PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : --------|| Pronunciation Workshop ||--------

A M ! N
03-09-2012, 12:44
;) Hey guys

There was hell of a need to a topic where we can directly discuss the pronunciation issues , thus the English forum Team decided to set this topic going

you are free to put the words which u dunno how to spell 'em , and thanks to English Experts u will be guided at any time

Key to pronunciation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

British English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Consonants

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vowels and diphthongs

/ᵻ represents free variation between /ɪ/ and /ə
/ᵿ represents free variation between /ʊ/ and /ə

Stress

./The symbol ˈ at the beginning of a syllable indicates that that syllable is pronounced with primary stress, as in the first syllable of cerebrate /ˈsɛrᵻˌbreɪt

./The symbol ˌ at the beginning of a syllable indicates that that syllable is pronounced with secondary stress, as in the first syllable of cerebration /ˌsɛrᵻˈbreɪʃn

The symbol ˈˌ at the beginning of a syllable indicates that that syllable may be pronounced with either primary or secondary stress, as in the first syllable
./of cerebrospinal /ˈˌsɛrᵻbrəʊˈspʌɪnl

U.S. English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Consonants

:The consonants of U.S. English are essentially the same as those used in British English, but they have a different distribution. In particular

.After a vowel, U.S. English can have /r/ regardless of the sound which follows, whereas British English retains the /r/ only when it is followed by a vowel

/Compare U.S. mar /mɑr/, marring /ˈmɑrɪŋ/ with British mar /mɑː/, marring /ˈmɑːrɪŋ

./Between vowels (except at the start of a stressed syllable) U.S. English has /d/ where British English has /t

/Compare U.S. butter /ˈbədər/, and waiting /ˈweɪdɪŋ/ (as against wait /weɪt/) with British butter /ˈbʌtə/, waiting /ˈweɪtɪŋ/, wait /weɪt

.(/U.S. speakers are more likely than British speakers to distinguish between wear (with /w/) and where (with either /w/ or /hw

Vowels and diphthongs

/ᵻ represents free variation between /ɪ/ and /ə
/ᵿ represents free variation between /ʊ/ and /ə

/Where /ɪ/, /ɛ/, /ɔ/, or /ʊ/ is followed by /r/, an intervening /ə/ is often inserted, e.g. near /nɪ(ə)r/, square /skwɛ(ə)r/, force /fɔ(ə)rs/, cure /kjʊ(ə)r

Stress

./The symbol ˈ at the beginning of a syllable indicates that that syllable is pronounced with primary stress, as in the first syllable of cerebrate /ˈsɛrəˌbreɪt

./The symbol ˌ at the beginning of a syllable indicates that that syllable is pronounced with secondary stress, as in the first syllable of cerebration /ˌsɛrəˈbreɪʃən

The symbol ˈˌ at the beginning of a syllable indicates that that syllable may be pronounced with either primary or secondary stress, as in the first syllable
./ of cerebrospinal /ˈˌsɛrəbroʊˈspaɪnəl

,Regards
Amin

A M ! N
14-09-2012, 12:02
سلام.

بچه ها این کلمه رو چطوری باید تلفظ کرد ؟! :دی

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis

pro_translator
14-09-2012, 13:17
سلام.

بچه ها این کلمه رو چطوری باید تلفظ کرد ؟! :دی

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis

تفکیکش کن: pneumono + ultra + microscopic + silico + volcano + coniosis

فایل صوتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... (۲ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ...

pneu•mo•no•ul•tra•mi•cro•scop•ic sil•i•co•vol•ca•no•co•ni•o•sis

(nOO'mu-nō-ul"tru-mī"kru-skop"ik-sil'i-kō"vol-kā"nō-kō"nē-ō'sis, nyOO'-)

اطلاعات دقیق‌تر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] unciation)...

A M ! N
01-12-2012, 13:36
تلفظ کلمه ی Between

bɪ'twiːn

بی تویـیـن

Tween نیز تلفظ میشود.

twɪːn

تــویـیـن

A M ! N
01-12-2012, 17:44
تلفظ کلمات پرسشی Wh دار. مثلا What

hwɑt ,hwʌt /wɒt

برای تلفظ این کلمه باید بدون اینکه دندانتان را با لبتان و یا لبهایتان را به یکدیگر تماس دهید، حرف و را تلفظ کنید.
حال بدون اینکه دندان را به لبتان یا لبانتان ره به هم تماس دهید بگویید وات

( درست مث وقتی که میخواهید صدای اردک را در بیارید ! )

pro_translator
01-12-2012, 17:51
واژه‌ی depot رو شاید خیلی‌ها طبق قوانین تلفظ رایج انگلیسی دی-پات بخونن...

ولی تلفظ اصلی این واژه ˈde-(ˌ)pō (دپو - پو بر وزن go) هست...:46:

A M ! N
02-12-2012, 20:17
پست یک آپدیت شد.

A M ! N
03-12-2012, 14:11
تلفظ کلمه ی Tired

[BrE [ˈtaɪəd

تــــا یــــِــد

[ NAmE [ˈtaɪərd

تــــایــِـــرد

payam178
01-03-2013, 15:18
دوستان سلام
اگه میشه یه جدول فونتیک که علاوه بر خصوصیات جدول بالا مثال فارسی هم داشته باشه مثل
b:big:bIg:بِ گ
واگه میشه در مور استرس به زبان فارسی توضیح دهید
ممنونم

Naadi
26-03-2013, 15:28
من یه مشکلی دارم وقتی خودم با خودم توی ذهنم صحبت می کنم تلفظم خیلی صحیحتره ولی وقتی می خوام بلند حرف بزنم لغات و جملات خیلی سخت میشه برام. من اینطوریم یا این یه مشکلیه که برا همه پیش میاد ؟

mjorh
26-03-2013, 16:15
من یه مشکلی دارم وقتی خودم با خودم توی ذهنم صحبت می کنم تلفظم خیلی صحیحتره ولی وقتی می خوام بلند حرف بزنم لغات و جملات خیلی سخت میشه برام. من اینطوریم یا این یه مشکلیه که برا همه پیش میاد ؟

آره خب وقتی تو ذهن صحبت میکنید فکر میکنید دارید درحد یه Native حرف میزینید !دی ! ولی شما تا میتونید سعی کنید بلند حرف بزنید ، یه دوستی پیدا کنید و باهاش حرف بزنید .

Naadi
27-03-2013, 15:09
آره خب وقتی تو ذهن صحبت میکنید فکر میکنید دارید درحد یه Native حرف میزینید !دی ! ولی شما تا میتونید سعی کنید بلند حرف بزنید ، یه دوستی پیدا کنید و باهاش حرف بزنید .

نه دیگه در حد native ولی روان صحبت می کنم. اذیتم نکنید بابا !:n22:ولی مرسی از راهنمائیت. می خواستم بدونم این مشکل فقط برای منه یا برای دیگران هم ممکنه پیش بیاد !

A M ! N
24-07-2013, 12:09
تلفظ کلمه ی Data

[B]BrE [/I][ˈdɑːtə

داته

[ NAmE [ˈdætə

دَتــه ( البته امریکایی ها با لهجه ی غلیظ ت رو مث د تلفظ میکنن )

Click here to Play the pronunciation of Data ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اره باو
09-08-2013, 00:21
تو هر کلمه ای که tion داشته باشه حرف ش تلفظ میشه درسته؟

A M ! N
09-08-2013, 10:22
تو هر کلمه ای که tion داشته باشه حرف ش تلفظ میشه درسته؟

خیر ، به عنوان مثال تلفظ کلمه ی Question که اکثرن درش اشتباه میکنن و میگن "کـــوئــِــســشـِــن"

در حالی که تلفظ درستش "کـــوئــِــســچــِــن" هستش.

درواقع برای تلفظ کلمات tion دار ، دو حالت داریم یا tʃ که میشه "چ" و یا ʃ هست که میشه "ش"

اره باو
10-08-2013, 12:21
در چه صورت حرف t "چ" تلفظ میشه مثل future.؟ و اگر حرف T قبل از y بیاد "ش" تلفظ میشه؟مثل but you're right

اره باو
11-08-2013, 00:14
کسی نبود جواب بده؟

A M ! N
11-08-2013, 01:42
کسی نبود جواب بده؟

در چه صورت حرف t "چ" تلفظ میشه مثل future.؟ و اگر حرف T قبل از y بیاد "ش" تلفظ میشه؟مثل but you're right

قاعده ی خاصی نداره ؛ از لحاظ تاریخ آواشناسی (فونتیک) اگه بخوایم بررسی کنیم ، حتا کلمه ی future هم به اینطوری تلفظ میشده : [futyour] یا (فیو تیور)
بعده هــا انگلیسی زبانهای نیتیو کم کم به جای گفتن 'فیو تیور' ، این رو به 'فیو چر' تبدیل کردن تا اینکه امروزه حتا در دیکشنری ها تلفظ این کلمات به شکل tʃ
اومده. به این روند Assimilation (تجانس) گفته میشه که باعث راحت تر شدن تلفظ t + u و t + y ( و البته d + u و d + y ) میشه. نیتیوها بدون اینکه خودشون
این رو حس کنن موقع حرف زدن هنگامی که این ترکیبهارو با سرعت ادا میکننبه جای T میگن tʃ

معمولن اگه tu در اول کلمه و جز سیلاب اول باشه به شکل t تلفظ میشه ( به جز برخی لهجه های خاص مث بریتیش که ممکنه حتی این رو هم tʃ تلفظ کنن مثلن "tune" رو بگن "چیون")
ولی در سیلابهای بعدی وقتی در کنار u قرار میگیره در بیشتر موارد به شکل tʃ تلفظ میشه. fortune / future / picture / return / mature / adventure / departure / texture

اما سیلاب اولی ها نه tune / tube / turn / turkey / tutor که همه به شکل همون hard t (نt سخت) تلفظ میشن.

اما چهارتا حالت برای Assimilation اینا میتونه باشه به زبان ساده :

1)

T + Y = CH

?Don't you like it

[?Donchoo like it]

2)

D + Y = J

?Would you help me

[?Wüjoo help me]

3)

S + Y = SH

sugar

[shüg'r]

4)

Z + Y = ZH

?Who's your friend

[?hoozhier friend]

و

casual

[kazhyoow'l]

اره باو
11-08-2013, 07:35
ممنون از پستت دوست عزیز ولی اصلا سیلاب یعنی چه؟ شما گفتیS Y=SH ولی در مثال sugar رو اوردین!اشتباه لپی بود یا چی؟

danial_848
11-08-2013, 10:12
ممنون از پستت دوست عزیز ولی اصلا سیلاب یعنی چه؟ شما گفتیS Y=SH ولی در مثال sugar رو اوردین!اشتباه لپی بود یا چی؟

سیلاب همون بخش یا هجاست، کلاس اول یادتون کلمه ها رو بخش بندی می کردیم؟ کتاب: کِ، تاب

برای sugar فکر کنم منظورش s + u بود

A M ! N
11-08-2013, 21:50
شما گفتیS Y=SH ولی در مثال sugar رو اوردین! اشتباه لپی بود یا چی؟

خیر اشتباه نیست. مـنظــور از S + Y = Sh این نیست که لزومن حــــــرف y بعد از s بیاد، بلکه ما اینجا در مورد صدای y صحبت میکـنیم.
حرف U وقتی صدای "یــو" داره همیشه توسط یک y نانوشته در ابتداش خونده میشه اینطوری : YOO یا YU ، صدای "یــو" رو به صـورت
OO نمیگن.(گرچه حـرف u ممکنه به صورت oo هم خونده بشه مثلن در کلمه ی dude.) بنابراین قبلش شبه مصوت y همیشه وجود داره
گـرچه نانوشته و مخـفـــی هست. حرف u به خودی خودش صدای "یـــو" نداره و در این حالت همیشه y نانوشته پشتش هست. یکی از
صداهای حرف y ، صدای "ی" هستش ، مث yes یا boy

جالبه که بگم تلفظ کلمــــه ی Tuesday که به دو شکل گفته میشه یکیش TOOZday هست و دیگری TYOOZday و حتا برخی افراد هم
بهش میگن CHYOOZday !

( طبق تاریخچه ی assimilation که در پست قبل گفته شـد ) مثلـــــن تلفظ کلمه ی Sure به صورت shure نبوده از اول؛ بلــکه SYOOr بوده
(سیور ) که به همون دلیل پست قبل، به جهت سختی تلفظ و برای همگون کردن دو نوع صدا، بعدن به shure تبدیل میشه.