ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمکم کنید(مموری دوربینم خراب شده)

sonkia
03-09-2012, 12:32
دوستان یه مموری دوربینم به یه ویروسی دچار شده که تمام فايل هارو مخفي میکنه و به همون اسم exe شو برام ميزاره اونجا
دو سه بار به کامپیوتر وصلش کردم ولی دیگه اونم نمیخونه و حجم مموری رو صفر نشون میده.
حالا دوستان باید چیکار کنم؟ من اطلاعات داخل مموری رو نیاز دارم, آیا راهی هست بتونم اونو درست کنم؟

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

sonkia
03-09-2012, 16:16
کسی راه حلی نداره؟

*Batman*
03-09-2012, 21:39
Malwarebytes' Anti-Malware را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود،نصب و آپدیت کنید.
گزینه Perform Full Scan رو انتخاب کنید و روی Scan کلیک کنید.
نام درایو مموری رو انتخاب کنید(تیک بزنید) و اسکن کنید.
احتمالا تا الان سیستم شما هم آلوده شده.بهتره از Dr.Web CureIt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای اسکن سیستم استفاده کنید .

sonkia
04-09-2012, 01:09
Malwarebytes' Anti-Malware را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود،نصب و آپدیت کنید.
گزینه Perform Full Scan رو انتخاب کنید و روی Scan کلیک کنید.
نام درایو مموری رو انتخاب کنید(تیک بزنید) و اسکن کنید.
احتمالا تا الان سیستم شما هم آلوده شده.بهتره از Dr.Web CureIt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای اسکن سیستم استفاده کنید .

بنظرتون رمم نسوخته؟
آیا با این نرم افزارها مشکلش حل میشه یا باید فرمتش کنم؟(چون دیگه حتی دوربین هم اونو نمیخونه)

*Batman*
04-09-2012, 03:08
اگر کامپیوتر مموری رو شناسایی میکنه و میشه اسکنش کرد، پس هنوز جای امیدواری هست!
فرمت رو گزینه آخر در نظر بگیرید.اول اسکن کنید تا شانس بازیابی فایلها وجود داشته باشه.

sonkia
04-09-2012, 10:47
اگر کامپیوتر مموری رو شناسایی میکنه و میشه اسکنش کرد، پس هنوز جای امیدواری هست!
فرمت رو گزینه آخر در نظر بگیرید.اول اسکن کنید تا شانس بازیابی فایلها وجود داشته باشه.

متاسفانه کامپیوتر شناساییش نمیکنه!
امکان داره اگه فرمتش کنم, باز بتونم عکس و فیلم های داخلش رو برگردونم؟
با چه برنامه ای میشه این کارو کرد؟

*Batman*
04-09-2012, 15:02
سلام.
در صورت امکان حافظه رو به یک کامپیوتر سالم و پاک وصل کنید.ممکنه شناسایی بشه.
وقتی فرمت بشه نمیشه به راحتی همه اطلاعات رو بازیابی کرد. ممکنه اصلا هیچ فایلی برنگرده!
برای بازیابی میتونید از ابزار زیر استفاده کنید:
GetData Recover My Files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Professional Recover-Center ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Wise Data Recovery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sonkia
04-09-2012, 15:51
سلام.
در صورت امکان حافظه رو به یک کامپیوتر سالم و پاک وصل کنید.ممکنه شناسایی بشه.
وقتی فرمت بشه نمیشه به راحتی همه اطلاعات رو بازیابی کرد. ممکنه اصلا هیچ فایلی برنگرده!
برای بازیابی میتونید از ابزار زیر استفاده کنید:
GetData Recover My Files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Professional Recover-Center ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Wise Data Recovery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوربین هم دیگه اونو شناسایی نمیکنه, وقتی رم رو میزنم به دوربین مینویسه: کارت حافظه به درستی فرمت نشده!

sonkia
05-09-2012, 16:48
راستی یه سوال:
اگه رم آلوده رو بزنم به یه سیستم(ولی بازش نکنم یا چیزی هم کپی نکنم) آیا بازم ممکنه سیستم رو آلوده کنه؟

*Batman*
05-09-2012, 19:02
راستی یه سوال:
اگه رم آلوده رو بزنم به یه سیستم(ولی بازش نکنم یا چیزی هم کپی نکنم) آیا بازم ممکنه سیستم رو آلوده کنه؟

سلام
اگر ویندوز XP باشه با اجرای اتوران میتونه آلودگی ایجاد کنه اما اگر ویندوز 7 باشه میشه گفت نــه.