مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - I Am Alive
amirpers
02-09-2012, 22:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این بازی هم اومد و توسط ریلودد کرک شد.
در این تاپیک می پردازیم به مشکلات احتمالی نصب و اجرای بازی.
روش نصب و اجرا :
1) بازی را نصب کنید.
2) محتویات پوشه کرک را در فولدر بازی و آدرس src\System کپی کنید.
3) دسترسی بازی به اینترنت را به وسیله فایروال ببندید یا اینکه اینترنت خود را قطع کنید.
4) بازی را اجرا کنید.
اسکرین هایی از بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کرک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بازی رو یه بار نصب کردم اجرا نشد انیستال کردمش.حالا موقع نصب دوباره این پیغام رو میده.
the setup has detected that no version of iam alive installed.
specified command-line options require that the appilcation be the setupwill now terminate.
مشکلش چیه؟
Meysam Raz
09-10-2012, 09:49
من بازی رو یه بار نصب کردم اجرا نشد انیستال کردمش.حالا موقع نصب دوباره این پیغام رو میده.
the setup has detected that no version of iam alive installed.
specified command-line options require that the appilcation be the setupwill now terminate.
مشکلش چیه؟
بازی رو روی یک سیستم دیگه نصب کنید و فایل های بازی رو کپی کنید داخل سیستم خودتون
install the game on other system then copy it to your pc or laptop.
i have gone through the same problem,but the above steps works
and i m playing the game
Altaiir7
10-10-2012, 17:39
سلام . من به یه مشکل اساسی موقع نصب برخورد کردم . اینطور که تو اینترنت هم گشتم خیلی ها این مشکلو داشتن . مشکل اینجاس که وقتی میخوای بازی رو نصب کنی ظاهرا یه مقدار از درایو ویندوزت یعنی C باید اشغال بشه . این موضوع هم هیچ ربطی به درایوی که قراره بازیس رو توش نصب کنی نداره . الان درایو ویندوز من 3 گیگ بیشتر جا نداره . اینطور که شنیدم باید حداقل 10 گیگ فضا داشته باشه . یعنی من و امثال من اگه بخوان این بازی رو نصب کنن باید کلا یه حال اساسی به کل سیستم بدن که اصلا امکان پذیر نیست ! من دنبال یه راه حل هستم . اگه روشی رو هم بلدین که بشه برای لحظه ای درایو پیش فرض ویندوز رو عوض کرد بهم بگید . قبلا یادمه یه کارایی تو رجیستری ویندوز انجام میدادی که سیستم فکر میکرد درایو پیشفرض یه جا دیگه اس . اگه این روش یا هر هر راه حل دیگه ای به ذهنتون میرسه بگید .
در ضمن من شنیدم این نسخه اصلی بازی نیس . اصلی 10 روز دیگه میاد . درسته همچین چیزی ؟
Meysam Raz
11-10-2012, 00:31
سه راه دارید که میتونه خیلی کمک کنه
1.هایبرنت ویندوزتون رو غیر فعال کنید
همچنین
2.پوشه pagefile رو به درایو دیگه ای منتقل کنید یا اگر رم مناسبی دارید اون رو هم غیر فعال کنید (البته غیر فعال کردنش توصیه نمیشه )
اگر با برنامه ای مثل Disk Space Fan 4 درایو ویندوزتون رو اسکن کنید حتما با دو فایل حجیم که مخصوص ویندوز هست مواجه میشید pagefile و hibernate چون پیدا کردن آموزش دو مورد بالا در نت راحته دیگه نیازی به درج آموزش نمیبینم
اما روش سوم با تشکر از دوستم nice_2000
مقدار فضای مورد نیاز برای نصب که دوستان میگن 6-7 گیگابایت هست رو حدود 2 گیگ کاهش دادم.
ویرایش:
از طریق این روش و با داشتن حدود 4.2 گیگابایت فضای خالی در درایو ویندوز بازی رو نصب کردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستورات زیر رو در CMD وارد کنید: (برای اجرای CMD، کلید های Windows + R رو زده و کلمه cmd رو تایپ کرده و OK کنید)
کلمات TEMP و TMP رو حتما با حروف بزرگ وارد کنید.
set TMP=e:\temp
set TEMP=e:\temp
بجای e:\temp آدرس مورد نظر خودتون رو برای نگه داری موقت فایل ها وارد کنید.
با این کار هر برنامه ای که از طریق خط فرمان فعلی اجرا بشه از مسیر تعیین شده به عنوان temp استفاده میکنه.
حالا آدرس Setup بازی رو وارد کنید. برای مثال:
K:\I_am_Alive_Setup.exe
برای اجرای Setup بازی حدود 2 گیگابایت موقتا در پوشه Temp ذخیره میشه که ما مسیرش رو تغییر دادیم.
اما در طی فرآیند نصب هم تقریبا 3-4 گیگ (و شاید بیشتر) از درایو ویندوز استفاده میشه که فکر میکنم در آدرس Windows\Installer قرار میگیرن.
برای این مورد نتونستم راهی پیدا کنم
peyman_nn
19-01-2013, 21:54
سلام
من این بازی رو دانلود کردم ولی زبانش رو نمیدونم چرا اینجوری نشون میده ؟:n03:
نسخه ی انگلیسیش نیست ??
peyman_nn
24-01-2013, 17:46
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
من این بازی رو دانلود کردم ولی زبانش رو نمیدونم چرا اینجوری نشون میده ؟:n03:
نسخه ی انگلیسیش نیست ??
ذوست عزیز
احتمالا زبان روسی است . پی سی فونت شو نمی خونه ...
مراحل نصب رو برو .. اگه تو مسیر تغییر زبان داشت گه . هیچ .. نداشت .. بعد نصب .. کرکر شو بریز .. احتمالا . زبان اش انگلیسی بشه . .
peyman_nn
24-01-2013, 22:55
والا یادم نیست
با filesonicsearch سرچ کردم
سلام بچه ها من این مشکلی که دارم هنگامیه که دارم بازی میکنم. وقتی دارم بازی میکنم محیط دورو اطرافم سیا سفید میشهعو واظح نیستش ولی لگ نداره فقط میحیط وقتی حرکت میکنم سیاسفید میشهو واظح نیست ولی وقتی حرکتی نمیکنم اون فرد رو در بازی ثابت نگه میدارم تا حدودی محیط شفاف میشه. میخواستم بدونم مشکل از کجاست دقیقا!! سخت افزار یا نرم افزار! لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه :n27:.مشخصات کامپیوتر از لینک زیرببینید
دوستان لطفا راهنمایی کنید اگه کسی اطلاعی داره...:n37:
دوستان لطفا راهنمایی کنید اگه کسی اطلاعی داره...:n37:
مشخص کازت گرافیک رو نگفتی ؟
بازی رو تو یه بار تو تنظیمات ultra یه بار پایین اجرا کن - ببین تفاوتی رخ می ده
اگه اینترنت نامحدود داشتنی مقدور بود aio-runtimes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود
سلام دوست عزیز کارت گرافیکم 1 گیگ nvidia هستش من با این سیستمم بازی هایی مثل farcry 3 و رزیدنت اویل 6 رو اجرا کردم بدون این نوع مشکلی میخوام بدونم مشکل از سخت افزاره یا نرم افزار ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید تا مشکل حل شه من بازی رو هم در قسمت های گرافیکیش پایین ترین کیفیت رو گذاشتم ک همون 800in600 هستش ولی باز هنگام بازی شکل نماهای اطافش مدام عوض میشه و ب حالت قبل بر میگردونه و لإت بازی کردن رو هم از بین میبره...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.