ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید و یا دانلود ریکاوری ویندوز اصلی لپ تاب به همراه درایورهای آن

gog2000
04-09-2012, 11:59
با سلام
من خیلی وقتها مشتری هام ویندوز لپ اوریجینال لپ تاب را پاک کردن و اشتباها کل لپ تابو fdisk م ی کنن و در هنگام خرید چون نه بهشون درایو بکاپ دادن و نه خودشون بک اپ گرفتن می مونن معطل

حالا می خام ببینم احیانا سایتی برای دانلود این بک اپ کامل ویندوز به همراه درایو ها برای هر مدل خاص وجود دارد یا نه؟؟؟؟

اگه سایت نیست محلی معتبر برای خرید این dvd های بک اپ کسی سراغ داره چون مشتری هام حاضرن هر هزینه بدن تا همون بکاپ اورجینال اولیه را بدست اورن ولی خاب به خیلی از این اگهی های اینترنتی نمیشه اعتماد کرد و البته اگه مدل خودش دقیقا نباشه بک اپ بی فایده میشه و پول به هدر میره؟؟؟؟

مثلا برای نمونه در همین لحظه مشتریم بک اپ اوریجینال لپ تاب سونی مدل vpcf23efx را میخاد

حالا کسی جائی مطمن برای خرید داره لطفا کمک کنه

ممنون

Farshid72
05-09-2012, 14:15
شما میتونید خودتون ویندوز ارجینال بخرید و نصب کنید
درایور ها رم از سایت خود سونی دنلود و نصب کنید
خرجش خیلی کمتره

gog2000
09-09-2012, 10:56
شما میتونید خودتون ویندوز ارجینال بخرید و نصب کنید
درایور ها رم از سایت خود سونی دنلود و نصب کنید
خرجش خیلی کمتره

اخه تو ایران که ویندوز اریجینال پیدا نمیشه؟؟؟
یک پاکت با یه برچسب میچسبونن روی cd اسمشو میزارن اریجینال و 5000 تومان می فروشن در حالی که ویندوز اریجینال 200000 تومان پولشه؟؟؟
همه درایورهاشو نمیشه در سایت سونی پیدا کرد و کمی دانلود همشون مشکله

یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟؟؟؟

ssiinnaarad
09-09-2012, 15:04
سلام من تو وبلاگم ویندوز اورجینال دارم برید و دانلود کنید و برای درایور ها یا به نمایندگی یا به سایت سونی مراجعه کنید و کد لبتابو بدید تا بهترین درایورارو براتون بیاره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
09-09-2012, 15:42
دوست عزیز، شما یه Win7 Home Premium دستکاری نشده از اینترنت دانلود کن و با سریال پشت لپتاپ اکتیوش کن. اون وقت میشه یه ویندوز کاملا اریجینال.
برای درایورها هم اگه توی سایت سازنده برین، تمام درایورهارو براحتی میتونین پیدا و دانلود کنین.

mohammad17768
09-09-2012, 17:41
من vaio sony vgn-nr180e دارم.
ویندوز اورجینال آن و همه درایوها حذف شده است. سی دی یا دی وی دی ریکاوری هم ندارم و ایجاد نشده. الان می خواهم سیستم را به حالتی که از کارخانه آمده برگردانم (ویندوز و برنامه های دیگر که روی آن بوده) لطفا راهنمایی کنید.

Majid.Ebru
03-11-2012, 16:27
سلام من تو وبلاگم ویندوز اورجینال دارم برید و دانلود کنید و برای درایور ها یا به نمایندگی یا به سایت سونی مراجعه کنید و کد لبتابو بدید تا بهترین درایورارو براتون بیاره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
وبلاگت کار نمی کنه؟!؟
مشکل چی؟

Majid.Ebru
03-11-2012, 16:30
سلام
یه سر به این جا بزن بد نیست

mosi_khafan
06-05-2013, 15:21
من لبتاپمو از همین سرزمین گرفتم البته از فروشگاهشون تو بازار بزرگ اهواز.دی وی دی ریکاوری همه نوع لپتاپی اونجا پیدا میشه

sky1sky
08-11-2014, 13:20
دوست عزیز، شما یه Win7 Home Premium دستکاری نشده از اینترنت دانلود کن و با سریال پشت لپتاپ اکتیوش کن. اون وقت میشه یه ویندوز کاملا اریجینال.
برای درایورها هم اگه توی سایت سازنده برین، تمام درایورهارو براحتی میتونین پیدا و دانلود کنین.
منظورتون از دست کاری نشده چی هست ؟؟چه طور تشخیص بدیم؟؟ مرسی

afshin b
08-11-2014, 13:24
منظورتون از دست کاری نشده چی هست ؟؟چه طور تشخیص بدیم؟؟ مرسی

یعنی ویندوزی که ه-ک نشده و تغییرش ندادن. مثلا از لینک زیر میتونین پیدا کنین
ویندوز ۷ نسخه ی home و ۶۴ بیت با زبان انگلیسی:
من خودم این کار رو چندین بار کردم.