ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فریم ورک 4

eai
02-09-2012, 21:41
سلام برنامه هایی که با VS10 نوشته میشه فقط روی کامپیوتر هایی اجرا میشه که فریم ورک 4 روشون نصب شده
چطور میشه این مشکل رو حل کرد ، یعنی من برنامه ای رو که می نویسم و می خوام روی کامپیوتر دیگه اجراش کنم نیاز نداشته باشه که فریم ورک 4 نصب بشه
فکر می کنم خود ویندوز 7 تا فریم ورک 3 روش نصبه نمیشه کاری کرد که خروجی برنامه با فریم ورک 2 یا 3 کار بکنه ؟؟ (یجا تو تنظیمات گزینه انتخاب فریم ورک هست ولی فقط فریم ورک4 توی لیستش هست)

YAHYA-PRO
02-09-2012, 21:58
برای من پنجره پروژه جدید انتخاب نسخه فریم ورک رو داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eai
02-09-2012, 22:07
دقیقا برای من فقط 4 رو داره ، یجا توی سایت خارجی نوشته بود باید فریم ورک 3.5 sp1 رو نصب کنید ، نصب کردم درست نشد

_H2_
02-09-2012, 22:25
سلام
این مسئله میتواند بدلیل عدم نصب نسخه های دیگر framework باشد.
اگر احتمالاً از نسخه های پیش تولید Win8 یا WinServer2012 یا WinServer2008 استفاده میکنید، باید/بهتراست نسخه framework را از داخل خود ویندوز نصب کنید، اگر همچین شرایطی دارید بفرمائید تا توضیح بیشتر بدهم...

اگر هم در زمان نصب framework3.5sp1 به خطایی بر میخورید متن خطا را قرار دهید تا بتوان آن را بررسی و تحلیل کرد.
(البته قاعدتاً باید همراه dvd خود vs2010 باشد و نصب هم شود، مگر سیستم عاملتان از موارد خاص فوق باشد)

در غیر این صورت چیز دیگری به ذهنم نمی رسد و با اینکه جواب علمی و دقیقی نیست، پیشنهاد میکنم سیستم عامل و VS را مجدد و با DVD های سالم دیگری نصب کنید!

eai
02-09-2012, 22:33
ویندوز xp sp3 نصب هست ، ولی فکر می کنم باید 7 نصب کنم . چون با silverlight هم مشکل داره ، دوست دارم اینم یاد بگیرم ولی وقتی یک پروژه جدید باز می کنم همون اول کاری mainpage رو نشون نمیده و ارور میده

_H2_
03-09-2012, 22:19
سلام
فایل زیر را دانلود و اجرا کنید و ببینید وضعیت نصب نسخه های 2 و 3 فریم ورک چطور است.

اگر فریم ورک نصب است که نباید مشکلی داشته باشید.وگرنه که باید خطایی در زمان نصب دریافت کنید.
البته ایده نصب W7SP1+VS2010SP1 هم وسوسه انگیز است!
موفق باشید.

eai
04-09-2012, 01:13
خیلی ممنون ، من هر بار که توی این انجمن سوال برنامه نویسی می کنم همیشه منتظرم که شما بیاید و جواب من رو بدید چون همیشه مشکل من رو حل کردید ، واقعا ممنون
ویندوز رو عوض کردم و 7 ریختم الان مشکل حل شده و از فریم ورک 2 تا 4 رو داره ، نفهمیدم مشکل از ویندوز بود یا چیز دیگه ولی در کل حل شد ممنون

alisamad
29-10-2012, 00:06
با سلام...بنده win 7 دارم و با بارنامه نث شما دادید که فکر کنم os بود دیدیم نه همه نصب هست تا 4.ولی هنگامی که گیم رو اجرا می کنم
پیغام میدهد که net frame 4.030319 نصب نمی باشد.خیلی لطف می کنید که جواب بنده را بدهید.
شاهین

_H2_
29-10-2012, 02:04
سلام

با سلام...بنده win 7 دارم و با بارنامه نث شما دادید که فکر کنم os بود دیدیم نه همه نصب هست تا 4.ولی هنگامی که گیم رو اجرا می کنم
پیغام میدهد که net frame 4.030319 نصب نمی باشد.خیلی لطف می کنید که جواب بنده را بدهید.

گرچه درست متوجه خط اول گفته هایتان نشدم ولی از خط دوم چیزهایی فهمیدم...
احتمالاً شما نیاز به دانلود و نصب NetFX4.0 دارید.

Download Microsoft .NET Framework 4.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Download Microsoft .NET Framework 4.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

tekrary
05-11-2012, 12:18
سلام
با توجه به عناون تاپیک سوالم رو اینجا میپرسم،اگه اشتباه ه معذرت

این ارور بخاطر انتخاب اشتباه فایل هست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------
مثلا ویندوز 64 بیت باشه و فایل 32 رو بیت رو بخوایم نصب کنیم
برای یکی از دوستانه ودقیقا نمیدونم چیکار کرده
ممنون

senaps
05-11-2012, 22:01
با توجه به عناون تاپیک سوالم رو اینجا میپرسم،اگه اشتباه ه معذرت

عکستون خراب ارسال شده عزیز!

مثلا ویندوز 64 بیت باشه و فایل 32 رو بیت رو بخوایم نصب کنیم
مشکلی از این نظر نیست! مگر اینکه ویندوز 32 باشه و برنامه‌ی 64 نصب کنین!!

_H2_
07-11-2012, 12:40
سلام

عکستون خراب ارسال شده عزیز

p30world تصمیم گرفته عدم فیلتر بودن این سایت در اینترنت را جبران کند!؟!؟!
در این سالها به این ف-ی-ل-ت-ر های p30world عادت کردم و حس ششم در دیدن چیزهای نامرئی تقویت شده!!! :blink:

خطایی که دوستان در تصویر ناپیدایشان دریافت کرده اند، خطای 0xC8000222 است که در در زمان نصب Framework4 پیش آمده است.

این ارور بخاطر انتخاب اشتباه فایل هست؟

ضمن تایید گفته های دوستمان جناب senaps ... میتوانم اضافه کنم ...

این خطا معمولاً به دلیل مشکل در سرویس بروزرسانی ویندوز است.
پیشنهاد میشود:
الف)
یک Command Prompt با RunAsAdmin باز کنید و فرمان net stop wuauserv بدهید.

ب)
پوشه C:\Windows\SoftwareDistribution در محل محل نصب ویندوز را به SoftwareDistribution2 تغییر نام دهید.

ج)
در همان Command Prompt که با RunAsAdmin باز کرده اید، فرمان net start wuauserv بدهید.

مجدد Framework4 را نصب کنید.
موفق باشید.

tekrary
08-11-2012, 18:41
خیلی خیلی ممنون
راستش اونروز هرکاری کردم لینک رو نذاشت منم اعصابم خورد شد:دی
دقیقاً همین ارور هستش
کارهایی که گفتید رو بهش گفتم ولی گفت اسم فولدر SoftwareDistribution عوض نمیشه.یه اروری هست که میگه اسم فایل رو نمیتونید عوض کنید...

ولی اینو میدونم از وقتی ویندوز رو نصب کرده اصلا طرف آپدیت ویندوز نرفته...نمیدونم چرا اینجوری میشه

مشکل برطرف شد.ممنون:)

_H2_
10-11-2012, 12:26
سلام

یه اروری هست که میگه اسم فایل رو نمیتونید عوض کنید
اگر عملیات بند (الف) را به درستی انجام دهید، خطایی که بیان کردید، نباید رخ دهد.
مطمئن هستید که اجرای عملیات (الف) با پیغامموفقیت آمیز بودن به انتها رسید؟
می باید روی cmd از منوی start راست کلیک کرده و گزینه RunAsAdmin را انتخاب کنید...

tekrary
11-11-2012, 15:47
ممنون.بله.مشکل از همون بود و حل شد.خیلی خیلی ممنون