مشاهده نسخه کامل
: درست نصب نشدن پچ مخصوص اسفاده از 4گیگ رم روی لپتاپ Acer V3
rouzbehshahgaldi
02-09-2012, 00:27
سلام دوستان.من روی لپ تاپ Acer V3 پچ مخصوص ادیت فایل کرنل ویندوز 7 رو نصب کردم که بتونم روی ویندوز 32 بیتی از تمام 4 گیگ رم استفاده کنم.(همون ورژنش که دوتا فایل داره،یه فایل ساخت بوت منو و یه فایل ادیت کردن کرنل).وقتی ویندوز بالا میاد و اون ویندوز ادیت شده رو انتخاب می کنم سیستم وارد قسمت بوت هم میشه ولی صفحه سیاه میشه بعدش و سیستم بالا نمیاد.این پچ رو روی سیستم ها و لپ تاپ های زیادی نصب کردم واین مشکل رو نداشتم.کسی می دونه ایراد از چی می تونه باشه؟؟:20:
Farshid72
03-09-2012, 11:28
مشکلات نرم افزاری این شکلی رو بهتره در انجمن نرم افزار مطرح کنی
ولی در مورد ویندوز باید بگم که 32 بیت تمام 4 گیگ رو ساپورت میکنه و نیازی به این کار نیست !!!
rouzbehshahgaldi
03-09-2012, 12:48
مشکلات نرم افزاری این شکلی رو بهتره در انجمن نرم افزار مطرح کنی
ولی در مورد ویندوز باید بگم که 32 بیت تمام 4 گیگ رو ساپورت میکنه و نیازی به این کار نیست !!!
اولین بار هستش چنین چیزی رو می شنوم!!!!!!:18:دوست عزیز ویندوز 7 32 بیت به هیچ عنوان 4 گیگ رم رو به صورت دیفالت ساپورت نمی کنه من که هربار نصب کردم 3.5 گیگ رو می نویسه Usable به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه نگاهی بندازین.البته منطقا درسته که اصلا با 32 بیت نمی شه بیش از 4 گیگ رم رو آدرس دهی کرد بنابر این فکر می کنم اصولا روی این لپتاپ 64 بیت نصب کنم درست تر باشه چون اصلا توی سایتش هم درایور ها رو برای 64 بیت پیشنهاد داده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.