ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کد برای ورود به ویندوز

AMIR-AIRGUNNER
01-09-2012, 18:38
سلام دوستان

همین الان داشتم تو وب دنبال یه کرک میگشتم که بعد از مدتی یه صفحه رو باز کردم که اولش فیلتر بود و بعد با قندشکن باز کردم که ناگهان سیستم خاموش شد و دوباره روشن شد و الان بعد از وارد کردن پسورد ویندوز تنها یه صفحه اینترنتی باز میشه به طور خلاصه نوشته شما موسیقی و .. به صورت غیر مجاز دانلود کردید و اخطار داده و بعدش هم یه کد ورود خواسته که ظاهرا باید با 50 دلار خریده بشه :18:
هیچی کلید هم کار نمیکنه و نمیشه وارد ویندوز شد و فقط اونجا میشه کد رو وارد کرد
الان باید من چیکار کنم ؟

AMIR-AIRGUNNER
01-09-2012, 20:19
دوستان من یه جستجو تو اینرتنت کردم ضاهرا اسم ویروس celas هست
تو فروم ها به کاربران پیشنهاد شده که که لوگ بگیرن و از ریجستری فیکس کنن

اما من که اصلا نمیتونم وارد صفحه دسکتاپ بشم تا لوگ بگیرم!
safe mode هم کار نمیکنه و همون صفحه celas رو میاره

kases
01-09-2012, 20:19
این لینک ببیند و مراحل انجام بدید

ویروسی که دسکتاپ رو مشکی کرده و کد امنیتی میخواد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AMIR-AIRGUNNER
01-09-2012, 20:38
این لینک ببیند و مراحل انجام بدید

ویروسی که دسکتاپ رو مشکی کرده و کد امنیتی میخواد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر کنم همون مورد هست چون تو صفحه ای که میاد هم این گزینه های رو نوشته ukash و paysafecard
فقط من درست ندونستم که باید چیکار کنم ؟ با دیسک های بوت انتی ویروس ها حل میشه ؟ کدومشون رو دانلود کنم ؟

kases
01-09-2012, 22:37
بله دیسک نجات کسپرسکی دانلود کنید رو سی دی رایت کنید و از رو سی دی سیستم بوت کنید و باهاش سیستم فول اسکن کنید تا الودگیها برطرف بشه و نتیجه رو اینجا اعلام کنید

توجه کنید فایل iso دانلودی رو با برنامه های رایت به صورتی که قابلیت بوت رو از دست نده رایت کنید یعنی به صورت ایمیج رایت کنید رو سی دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]