ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Xperia™ TX | صفحه نمایش 4.6 اینچی پردازنده ی دو هسته ای و دوربین13مگاپیکسلی

ehsan_
30-08-2012, 12:59
سلام
همراه با گوشی Xperia T که سونی ان را به عنوان پرچمدار خود معرفی کرد گوشی مشابه دیگری هم رونمایی شد البته با مشخصات عجیب به طوری نویسنده سایت Gsmarena در هنگام معرفی گوشی های جدید سونی به درستی مشخصات اعلام شده شک کرده است !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم مشخات کامل . همان طور که می بینید از GPU قدیمی Adreno 220 در این گوشی استفاده که پیش از این در Xperia s و galaxy s2 استفاده شده بود ولی در گوشی های جدید امسال مثل Htc one s و بسیاری دیگر از Adreno 225 استفاده شده است !

General
2G Network ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

3G Network ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100

Announced ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2012, August

Status ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Coming soon

Body
Dimensions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
131 x 68.6 x 8.6 mm

Weight ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
127 g

- Touch-sensitive controls

Display
Type ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TFT capacitive touchscreen, 16M colors

Size ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
720 x 1280 pixels, 4.55 inches (~323 ppi pixel density)

Multitouch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, up to 10 fingers

Protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shatter proof and scratch-resistant glass

- Timescape UI
- Sony Mobile BRAVIA Engine

Sound
Alert types ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vibration; MP3 ringtones

Loudspeaker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes

3.5mm jack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes

Memory
Card slot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
microSD, up to 32 GB

Internal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16GB, 1 GB RAM

Data
GPRS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Up to 86 kbps

EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Up to 237 kbps

Speed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.8 Mbps

WLAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot

Bluetooth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, v3.1 with A2DP

NFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes

USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, microUSB (MHL) v2.0

Camera
Primary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
13MP, autofocus, LED flash

Features ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Geo-tagging, touch focus, face detection, 3D sweep panorama, image stabilization

Video ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, 1080p@30fps, continuous autofocus, video light, video stabilizer

Secondary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, 1.3 MP, 720p@30fps

Features
OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich)

Chipset ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Qualcomm MSM8260 Snapdragon

CPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dual-core 1.5 GHz Scorpion

GPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Adreno 220

Sensors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Accelerometer, gyro, proximity, compass

Messaging ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email

Browser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HTML5

Radio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Stereo FM radio with RDS

GPS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, with A-GPS support and GLONASS

Java ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, via Java MIDP emulator

Colors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Black, White, Pink

- MicroSIM card support only
- 50 GB of Cloud storage (time limited offer)
- SNS integration
- TV-out (via MHL A/V link)
- Active noise cancellation with dedicated mic
- MP4/H.263/H.264/WMV player
- MP3/eAAC+/WMA/WAV/Flac player
- Document viewer
- Photo viewer/editor
- Voice memo/dial
- Predictive text input

Battery

Standard battery, Li-Ion 1850 mAh

Stand-by ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Up to 300 h (2G) / Up to 400 h (3G)

Talk time ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Up to 6 h 40 min (2G) / Up to 6 h 40 min (3G)

Music play ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Up to 18 h

Xperia XT نسبت به Xperia T باریک تر و سبکتر است

mnik7
30-08-2012, 16:16
با سلام
xperia T درست همون مدلی که در مراسم ifa معرفی شد XPERIA T LT30

داری gpu : Adreno 225 و پردازنده krait

mahyarSAMSUNG
30-08-2012, 16:37
خیلی خوبه .... این روزا دیگه همه شرکت ها مثل سونی و سامسونگ و ال جی و موتورولا و ... همه دارن گوشی های شاخ معرفی میکنن و انتخاب برای یک خریدار که مارک براش مهم نیست رو سخت میکنن ... من که فقط سامسونگ ...

MMM52
30-08-2012, 17:45
گوشی خوبیه ولی عالی نمیشه گفت...

وقتی T هست دیگه معرفی TX چه معنی میده؟!

مشخصاتش هم خیلی شبیه به XS هست...

طراحی هم داره یکم خسته کننده میشه...

mohamad skystar
30-08-2012, 20:50
مدل TX یعنی مدل GX رو پشت سر گذاشته یا در حد هم هستن؟

mnik7
30-08-2012, 20:58
سلام
من یه چیزی میگم امیدوارم به طرفداران سامسونگ برنخوره نظر شخصیه خودمه
من مدتیه دنبال یه گوشیه خوب هستم و از نظر سخت افزاری سامسونگ میتونست گزینه مناسبی باشه همین طور رابط کاربریش
اما اصلا طراحیاش نظرمو جلب نکرده
ولی xperia t به نظر من طراحی فوق العاده ای داره و خیلی شیکه مخصوصا از کناره ها و اگه دقت کرده باشین این سری اسمارت فون های جدید معرفی شده خیلی از نظر طراحی با قبلیا متفاوترند نمیدونم چرا میگین خسته کننده
پردازندشم که خیلی خوبه از نظر بازدهی مصرف انرژی در جایگاه خیلی خوبیه و نیازی به باتری های خیلی قوی برای تغذیش نداره
و ازاونجا که سیستم عامل آندروید به چهارهسته ای هنوز نیاز نداره و کاملا بهره نمیگیره از هسته ها چه نیازی هست سونی چهارهسته ای بندازه رو گوشیش و باعث بالارفتن قیمت تمام شدش بشه و پول بیشتری از مشتریاش بگیره وبیشتر میتونه جنبه تبلیغات داشته باشه
پنچ مارکهای این پردازنده هم نشون داده با وجود 2 هسته ای بودنش پا به پای 4 هسته ای ها میاد
و اگه در جریان مراسم ifa باشید صفحه نمایش این اسمارت فون جزو بهترین ها قرار خواهد گرفت و با تکنولوژی WhiteMagic کیفیت تصویر بسیار عالیتر خواهد بود
دوربین هم که فعلا رودست همه ی گوشیاس
پس اگه منصفانه قضاوت کنیم این اسمارت فون یعنی XPERIA T جز عالی ها باید قرار بگیره

mnik7
30-08-2012, 21:03
مدل TX یعنی مدل GX رو پشت سر گذاشته یا در حد هم هستن؟
مدل TX از adreno 220 و پردازنده 1.5 GHz Qualcomm MSM8260 Dual Core
وLT29 هست واز Gx پاینتره ولی xperia T Lt30 پردازندش krait می باشد و تا اونجا که من میدونم نسخه جهانی جی ایکسه ولی با بهبود بیشتری معرفی شده

mnik7
30-08-2012, 22:59
پنچ مارک های گوشی های Xperia TX , Xperia T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Xperia V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر شد
گوشی های جدید سونی فراتراز انتظار

نتیجه پایین تر بهتر است
Benchmark Pi

نتیجه بالاتر بهتر است
Quadrant

نتیجه بالاتر بهتر است
NenaMark 2

Gsmarena

حتما میدونید هرچه تراکم پیکسل بیشتر باشه فشار بیشتری به پردازنده میاد این تنایج با وجود بیشتر بودن تراکم پیکسلی صفحه نمایشهای سونی هستش
همین پردازنده اگه اشتباه نکنم در وان اس هم به کار رفته ولی سونی نشون داده سخت افزار و نرم افزارش باهم بیشتر مچ هستن

shahabprince
31-08-2012, 01:44
آفرین به سونی
به وضوح پیشرفت رو تو سونی میبینم

mnik7
31-08-2012, 11:02
گلگسی اس 3 جلوی سونی T حرفی برای گفتن نخواهد داشت
باید ببینیم نوت 2 با 2برابر قدرت قبلی میتونه پنچ مارکهای بهتری به جا بذاره
البته تاریخ عرضشو من یه جایی میخوندم سه ماهه اول 2013 و تا اون موقع...

shahabprince
31-08-2012, 11:52
گلگسی اس 3 جلوی سونی T حرفی برای گفتن نخواهد داشت
باید ببینیم نوت 2 با 2برابر قدرت قبلی میتونه پنچ مارکهای بهتری به جا بذاره
البته تاریخ عرضشو من یه جایی میخوندم سه ماهه اول 2013 و تا اون موقع...

دوست عزیز صفحه نمایش اس 3 بزرگتر از xperia t هست خوب معلومه که کمتر میشه
البته تو تست pi فکر نکنم صفحه نمایش تاثیری داشته باشه

mnik7
31-08-2012, 15:04
دوست عزیز صفحه نمایش اس 3 بزرگتر از xperia t هست خوب معلومه که کمتر میشه
البته تو تست pi فکر نکنم صفحه نمایش تاثیری داشته باشه

4.6 تا 4.8 مقدار زیادی نیست و هر چه صفحه نمایش بزرگتر بشه تراکم پیکسلی کمتر میشه
و نباید یادمون بره اون 4 هسته ای هستش ولی این 2 هسته ای،با این وجود خیلی بهتر عمل کرده
من نمیخوام بحث های تنش آور ایجاد کنم اما این برتریو نباید انکارکنیم
من خودم از منتقدین سونی بودم اینکه چرا انقدر محصولاتش دیر میاد و هنوز یه گوشی تاپ در بازار گوشی ها نداره
اما خیلی وقت از مستقل کار کردنش نمیگذره و این شرکت بعد از مشکلات زیادی که پشت سر گذاشت ، خودشو جزو سر سخت ترین رقبای اسمارت فون ها قرار داد

M@hdi-B
31-08-2012, 15:13
دوست عزیز خیلی دلت خوشه

این چه ربطی به سونی داره؟ اینو دیگه همه می دونن دو هسته کریت از 4 هسته a9 قوی تره قبل از اینکه سونی تو خوابش این گوشی رو ببینه اچ تی سی با وان اس این نتایجو گرفته و این بحثها هم قدیمی شده

بیدار شو

mnik7
31-08-2012, 15:39
quadrant یه پنچ مارک کلی است همینجور که میبیند وان اس(کریت) از گلکسی اس 3 نمرات کمتری اورده
در سایر تست ها نیز در بیشتر جاها اس3 برتری داشته نسبت به وان اس

این پنچمارک چیزی نیست جز قدرت و پیشرفت بی نظیر سونی

حالا کی خوابه

mnik7
31-08-2012, 15:45
من نمیگم پردازنده اس 4 ضعیفتر از a9 گرچه قبل از این میگفتند هرچی باشه به پای 4 هسته ای a9 نمیرسه
این نشون میده سونی از توان واقعی جی پی یو و پردازنده استفاده کرده و بیشترین بازده رو ازشون گرفته

M@hdi-B
01-09-2012, 08:58
از گوشی فقط بنچمارکش رو یاد گرفتین .... حالا با این سخت افزار آپولو می خوای هوا کنی؟

همون تو حال خودت باشی بهتره

silent-assassin
01-09-2012, 09:37
از گوشی فقط بنچمارکش رو یاد گرفتین .... حالا با این سخت افزار آپولو می خوای هوا کنی؟

شما چیزای دیگه ای که از گوشی بلدین و البته تو این سری جدید سونی نیست را بگو. چه اشکال داره. شاید ما هم چشم و گوشمون وا شد. منم معتقدم بنچ مارک ها فقط یه قسمت از کیفیت کار هستند شما بقیشو بگو

h!tman
01-09-2012, 12:39
الان شما دارید تو سر و کله هم میزنید که سونی Krait زده ، بعد از 5ماه از اولین کریت بازار و این که میخواید بگید این گوشی جت هست و بقیه F16 ؟

این پنچمارک چیزی نیست جز قدرت و پیشرفت بی نظیر سونی

مخصوصا این تیکه : )))))))
کسی نمیزنه تو سر سونی. ولی این که اینجور تو بوق و کرنا کنید یک بحث دیگس. همون وان اس اومد دیدیم وان ایکس رو تو بنچ ترکونده. کسی هم چیزی نگفت چون همه از قدرت کریت اطلاع داشتن.
این چیزا برا کسی عجیبه و ذوق زیادی میکنه که تازه فهمیده چه خبره :-j

mnik7
01-09-2012, 16:30
الان شما دارید تو سر و کله هم میزنید که سونی Krait زده ، بعد از 5ماه از اولین کریت بازار و این که میخواید بگید این گوشی جت هست و بقیه F16 ؟

مخصوصا این تیکه : )))))))
کسی نمیزنه تو سر سونی. ولی این که اینجور تو بوق و کرنا کنید یک بحث دیگس. همون وان اس اومد دیدیم وان ایکس رو تو بنچ ترکونده. کسی هم چیزی نگفت چون همه از قدرت کریت اطلاع داشتن.
این چیزا برا کسی عجیبه و ذوق زیادی میکنه که تازه فهمیده چه خبره :-j

اولا با شرایط فعلی کسی نمیتونه بزنه تو سر سونی
دوما شما که از همه چیز خبر داری نمیدونی که سونی کریتو 4 ماهی میشه در Gx داده و فقط در ژاپن عرضه شده و پنچمارکش هم نمرات این گوشیهای جدیدشو نداشتن برای این هست که میگم پیشرفت خوبی داشته
باز هم میگم پردازنده کریت خیلی قوی هست و بهترین پردازندس و از تکنولوژی 28 nm استفاده میکنه و یعنی بازده بیشتر گرمای خیلی کمتر ولی اینکه کدوم کمپانی تونسته بیشترین بازده رو ازش بگیره با وجود تراکم پیکسلی بیشتری که صفحه نمایش های سونی دارند این مهمه حالا شما بگو وان اس اینو زده اونو ترکونده

و اینکه برتری این گوشی رو دلیل بر بد بودن بقیه گوشی ها نمیدونم
جوری صحبت میکنید انگار من اومدم در تایپیک اس3 و دیگر گوشیا اینو زدم تو سر اونا
عصاب معصاب ندارینا:9:

mnik7
01-09-2012, 17:06

الان اسمارت فون های سونی با مشخصات و تکنولوژیهاشون جزو بهترین ها هستند میگی نه بذار یکم برات بازش کنم

اول از همه کیفیت ساختشون که خیلی خوبه به عنوان مثال اکسپریا اس از بدنه ی نانو پلاستیک و بسیار با کیفیت
از نظر طراحی هم باید بگم با این که هرکسی سلیقه ای داره ولی طراحی های سونی مخصوصا سریT میشه گفت فوق العادس و حداقل من که خیلی خوشم اومده و اینکه 1 ملیارد دلار برای کپی از دیگر شرکت ها ازش نگرفتن
من خودم گلگسی اس 3 گزینه مناسبی می دونستم برای خرید ولی با طراحی های سونی بیشتر حال میکنم
مورد بعدی صفحه نمایش های بسیار عالی با بهره گیری از تکنولوژی whitmagic و 50 درصد مصرف انرژی کمتر و برطرف شدن مشکل دید از زاویه
از نظر سخت افزار هم که سخت افزار و نرم ازارشون طوری مچ هستند که بیشترین امتیازی گرفتن
از لحاظ دوربین هم که از لنزهای مخصوص سونی اسفاده شده exmor rs که دارای فناوری staked هست که عکس در شب بدون نویز را به ارمغان میاره
نوع فیلمبرداری اچ دی ار که بهتر از این نمیشه و کلا دوربین حرف نداره
رابط کاربی بسیار سریعتر از قبل با ویدیوهایی که از سری جی ایکس دیدم و اینکه این تازه نمرات پنچ مارک بهتری هم گرفته
گواهینامه مخصوص ps بازی های مخصوص برای سری اکسپریا
و بسیاری دیگر

silent-assassin
01-09-2012, 17:07
دوما شما که از همه چیز خبر داری نمیدونی که سونی کریتو 4 ماهی میشه در Gx داده و فقط در ژاپن عرضه شده و پنچمارکش هم نمرات این گوشیهای جدیدشو نداشتن برای این هست که میگم پیشرفت خوبی داشته
باز هم میگم پردازنده کریت خیلی قوی هست و بهترین پردازندس و از تکنولوژی 28 nm استفاده میکنه و یعنی بازده بیشتر گرمای خیلی کمتر ولی اینکه کدوم کمپانی تونسته بیشترین بازده رو ازش بگیره با وجود تراکم پیکسلی بیشتری که صفحه نمایش های سونی دارند این مهمه حالا شما بگو وان اس اینو زده اونو ترکونده

درسته. تراکم پیکسلی تو نتایج خیلی تاثیر گذاره. وان اس اون موقع HD نبود. به نظرم تنها گوشیهای با هسته کریت با کیفیت HD فقط دو تا نسخه ویژه وان ایکس و اس3 بودن , گوشیهایی که نهایت کیفیت و قدرت را داشتن اما الان سونی با این 2تا گوشی جدید کیفیت بیشتری را ارائه کرده ( شاید کیفیت خیلی بیشتر) این جای ستایش داره. همونطور که پردازنده سنسیشن و اکسپریا اس یکی بودن اما تفاوت امتیازاشون زیاد بود.

.:PAR3A:.
02-09-2012, 14:28

واکنش دوستان تو این فروم یه مقدار زیادی تنده ، شما به دل نگیرید. همه با هم دوستیم. ;)

الان اسمارت فون های سونی با مشخصات و تکنولوژیهاشون جزو بهترین ها هستند میگی نه بذار یکم برات بازش کنم

اول از همه کیفیت ساختشون که خیلی خوبه به عنوان مثال اکسپریا اس از بدنه ی نانو پلاستیک و بسیار با کیفیت
از نظر طراحی هم باید بگم با این که هرکسی سلیقه ای داره ولی طراحی های سونی مخصوصا سریT میشه گفت فوق العادس و حداقل من که خیلی خوشم اومده و اینکه 1 ملیارد دلار برای کپی از دیگر شرکت ها ازش نگرفتن
من خودم گلگسی اس 3 گزینه مناسبی می دونستم برای خرید ولی با طراحی های سونی بیشتر حال میکنم
مورد بعدی صفحه نمایش های بسیار عالی با بهره گیری از تکنولوژی whitmagic و 50 درصد مصرف انرژی کمتر و برطرف شدن مشکل دید از زاویه
از نظر سخت افزار هم که سخت افزار و نرم ازارشون طوری مچ هستند که بیشترین امتیازی گرفتن
از لحاظ دوربین هم که از لنزهای مخصوص سونی اسفاده شده exmor rs که دارای فناوری staked هست که عکس در شب بدون نویز را به ارمغان میاره
رابط کاربی بسیار سریعتر از قبل با ویدیوهایی که از سری جی ایکس دیدم و اینکه این تازه نمرات پنچ مارک بهتری هم گرفته
و بسیاری دیگر
دوستمون مهدی که شما پستشون رو نقل قول کردین ، تقریبا جز اولین کسایی بود که توی ایران XS رو گرفت. خود من خیلی از بچه ها از جمله خود مهدی میدونن که تا چه حد تو جو XS بودم. بعد عرضه کم کم مسائل مشخص میشه. :) به شخصه هیچ نظری راجع به گوشی های سری جدید سونی نمیدم تا عرضه به بازار ، اون موقعست که میشه درست قضاوت کرد. :)

البته من خودم به طرز عجیبی عاشق Optimus G شدم و دیگه گوشی هایی که این چند روز معرفی شدن رو همه رو به صورت (:| میدیدم و به چشمم نمیومدن. :دی

ولی فعلا راجع به هیچکدوم از این ها نمیشه قضاوت کرد ، باید منتظر موند تا عرضه به بازار. بنچمارک های فعلی سری جدید سونی که خیلی خوب بودن ، باید ببینیم توی مواردی که هنوز قابل قضاوت نیست چطوری عمل میکنن.

mnik7
02-09-2012, 18:07
درست میگین شما
مدنظر من این بوده که سونی از پردازنده بازده بهتری گرفته و این یه پیشرفته خیلی خوبی بوده در کنار سایر قابلیتهاش
و صرفا این نیست که نمرات پنچمارک یه گوشی که بهتر شده دلیل بر اینه که بهترین هستش و فقط همین موردو ملاک بدونیم
و اینکه به بازار بیاد و امتحانشو کلی پس بده این مهمتره
در کل بانظر شما موافقم

h!tman
02-09-2012, 18:51
واکنش دوستان تو این فروم یه مقدار زیادی تنده ، شما به دل نگیرید. همه با هم دوستیم. ;)

دوستمون مهدی که شما پستشون رو نقل قول کردین ، تقریبا جز اولین کسایی بود که توی ایران XS رو گرفت. خود من خیلی از بچه ها از جمله خود مهدی میدونن که تا چه حد تو جو XS بودم. بعد عرضه کم کم مسائل مشخص میشه. :) به شخصه هیچ نظری راجع به گوشی های سری جدید سونی نمیدم تا عرضه به بازار ، اون موقعست که میشه درست قضاوت کرد. :)

البته من خودم به طرز عجیبی عاشق Optimus G شدم و دیگه گوشی هایی که این چند روز معرفی شدن رو همه رو به صورت (:| میدیدم و به چشمم نمیومدن. :دی

ولی فعلا راجع به هیچکدوم از این ها نمیشه قضاوت کرد ، باید منتظر موند تا عرضه به بازار. بنچمارک های فعلی سری جدید سونی که خیلی خوب بودن ، باید ببینیم توی مواردی که هنوز قابل قضاوت نیست چطوری عمل میکنن.
دقیقا یادمه پارسا میخواست سونی بگیره. اونم XS
و اتفاقا همین XS مطمئنا یکی از دلایلیه که هیچ جوره نمیتونم به برندی مثل سونی اعتماد کنم. مثل سولا و پی و امثالهم.
یا مثل اچ تی سی و سنسیشن و وان وی و آپدیت ICS و امثالهم که کلا شاهکاریه در نوع خودش.
باز هم میگم . کسی نمیخواد بزنه تو سر سونی. ولی سونی هرچی هم بزنه . باز سونیه.شاید بتونه جای اچ تی سی رو بگیره. ولی اینجور تو بوق و کرنا کردن که بگیم همه شکست خوردن و امثالهم. من فکر نکنم حالا حالا ها سونی بتونه حتی به این قسمت نزدیک بشه

M@hdi-B
02-09-2012, 19:35

و بسیاری دیگر

تمام این اصطلاخاتی که شما توضیحشون رو دادین روی کاغذ هستن .. صبر می کنیم ببینیم تو عمل چی کار می کنه

بحث صفحه نمایش رو نکن که دیگه همه دنیا می دونن سوپرآمولد سامسونگ جزو بهترین ال سی دی های دنیاست .. هیچ شکی هم توش نیست

سونی تا می تونه از این اصطلاحات برای گنده کردن گوشیهاش و تبلیغات استفاده می کنه .. نمونش همین براویا انجین .. شما یه آرک اس بردار تو دو حالت آن و آف برای من اسکرین شات بذار و تفاوتش رو توضیح بده

براویا انجین 2 می زنه واسه من :دی

noisymind
02-09-2012, 21:10
به نظر من که ال سی دی های سونی خیلی رنگها رو طبیعی تر نشون میدن برعکس سوپرامولد که رنگها رو کارتونی نشون میده و باعث گول خوردن مشتری میشه و اتفاقا تو این مورد هست که باید گفت هیچ شکی هم توش نیست. دقیقا مثل تلویزیونهای سونی و سامسونگ که رنگها رو غیر واقعی و کارتونی نشون میده.

M@hdi-B
02-09-2012, 21:22
به نظر من که ال سی دی های سونی خیلی رنگها رو طبیعی تر نشون میدن برعکس سوپرامولد که رنگها رو کارتونی نشون میده و باعث گول خوردن مشتری میشه و اتفاقا تو این مورد هست که باید گفت هیچ شکی هم توش نیست. دقیقا مثل تلویزیونهای سونی و سامسونگ که رنگها رو غیر واقعی و کارتونی نشون میده.

خوشبختانه تو اکثر گوشیهای جدید سامسونگ شما می تونی از مسیر settings/display/screen mode رنگ ال سی دی رو تنظیم کنی

shahabprince
02-09-2012, 22:01

تلویزیون سامسونگ رتگها رو غیر واقعی نشون میده؟
عجب.........

amir200812
02-09-2012, 22:12

این چیزی که میگید در I9000 بود! خیلی هم شدید بود!
ولی در گوشی های جدید این مشکل وجود نداره!

noisymind
02-09-2012, 22:27
خوشبختانه تو اکثر گوشیهای جدید سامسونگ شما می تونی از مسیر settings/display/screen mode رنگ ال سی دی رو تنظیم کنی

خب این خیلی خوبه! ولی مساله اینه که همه کسانی که اینجا نظر میدن همون رنگهای غیر واقعی رو دیدن و تحت تاثیر قرار گرفتن و دارن نظر میدن.

تلویزیون سامسونگ رتگها رو غیر واقعی نشون میده؟
عجب.........

بله. نه فقط رنگ بلکه تصویرشون هم مصنوعی هست . نمیدونستی..... ؟

این چیزی که میگید در I9000 بود! خیلی هم شدید بود!
ولی در گوشی های جدید این مشکل وجود نداره!

I9000 رو که خدا بیامرزه! ولی در s2 هم که ما اینطوری دیدیم! حالا تصویر s3 رو از نزدیک ندیدم.

h!tman
02-09-2012, 22:43
دوست عزیز شما که ...
دارید یک حقیقتی رو انکار میکنید که هر کسی که حداقل دو عدد چشم داشته باشه اعتراف میکنه رنگ بندی و شارپنس در Super amoled ها در برابر بکلایت ها و LCD ها پادشاهی میکنه. اصرار بر چی دارید؟

noisymind
02-09-2012, 22:52
دوست عزیز شما که ...
دارید یک حقیقتی رو انکار میکنید که هر کسی که حداقل دو عدد چشم داشته باشه اعتراف میکنه رنگ بندی و شارپنس در Super amoled ها در برابر بکلایت ها و LCD ها پادشاهی میکنه. اصرار بر چی دارید؟

اختیار دارید. هیچ اصراری نیست. رنگ سلیقه ای هست . مثلا برعکس ، اغلب دوربینهای سایبرشات سونی خیلی عسکهاشون پررنگ و خوشکل هست ولی دوربینهای کنن رنگها رو طبیعی میگیرن و به نظر خشک و بی روح میاد! مردم عامی و کسانی که فقط عکس یادگاری میگیرن با همون دو تا چشمی که شما میفرمایید سونی رو انتخاب میکنند ولی دو تا چشم یک عکاس حرفه ای گول این رنگ رو نمیخوره.
بعدشم اینجا تاپیک سونی هست دیگه. خب کسی این صفحه رو دوست نداره چه اصراری هست بیاد اینجا هی سامسونگ رو به رخ بکشه؟ ما این صفحه رو طبیعی تر ( و نه الزاما بهتر ) میدونیم.

CoLD-93
09-05-2013, 08:05
دوستانی که در حال حاظر این گوشی رو دارن ( Tx ) میتونن یا این برنامه (دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 06.apk)) یه پنجمارک ازش بگیرن؟؟ ( اگه پنجمارک گرفتین، لطفا بگین از چه رامی استفاده میکنین:n16:)