PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای اورکلاک این سیستم !

Mr.foad
30-08-2012, 21:19
سلام.
این سیستم منه :
مادربرد:DFI LANParty JR 790GX-M2RS
سی پی یو : AMD Phenom 9550 - 2200Ghz
رم : OCZ XTC Platinum OCZ2P1066 - 2GB
پاور : گرین 530
گرافیک : Sapphire Radeon HD 4850 - 1GB
این پردازنده سرعت کلاکش یه مقدار پایینه من میخوام حداقل تا 2.6 یا 2.8 اورش کنم ولی بعد از این کار سیستم بوت نمیشه و باید ریست شه ! بعدشم که بایوس خودش ریست میشه !!
یه مادربرد M3A78 داشتم که با اون پردازنده رو تا 4.4 اور میکردم ولی چون خنک کننده نداشتم نمیتونستم بذارم بمونه !! اولش فکر میکردم همینجوری از خودش میگه 4.4 ولی با هر برنامه ای نگاه میکردم واقعا 4.4 بود !! تازه سرعتشم خیلی بالا رفته بود !! ولی الان یه خنک کننده ی بهتر گرفتم که دما در حالت نرمال بدون اورکلاک روی 25 درجست ولی تو بازی نهایتا 45 رو پر میکنه !!
از دوستان اگه کسی میدونه رو این مادربرد چطوری میشه اورکلاک کرد راهنمایی کنه ممنون میشم :46:

EXTREME
30-08-2012, 22:36
شما اول یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری بزارید
یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime 95 بگیرید و در حین تست دما رو با hw monitor چک کنید بعد از تست بگین دما چقدره
این موارد در حالت دیفالت بودن بایوس انجام بشه

Mr.foad
31-08-2012, 02:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر میخواید دما رو در حالت عادی بدونید من با دما مشکلی ندارم !! تست دما با یه نرم افزار دیگه گرفتم حداکثر 47 بود ! !! کولینگ نسبتا خوبی دارم !! الان که دارم اینو مینویسم دما با حداقل دور فن 39 درجست !
ممنون :46:

ess_1362
31-08-2012, 08:14
شما ابتدا از درون بایاس مقدار cpu host را دستی از 200 بذارید روی 230
سپس ht multiplier را بصورت دستی بذارید روی 7X
ضریب nb multiplier را هم دستی روی 7 قرار بدین
dram frequency را بذارید روی 333
در پایان vcore را بذارید روی 1.45

Mr.foad
31-08-2012, 10:37
شما ابتدا از درون بایاس مقدار cpu host را دستی از 200 بذارید روی 230
سپس ht multiplier را بصورت دستی بذارید روی 7X
ضریب nb multiplier را هم دستی روی 7 قرار بدین
dram frequency را بذارید روی 333
در پایان vcore را بذارید روی 1.45

ممنون جواب داد ولی من فقط گزینه های اول و دوم رو انجام دادم و چیزی که شما میگید توی بایوس من نیست یا اینکه اسمش با چیزی که توی بیوس شماست فرق میکنه !! :31:
فقط مشکل اینجاست که بعد از ری استارت کردن سیستم یا اصلا خاموش رو روشن کردنش دوباره بد بوت میشه و میگه اورکلاک انجام نشد !! و فرکانس ریست میشه !! :|
این عکس صفحه ی بایوس منه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ;)

EXTREME
31-08-2012, 11:46
تمام مواردی که احسان جان گفتند در بایوس است
هم میتونید فرکانس ht و nb رو تنظیم کنید
هم فرکانس رم
هم میتونید به سی پی یو ولتاژ بدین
هم کلاک اصلی رو افزایش بدین

اگه سیستم اور نمیشه و به تنظیمات قبلیش برمیگرده یک ناپایداری در سیستم وجود داره که تنظیمات به حالت قبل برمیگرده
یا از پارامترهای مصرفی توان است که باید غیرفعال بشه شامل cpu spread spectrume,cool and quite , c2/c2e, و .....
یا از کمبود ولتاز است اگه فرکانس دnb و ht رو با ضریب پایین اوردین و فرکانس رم هم کبا ضریبش کم شده میتونه از کمبود ولتاژ سی پی یو باشه

Mr.foad
01-09-2012, 23:06
برای cpu نمیشه مستقیما ولتاژ مورد نظر رو انتخاب کرد !! فقط میشه یه مقداری مثل 50mv تا 450mv بهش اضافه کرد !!
از 50mv تا 450mv رو میشه اضافه کرد فقط سیستم یه مقدار داغ میکنه ولی فرکانس اضافه نمیشه ! از طرفی من توی هر شرایطی که سعی کردم فرکانس رو با cpu host/htt clock اضافه کنم سیستم ریست شده !! cool and quit هم خاموشه !! :|

EXTREME
02-09-2012, 21:00
شما فرکانس پایه رو زیاد میکنید فرکانس رم و ht و nb رو هم درست میکنید ؟
از کلاک پایین شروع کنید و یواش یواش بالا برید

Mr.foad
03-09-2012, 00:27
بله !! حتی همه ی ولتاژ هارو هم زیاد کردم !!
ولی اگه Htt clock مربوط به پردازنده رو از 200 به 210 هم بیارم که بشه 2.3 گیگا بازم سیستم بوت نمیشه و بایوس ریست میشه !!
من فرکانس رو تا 2.7 هم با این مادربرد آوردم ولی مشکل اینه که بعد از ری استارت خودش ریست میشه و ثابت نمیمونه !!
به جز AOD نرم افزاری هست که بشه با ویندوز اور کرد ؟؟ این AOD نصب که میشه با اولین اجرا سیستم به مشکل میخوره یا هنگ میکنه یا مانیتور خاموش میشه همه ی فن ها با آخرین دور میچرخن باید سیستم دستی ریست بشه !! تازه اونم با چند بار ریست کردن سیستم بالا نمیاد !! بیادم همه چیز قاطی میشه !! :|

EXTREME
03-09-2012, 11:03
بایوس مینتون رو آپدیت کردین ؟
یک ناپایداری وجود داره یا این مشکل از تنظیمات بایوستون است یا از ضعف پاور یا مینتون است

Mr.foad
03-09-2012, 18:21
بایوس رو نه آپدیت نکردم دردسر داره !! قبلا با ایسوز تو 2 سوت میشد آپدیت کرد ولی این ظاهرا پیچیدست منم مسلط نیستم میترسم از کار بیوفته دوباره مجبور بشم بگیرم گرده ببرمش بیرون بایوسو درست کنن !! :|
توی ورژن جدید بایوسش نوشته CPU vid و یه مورد دیگه رو برای cpu هایی که blackEdition نیستن مخفی کرده چون فقط اونا خوب اورکلاک میشن !!
ممکنه از بایوس باشه چون دماها رو هم خوب نشون نمیده همش پرش داره !! یه دفعه چیپست میره رو 52 یه دفعه میپره رو 48 دوباره میره رو 53 مثلا !! اونوقت دست که میزنم پشت مادربرد جای چیپست اصلا داغ نیست ولی یه دفعه دما میاد رو 42 یا حتی 37 !! دستمو که بر میدارم دوباره میره رو 52 در حالی که هیت سینک چیپ اصلا داغ نیست خمیرشم تازه عوض شده !!
از پاور که فکر نکنم باشه !! 530real گرین باید جواب گو باشه !!

EXTREME
03-09-2012, 19:03
بله میتونه از بایوس باشه برای همین گفتم آپدیت کنید
میتونه از تنظیمات بایوس یا مین یا پاور هم باشه بهتره اگه موارد فوق درسته با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
ولی اول از همه بایوس

Mr.foad
03-09-2012, 19:26
ممکنه یه ورژن قابلیت اورکلاکش بهتر از ورژن بالاتر از خودش باشه ؟؟؟
چطوری آپدیتش کنم ؟؟ دیشب خواستم آپدیت کنم ترسیدم تو فرایند آپدیت مشکل ایجاد شه همین سیستمم از دستم دراد !! :| ویندوزم 7ه گفته با Winflash نمیشه آپدیت کرد !!

EXTREME
03-09-2012, 19:29
مدل دقیق مینتون چیه ؟

Mr.foad
03-09-2012, 19:37
DFI LANParty JR 790GX-M2RS
البته فایل بایوسشو دارم !! فقط تو نحوه ی آپدیت مشکل دارم !!

EXTREME
03-09-2012, 20:09
DFI LANParty JR 790GX-M2RS
البته فایل بایوسشو دارم !! فقط تو نحوه ی آپدیت مشکل دارم !!

مین ها یک نرم افزار برای آپدیت بایوس دارن ولی من با این سری مین ها کار نکردم متاسفانه

برید تو سایتش احتمالا نرم افزارش هست

Mr.foad
03-09-2012, 20:19
باشه ممنون :46: