موبایلم(nokia 610) رو خریدم ولی هر کاریش که میکنم، کامپیوتر موبایل رو تشخیص نمیده ولی روی پاکت کابلم نوشته میتونه موبایلمو پشتیبانی کنه
چی جوری باید به فایل جار تبدیل کرد؟؟؟
jasadbazar
01-08-2006, 11:10
ببینید به طور کلی پسوند بازی ها و برنامه هایی که برای جاوا هست jar هست که همه میدونید
برای نصب اون ها روی موبایل باید فایل با پسوند jar را روی موبایل بریزید (مهم نیست کجا)
بعد میرید اونجایی که فایل وریختید (تو موبایل) و فایل رو اجرا می کنید ونصب آغاز میشود
قبل از نصب هم میتونید محل نصب رو مشخص کنید
تمام(دوباره هم میگم ور ندارید فایل jar رو باز کنیدا)
اگر دیدید بازی که دانلود کردید فقط متشکل از فایل هست با برنامه ی winace یا برنامه هایی دیگه که jar رو پشتیبانی میکنند فایل ها تون رو jar تبدیل کنید درست مثل وقتی که می خواید فایل ها تون رو zip کنید
amnhck123
02-08-2006, 17:49
موبایل من فایل های jad رو می گیره .یک سایت برای دانلود این فایل ها معرفی کنید
سلام براي تبديل فايل zip به jar
اول : در فولدر آپشن ويندوز و در قسمت view تيك كنار عبارت
"مخفي كردن پسوند براي فايلهاي شناخته شده" (يه چيزي تو اين مايهها) رو بردارين
بعد توي My computer فايل Zip رو rename كنيد و پسوندشو به jar تغيير بدين.
به همين راحتي
مشكل اينه كه گوشي من فايلهاي جار رو اجرا نميكنه ...همون طور كه گفتم ايكس 700 سامسونگ دارم .ميگه اين فرمت رو نميشناسه و پشتيباني نميكنه در حاليكه واقعا جاوا داره!
raladala
10-08-2006, 11:45
من گوشي اوركس sp360 دارم كه با ويندوز موبايل كار ميكنه . چطور ميشه بازي جاوا روش نصب كرد ؟
من بازي هاي را كه دانلود كردم هم با PowerZip وهم با WinRAR باز كردم خيلي تو حجمش فرقي نمي كنه نهايتا چند كيلو بايت بيشتر ميشه آخه مگه ميشه بازي Call_Of_Duty_2 حجمش 520k باشه ولي نمي دونم چطوري بايد نصب كنم بازي هاي سيمبيان رو راحت ميريزم ولي تو نصب اين بازي ها مشكل دارم راستي گوشي من انگيج اه اگه كمك كنيد ممنون ميشم
شما مي گيد نبايد فايل ها رو باز كرد اين كارم كردم اما با app هم اجرا نمی شه
یک روش نصب کامل او مرحله به مرحله رو لطفا توضیح بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.