ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار دانشجویی پر درامد

ara.look
03-09-2012, 09:10
سلام
واسه یه دانشجو چه کاری میتونه خوب و پر درامد باشه؟

senaps
03-09-2012, 13:06
دوست عزیز، ترکیب دانشجو، با شغل، با درامد زیاد معمولا جور در نمیاد و غیر قابل دسترسه!!!! به هر صورت، باید دید دانشجوی چه رشته‌ای هستین و چقد در اون خصوص سواد دارید(اطلاعات و قدرت انجام کار دارید!).... بعد میشه راهنمایی کرد... شهر و مقطع رو هم بنویسید خوبه!

logos
06-09-2012, 05:02
کاری که توش پول باشه دانشجویی و غیر دانشجویی نداره ، اون کار تمام وقتی که دانشجو نمی تونه توش فعالیت کنه رقمی ازش حاصل نمی شه
کارهای زیادی بر اساس رشته و توان و سرمایه و روابط و .. وجود داره که از هیچی تا میلیونها تومن در روز می تونه برای شما درامد داشته باشه از تدریس و کارهای پروژه ای گرفته تا بورس طلا و سکه ...

ara.look
06-09-2012, 08:47
سلام
شرمنده یکم دیر اومدم.
یکم از شرایطم بگم:
اگه خدا بخواد هنوز قراره از مهر ماه دانشجو بشم.(رشتم هم اصلا معلوم نیس که چی باشه ولی رفتنم به دانشگاه حتمیه)
الان هم دارم توی یک کافی نت کار میکنم.(ولی از پولش اصلا راضی نیستم و با رفتن به دانشگاه اصلا دیگه نمیتونم که اینجا کار کنم)
از لحاظ تخصص هم من برنامه نویسی رو خیلی خوب بلدم ولی شراط برنامه نویسی برای پول رو ندارم. فوتشاپ رو هم کاملا مسلط هستم.
دنبال کاری هستم که همراه با دانشگاه در آمد خوبی داشته باشم تا بتونم خرج و مخارجم رو تامین کنم.(همراه شهریه دانشگاه)
در ضمن اهل تبریز هستم.
ممنون.

senaps
06-09-2012, 12:29
شهر خوب، دانش خوب‌تر..... تو دانشگاه ها پروژه و پایان نامه و تحقیق و از این حرفا انجام بده!!!! همون برنامه نویسی و پروژه نوشتن، 60-70 تومن در مقابل یه روز(برنامه نویس خوب!) وقت بر میداره....

EngineeR EhsaN
11-09-2012, 21:41
یه کسی رو میشناختم که کلاس نیمه خصوصی هندسه رو میگفت ، تا اونجایی که من یادمه 20 نفر از مدرسه ما باهاش میخوندن و نفرات زیادیم از مدارس دیگه داشت ، همینطور که میدونید کلاسای نیمه خصوصی یعنی پول پارو کردن ، ساعتی 60 هزار تومن اونم هر کلاس 6 7 نفر! حسابشو بکنید ببینید این فرد چقدر درآمد داشته. ایشون اون زمان دانشجوی سال 2 بودن و جالبش اینجاست تو کنکور ارشد مهندسی صنایع دانشگاه شریفم قبول شدن بعدا!!

ara.look
20-09-2012, 12:20
یه کسی رو میشناختم که کلاس نیمه خصوصی هندسه رو میگفت ، تا اونجایی که من یادمه 20 نفر از مدرسه ما باهاش میخوندن و نفرات زیادیم از مدارس دیگه داشت ، همینطور که میدونید کلاسای نیمه خصوصی یعنی پول پارو کردن ، ساعتی 60 هزار تومن اونم هر کلاس 6 7 نفر! حسابشو بکنید ببینید این فرد چقدر درآمد داشته. ایشون اون زمان دانشجوی سال 2 بودن و جالبش اینجاست تو کنکور ارشد مهندسی صنایع دانشگاه شریفم قبول شدن بعدا!!

راستش در مورد تدریس هم من فکر کرده بودم ولی مسئله اینه که چجوری شروع کنم؟
درضمن نتایج هم اومده و من علوم کامپیوتر روزانه قبول شدم.:8:
حالا فقط دغدغم اینه که یه کار نیمه وقت با درامد متوسط داشته باشم.

*IN*
06-10-2012, 00:13
"انجام خدمات کامپیوتری در محل"کارایی مثل ویندوز نصب کردن یا ویروس یابی...
این به عنوان یه کار نیمه وقت چه طوره؟
هیچ سرمایه ایی هم نمیخواد فقط یه کم اطلاعات در مورد کامپیوتر...
واسه بازار یابیش هم ادم میتونه از این کارتای ویزیت چاپ کنه...
با این کار تقریبا چه قدر میشه ماهیانه در آوورد؟

871212018
06-10-2012, 03:02
سلام دوستان کسی نمیدونه اداره ثبت اسناد چه رشته هایی و استخدام میکنه

Retired User
06-10-2012, 13:00
با احترام به نظر دوستان
دانشجویی زمان کار کردن نیست
سعی کنید تا جائیکه میتونید درسای اصلی رو یاد بگیرید + نرم افزار های لازم و ....
اصطلاحا مهندس باسواد بشید

بهرحال شما هم که فتوشاپ بلدی هم برنامه نویسی میتونی انیمیشن سازی رو شروع کنی که کار نسبتا آسون و پردرآمدیه