ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با session ها در مرورگر FireFox

iman129080
01-09-2012, 11:37
با سلام خدمت تمامی دوستان

مشکلی که من دارم از اینجا شروع میشه که من با ورود به صفحه login کاربر به سایت وارد میشه و هیچ مشکلی هم وجود نداره چون توی قسمت ورود من پیام خوش آمد گویی را می بینم بعد از اینکه کاربر Login کرد من کدی نوشتم که کابر رو به یه صفحه دیگه منتقل می کنه ولی وقتی که به صفحه دیگه میره دیگه session رو نمیتونه پیدا کنه و چون session وجود نداره من کدی نوشتم که به صفحه اصلی بر میگرده.

جالب اینجاست که این مشکل در حالت LocalHost وجود نداره و فقط توی حالت آنلاین این مشکل پیش مییاد دوباره میگم توی مرورگر فایرفاکس و جالب تر این اینه که اگر من بیام یبار کل هیستوری رو پاک کنم برای دفعه اول همه چیز درست میشه ولی از دفعات بعدی دوباره مشکل فوق الذکر پیش میاد و باید بگم که اصلا با IE این مشکلا وجود نداره و همه چیز به خوبی کار میکنه.

اینم کدهایی که من نوشتم:

کد ورود کاربر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اینم کد تغییر صفحه:

در مورد کد بالا باید بگم با عین حالی که session وجود داره قسمت else رو اجرا میکنه.

sh.n.n786
17-09-2012, 19:55
درود

ببین کد مشکلی نداره ینی بهتر از این میتونست باشه اما کاری به این نداریم

شما در صفحه ای که منتقل میشد Session را print_r() بگیرید ببینید تمام موارد موجوده و مهم تر اینکه اون صفحه Session استارت شده ؟

به این صورت :

اگه باز هم مشکل داشتید کد را کامل تر قرار بدید

موفق باشید

tasnim68
17-09-2012, 20:20
من یه زمون با سشن تو سایتم مشکل داشتم که بعدا فهمیدم علتش این بوده که پوشه cgi-bin رو از روتم پاک کرده بودم! آخرش هم نفهمیدم این به اون چه ربطی داشت!
اگر هم فقط تو یه مرورگر خاص مشکل داری ببین کوکی مرورگرت غیر فعال نباشه! اینم هنوز نفهمیدم چه ربطی داره ولی داره!

iman129080
18-09-2012, 01:02
درود

ببین کد مشکلی نداره ینی بهتر از این میتونست باشه اما کاری به این نداریم

شما در صفحه ای که منتقل میشد Session را print_r() بگیرید ببینید تمام موارد موجوده و مهم تر اینکه اون صفحه Session استارت شده ؟

به این صورت :

اگه باز هم مشکل داشتید کد را کامل تر قرار بدید

موفق باشید

سلام دوست من

در مرورگر FireFox همه چیز برای بار اول موجو ده و برای بار دوم به بعد دیگه موجود نیست ولی توی IE همه چیز درسته.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sh.n.n786
18-09-2012, 09:18
ببین بار دوم , یکی از این موارد موجود نیست

iman129080
18-09-2012, 09:41
بله دقیقا درسته من توی صفحه با دستور print_r() تست کردم و متوجه شدم توی مرورگر فایر فاکس برای بار دوم به بعد هیچکدوم از این مقادیر موجود نیست ولی توی IE همه چیز درسته

isset($_SESSION['ID']) && isset($_SESSION['Name']) && isset($_SESSION['Family']) && isset($_SESSION['Type'])

جالب تر این هست که اینها سشن هستند و من نمیتونم بفهمم چرا توی IE مشکل نداره و توی FireFox مشکل داره.مگه سشن ها روی سرور ذخیره نمیشه که این همه مارو مسخره خودش کرده.

sh.n.n786
18-09-2012, 09:55
از چه پایگاهی استفاده می کنی wampp یا xampp با easy php یا ... :9:

iman129080
18-09-2012, 10:02
روی لوکال از wamp که هیچ مشکلی هم با FireFox نداشت این مشکل از زمانی که ساتمو آپلود کردم به وجود اومده.