مشاهده نسخه کامل
: مشکل در رایت فایل باپسوندmpgوavi برروی dvd
سلام
با چه نرم افزاری میشه مستقیما فایل با پسوندهای بالا رو رو دی وی دی رایت کنم؟ باaurora mpeg to dvd burner امتحان کردم فایل با پسوند mpg رو باز نمیکنه.
فایلهای ویدیویی رو از mpg به vob که هرفایل شامل دو پوشه audio-ts & video-ts هست رو با هرنرم افزاری که میخوام رایت کنم نمیشه.
فقط یه پوشه ی video-ts داره که یه فایل رو اد میکنه بقیه رو نه.
Mr.saberi
30-08-2012, 22:58
سلام
ببینید شما برنامه ی Nero یا برنامه ای آسان برای رایت CDیا DVD مثل Ashampoo Burning Studio را داری من پیشنهادم اینه که از برنامه Ashampoo Burning Studio استفاده کنی .
برای رایت DVD با فرمت MPG برنامه ذکر شده مستقیما می پذیرد . شما برای رایت کردن مستقیم فایل ویدیویی ام . پی . جی . پس از نصب برنامه فوق گزینه اول یعنی Burn Files & Folders یا گزینه پایینی Burn MOVIE DVD را انتخاب کنی .
اگه جوابم نتیجه داد بی خبرم نذار
با تشکر صابری.
سلام ممنون که توجه کردید.:11:
ببینید من نرم افزار نرو رو دارم ورژن های 6. 7. 8
و فایل ها رو با دو نرم افزار مختلف convert x to dvd و avs video converter تبدیل به فایل دی وی دی .vob کردم
ولی زمان اد کردن برای رایت یه اروری میده چندتایی رو اد میکنه بقیه رو نه.
بانرم افزار avs video converter دارم فایلهای mpg رو تبدیل به avi میکنم.ولی خیلی طول میکشه طولانی تبدیل میکنه چرا؟!
کلافم کرده .سرعت سیستم هم معمولیه قدیمی نیست.4تافایل که جمعا نزدیک 1 ساعت میشه رو 2 ساعته که منتظر تبدیلش هستم.:42:
دوستان شما چطوری فایلهاتون رو رو دی وی دی بدون دردسر میریزین ؟!مخصوصا پسوندهای mpg و ts رو
ممنون میشم اگه هرکدومتون که سروکار با رایت دارین بگین که با چی کار میکنین؟
مخصوصا فایلهایی که از ماهواره رو فلش ریختین و حالا میخواین رو دی وی دی رایت کنین.:9:
sosani2007
01-09-2012, 08:54
سلام یک پیشنهاد
چرا از Nero استفاده می کنی نمیری سراغ نرم افزار Ashampoo Burning Studio Elements کار باهاش خیلی ساده هست ،
کسی هست بتونه بگه که چرا این نرم افزار زبان فارسی رو داره اما بارایت کردن فارسی مشکل داره:42:؟؟؟؟
خب من این نرم افزارو ندارم و به اینترنت پرسرعتم دسترسی ندارم.
شما چطور دی وی دی رایت میکنین با پسوند های .avi و یا .mpg :9::9:
دوستان چرا کمک نمیکنید.یعنی یه فرد با تجربه در جای به این بزرگی و معروفی پیدا نمیشه؟؟؟!!! :13::13:
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککک کنید...:42::42:
ممنون که هیچکی کمک نکرد!!!:2:
فکر کردم این سایت با بقیه جاها فرق میکنه!!
سلام شما تو nero از ابزار nero vision استفاده کنید خودش به vob تبدیل میکنه. این راحت ترین راهه فک کنم.
ممنون که بالاخره یکی کمک کرد!
من با نرو ویژن آخرش رایت کردم ولی خیلی طول کشید تا رایت شد و بعضی اوقات هم بصورت خش دار بعضی ازقسمت های یک تراک توی دستگاه پخش میشه.
siavashbehzad1
08-09-2012, 14:51
ممنون خوب بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.