مشاهده نسخه کامل
: در نهايت php يا asp؟
chris redfield
30-08-2012, 13:07
سلام.من در حال يادكيري php هستم و اين زبان رو ساده و عالي ميدونم.ولي اخيرا يه مقاله خوندم كه شايد ٧،٨ تا مزيت نامبرده بود كه تو اونا asp بهتر از php إ.مثل:قابليت توسعه asp با زبان هايي مثل سي شارب و دلفي،شي كرايي asp،امنيت بالاترش و... جندتاي ديكه.حالا واقعا موندم ببينم كار درستي كردم كه php رو واسه يادكيري انتخاب كردم؟
m.m.m5651
30-08-2012, 13:14
اگه زبان هایی مثل سی شارپ و اینا بلدید ای اس پی راحت تره اما در کل تقریبا یکی هستن.توی پی اچ پی هم میشه به صورت شی گرایی نوشت.امنیت سرورهای لینوکس و بی اس دی که پی اچ پی رو فقط ساپورت می کنن هم عمدتا بهتره تا ویندوزیا که پی اچ پی و ای اس پی رو ساپورت می کنن.
به نظر من هم پی اچ پی پشتیبانی و طرفدارای بیشتری داره تا ای اس پی.
ZINOSHTAN
08-09-2012, 12:35
سلام
در نهایت PHP
خدافظ
پ.ن: اونی که اومده امنیت PHP و asp رو مقایسه کرده باور کنید که اصلن نمیدونه که امنیت چی هست و به چه چیزایی بستگی داره
hamedarian2009
04-11-2012, 21:52
در کل php بهتره
hamedarian2009
22-11-2012, 19:19
سلام.من در حال يادكيري php هستم و اين زبان رو ساده و عالي ميدونم.ولي اخيرا يه مقاله خوندم كه شايد ٧،٨ تا مزيت نامبرده بود كه تو اونا asp بهتر از php إ.مثل:قابليت توسعه asp با زبان هايي مثل سي شارب و دلفي،شي كرايي asp،امنيت بالاترش و... جندتاي ديكه.حالا واقعا موندم ببينم كار درستي كردم كه php رو واسه يادكيري انتخاب كردم؟
با سلام خدمت دوست عزیز
من چنتا مزیت php میگم که asp نداره :
1-مستقل از محیط کار : یعنی کدی که شما مینویسی هم تو لینوکس و هم ویندوز اجرا میشه ونیازی به تغییر کد نداری
2-open source : یعنی کدمنبع بازه و میتونی به دلخواه خودت ویرایشش کنی
3-پشتیبانی از اکثر بانک های اطلاعاتی مثل mysql و sql server و oracle و ...
حالا به نظر شما این دلایل شمارو مجاب نمیکنه که php بهتره
neopersia
23-11-2012, 13:57
اصلاً درستش اینه که هر کی فکر میکنه asp بهتره aps کار کنه و هر کی php دوست داره php. برای مقایسه امکانات و تفاوت ها هم منابع کافی در وب موجوده.
ما که وکیل و وصی این شرکت ها و گروهها نیستیم که هر کس میاد از زبان برنامه نویسی که خودش کار میکنه طرفداری میکنه! اتفاقاً بزرگترین اشتباه مخصوصاً توی بازار ایران اینه که از زبانی تعریف کنید!
mohammad2407
23-11-2012, 14:06
من قبلا همه جا گفتم php
به نظر من دو زبان خیلی قوی هستن و نمیشه مقایسه کرد
هر کس این دو زبان با هم مقایسه کنه مقایسه اون باطل هست
چون هر دو زبان خیلی خیلی قوی هستن
شوخی نیست که بدون هیچ دلیل منطقی بگیم ASP خوب نیست
php هم عالی هست .
هر دو عالی هستن
hamedarian2009
23-11-2012, 16:06
البته منم تصحیح می کنم که هردو زبان واسه طراحی سایت خوب هستن و همه نیازهای یک برنامه نویس و طراح سایت رو براورده میکنن و به نظر من هرکی با هرکدوم راحت تره کارکنه مهم زبان نیست بلکه خروجی هست و کاربر فقط اینترفیس سایت رو می بینه
M o h a m m a d
08-12-2012, 10:32
همه چیز به هنر برنامه نویسی شما بستگی داره. این که دید objective-oriented داشته باشید و به design pattern ها مسلط باشید. تمام اینها هم در asp و هم در php شدنی هستند.
در نهایت میشه با کدنویسی در هر دو به یک نتیجه رسید. شما ببین با کدنویسی کدوم راحتتری ... برو سراغش. سعی کن به زیر و بم همه چیز آشنا بشی.
البته راه موفقیت اینه که این جملهی «چرخ که اختراع شده چرا من دوباره اختراع کنم» رو از ذهنت بریزی بیرون !! من 90% برنامهنویسای php که دیدم این جمله رو هی تکرار میکنن و به نظرم جملهی غلطیه و همین موضوع باعث میشه که پیشرفت چندانی نکنن.
eimanpaladin
08-12-2012, 22:17
آقا به حال شخص فرق نمیکنه با چه زبانی کارش راه بیفته (مهم کارش هست که درست بشه )
ولی درکل من هم با php کار کردم و هم asp
به نظر من php زیباتر و خوش فهم تر از asp است (البته بازم میگم asp هم واقعا زبان درست و حسابی است )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.