مشاهده نسخه کامل
: XPERIA™ T | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای ، صفحه نمایش اچ دی 4.6 اینچی و دوربین 13 مگاپیکسلی
adrenalin
29-08-2012, 22:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Also known as Sony LT30p
General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
Announced 2012, August
Status Coming soon
Body Dimensions 129.4 x 67.3 x 9.4 mm
Weight 139 g
- Touch-sensitive controls
Display Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 720 x 1280 pixels, 4.55 inches (~323 ppi pixel density)
Multitouch Yes, up to 4 fingers
Protection Shatter proof and scratch-resistant glass
- Timescape UI
- Sony Mobile BRAVIA Engine
Sound Alert types Vibration; MP3 ringtones
Loudspeaker Yes
3.5mm jack Yes
Memory Card slot microSD, up to 32 GB
Internal 16 GB, 1 GB RAM
Data GPRS Up to 70.4 kbps
EDGE Up to 236.8 kbps
Speed HSDPA, 42.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
Bluetooth Yes, v3.1 with A2DP
NFC Yes
USB Yes, microUSB (MHL) v2.0
Camera Primary 13 MP, autofocus, LED flash
Features Geo-tagging, touch focus, face detection, image stabilization
Video Yes, 1080p@30fps, continuous autofocus, video light, video stabilizer
Secondary Yes, 1.3 MP, 720p@30fps
Features OS Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich)
Chipset Qualcomm MSM8260A Snapdragon
CPU Dual-core 1.5 GHz Krait
GPU Adreno 225
Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass
Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email
Browser HTML5
Radio Stereo FM radio with RDS
GPS Yes, with A-GPS support and GLONASS
Java Yes, via Java MIDP emulator
Colors Black, White, Silver
- MicroSIM card support only
- 50 GB of Cloud storage (time limited offer)
- SNS integration
- TV-out (via MHL A/V link)
- Active noise cancellation with dedicated mic
- MP4/H.263/H.264/WMV player
- MP3/eAAC+/WMA/WAV/Flac player
- Document viewer
- Photo viewer/editor
- Voice memo/dial
- Predictive text input
Battery Standard battery, Li-Ion 1850 mAh
Stand-by Up to 450 h (2G) / Up to 410 h (3G)
Talk time Up to 7 h (2G) / Up to 7 h (3G)
Music play Up to 16 h
Sony Xperia T review: T-rex
ویدئو ها
ویدئو انباکس
Click here to view the original image of 639x302px.
Click here to view the original image of 638x308px.
Click here to view the original image of 640x314px.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ng_too-news-4722.php)
shahabprince
29-08-2012, 22:49
میگم سونی هم واسه خودش داره حروف الفبا میسازه:31:
mohamad skystar
29-08-2012, 22:57
میگم سونی هم واسه خودش داره حروف الفبا میسازه:31:
سونی تو تمام محصولاتش از حروف الفبا استفاده میکنه
تا بعدا برای تفکیک کردن مدلهای جدید در سری های جدید مشکلی نداشته باشه
تازه مدل های J و V رو هم زده.
خوشبختانه سری های جدید درگاه حافظه جانبی هم دارن اما نمیدونم چرا هنوز نمیخواد CPU چهار هسته ای بزنه.
hamed1297
29-08-2012, 23:09
گفتن آندروئید از 4 هسته استفاده لازم رو نمیبره یعنی عملا نیازی نیست،سونی هم ولکن نیست.من از بچگی میشناسمش...عادتشه:دی
سونی عجب گوشی های خفنی داره میده بازار :8:الان XPERIA Vرو هم سایت زده اونم دوربینش 13 مگا پیکسل هستش فقط صفحه نمایشش 4/3اینچ هستش
mohamad skystar
30-08-2012, 00:22
راستی این سری های جدید T و J و V هم مثل ACRO S ضد آب هستن؟
نمیدونم این سونی تا کی میخواد اینقدر با فشار خون من بازی کنه .
gsmarena.com
چک کنید ببینید واترپروف هست یا خیر
.:PAR3A:.
30-08-2012, 06:10
سونی چه علاقه ای به این دیزاین های دراز داره؟! :| شورشو در آورده دیگه ، فضای پرت پایین صفحه اکثر گوشی های جدیدش خیلی بالاست!
titanium_zarin
30-08-2012, 10:38
می گم چرا ینو زدین فلگ شیب؟؟
به نظر من اکس وی خیلی بهتره ...
البته هنوز سی پی وی رو مقایسته نکردم ولی اون تکیل تر هست به خاطر ضد همه چیش بودن !!
همراه با این گوشی Xperia XT هم معرفی شده که تقریبا از نظر سخت افزار مثل هم هستند ولی T نسبت به TX سنگین تر و با قطر بیشتر و زشت تر هست !
2 تا برتری داره اون هم اینکه Adreno 225 داره در حالی که TXدارای Adreno 220 :18: و باتریش 100 تا هم بیشتره
آدم وقتی می بینه TX با تمام شایستگی هاش دارای GPU قدیمی Adreno 220 هست واقعا برای مهندسین سونی متاسف میشه این چی پی یو 1.5 سال پیش استفاده می شده
30-08-2012, 15:21
همراه با این گوشی Xperia XT هم معرفی شده که تقریبا از نظر سخت افزار مثل هم هستند ولی T نسبت به TX سنگین تر و با قطر بیشتر و زشت تر هست !
2 تا برتری داره اون هم اینکه Adreno 225 داره در حالی که TXدارای Adreno 220 :18: و باتریش 100 تا هم بیشتره
آدم وقتی می بینه TX با تمام شایستگی هاش دارای GPU قدیمی Adreno 220 هست واقعا برای مهندسین سونی متاسف میشه این چی پی یو 1.5 سال پیش استفاده می شده
سونی قسم نخورده که همه ی گوشیاش های اند باشن. :)
TX توی میدرنج قرار میگیره و T توی های اند. :)
ولی سر این دیزاین قسم خورده :))
mostafa_360
30-08-2012, 17:08
سلام دوستان
این که اکسپریا T و TX و حتی V هر سه از صفحه ی TFT استفاده می کنند که باید دید چه کیفیتی دارند،در ضمن دوتای اولی از بلوتوث نسخه ی 3 و V هم از نسخه ی 4 بهره می بره.به نظرم اگر اکسپریا V با صفحه ی LED-blacklit LCD عرضه می شد یک شاهکار می شد.
سلام به همه...
تفاوت های این 2 مدل اینه:
xperia t ضد آب نیست ولی v ضد آبه...
صفحه نمایش تی 4.55 هست در مقابل 4.3 وی...
بدلیل صفحه کوچیکتر وی تراکم پیکسلی بیشتری داره ولی TFT بودنش یه جوریه!!!
حافظه داخلی تی 16 گیگه در برابر 8 گیگ وی...
وی نسخه بلوتوث 4 داره در برابر 3.1 تی...
دوربین جلوی تی 1.3 هست در برابر VGA وی...
تی رادیو داره ولی وی نه..
باتری تی هم قویتره...
جالبه که مالتی تاچ وی قویتره...
به نظرم حتی میتونست وی رو فلگ شیپ تعیین کنه ولی صفحه نمایش کوچیکترش مانع بزرگیه...
در ضمن احتمالا قیمت وی بیشتر خواهد بود بدلیل ضد آب بودن...
Pedram_mrn
30-08-2012, 17:55
صفحه نمایشش واسه وجود اون سه تا دکمه کوچیکه... اگه از دکمه های سخت افزاری اسفاده میکرد بهتر بود....
دیزاینش اصلا به های اند ها نمیخوره یه جورییه حال نکردم زیاد... قیمتش مساله رو مشخص میکنه به هرحال...
adrenalin
30-08-2012, 19:28
James Bond will use the Sony Xperia T in the upcoming Skyfall movie
Hands-on with the Sony Xperia T camera
adrenalin
30-08-2012, 21:07
نیازی به چهار هسته ایی نیست
فعلا همین دو هسته ایی ها از کوادکور بهتر عمل کرده :27:
:7:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ng_too-news-4722.php
31-08-2012, 06:07
نیازی به چهار هسته ایی نیست
فعلا همین دو هسته ایی ها از کوادکور بهتر عمل کرده :27:
:7:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ng_too-news-4722.php
چرا دوستان تو این فروم انقدر سر تعداد هسته حساسن؟! هسته زردآلو ـه مگه؟! :|
هر هسته کریت قدرت تقریبا 2 برابر یا حتی کمی بیشتر از هر A9 دارن !
mostafa_360
31-08-2012, 09:44
دوستان نظرتون در مورد صفحات TFT سونی چیه؟یکی از گوشی هایی که سونی (یا در واقع سونی اریکسون قدیم) به بازار عرضه کرد Live with Walkman بود که در مقابل گوشی های هم رده ی خودش مثلXperia mini کیفیت تصویر پایین تری داشت.به نظر من صفحه ی TFT خیلی تو ذوق می زنه.فکر کنم سونی با عرضه ی این مدل T خواست تا جا برای بهبود دو هسته ای های خودش داشته باشه.
adrenalin
31-08-2012, 12:20
چرا دوستان تو این فروم انقدر سر تعداد هسته حساسن؟! هسته زردآلو ـه مگه؟! :|
هر هسته کریت قدرت تقریبا 2 برابر یا حتی کمی بیشتر از هر A9 دارن !
با یه نقل قول ساده هم میشد توضیح بدی
بحث سر هسته هست چون اصلا چهار هسته معنی نداره وسه گوشی که روش اندروید نصب هست منظورم این بود که کوادکور فعلا کارایی نخواند داشت یه نمونه از کارایی کواد کور بگو که دو هسته ایی نمیتونه اون عملیات انجام بده
ویرایش شد حذف شود(البته اگر کسی باشه حذف کنه)
همین اکسپریا T تقریبا همه چی تمومه فقط امیدوارم عرضه جهانیش زیاد طول نکشه
hamed1297
31-08-2012, 21:03
همین اکسپریا T تقریبا همه چی تمومه فقط امیدوارم عرضه جهانیش زیاد طول نکشه
برعکس همیشه این دفعه خیلی زود وارد بازار میشه.کمتر از 1 ماه دیگه.
برعکس همیشه این دفعه خیلی زود وارد بازار میشه.کمتر از 1 ماه دیگه.
امیدوارم قیمتش هم خیلی بالا نباشه به نظرم بین 1 تا 1200 باشه
نخریدیم نخریدیم حالا که میخریم بهترینشو میخریم :8:
hamed1297
31-08-2012, 21:53
خوب اگه بخوام زمان دقیق رو بگم ظاهرا مشخص شده 5 September یعنی 5 روز دیگه!!!1خیلی عجیبه واسه خودم چون از وقتی یادمه سونی (اریکسون) دق میداد تا گوشی رو وارد بازار کنه.
The Sony Xperia T is on pre-order for €549, whilst the Xperia V will set you back €580 (even more justification why the Xperia V is the true flagship, it costs more than the Xperia T!) The budget Xperia J is on pre-order for €265. We understand these prices are RRP so we expect pricing to come down nearer to launch.
جالب اینجاست که وی از تی گروون تر هست.
این هم نتایج پنچمارک نوت 2 در مقایسه با اسمارت فون های سونی:38:جونم سونی چه کرده
کجان اونایی که میگفتن هنوز خیلی مونده سونی خودشو در رقابت اسمارت فون ها وارد کنه
الان بهترین پردازنده
بهترین صفحه نمایش با مصرف انرژی کمتر
بهترین دوربین
بهترین نوع فیلم برداری HDR
بهترین طراحی
گواهینامه پلی استیشن و بازی های مخصوص اکسپریا
دیگه ماشالله برا خودش غولی شده آفرین به سونی
خوب اگه بخوام زمان دقیق رو بگم ظاهرا مشخص شده 5 September یعنی 5 روز دیگه!!!1خیلی عجیبه واسه خودم چون از وقتی یادمه سونی (اریکسون) دق میداد تا گوشی رو وارد بازار کنه.
جالب اینجاست که وی از تی گروون تر هست.
امیدوارم همینجوری که شما میگی باشه من که خیلی مشتاقم بیاد
silent-assassin
01-09-2012, 06:41
دوستان کجای این گوشی بهتر و جالب تر از اکسپریا وی هست؟ من خودم اکسپریا وی را ترجیح میدم.هر چند اینم غولیه واسه خودش
noisymind
01-09-2012, 08:44
دوستان کجای این گوشی بهتر و جالب تر از اکسپریا وی هست؟ من خودم اکسپریا وی را ترجیح میدم.هر چند اینم غولیه واسه خودش
صفحه بزرگتر ، ضخامت کمتر ، حافظه 16 به جای 8 گیگ ، 50 گیگ حافظه ابری ( که البته به درد ما نمیخوره!) ، صفحش هم ظاهرا نشکستنی هست! Shatter proof and scratch-resistant glass در مقابل وی که ضد آب هست.
silent-assassin
01-09-2012, 09:00
صفحه بزرگتر ، ضخامت کمتر ، حافظه 16 به جای 8 گیگ ، 50 گیگ حافظه ابری ( که البته به درد ما نمیخوره!) ، صفحش هم ظاهرا نشکستنی هست! Shatter proof and scratch-resistant glass در مقابل وی که ضد آب هست.
در بین اینا که شما گفتید فقط و فقط صفحه بزرگتر هست که کاربرد داره اما خب از اونطرف بلوتوث ورژن 4 , براویا انجین 2 , ClearAudio+ mode , HDR و Superior Auto را داریم که به نظرم بهتر از 8 گیگ حافظه اضافه تر باشه
همه ی این خصوصیات رو الان HTC One S داره به جز دوربین 13Mp
فقط سونی : اینم برای اون کسانی بگم که میگن صفحه های نمایش سونی زاویه دید خوبی نداره مستند imax under the sea 1080p bluray 7.1gb mkv format در حال پخش روی گوشی xperia :عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو عمرتون چنین کیفیتی از گوشی های سونی دیده بودین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه خدایییش دیده بودین ؟؟؟؟؟؟؟این گوشی اعجوبست .نظر بدین
silent-assassin
01-09-2012, 09:32
همه ی این خصوصیات رو الان HTC One S داره به جز دوربین 13Mp
بله درست میفرمایید اما کیفیت ساخت و بهینه سازی های سونی کجا و جدیدا "تاکید میکنم جدیدا" اچ تی سی کجا
توی تست ها هم که کاملا مشخصه. همین گوشی به راحتی و با فاصله امتیازی همه را پشت سر گذاشته
noisymind
01-09-2012, 12:15
فقط سونی : اینم برای اون کسانی بگم که میگن صفحه های نمایش سونی زاویه دید خوبی نداره مستند imax under the sea 1080p bluray 7.1gb mkv format در حال پخش روی گوشی xperia :عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو عمرتون چنین کیفیتی از گوشی های سونی دیده بودین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه خدایییش دیده بودین ؟؟؟؟؟؟؟این گوشی اعجوبست .نظر بدین
لینک رو اصلاح کنید لطفا
Pedram_mrn
01-09-2012, 12:16
یه سوال الان T با TX چه فرقی داره:31:؟ به غیر از اندازه و وزن؟
noisymind
01-09-2012, 12:22
در بین اینا که شما گفتید فقط و فقط صفحه بزرگتر هست که کاربرد داره اما خب از اونطرف بلوتوث ورژن 4 , براویا انجین 2 , ClearAudio+ mode , HDR و Superior Auto را داریم که به نظرم بهتر از 8 گیگ حافظه اضافه تر باشه
خب بالاخره هر کسی چیزایی مد نظرشه دیگه. مثلا برای خود من صفحه بزرگتر اصلا ملاک نیست! یا بلوتوث 4 و اینا برام مهم نیست.
الان گیجم
سونی 500مدل معرفی کرد همه یک شکل و همه یک سخت افزار
قضیه چیه!؟ :-؟
noisymind
01-09-2012, 12:45
آره ما هم گیجیم! به نظرم سونی همون طرای آرک رو ادامه میداد خیلی بهتر از این بود. هر چند همینا هم طراحیشون از رقبا خیلی بهتره.
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسم مستند : imax unfer the sea
کیفیت :1080p bluray HD
حجم : 7.1gb
فرمت : mkv
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اونوق ت بگید صفحه نمایش های سونی زاویه دید مناسبی ندارن بابا اینا همون برویا HD تی وی سونی هستن
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسم مستند : imax unfer the sea
کیفیت :1080p bluray HD
حجم : 7.1gb
فرمت : mkv
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اونوق ت بگید صفحه نمایش های سونی زاویه دید مناسبی ندارن بابا اینا همون برویا HD تی وی سونی هستن
اتفاقا من بررسی کردم زاویه دید نمایشگر xperia s واقعا مناسب نبود ! به این لینک برید بررسی کاملی انجام شده و با گوشی های سامسونگ اس 3 و ال جی مقایسه شده که نظرت عوض میشه
توی قسمت ابتدایی این لینک بین حروف 6 تا * هست بعد از کپی کردن لینک اونها رو پاک کنید و.... (امان از دست نسخه جدید سایت p30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*t*r*e*s*a*n.com/2678/%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-hd-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7.html
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*t*r*e*s*a*n.com/2678/%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-hd-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7.html)
مورد دوم دوربین xperia s بود با وجود 12 مگاپیکسلی از 8 گلکسی اس 3 و one s ضعیفتر بود و لبه خطوط و تصاویر توی زوم زیاد تار هست
برای مقایسه دوربین های گوشیها به این لینک برید و گوشیهای galaxy s3 و one s و xperia s رو انتخاب شده توی عکس هایی که هست مقایسه کنید
مورد سوم تمایل به زردی فیلمهای ثبت شده هست که کارشناس این سایت به اون شاره کرده و البته توی قسمت مقایسه واضحه
من می خوام one s بگیرم منتظرم بررسی تخصصی xperia t بیاد اگه این مشکلات رو سونی حل کرده باشه حتما xperia t میگیرم
یه سوال الان T با TX چه فرقی داره:31:؟ به غیر از اندازه و وزن؟
experia T
Processor 1.5 GHz Qualcomm Krait MSM8260-A Dual Core
GPU Adreno 225
Size 129.4 x 67.3 x 9.35 mm
Weight 139 grams
Embedded Battery 1850 mAh (built-in), typical
1780 mAh, minimum
experia TX
Processor 1.5 GHz Qualcomm MSM8260 Dual Core
GPU Adreno 220
Size 131x68.6x8.6 mm
Weight 127 grams
Battery 1750 mAh typical
1700 mAh minimum
hamed1297
01-09-2012, 18:43
والا من به شخصه هیچ وقت از کنار با گوشی کار نکردم...این زاویه دید هم از اون حرفاست....توی تلویزیون و مانیتور کامپیوتر شاید مهم باشه ولی توی گوشی نه زیاد.
اتفاقا من بررسی کردم زاویه دید نمایشگر xperia s واقعا مناسب نبود ! به این لینک برید بررسی کاملی انجام شده و با گوشی های سامسونگ اس 3 و ال جی مقایسه شده که نظرت عوض میشه
توی قسمت ابتدایی این لینک بین حروف 6 تا * هست بعد از کپی کردن لینک اونها رو پاک کنید و.... (امان از دست نسخه جدید سایت p30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*t*r*e*s*a*n.com/2678/%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-hd-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7.html
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مورد دوم دوربین xperia s بود با وجود 12 مگاپیکسلی از 8 گلکسی اس 3 و one s ضعیفتر بود و لبه خطوط و تصاویر توی زوم زیاد تار هست
برای مقایسه دوربین های گوشیها به این لینک برید و گوشیهای galaxy s3 و one s و xperia s رو انتخاب شده توی عکس هایی که هست مقایسه کنید
مورد سوم تمایل به زردی فیلمهای ثبت شده هست که کارشناس این سایت به اون شاره کرده و البته توی قسمت مقایسه واضحه
من می خوام one s بگیرم منتظرم بررسی تخصصی xperia t بیاد اگه این مشکلات رو سونی حل کرده باشه حتما xperia t میگیرم
من نیمده میگم حل شده اگه هم احتمال یک در صد همین مشکلو داشت
بازهم اکسپریا T یه سروگردن از وان اس بالاتره
الان بهترین اسمارت فونه
اگه در جریا مراسم IFA باشی باید بدونی صفحه نمایش اسمارت فون های جدید سونی بسیار عالی تر شده بهتر از آمولدها گرچه قبلیا هم خیلی عالی بوده این یه لینک از اکسپریا اس در مقایسه با اس 2 اگه ندیدین حتما ببینید
من نمونه عکسای جی ایکسو دیدم واقعا خیلی عالیه مخصوصا عکس در شبش
سونی از لنزهای مخصوص خودش در این اسمارت فون استفاده کرده
Pedram_mrn
01-09-2012, 20:12
experia T
Processor 1.5 GHz Qualcomm Krait MSM8260-A Dual Core
GPU Adreno 225
Size 129.4 x 67.3 x 9.35 mm
Weight 139 grams
Embedded Battery 1850 mAh (built-in), typical
1780 mAh, minimum
experia TX
Processor 1.5 GHz Qualcomm MSM8260 Dual Core
GPU Adreno 220
Size 131x68.6x8.6 mm
Weight 127 grams
Battery 1750 mAh typical
1700 mAh minimum
پس GSMArena قصه نوشته؟ گفتم منم چرا اینا انقد شبیه همن
hamed1297
01-09-2012, 20:38
و البته فکر کنم یکیشون هم (TX) از نوع LTE باشه...4G ساپورت کنه.
پس GSMArena قصه نوشته؟ گفتم منم چرا اینا انقد شبیه همن
من از خوده سایت سونی این اطلاعاتو گرفتم
برای خودمم هنوز عجیبه یه سری چیزا با هم نمیخونه
بالاخره میفهمیم
silent-assassin
01-09-2012, 21:25
دلیل این نخوندن مشخصات اینه که این گوشیها تو 3-2 تا نسخه مختلف عرضه میشن
Xperia T: the HSPA+ version (LT30p) and the LTE version (LT30at) that is bound for AT&T. The latter includes a different chipset and is nine grams heavier (most likely due to its metallic rear versus the plastic rear in the LT30p)
همین قضیه برای اون 2تای دیگه هم هست و اینا یه کم سخت افزارهاشون هم فرق میکنه
کلا الان قضیه قاطیه! سونی باید دقیق جزییات همه را اعلام کنه اما نسخه های اصلی همون طور هست که تو سایت خود سونی گفته شده
adrenalin
08-09-2012, 12:45
If you’re wondering how the Sony Xperia T (LT30p) TFT display fares against the Super AMOLED screen of the Galaxy Nexus then have a browse below. The displays used in most of Sony Xperia smartphones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) are a bit underrated in our view. They work well in sunlight and have reasonable viewing angles whilst providing a more natural picture compared to AMOLED alternatives. This combined with the Bravia Engine makes browsing photos and videos even better with improved contrast levels and sharpness. It looks like the Xperia T continues these traits with its latest 4.6-inch (720 x1280) display. Photos can be misleading depending on what conditions each is taken such as viewing angle and lighting, but it looks pretty clear to us that the Xperia T has the better viewing angle over the Galaxy Nexus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and even appears to better it under direct light. Based on these photos alone, it looks like Xperia T comes up trumps.
SONY XPERIA T | صفحه نمایش 4.5" BRAVIA HD - پردازنده دو هسته ای 1.5 مگاهرتزی | دوربین 13 مگاپیکسل
مشخصات کلی
شبکه GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 : 2G
شبکه 3G :
HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
تاریخ معرفی : 2012, August
تاریخ عرضه : بزودی .
------------------------------------------------------
مشخصات اندازه
ابعاد : 9.4 × 67.3 × 129.4
وزن : 139 گرم
کنترل های لمسی
مشخصات صفحه نمایش
نوع : لمسی خازنی TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
اندازه : 720x 1280 پیکسل , 4.55 اینچ
مالتی تاچ : دارد , تا 4 انگشت
محافظ : Shatter proof and scratch-resistant glass
Sony Mobile BRAVIA Engine
Timescape UI
مشخصات صدا
انواع زنگ : لرزاننده , رینگتن Mp3
اسپیکر : دارد
جک صوتی 3.5 میلی متری
مشخصات حافظه
حافظه ی داخلی : 16 گیگابایت
1 گیگابایت حافظه RAM
اسلات کارت حافظه : دارد . قابل ارتقا تا 32 گیگابایت
مشخصات داده
GPRS : دارد Up to 70.4 kbps
EDGE : دارد Up to 236.8 kbps
سرعت : HSDPA, 42.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
وایرلس لن : Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
بلوتوث : نسخه 3.1 با A2DP
NFC : دارد
microUSB (MHL) : USB نسخه 2.0
-------------------------------------------------------
مشخصات دوربین
13 مگاپیکسل
اتوفوکوس , فوکوس لمسی , فلاش LED , قابلیت تشخیص چهره و لبخند
Geo-tagging, image stabilization , 3D sweep panorama
فیلمبرداری : 1080p با 30 فریم بر ثانیه ، نور ویدئو ، فوکس اتوماتیک مستمر ، تثبیت کننده ی ویدئو
دوربین دوم : دارد 1.3 مگاپیکسل , 720p@30fps
قابلیت ها
سیستم عامل :( Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich
چیپست : Qualcomm MSM8260A Snapdragon
پردازشگر : Dual-core 1.5 GHz Krait
پردازنده ی گرافیکی : Adreno 225
سنسور ها : ژیروسکوپ ، قطب نما ، حسگر نزدیکی ، شتاب سنج
پیام رسانی : SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email
مرورگر : HTML5
رادیو : اف ام استریو همراه با RDS
رنگ بندی : مشکی / سفید / نقره ای
GPS : دارد , با پشتیبانی A-GPS و GLONASS
جاوا : دارد توسط شبیه ساز MIDP
ساپورت میکروسیم
خروجی تلویزیون (via MHL A/V link)
50 گیگابایت فضای ابری
نمایشگر اسناد
لغو نویز و سر وصدا توسط میکروفون اختصاصی
ضبط خبرنگاری / شماره گیری / دستورات
پیش بینی متن ورودی
قابلیت پخش
MP4/H.263/H.264/WMV
MP3/eAAC+/WMA/WAV/Flac
SNS integration
مشخصات باتــــری
Standard battery, Li-Ion 1850 mAh
ماندگاری باتری در حالت آماده به کار : 450 ساعت در نسل دوم / 410 ساعت در نسل سوم
ماندگاری باتری در حالت تماس : 7 ساعت در نسل دوم / 7 ساعت در نسل سوم
ماندگاری باتری در هنگام پخش موزیک : تا 16 ساعت
تفاوت sony xperia T با sony xperia TX :
سونی xperia TX :
باریکتر از xperia تی هست و پردازنده گرافیکی این گوشی adreni 220 هست .
سونی xperia T :
کمی ابعاد بزرگتری نسبه به xperia tx دارد همچنین از پردازنده گرافیکی قوی تره adreno 225 استفاده میکند.
مقایسه تصویری Xperia T display BRAVIA vs Galaxy NEXUS Super AMOLED
M A S 0 U D
08-09-2012, 17:22
اومده؟قیمتش چنده؟
adrenalin
08-09-2012, 18:40
سلام دوست عزیز ممنون که می خواستید اطلاع رسانی کنید ولی کاش قبل ایجاد تایپیک سرچ می کردید
با سلام
بالاخره عرضه مدل های xperia T - xperia TX شروع شد
خوشبختانه این سری زیاد طول نکشید
به نظر من در بهترین حالت یکی دوهقته دیگه ایرانه
ولی با این وضع دلار قیمتش خیلی بالا خواهد بود
آرک اس که نزدیکه 800 هست این دیگه چند میشه خدا میدونه
امیدوارم تا میاد تب دلا ر هم بیاد پایین
آرک اس 700 تومنه
می گم عجب سی پی یوی قوی داره دو هسته ای 1.5 مگاهرتز :دی
امروز علاالدین بودم اکثر مغازه ها اشباع شده بود از خاندان اکسپریا .. از اکسپریا اس بگیر تا اکسپریا پی .. اس ال .. آکرو اس .. گو
چقدر هم می خرن .. در هر مغازه حداقل یه نفر داشت یه مدل از سونی رو تست می کرد واسه خرید .. یادمه شو روم سونی اریکسون تو همکف همیشه خلوت بود ولی از وقتی شده SONY همیشه شلوغه
آورین :دی
من عاشق مردمی هستم که تا دلار گرون میشه میریزن تو بازار : ))
adrenalin
17-09-2012, 15:13
It may be a bit too early to see how the Sony Xperia T (LT30p) compares against the Apple iPhone 5, but if you want to know how it fares against the iPhone 4S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) then check out some sample pictures from each phone below. This may be a slightly unfair test, pitching the 13MP sensor of the Xperia T against the 8MP sensor of the iPhone 4S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). However, we all know that megapixels aren’t everything when it comes to photography. It’s a pretty close competition, although the bokeh effect on the macro shot seems better on the Xperia T compared to the iPhone. Overall though, which phone wins the shootout for you?
Camera shootout: Xperia T (left column) versus iPhone 4S (right column)
[Click to enlarge]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Via CNMO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
adrenalin
18-09-2012, 20:31
منتظرم بیاد..
گوشی خیلی خوبیه
سونی در استفاده از چیپ های سخت افزاری همیشه عقبه ، اما پر سرعت ترین رو میده..
مثل xperia s که سخت افزارش قدیمی بود ، اما از نظر بنچمارک و سرعت خیلی متفاوت با رقباش بود
نمونه عکس های گرفته شده..
بنظر از xperia s خیلی بهتر میاد
نمونه عکس های گرفته شده..
بنظر از xperia s خیلی بهتر میاد
]چندان جالب نیست
حجمشون 3 مگ هست
وقتی زوم می کنی نویز و تاری تصویر نمایان هست
]چندان جالب نیست
حجمشون 3 مگ هست
وقتی زوم می کنی نویز و تاری تصویر نمایان هست
سنسور 13 مگاپیکسلی که سونی در این اسمارت فون استفاده کرده خیلی عالیه
و سفارش شرکت های چون الجی و سامسونگ بوده حتی قرار بود در نوت 2 از همین نوع استفاده بشه
اما سونی به دلیل سفارش زودتر الجی در اوایل سال جاری که در اپتیموس G استفاده شده و همینطور اسمارت فون های خودش قادر به تامین سفارش دیرتر سامسونگ نشد
سنسور 13 مگاپیکسلی که سونی در این اسمارت فون استفاده کرده خیلی عالیه
و سفارش شرکت های چون الجی و سامسونگ بوده حتی قرار بود در نوت 2 از همین نوع استفاده بشه
اما سونی به دلیل سفارش زودتر الجی در اوایل سال جاری که در اپتیموس G استفاده شده و همینطور اسمارت فون های خودش قادر به تامین سفارش دیرتر سامسونگ نشد
مهم در عمل هست
توی بررسی gsmarena حجم عکس 3 مگ هست الان توی قسمت galaxy s3 یکی از اونها که اس 3 داره عکسی گرفته با حجم بالای 5 مگ !
حجم عکس های onex هم 2تا 4 مگ هست
خوب اس 3 با این که 8ه . ولی با آیفون 5 مقایسه میشه نه با گوشی مثل اکسپریا اس .اس یا تی رو با اس2 مقایسه میکنن از جهایت! دوربینش در حد قابل قبولیه. نمیشه بهش خورده گرفت
adrenalin
22-09-2012, 12:10
adrenalin
22-09-2012, 12:18
مهم در عمل هست
توی بررسی gsmarena حجم عکس 3 مگ هست الان توی قسمت galaxy s3 یکی از اونها که اس 3 داره عکسی گرفته با حجم بالای 5 مگ !
کلا gsmarena خودش با خودش نمیدونه چند چنده :دی
من دیگه به هیچیش اطمینان ندارم اون از بچ مارک گرفتن هاش که بار اول یه عدد میزاره بعد دوباره بنچ میگیره یه عدد دیگه
الانم که این عکس ها گرفته حجمشون کمه دقیقا یه سری عکس نمونه هم فون آرنا گرفته و گذاشته تو ریویو خودش 4 مگ حجم داره
shahabprince
22-09-2012, 13:05
بزار گوشی بیاد به بازار بعد هی بگو دوربینش خوب نیست
تا با چشمای خودت ندیدی به هیچ چیزی اطمینان نکن
مخصوصا به این سایتهای پولی و مفت خور مثل gsmarena
بزار گوشی بیاد به بازار بعد هی بگو دوربینش خوب نیست
تا با چشمای خودت ندیدی به هیچ چیزی اطمینان نکن
مخصوصا به این سایتهای پولی و مفت خور مثل gsmarena
همه تولید کننده های تک نمونه رو قبل از عرضه میفرستن واسه سایت های معتبر برای بررسی
منم دارم چندتا سایت رو بررسی می کنم
کلا gsmarena خودش با خودش نمیدونه چند چنده :دی
من دیگه به هیچیش اطمینان ندارم اون از بچ مارک گرفتن هاش که بار اول یه عدد میزاره بعد دوباره بنچ میگیره یه عدد دیگه
الانم که این عکس ها گرفته حجمشون کمه دقیقا یه سری عکس نمونه هم فون آرنا گرفته و گذاشته تو ریویو خودش 4 مگ حجم داره
داداش عجیبه
من به این سایتی که لینک دادی هم رفتم ! کدوم 4 مگ هست؟
اونهایی که توی روز و فضای باز گرفته شدن 2.8 مگن اونها که توی شب گرفته شدن زیر 2 مگن!
adrenalin
22-09-2012, 16:15
داداش عجیبه
من به این سایتی که لینک دادی هم رفتم ! کدوم 4 مگ هست؟
اونهایی که توی روز و فضای باز گرفته شدن 2.8 مگن اونها که توی شب گرفته شدن زیر 2 مگن!
نمونه1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمونه 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3.8
نمونه 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زیاد ربطی به حجم نداره
من با نوت که عکس میگرفتم حجمش حدود 3.5 مگ میشد ولی با xperia s که 9 مگاپیکسلی عکس میگیرم حدود 2.3 مگ میشه ، یعنی با وجود 1 مگاپیکسل بیشتر حجم عکس ها کمتره
اما تو کیفیت تفاوتشون زیاد نیست و شاید عکس های xpeeria s بهتر هم باشه
مهم در عمل هست
ربطی به حجم نداره من نمونه عکس دارم از یه دوربین یک ملیون تومنی اون هم حجمش 2.8 هست
و در زویای مختلف باز یا بسته با جزییات بیشتر یا کمتر این حجم هم کمو زیاد میشه
زیاد ربطی به حجم نداره
من با نوت که عکس میگرفتم حجمش حدود 3.5 مگ میشد ولی با xperia s که 9 مگاپیکسلی عکس میگیرم حدود 2.3 مگ میشه ، یعنی با وجود 1 مگاپیکسل بیشتر حجم عکس ها کمتره
اما تو کیفیت تفاوتشون زیاد نیست و شاید عکس های xpeeria s بهتر هم باشه
xperia s دوربینش 12 مگاپیکسلی هست
این عکس هایی که گفتی رو بزار تا ببینیم واقعا کیفیتشون و جزییاتشون مثل هم هست یا نه !
ربطی به حجم نداره من نمونه عکس دارم از یه دوربین یک ملیون تومنی اون هم حجمش 2.8 هست
و در زویای مختلف باز یا بسته با جزییات بیشتر یا کمتر این حجم هم کمو زیاد میشه
حجم رابطه مستقیمی با جزییات دریافت شده داره
ما هم داریم میانگین رو می گیم که یک دوربین عکس هاش حجم دارن
میشه نمونه گرفته و مدل این دوربین 1 میلیونی رو بزاری
نمونه1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمونه 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3.8
نمونه 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درسته این 3 تا حجمشون خوبه
جالبه که توی فضای بسته هستن !
اون 10-15 تای بقیه که توی فضای باز گرفته شدن حجمشون حدودای 2.8 مگ هست
این عکس هایی که گفتی رو بزار تا ببینیم واقعا کیفیتشون و جزییاتشون مثل هم هست یا نه !
حجم رابطه مستقیمی با جزییات دریافت شده داره
ما هم داریم میانگین رو می گیم که یک دوربین عکس هاش حجم دارن
میشه نمونه گرفته و مدل این دوربین 1 میلیونی رو بزاری
درسته حجم با جزییات گرفته شده رابطه مستقیم داره اما من میگم ربطی نداره منظورم اینه که حجم کم دلیل بر بی کیفت بودن عکس نیست و بسته به فضای باز یا بسته جزییات کم یا زیاد داره
گفتم که یه بار
حقیقتش دوربین پسر عمم بوده تا شب هم مدلشو ازش میپرسم هم نمونه عکسایی که دارم میذارم
hین عکس هایی که گفتی رو بزار تا ببینیم واقعا کیفیتشون و جزییاتشون مثل هم هست یا نه !
ایشون گفتند که رزولوشن رو روی 9مگا تنظیم کرده بودند :)برای این که دوربین اس با 12 بیشتر نویز میگیره
این مدلشه Canon EOS 450D
اینم نمونه عکسا هم فضای بسته گذاشتم هم باز
بررسی تخصصی Xperia T اومد توی سایت gsmarena
توی لینک زیر گوشی توی 10 صفحه کاملا بررسی شده
ویژگی های مثبت
Key features
Quad-band GSM /GPRS/EDGE support
3G with 42.2 Mbps HSDPA and 5.76 Mbps HSUPA
4.55" 16M-color capacitive LED-backlit LCD touchscreen of 720p resolution (720 x 1280 pixels) with Sony Mobile BRAVIA engine; Scratch-resistant glass
Android OS v4.0.4 Ice Cream Sandwich
Dual-core 1.5 GHz Krait CPU, 1 GB RAM, Adreno 225 GPU, Qualcomm Snapdragon MSM8260A chipset
13 MP autofocus camera with LED flash and geotagging, Multi Angle shot
1080p video recording @ 30fps with continuous autofocus and stereo sound
1.3 MP front-facing camera, 720p video recording
Wi-Fi b/g/n and DLNA
GPS with A-GPS, GLONASS
16GB of built-in storage, microSD card slot
microUSB port with MHL and USB-host support
Stereo Bluetooth v3.1
Standard 3.5 mm audio jack
Stereo FM radio with RDS
Voice dialing
Deep Facebook integration
PlayStation Certified, access to the PS Store
Accelerometer and proximity senso
معایب
Display has sub-par viewing angles for a flagship
Slightly thicker than main rivals
Relatively modest battery
JellyBean update not available at launch
Poor loudspeaker performance
Video recording could be better
ترجمه فارسی معایب این هست
زاویه دید نامناسب برای یک پرچمدار !
ضخیم تر از رقبای اصلی
باتری نسبتا کم
نبود اپدیت جلی بیم در زمان عرضه
عملکرد ضعیف بلندگو در صدای بلند
فیلم برداری می توانست بهتر باشد
چقدر ازش ایراد گرفته آرنا!
گفته زاویه دید بد
باطری ضعیف
اسپیکر بد
ویدئو کپچر بد
و همونطور که حدس میزدم :) به قول دوستان بنچمارکش خوبه! ولی همونطور که میگفتم
دقیقا یادمه پارسا میخواست سونی بگیره. اونم XS
و اتفاقا همین XS مطمئنا یکی از دلایلیه که هیچ جوره نمیتونم به برندی مثل سونی اعتماد کنم. مثل سولا و پی و امثالهم.
یا مثل اچ تی سی و سنسیشن و وان وی و آپدیت ICS و امثالهم که کلا شاهکاریه در نوع خودش.
باز هم میگم . کسی نمیخواد بزنه تو سر سونی. ولی سونی هرچی هم بزنه . باز سونیه.شاید بتونه جای اچ تی سی رو بگیره. ولی اینجور تو بوق و کرنا کردن که بگیم همه شکست خوردن و امثالهم. من فکر نکنم حالا حالا ها سونی بتونه حتی به این قسمت نزدیک بشه
چیز موفقی در سخت افزار باشه،ولی در باطن باید معلوم بشه!
نگفته بد ! گفته برای یک پرچمدار نامناسب
اسپیکر توی تست ها نویز کم و کیفیت ثابتی نداشته
ویدئو هم نسبت به دوربین 13 مگاپیکسلی خیلی انتظارات بالا بود
قیمت گوشه 100 یورو از one x و 70 یورو از S3 گرونتره !
یعنی در ایران وقتی مثل s3 و one x به ثبات قیمت برسه قیمت بالا 1.6 میلیون خواهد بود
خوب وقتی همچین چیزی رو برا Xperia S میگه. یعنی یک چیزی تو مایه اونه. xperia S در روبرو خیلی صفحه نمایش خوبیه. اما با کج شدن یا زیر نور بودن ....
بررسی تخصصی Xperia T اومد توی سایت gsmarena
توی لینک زیر گوشی توی 10 صفحه کاملا بررسی شده
ویژگی های مثبت
Key features
Quad-band GSM /GPRS/EDGE support
3G with 42.2 Mbps HSDPA and 5.76 Mbps HSUPA
4.55" 16M-color capacitive LED-backlit LCD touchscreen of 720p resolution (720 x 1280 pixels) with Sony Mobile BRAVIA engine; Scratch-resistant glass
Android OS v4.0.4 Ice Cream Sandwich
Dual-core 1.5 GHz Krait CPU, 1 GB RAM, Adreno 225 GPU, Qualcomm Snapdragon MSM8260A chipset
13 MP autofocus camera with LED flash and geotagging, Multi Angle shot
1080p video recording @ 30fps with continuous autofocus and stereo sound
1.3 MP front-facing camera, 720p video recording
Wi-Fi b/g/n and DLNA
GPS with A-GPS, GLONASS
16GB of built-in storage, microSD card slot
microUSB port with MHL and USB-host support
Stereo Bluetooth v3.1
Standard 3.5 mm audio jack
Stereo FM radio with RDS
Voice dialing
Deep Facebook integration
PlayStation Certified, access to the PS Store
Accelerometer and proximity senso
معایب
Display has sub-par viewing angles for a flagship
Slightly thicker than main rivals
Relatively modest battery
JellyBean update not available at launch
Poor loudspeaker performance
Video recording could be better
ترجمه فارسی معایب این هست
زاویه دید نامناسب برای یک پرچمدار !
ضخیم تر از رقبای اصلی
باتری نسبتا کم
نبود اپدیت جلی بیم در زمان عرضه
عملکرد ضعیف بلندگو در صدای بلند
فیلم برداری می توانست بهتر باشد
کلا سونی اهمیتی به ضخامت گوشی نمیده ، هیچ گوشی باریکی هم نداره
باتریش از xperia s بهتره و اگر با بقیه دیواس ها هم مقایسه کنی تقریبا تو یک رده هست... مگر بعضی گوشی ها مثل rzer
آپدیت هم همیشه سونی با تاخیر ارائه میده ، کلا سرعت ارائه آپدیتش نسبت به سامسونگ کند تره
کیفیت ویدئو رو توی آپدیت به راحتی بهتر می کنه ، ولی من توقع دارم دوربینش در حد optimus G باشه ...
خوب وقتی همچین چیزی رو برا Xperia S میگه. یعنی یک چیزی تو مایه اونه. xperia S در روبرو خیلی صفحه نمایش خوبیه. اما با کج شدن یا زیر نور بودن ....
زاویه دید کم که به نظر من واسه یه اسمارت فون ایراده خاصی محسوب نمیشه اگه در عوضش بهترین و زنده ترین کیفیتو ارائه بده
نگفته بد ! گفته برای یک پرچمدار نامناسب
اسپیکر توی تست ها نویز کم و کیفیت ثابتی نداشته
ویدئو هم نسبت به دوربین 13 مگاپیکسلی خیلی انتظارات بالا بود
قیمت گوشی 100 یورو از one x و 70 یورو از S3 گرونتره !
یعنی در ایران وقتی مثل s3 و one x به ثبات قیمت برسه قیمت بالا 1.6 میلیون خواهد بود
کجا قیمت تمام شدشو زده؟
اگه پیش بینی شما با توجه به ارز الان باشه دور از انتظار نیست ،اس3 الان یکو سیصد چهارصده پس 100 تا 200 بیشتر غیر طبیعی نیست با توجه به وضعیت کنونی
ولی تقریبا میشه گفت اسمارت فون های سونی همیشه قیمت های مناسبی داشته و نباید اکسپریا t هم قیمت نامعقولی داشته باشه با توجه به بقیه اسمارت فون ها
اگه اکسپریا V قیمت بالایی داشته عجیب نیست به خاطر تکنولوژی های (ضدآب-براویا انجین 2-بلوتوس ور4-تراکم پیکسلی بالا) که استفاده شده همین ضد آب بودن حداقل 150 تومان رو قیمتش میبره
به نظر من اکسپریا T با توجه به سیاست های سونی که از سخت افزار خیلی قوی استفاده نمیکنه و مشخصه توجه داره به قیمت تمام شده ، قیمت غیر رقابتی نخواهد داشت
در غیر این صورت هم رم 2 مینداخت هم از آدرنو 320 وهم از کوالکوم پرو استفاده میکرد
عجب جیزیه من عاشق سونی اریکسونم.:8:
کلا سونی اهمیتی به ضخامت گوشی نمیده ، هیچ گوشی باریکی هم نداره
باتریش از xperia s بهتره و اگر با بقیه دیواس ها هم مقایسه کنی تقریبا تو یک رده هست... مگر بعضی گوشی ها مثل rzer
آپدیت هم همیشه سونی با تاخیر ارائه میده ، کلا سرعت ارائه آپدیتش نسبت به سامسونگ کند تره
کیفیت ویدئو رو توی آپدیت به راحتی بهتر می کنه ، ولی من توقع دارم دوربینش در حد optimus G باشه ...
من هم توقع دارم کیفیت دوربینش در حدی باشه که ازش انتظار میره به این خاطر که خوده سونیه که لنزای سایر شرکتا رو میزنه حتی همین ایفون 5
قیمتش باید در حد xperia s باشه ، نه به محض ورود ، اما با گذشت یکی دو ماه
دوربین optimus g رو شرکت سونی زده و شرکت LG ادعا کرده که بهترین دوربین روی محصولش هست...
پس کیفیت این هم باید در حد اون باشه
noisymind
26-09-2012, 11:12
از قول یکی از مدیران فروم همسایه ، این گوشی فقط در امریکا ریلیس میشه و مدل TX برای فروش جهانی هست که ضخامتش هم 8.6 هست دقیقا مثل SIII
از قول یکی از مدیران فروم همسایه ، این گوشی فقط در امریکا ریلیس میشه و مدل TX برای فروش جهانی هست که ضخامتش هم 8.6 هست دقیقا مثل SIII
اشتباه کردن چون قیمت گوشی به یورو اعلام شده و این نشون میده که در اروپا هم عرضه میشه
نسخه tx دارای کمبودهایی مثل پردازنده قدیمی تر و گرافیک ضعیف تره adreno 220 هست و موارد دیگه که باعث شده قطرش هم کمتر بشه
قیمتش باید در حد xperia s باشه ، نه به محض ورود ، اما با گذشت یکی دو ماه
دوربین optimus g رو شرکت سونی زده و شرکت LG ادعا کرده که بهترین دوربین روی محصولش هست...
پس کیفیت این هم باید در حد اون باشه
قیمتش کمی کمتر از 2 برابر xperia s هست !
توی قسمت مقایسه اختصاصی دوربین گوشی های اون سایت این گوشی قرار گرفته و با مقایسه می بینید که باز هم از S3 ضعیفتره ولی کمی از xperia s بهتره
هنوز دوربین optimos g و iphone 5 توی اون قسمت برای مقایسه قرار نگرفته
کجا قیمت تمام شدشو زده؟
اگه پیش بینی شما با توجه به ارز الان باشه دور از انتظار نیست ،اس3 الان یکو سیصد چهارصده پس 100 تا 200 بیشتر غیر طبیعی نیست با توجه به وضعیت کنونی
ولی تقریبا میشه گفت اسمارت فون های سونی همیشه قیمت های مناسبی داشته و نباید اکسپریا t هم قیمت نامعقولی داشته باشه با توجه به بقیه اسمارت فون ها
اگه اکسپریا V قیمت بالایی داشته عجیب نیست به خاطر تکنولوژی های (ضدآب-براویا انجین 2-بلوتوس ور4-تراکم پیکسلی بالا) که استفاده شده همین ضد آب بودن حداقل 150 تومان رو قیمتش میبره
به نظر من اکسپریا T با توجه به سیاست های سونی که از سخت افزار خیلی قوی استفاده نمیکنه و مشخصه توجه داره به قیمت تمام شده ، قیمت غیر رقابتی نخواهد داشت
در غیر این صورت هم رم 2 مینداخت هم از آدرنو 320 وهم از کوالکوم پرو استفاده میکرد
قیمت xperia s حدود 300-350 یورو هست
توی صفحه آخر بررسی که این گوشی رو با one x و s3 مقایسه کرده قیمت گوشی نوشته 550 یورو ! و بعد گفته که 100 یورو از one x گرونتره یعنی one x قیمتش 450 یورو هست
قیمت s3 هم 480 یورو اعلام کرده
قیمت یورو الان بالا 3000 تومن هست
پس این گوشی حداقل 300 هزار تومن گرونتز از one x و s3 خواهد
البته الان قیمت ارز داره صعودی بالا میره تا جایی که یورو به 3300 هم زسیده!
noisymind
26-09-2012, 12:13
اشتباه کردن چون قیمت گوشی به یورو اعلام شده و این نشون میده اول در اروپا عرضه میشه
نسخه tx دارای کمبودهایی مثل پردازنده قدیمی تر و گرافیک ضعیف تره adreno 220 هست و موارد دیگه که باعث شده قطرش هم کمتر بشه
!
تو جی اس ام آرنا که برای هر دو زده Adreno 225 و پردازنده هم یکی هست . اصلا فلسفه این گوشی چی هست؟؟؟ همه چیزش که شبیه تی هست.
xperia T که معرفی شده lte نیست
ولی احتمالا با توجه به سایت phonearena یه نسخه از اکسپریا T مجهز به LTE فقط در امریکا عرضه میشه
کلا وضعیت xperia tx درست معلوم نیست و مشخصاتش هم ظاهرا قطعی نیست
ولی چیزی که مشخصه TX مدل محدود تر و البته مخصوص یک بازار خاص هست وT نسخه جهانی هست
تو جی اس ام آرنا که برای هر دو زده Adreno 225 و پردازنده هم یکی هست . اصلا فلسفه این گوشی چی هست؟؟؟ همه چیزش که شبیه تی هست.
درسته طبق آخرین تغیرات سایت سونی هم پردازنده اکسپریا تی ایکس krait ه
با توجه به سایت سونی قیمتی که برای اکسپریا T در بازار اروپا اعلام شده چیزی بین 500 تا 550 یورو می باشد
در اسپانیا 549 یورو و در فرانسه 499 یورو
با توجه به سایت phonearena هم قیمت گلگسی 3 هم در بازار اروپا 540 یورو پس به نظر من قیمت سونی T مناسبه
اگه خوشبین باشیم که دلار بیاد پایین نزدیک 1500 ، امکانش هست این گوشی رو با یه تومن خرید(آرزو بر جوانان عیب نیست:31:)
قیمت گذاری در انگلستان هم قیمت S3 معرفی شده
618-620
همینطور در بازار هند هم هم قیمت اعلام شدن
اصولا یا باید آسیا غربی رو مقایسه کنید یا انگلیس
قیمت گذاری ها بر اساس این هاست
620 به دلاره دیگه، به واحد پول انگلستان یعنی پوند که نیست!؟ اس 3 حدودا در اروپا 700 دلاره
یعنی شما میگی در مقایسه با آسیا و انگلیس قیمتا پایینتره ،
نه دوست عزیز
طبق واحد پول هر کشور گفتم،توی ایران پایه قیمت گذاری یا مثل هنده یا انگلیس
و انگلیس هم گرونه! اول و ابتدای عرضه از s3 گرونتر میاد و در قیمت s3 ثابت میشه
این سونی دست از صفحه نمایش های گندش ورنمداره ....ماشالله گوشی خیلی باریک هستش 9.4 میلیمتر. ...
بهترین گوشی سونی همون x10 بود که هنوز هم ازش استفاده میشه باور کنید صفحه نمایش ایکس 10 از تمام گوشی های سونی بالاتره
s3 یسته به حافظش بین 480 تا 550 یورو هست ولی نسخه 16 گیگابایتی اون 480 یورو هست
xperia t که 16 گیگابایت حافظه داره 550 یورو هست الان یورو به 4 تومن رسیده پس قیمتش 280 هزار تومن از s3 بیشتر خواهد بود
hamed1297
04-10-2012, 23:19
روی قیمت ماه اول حساب نکنید.معمولا بالا هست.چون از لحاظ امکانات پایینتر از اس ۳ هست پس خواه ناخواه افت قیمت بیشتری پیدا میکنه
Sent from my X10i using Tapatalk 2
hamed1297
04-10-2012, 23:21
این سونی دست از صفحه نمایش های گندش ورنمداره ....ماشالله گوشی خیلی باریک هستش 9.4 میلیمتر. ...
بهترین گوشی سونی همون x10 بود که هنوز هم ازش استفاده میشه باور کنید صفحه نمایش ایکس 10 از تمام گوشی های سونی بالاتره
من خودم ایکس ۱۰ دارم،چند روز پیش هم یه سونی پی واسه خواهرم گرفتم.انصافا صفحه نمایشش عالی بود.نمیدونم چجوری میگید افتضاح .
کسی خبر داره اسمارت واچهای سونی ایران هست یا نه؟؟
خیلی کارامده
اینا قابلیتاشه
Bluetooth™
Bluetooth™ core version: 3.0
UI/Wearing
Watchband and clip
Music player control - track information on display
Messaging
Can read sms and email and calendar reminders on display
Social networking services: Facebook, Twitter
PowerCalls
Low usage, 1 week.
Typical usage, 3-4 days
Heavy usage,1 full day
Charging connector: USB cable
Reject and mute calls, pre-defined sms, take call and use headset
نکته جالبش اینه که قابل استفاده در یه سری گوشی های دیگه از سایر برندها هم هست
مثل اس 3 اس2 ،وان اس-وان ایکس-وان وی و....
hamed1297
05-10-2012, 16:23
من ندیدم جایی ولی ممکنه گیر بیاد،قیمتش ۱۵۰ دلاره،پیدا کنید قیمت ایران را:دی
سایت آل دیجیتال فکر کنم داشت.
به نظر من تا 170 -180 تومان میارزه بخریش
الان اگه بخوای یه ساعت خوب بخری همین اندازه باید پول بدی
به جاش اگه قیده یه ساعت لوکسو بزنی اینو میخری کلی کاره دیگه هم برات میکنه ،خیلی هایکلاسه
چک کردم آل دیجیتال داره
چیزی نیست 355 تومان :31:
ولی یه مدل دیگه داره 65 تومانه بنده خالیشه
اگه دلار بیاد پایین و قیمته مناسبی پیدا کنه شاید بگیرم
05-10-2012, 18:00
کسی خبر داره اسمارت واچهای سونی ایران هست یا نه؟؟
خیلی کارامده
اینا قابلیتاشه
Bluetooth™
Bluetooth™ core version: 3.0
UI/Wearing
Watchband and clip
Music player control - track information on display
Messaging
Can read sms and email and calendar reminders on display
Social networking services: Facebook, Twitter
Power
Calls
Low usage, 1 week.
Typical usage, 3-4 days
Heavy usage,1 full day
Charging connector: USB cable
Reject and mute calls, pre-defined sms, take call and use headset
نکته جالبش اینه که قابل استفاده در یه سری گوشی های دیگه از سایر برندها هم هست
مثل اس 3 اس2 ،وان اس-وان ایکس-وان وی و....
ناظر انجمن PersiAndroid چند ماه پیش خرید یدونه و فکر میکنم الان هم داره. ازشون بپرسین خوبه...
ممنون ولی از کجا گیرش بیارم PersiAndroid :23:
اگه دیدیش سلام برسون بگو یه تکه پا بیاد یه نقدی برامون از این اسمارت واچا بذاره
به نظرم مال موتو خیلی بهتره!
MotoActv
علاوه بر این امکانات،گوریلا گلس داره و ضد آب هم هست!
silent-assassin
05-10-2012, 21:16
ممنون ولی از کجا گیرش بیارم PersiAndroid :23:
اگه دیدیش سلام برسون بگو یه تکه پا بیاد یه نقدی برامون از این اسمارت واچا بذاره
دیگه لازم شد بیام تبلیغ کنم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عشق-و-تنفر-بررسی-ساعت-هوشمند-سونی.html
ممنونsilent-assassin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطلب بدرد بخوری بود
یه چیزی که خیلی بده اینه که تنها با اتصال به گوشی را میفته
نکات مثبت خیلی خوبی داره
ولی فعلا نسبت به قیمتی که اینجا داره نمیارزه
adrenalin
06-10-2012, 12:49
قبل از دلار قیمتش 220 تومن بود الان شده 355 تومن :دی
این نسخه بازار امریکاست مجهز به LTE............................................... .
کسی از اکسپریا T خبری نداره اومده ایران یا نه ؟؟؟خیلی وقته وارد بازار جهانی شده
البته با این اوضاع فکر نکنم اومدن یا نیمدنش فرقی داشته باشه
:41:
hamed1297
25-10-2012, 11:05
الان رفتم چند تا مغازه پرسیدم هنوز نیومده.البته شیراز
Pedram_mrn
30-10-2012, 15:13
یه سوال تکراری؟ فرق T با TX چی بود؟:31:
Xperia T
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**********************************XPERIA TX*****************************
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر سخت افزار گرافیکی هم با توجه به سایت های مختلف یکی هستند
و فقط در طراحی شکل و اندازه و وزن با هم متفاوت هستند که به نظر من Tx ظریفتره و تقریبا به نمونه قبلی یعنی GX نزدیکتره
خداییش حداقل از نظر زیبایی و طراحی فعلا رو دست ندارن اینطور نیست؟:46:
خداییش حداقل از نظر زیبایی و طراحی فعلا رو دست ندارن اینطور نیست؟:46:
زیباست...
به امید نکسوس سونی... :sq_3:
تو کل 2012 سونی،فقط Acro S قشنگ بوده! تقریبا هم یون،هم S و هم آکرو دستم گرفتم.آکرو یک چیز دیگس
hamed1297
01-11-2012, 00:05
منم گوشی بعدی فقط نکسوس سونی،امیدوارم بزنه.
کسی ندید سونی تی رو تو ایران ؟
من دیروز علائدین بودم. نبود! یعنی شاید اون موقع که رسیدم جایی که داشته بسته بوده رفته بوده :دی
adrenalin
01-11-2012, 21:51
بعیده فعلا وارد بشه حتی قاچاق شاید اگه این دلار مبادله ایی هم اید این گروه کالایی 9 بشه شاید تو ایران رویت بشه :دی
اگه بشه دوستان عزیز وارد کننده قیمت فضایی 1.5 تا 2 در نظر داشته باشید :دی
قیمتش در سایت eaby آنلاک 639 دلاره
درسته با این وضعیت بین 1.5 تا 2 :5:
قیمتش اصلا خوب نیست...
البته چند وقت دیگه قیمتش اندازه xperia s میشه ، تازه اول راهه
hamed1297
02-11-2012, 13:32
بلاگ ایکسپریا یه گله ای کرده بود که با این قیمت نکسوس ۴ عملا جایی واسه رقابت نمیمونه.حدود ۱۵۰ یورو گرونتر رو کسی واسه دوربین بهتر و مموری خور بودن نمیده.
البته این مشکل فقط واسه سونی نیست.
سونی بد عمل نکرده.
۸.۸ میلیون گوشی فر خته توی سه ماهه قبل که فروشنده سوم بوده بعد از اپل و سامسونگ ولی خوب باید بیشتر بجنبه.
بلاگ ایکسپریا یه گله ای کرده بود که با این قیمت نکسوس ۴ عملا جایی واسه رقابت نمیمونه.حدود ۱۵۰ یورو گرونتر رو کسی واسه دوربین بهتر و مموری خور بودن نمیده.
البته این مشکل فقط واسه سونی نیست.
سونی بد عمل نکرده.
۸.۸ میلیون گوشی فر خته توی سه ماهه قبل که فروشنده سوم بوده بعد از اپل و سامسونگ ولی خوب باید بیشتر بجنبه.
بله
الان سامسونگ کالاکسی اس 3 مینی داده ، با مشخصات نسبتا ضعیف و 500 دلار
عملا فروش نمیره با این قیمت نکسوس !
البته بدی نکسوس ها اینه که contract داده نمیشه (فقط چند اپراتور خاص میدن) و تو همه کشور ها عرضه نمیشه ، ولی به طور مثال بیشتر فروش galaxy s3 از طریق اپراتور ها بوده و نه آنلاک شده
یه سری ضعف کوچیک هم داره
hamed1297
02-11-2012, 17:27
بله
الان سامسونگ کالاکسی اس 3 مینی داده ، با مشخصات نسبتا ضعیف و 500 دلار
عملا فروش نمیره با این قیمت نکسوس !
البته بدی نکسوس ها اینه که contract داده نمیشه (فقط چند اپراتور خاص میدن) و تو همه کشور ها عرضه نمیشه ، ولی به طور مثال بیشتر فروش galaxy s3 از طریق اپراتور ها بوده و نه آنلاک شده
یه سری ضعف کوچیک هم داره
اتفاقا این یکی آنلاک هست و همه جا قابل فروش و استفاده
با این قیمت به صورت آنلاک ؟
بعید میدونم
من هم همین رو میگم ، انلاکه و با این قیمت
این باعث میشه اپراتور ها عرضه نکنن و اکثر فروش اپراتور ها به صورت قرار دادیه
البته برای ما ایرانی ها هیچ فرقی نداره
Agame.Arash
02-11-2012, 21:51
تو جیمز باند جدید از این گوشی استفاده می کنه ....
خداییش ما که اکسپریا اس داریم
همه جوره ازش راضی هستیم
سونی هیچ وقت آدمو ناامید نمی کنه !
یه خبر خوب اکسپریا T وارد ایران شددیجیکالا هم داره 1.7
من که واقعا خوشحال شدم
با دلار 3000 این قیمت خیلی عالیه پس جای افته قیمتش خیلی بالاس
البته به این امید که ارز مبادله ای بهش بخوره
hamed1297
10-11-2012, 19:02
ببین به چی راضی شدیم....
میگن به مرگ گرفتن که به طبع راضی بشی...
توی بازار کسی دیده؟
واقعا 1.7 خیلی زیاده واسه یه گوشی
ولی من متعجب شدم از قیمتش؟در بدو ورودش با SIII هم قیمته
در صورتی که قیمت فروشگاهای خارجی رو چک میکردم به پول ما بیشتر از اینا میشد
حالا میشه انتظارشو داشت زیره 1.5 بیاد
adrenalin
11-11-2012, 11:42
فک کنم تا سال دیگه هم قیمتش بین 950 تا 1.300 چرخش داشته باشه بعیده دیگه پایین بیاد یا اینکه دوباره قاچاق تو بازار زیاد بشه شاید فرجی بشه :دی
keyvan-h
11-11-2012, 13:42
سلام
برای حل مشکل اختصاص ارز مبادله ای برای گوشی پیشنهاد میکنم که از طرف این فروم طوماری نوشته شود و تایید همه اعضای فروم گرفته شود شاید فرجی حاصل شود
hamed1297
11-11-2012, 16:49
چشم.امری باشه.خیلی صحبتتون خوش بینانه بود.کو ارز برادر من.اگه داشتن اون 70 تا قلم ممنوع نمیشد.
keyvan-h
11-11-2012, 16:52
درسته عزیز ، ولی سنگ مفت گنجشک مفت!
اصلا با عقل جور در نمیاد ارز نداشته باشن
من که خوشبینم به این جور کالها ارز تعلق بگیره:41:
adrenalin
11-11-2012, 19:01
عمرا ارز تعلق بگیره میدونید چرا چون تلفن همراه و لپ تاپ و تبلت اینا رو می گم که جزء کالاهای لوکس حساب می کنن واسه همین ارز نمیدن و نخوان داد چون یه سری اقا زاده ها بعد ضرر می کنن می دونید که چی میگم
mehdi30nema
13-11-2012, 22:13
TX تو بازار نیمده؟
چرا اومده و حدوده 1700 هست .
fabio montari
15-11-2012, 15:03
TX با t و v چه فرقایی دارن با هم ؟!! :sq_6:
TX با t و v چه فرقایی دارن با هم ؟!! :sq_6:
به پست های قبل یه نگا بنداز یه چیزایی دستگیرت میشه
من میخوام وارد یوتوب بشم و ویدیو های T , TX رو ببینم و با هم مقایسه کنم
اما هر روشی رفتم نشده ،کسی راه حلی نداره؟
15-11-2012, 21:27
چیز پی ان باید جواب بده. ساکس و اینا جواب نمیدن. :|
سلام
دوستان اکسپریا T رو میخوام بخرم 1560
یکو هفتصدو خورده ای بود
نظرتون چیه صبر کنم بازم میاد پایین تر ؟
hamed1297
27-11-2012, 21:07
به قول دوستان نهایت افت قیمت رسید قیمت به ارز مبادله ای هست.حساب کنید ببینید با اون قیمت دلار چند در میاد.اگه تفاوت زیاد نیست یا براتون مشکلی نیست بخرید.
قیمت اکسپریا T به دلار باتوجه به قیمت های داخل میشه حدود ( 550 560) دلار ،
550 دلار قیمت گوشی ،اگه 2500 حساب کنیم دلارو در میاد 1375
خیلی وقته صبر کردم
هفته دیگه انشالله سفارش میدم
یه نکته ای که تازه توجه کردم و از این مدل متوجه شدم
شیشه گوشیه که درکنار scratch-resistant ظاهرا shatterproof glass هم هست و از این بابت خوشحالم که سونی درمدل های جدید این مشکلو در گوشیاش حداقل رو کاغذ حل کرده تا ببینیم چطور هست
یه سوال از دوستان عزیز داشتم ،کارتن های گوشیای سونی بسته به مناطق مختلف دارای لوازم کم و زیادتریه یا همه جا فول پکه
یه ویدیو از انباکسینگ T دیدم ، کابل hdmi داره tag nfc هم داره ولی سایت های فروش داخلی رو که چک میکردم دیدم خبری از اینا نیست
راستی حدود قیمت کابل اچ دی ام ای چنده
hamed1297
01-12-2012, 00:17
معمولا بر میدارن توی ایران یا به عنوان فول پک چند ده هزار تومن گرونتر میفروشن.
کابل فکر کنم حدود 20 تومن باشه.
قیمتش خیلی خوب شده، الان به اندازه ی گالاکسی اس 3 شده
پایین تر هم میاد
من 1.525 سفارش دادم
داخل بازار الان چند هست؟
من 1.525 سفارش دادم
داخل بازار الان چند هست؟
تو شهر خودمون امروز چند جا قیمت گرفتم بدون گارانتیش یک میلیون پانصد و ده هزار تومان بود این قیمت که سفارش دادی بدون گارانتی هستش دیگه؟
من از دیجیکالا سفارش دادم بدون گارانتی هم هست ،میگم گارانتی به دردی هم میخوره؟من که شنیده بودم همش چرته و از این حرفا
راستی یه چیزی بگم همون روز که سفارش دادم(1525) سایتای دیگه ای بودن که تا 1450 هم میدادن ،نمیدونم چرا انقدر دیجیکالا گرون میده !
فقط به این امید از دیجیکالا گرفتم که دست تو کارتن نبرده باشن
شنبه ثبت سفارش کردم ،امروز تازه کد رهگیریشو برام اس ام اس کردن ،رهگیریش که کردم دیدم تازه امروز ارسالش کردن بر خلاق چیزی که خانم صفری پاسخگوی قسمت فروش دیجیکلا که میگفت دیروز ارسال کردیم
حالا ایناش زیاد مهم نیست ،ببینیم دلیل این گرون دادنشون چیه ؟ شایدم جذب مشتری براش بس بوده حالا سوء استفاده از اعتماد مشتری بنداز بنداز!!
سلام دوستان
این گوشیرو یه چند روزی باش کار کردم تا درست و حسابی و سریعو خلاصه بتونم نقدش کنم
اول از کارتنش شروع کنم که کابل اچ دی ام ای نداره
ولی برچسب صفحه نمایش داره (با همین کلی حال کردم)
3 تا بروشور راهنما داخلش داره
هندزفری با 3 جفت سری اصافی و یه گیره
هندزفریش ریموت هم داره
کارتنش خیلی جمع و جور و کوچیکه
اما خود گوشی،
ضخامتش کمتر از اون چیزی که در عکساش به چشم میاد
جنس بدنش عالیه ،اثر انگشت هم جذب نمیکنه
یه سری نقاط اکرلیکی خیلی ریز هم روی بدنش هست که جلوه ی زیباتری بهش میده
کلید های فیزیکی خیلی راحت فشار داده میشن
طراحی خیلی خوبی داره واقعا میگم گوشیه باکلاس و قشنگیه
لمس صفحه حساسیت خیلی خوبی داره
لمس قسمت های هوم و بک و میانبرش هم حساسیت بالایی داره
با یه اشاره جوابتو میده
صفحه نمایش خیلی خوب و باکیفیتی هم داره
فکر نکنید TFT بودنش باعث کاستی درش شده
نمایش بهتری نسبت به سری های قبلی داره
رابط کاربری هم هیچ گونه لگ یا کندی نداره و خیلی هم شیکه
بلندی صداش هم نسبتا خوبه،
فیلم برداری خوبی هم داره بهتر از اون فیلمیایی بود که فون ارنا تو بررسی هاش گذاشته
فیلم برداری در شبش هم خوبه
عکس میگیره باقلوا ولی در شب با نور کم و فلش خود گوشی، خیلی نویز دار میشه
فرصت شد عکس یا نمونه فیلم هم میذارم
باتری هم نسبتا خوبه با استفاده زیاد یه روز شارژدهی میکنه
2ساعت تمام هم کاملا شارژ میشه
اولین گوشی هست که از سونی دارم
و تا به این لحظه کاملا راضی هستم
Agame.Arash
07-12-2012, 21:37
به دنیای سونی خوش اومدی داداش .... مطمین باش ناامید نمی شی ! ... زود زودم آپدیت 4.1 واسش میاد !
hamed1297
08-12-2012, 00:06
خیلی هم مبارک باشه:)
منتظر عکس های گرفته شده با گوشی هستیم.
چشم حتما فرصت کردم چندتا عکس ترو تمیز میگیرم میذارم
Agame.Arash
09-12-2012, 21:14
میگم داداش اینی که تو امضاته همین ایکس تیه ؟ ... خمیده بودنش تو چشم میاد ؟
نه TX نیست Tه
من T رو گرفتم TX که اصلا نیست یعنی من ندیدم جایی داشته باشه
از طرف صفحه نمایش که بخوابونیش کاملا مشخصه یه انحنا داره
Agame.Arash
10-12-2012, 15:22
ممنون داداش که جواب دادی ... البته منظورم از ایکس تی - اکسپریا تی بود... اکسپریا تی ایکس رو فک کنم فقط واسه بازار ژاپن ساختن ...
mojtabarafei
12-12-2012, 00:33
میخام یه Xperia T بگیرم
قیمت بازار الان چنده؟
از آل دیجیتال خوبه بخرم؟
Agame.Arash
12-12-2012, 01:51
هر چی دیجیکالا میگه یه 30 40 تومن کم تر قیمت بازاره ... تجربه خرید از آل دیجیتال رو نداشتم ولی هم خودم ایکس اس رو و هم دوستمون تو صفحه قبل ایکس تی شون رو از دیجیکالا خریدن ... مطمین تره به نظرم داداش ....
mojtabarafei
12-12-2012, 05:25
اگه ایطورباشه که میگی 1450 باید گیرم بیاد
با این قیمت خوبه یا به نظرتون پایین ترم میاد؟
صبرکنم یا نه؟
Agame.Arash
12-12-2012, 11:33
اگه ایطورباشه که میگی 1450 باید گیرم بیاد
با این قیمت خوبه یا به نظرتون پایین ترم میاد؟
صبرکنم یا نه؟
والا قیمت موبایل تو بازار ما عجیب غریبه یه ذره...هیچ پیش بینی نمیشه کرد...اگه واقعا گوشی لازم داری همین الان بخر...ممکنه اصلا نیاد پایین ممکنه مث اون دوستمون هم اکسپریا اس بخری 1200 یه دفه بشه 950. !!! ...تو خود دیجیکالا تو یه هفته شاهد این تغییر قیمت بودیم!!!
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
mojtabarafei
12-12-2012, 17:26
چشم حتما فرصت کردم چندتا عکس ترو تمیز میگیرم میذارم
یه چندتا عکس بزار ببینیم چطوره
میخام بخرمش
دانلود
نظر من در مورد عکسایی که با این گوشی گرفتم اینه که در روز و با شرایط نوری مناسب عکسای فوق العاده ای میگیره در حد یه دوربین دیجیتال
ولی در شب و کلا شرایط نوری کم عکسا با نویز ثبت خواهند شد
البته من همه عکاسرو در حالت اتو گرفتم بدون اعمال هیچ تنظیم خاضی
میخواستم چند تا عکس هم از طبیعت و مناظر باز بذارم حالا فعلا همینا اگه ردیف شد بازم میذارم
mojtabarafei
15-12-2012, 01:02
لطفا چندتا عکس هم تو نور کم بزار
لطفا چندتا عکس هم تو نور کم بزار
عکسای بالا همشون در روز گرفته نشده
در تاریکی هم گرفتم میذارم
کسی نظری نداشت چطوره عکسایی که میگیره ؟
mojtabarafei
17-12-2012, 19:57
کسی نظری نداشت چطوره عکسایی که میگیره ؟
عکساش خوبن
ولی جایی که نور کمه انگار یکم نویز داره
hamed1297
17-12-2012, 21:11
من که میگم خیلی خوبه.رنگها طبیعی به نظر میرسه.
عکس توی نور کم با هر دوربینی حتی دیجیتال هم گرفته بشه خواه نا خواه نویز به هم میزنه.
mehdi30nema
18-12-2012, 08:52
کیفیت عکس ها خوبه ، به نظرم تقریبا مثل اکسپریا اس هست ولی یه مقدار از اون هم بهتره .
البته اگه تو جای کم نور هم عکس بگیری و بزاری بهتر میشه نظر داد .
hamed1297
18-12-2012, 16:37
دوست عزیز میشه عکسها رو یجوری بزاری که واسه لود هر ار این صفحه به مشکل بر نخوریم.ممنون میشم.
18-12-2012, 22:03
۱۲۷۰ استفاده نشده با یه زدگی کوچیک کنارش (طرف میگه توی بار اینطوری شده) خوبه؟!
قیمتش که خوبه یخورده هم مشکوک ،استفاده هم نشده که دیگه بهتر
ولی مشکل اینجاست ضربه خفن نخورده باشه:n24:
19-12-2012, 00:55
گوشی که مطمئنه. مشکلم با ماهیت خود Tه. :دی آیفون میخوام من. :((
کیفیت صفحه نمایش چطوره؟! شما با S3 و امثالهم مقایسه کردین؟!
ماهیتش چه مشکلی داره؟:n01:
آیفون چند ؟
مقایسه صفحه نمایش T با اس 3 داخل یوتوب هست
برای اشغال نشدن فضای رم راه کاره درست و حسابی هست؟
یه برنامه نصب کردم که با اجرا کردنش برنامه های بیخودو میبنده ولی بعد از چند لحظه دوباره باز میشن
کار به جایی رسیده که از 641 رم ازادی که این برنامه نشون میده(NQ android booster)
500 تا بیشترش پر میشه
مشکلی در سرعت گوشی ایجاد نکرده ولی در حین فیلمبرداری فول اچ دی بعد از چند دقیقه فیلمبرداری یه مقدار گیر میکنه و صدا عقب جلو میشه یا دریافت صداش قطع میشه
الان حدود 80 تا برنامه با اضافه چند تا بازی نصبی دارم
چه باید کرد؟:n01:
fabio montari
22-12-2012, 01:33
این گوشی بغیر از صفحش فرقش با xperia v چیه ؟
hamed1297
22-12-2012, 15:53
برای اشغال نشدن فضای رم راه کاره درست و حسابی هست؟
یه برنامه نصب کردم که با اجرا کردنش برنامه های بیخودو میبنده ولی بعد از چند لحظه دوباره باز میشن
کار به جایی رسیده که از 641 رم ازادی که این برنامه نشون میده(NQ android booster)
500 تا بیشترش پر میشه
مشکلی در سرعت گوشی ایجاد نکرده ولی در حین فیلمبرداری فول اچ دی بعد از چند دقیقه فیلمبرداری یه مقدار گیر میکنه و صدا عقب جلو میشه یا دریافت صداش قطع میشه
الان حدود 80 تا برنامه با اضافه چند تا بازی نصبی دارم
آره کاریش نمیشه کرد.یه سری برنامه ها هستن که مرتب رم رو اشغال میکنن.ولی نه در حد 500 مگ:دی
بیشتر سعی کن برنامه هایی که واقعا لازم داری رو بریزی.
از برنامه هایی مثل task killer ها هم میتونید استفاده کنید.
adrenalin
22-12-2012, 18:08
البته یه سری برنامه ها هستن که همیشه تو رم باقی می مونن و این خاصیت اندروید هست واسه اجرا سریع تر برنامه ها
این گوشی بغیر از صفحش فرقش با xperia v چیه ؟
اکسپریا V
ضد اب
بلوتوس نسخه 4
براویا سونی 2
4G
اینارو نسبت به T بیشتر داره
پردازندش هم از نوع کریته Qualcomm MSM8960
ولی تی Qualcomm MSM8260A
فریمور جدید برا این گوشی اومده
من که از سایت سونی هر کار کردم نتوسنتم اپدیتش کنم
اگه لینک از ش پیدا کردین بذارین ممنون
adrenalin
24-12-2012, 13:25
معمولا بعد از عرضه اپدیت چند روز بعدش رو گوشی میاد آپدیت کنید
نه از طریق خود گوشی نمیشه اپدیت کرد
هرچی چک میکنه میزنه last updat avilble
adrenalin
24-12-2012, 22:13
نه از طریق خود گوشی نمیشه اپدیت کرد
هرچی چک میکنه میزنه last updat avilble
درسته چون تازه اپدیت اومده یه چند روزی طول می کشه بیاد رو گوشی شاید نزدیک یه هفته یا کمتر
به این دقت نکرده بودم دو ماه اومده
Latest available software: 7.0.A.3.195
Release date: 2012-10-23
در حال حاضر دارم از فروم XDA دانلودش می کنم با فلش تولز فلش کنم
این جور که در پست های که داده بودن متوجه شدم امتیاز های تست های سخت افزاری بعد از اپدیت به این ورژن از قبل بیشتر شده
و همینطور کیفیت فیلمبرداری هم افزایش پیدا کرده
hamed1297
24-12-2012, 23:01
ایول.مبارکه.آپدیت جلی بین ریلیز شده.حالش رو ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] as_present-news-5250.php
چه خبرش به موقع اومد ،دیگه فلش نمیزنم
ممنون حامد جان
دیگه منتظر میشم تا جیلی بین رو روش اپدیت کنم
titanium_zarin
25-12-2012, 00:30
اینم ویدیوش :
بچه ها من چطور میتونم بفهمم که گوشیم به سفارش کدام کشور است
تا ببینم آپدیت براش اومده یا نه؟؟
آپدیت 4.1 مثل اینکه یه مدتی طول میکشه واسه همه ی کشورا بیاد
فعلا من با این فلش زدم New firmware 7.0.A.3.223
فریمور قبلیم این بود firmware 7.0.A.1.195
از فروم زیر
اینم لینک دانلودش
تغییرات محسوسی که این ورژن داشت
1-صدای بدی که درهنگام فوکوس گرفتن(گررررررررررررررر) در فیلم ضبط شده شنیده میشد دیگه قطع شده
2-تاخیر در فوکوسش بهتر شده یعنی سریعتره فوکوس میکنه
3- من یه مشکل خفنی با فیلمبرداری داشتم به این صورت که یا صدای ضبط شده عقب جلو میشد یا کلا قطع میشد و حین فیلمبرداری گیر هم داشت
این مشکل هم که تا الان دیگه نداشتم
4-امتیاز تست کوادرانتش(QUADRANT 2.1.1) بعد از اپدیت به این فریمور قبلش 4900 میداد
5755
ببینم در اندروید 4.1.2 چه تغییراتی پیدا میکنه :n02:
ANDROID 4.1.2
New firmware 9.1.F.1.64
تو این چند روز کاملا احساس شد شارژ دهی باتری هم بیشتر شده ،به طور چشمگیر
اما متاسفانه باز هم بعد از چند روز و نصب یه سری برنامه فیلمبرداری مشکل پیدا کرده
فقط 30 40 درصد رم اشغال شده
فکر نمیکنم از اشغال شدن فضای رم باشه
کسی تا حالا همچین مشکلی روی گوشیش نداشته ؟
hamed1297
30-12-2012, 21:18
شما با یک اپلیکیشن فیلم برداری دیگه تست کن ببین تنیجه چی میشه
برنامه ای که با فیلمبرداری 1080 سازگار باشه مد نظرتون نیست
لطفا در مورد روش به روز کردن گوشی از کم خطر ترین روش یک توضیح بدهد
(باید به چه نکاتی توجه کنم شنیدم در شرایطی امکان بریک شدن هست)
گوشی که دارم یک سری برنامه از طرف vodafon روش نصب هست اگر به روز کنم ممکنه سیم کارت قفل شود؟
لطفا در مورد روش به روز کردن گوشی از کم خطر ترین روش یک توضیح بدهد
(باید به چه نکاتی توجه کنم شنیدم در شرایطی امکان بریک شدن هست)
گوشی که دارم یک سری برنامه از طرف vodafon روش نصب هست اگر به روز کنم ممکنه سیم کارت قفل شود؟
فکر کنم اگه سرعت اینترنت مناسبی و بدون قطعی داشته باشین بدون دردسر تر آپدیت از طریق خود گوشیه
من با نرم افزار فلش تولز Flashtool به ورژن بالاتری فلش کردم
و مشکلی برام پیش نیمد ولی یه موردی برام پیش اومد که در آخر میگم
آخرین ورژن برنامه فلش تولز نصب میکنی
فریموری که میخوای روی گوشیت نصب بشه دانلود میکنی با پسوند .ftf
میرزیش در پوشه firmwares محل نصب برنامه flash tool
برنامه اجرا میکنی طبق آموزش زیر پیش میری
فقط دوتا نکته ضمیمش کنم
یکی اینکه برنامه که آماده شد گوشیرو هم که خاموش کردی ولوم پایینو نگه میداری و بدون اینکه رهاش کنی به درگاه یو اس بی پشت کیس وصل میکنی
برنامه خودکار شروع به فلش میکنه و همون موقع باید ولوم پاییینو رها کنی
دوم اینکه وقتی برنامه فینیش داد و نوشت کابلو جدا کنی زیاد طولش ندی ،امکان داره دوباره بره رو حالت فلش
من موقع فلش کردن چند دقیقه که طول کشید رفتم یه کاری انجام بدم وقتی اومدم و کابلشو جدا کردم
استارت که شد یه عکس آچار با یه پیچ گوشتی روش اومد و تا 40 دقیقه هم صبر کردم ولی اتفاقی نیافتاد خاموش هم نمیشد(گفتم دیگه از دست رفت) بعد به صورت اضطراری خاموشش کردم
بعد که روشن شد ورژن جدید بارگزاری شد
مورد دوم هم اطلاعی ندارم
سلام
من میخوام یه رم بگیرم فقط یه سوالی داشتم لطفا اگه اطلاعی دارین جواب بدین
میتونم تنظیم کنم که فیلم برداری مستقیما روی حافظه جانبی ذخیره بشه و کاری به حافظه داخلی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟
من هنوز مشکل با فیلم برداری داری دارم چندتا فیلم که میگیرم چند تا برنامه هم که نصب می کنم و حافظه یکمی که پر میشه فیلمبردای شروع میکنه قر بیاد و بره رو عصاب
دنبالشو که گرفتم دیدم چندتایی هم همین مشکل منو داشتند البته روی گوشیای دیگه
فعلا به این نتیجه رسیدم که یا مشکل از رامه که هنوز خبری از جیلی بین نیست تا بزنیم ببینیم چطور میشه
و یا ذخیره فیلم در حافظه داخلی باعث این مشکل میشه که پیشنهاد کردن یه رم کلاس 10 این مشکلو حل می کنه
Mool Tee
05-01-2013, 20:22
عکس و فیلم هایی که میگیرید روی SD Card ریخته میشه ! اگه نشد باید یه چندتا عکس بریزید تو SD CARD تا هر عکسی میندازید یا فیلمی میگیرید توی اون ذخیره بشه!
اگه نشد باید با نرم افزار هایی مثل Android PC Suit گوشی رو کاری کنید که توی Sd card بریزه!
منظور از SDCARD همون حافظه داخلیه گوشیه؟
یعنی الان رو حافظه داخلی اصلی ذخیره نمیشه
یکم توضیح میدی اگه اینجور که شما میگی عمل کنم حله
Mool Tee
05-01-2013, 20:32
SD Card همون رامی هست که میخواین بخرین ! من خودم قبلا یه Ray داشتم روش یه رام 16 گیگ class 4 یا class 8 بود ( عددش رو یادم نمیاد )انداختم! خودش 300 مگابایت حافظه داشت ولی هر عکس مینداختم میرفت تو رام! وقتی شما رام رو بندازی توش مثلا گوشی رو به PC وصل کنی اون قسمت SD CARD فقط میاد و عکس ها در فایلی به اسم DCIM ذخیره میشه! همچنین اگه توی رام ذخیره نشد میتونی با ANDROID PC SUIT با رفتن به قسمت Media گزینه Save To SD Card (البته زبونش چینی هست من به انگلیسی ترجمش کردم) رو بزنی تا هر عکسی که مینداری بره تو SD CARD
حتی شما با این برنامه ANDROID PC SUIT میتونی برنامه هارو دانلود و نصب کنی! و بزرگترین خاصیتش اینه که هر نرم افزاری که باهاش نصب کنی مستقیم نصب میشه تو SD CARD حتی نرم افزار هایی که قابلیت move to sd card رو ندارند!
سوال کردم منظور از SDCARD چیه به این خاطر بود که الان حافظه ی داخلی گوشی به صورت SDCARD نمایش داده میشه در نرم افازار ASTRO
به نظر شما مشکل گیر داشتن در فیلم برداری از چیه ،با یه رام کلاس 8 یا 10 حل میشه
Mool Tee
06-01-2013, 05:40
من هم خودم منظورتون رو متوجه شدم! بله تا وقتی که رام ننداخته باشین حافظه گوشی جای اون رو میگیره ولی وقتی رام بندازین مثلا توی ASTRO فایل های رام رو نشون میده! هر فیلمی هم بگیرید توی رام ذخیره میشه موفق باشید :n11:
منظور دوستمونو یکم واضح تر کنم
رام یا همون رم : مموری اکسترنالی که رو گوشی میندازید
Sd Card هم حافظه خود گوشیه که در xperia T مقدار 16GB هست و مقدار در دسترس یوزر حدود 13گیگ!
هر فیلمی که گرفته میشه توی 13گیگ ذخیره میشه.
مشکل گیر داشتن فیلم برداری فکر کنم باگ نرم افزاری باشه، چون اصولا رم های موجود در گوشی هایی که FHD فیلم برداری میکنن پر سرعت ترین مدل(کلاس 10 هست ) و SD Card نباید اصلا مشکلی تو این نظر داشته باشه!
البته برای گوشی هایی با فیلم برداری FHD باید یک رم کلاس 10 تهیه بشه،کلاس 4 لگ میندازه
الان دقیقا دلیل خرید Xperia TX حدود 200بالاتر از این چیه؟!
باز مثلا Xperia S و SL یک فرقی داشتن
یعنی فقط به خاطر 15گرم کمتر ،200بیشتر؟!
الان دقیقا دلیل خرید Xperia TX حدود 200بالاتر از این چیه؟!
باز مثلا Xperia S و SL یک فرقی داشتن
یعنی فقط به خاطر 15گرم کمتر ،200بیشتر؟!
این اختلاف قیمت مقطعیه
به خاطر جو بازاره ،چون تازه اومده این قیمتو داره
یه مدت که بگذره هم قیمت میشن احتمالشم هست یه مقدار از T قیمتش کمتر هم بشه
منم هرچقدر فکر کردم xperia TX مدل کم اپشن تره و باید ارزون تر باشه
farzin_silver
08-01-2013, 23:41
ما هم از این گوشی خوشگلا خریدیم :) :n20:
این دکمه های پایین که رو ال سی دی هست خدایی خیلی ستم بود.تو یک حرکت انتحاری زدم ترکوندمشون.الان تازه به گوشی نگاه میکنی لذت میبری :n12:
راستی جلی بین که هنوز نیومده بیرون :n13: :n28:
ما هم از این گوشی خوشگلا خریدیم :) :n20:
این دکمه های پایین که رو ال سی دی هست خدایی خیلی ستم بود.تو یک حرکت انتحاری زدم ترکوندمشون.الان تازه به گوشی نگاه میکنی لذت میبری :n12:
راستی جلی بین که هنوز نیومده بیرون :n13: :n28:
مبارک باشه فرزین
همون دکمه های تو صفحه نمایش؟
کوچیکش کردی؟:دی
مبارکت باشه
همین طراحیش بود که باعث شد من این گوشیو بخرم ،
من که همون اول که خریده بودمش مدام از زوایای مختلف نگاش میکردم ،خیلی شیک و خوشدسته خیرشو ببینی
میگم این جملتو نفهمیدم چیکا کردی چیتو شد:n04:
تو یک حرکت انتحاری زدم ترکوندمشون
جیلی بین هم هنوز به صورت رسمی براش نیمده
راستی یه مدت استفاده که کردی و جند تا فیلم هم که گرفتی ببین فیلمبرداریش مشکل پیدا نمیکنه
مال من که یه سری برنامه که نصب می کنم حافظشم که یکم پر میشه فیلمبرداریش گیر گیری میشه هنوزم نفهمیدم مشکلش از کجاست
تا یه رم کلاس 10 بخرم بندازم روش ببینم خوب میشه :n03:
ایشالا که مال تو میزونه میزون باشه ،خلاصه نتیجشو بگو
اینم بگم اگه خواستی کیفیت اصلی فیلبرداریشو ببینی باید با یه کابل اچ دی ام ای وصلش کنی به تی وی اونوقت بشین حالشو ببر
09-01-2013, 00:19
مبارکت باشه
من که همون اول که خریده بودمش مدام از زوایای مختلف نگاش میکردم ،خیلی شیک و خوشدسته خیرشو ببینی
راستی یه مدت استفاده که کردی و جند تا فیلم هم که گرفتی ببین فیلمبرداریش مشکل پیدا نمیکنه
مال من که یه سری برنامه که نصب می کنم حافظشم که یکم پر میشه فیلمبرداریش گیر گیری میشه هنوزم نفهمیدم مشکلش از کجاست
اینم بگم اگه خواستی کیفیت اصلی فیلبرداریشو ببینی باید با یه کابل اچ دی ام ای وصلش کنی به تی وی اونوقت بشین حالشو ببر
برای فیلم برداری 1080p باید مموری کلاس 10 باشه عزیز. :)
خب الان اصلا مموری نداره از همون حافظه ی خود گوشی استفاده می کنم
طبق گفته دستمون h!tman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کارت های داخلی گوشیایی که فیلمبرداریه 1080 می کنند کلاس 10 هستند
farzin_silver
09-01-2013, 00:46
مبارک باشه فرزین
همون دکمه های تو صفحه نمایش؟
کوچیکش کردی؟:دی
نوکرم.
کوچیکم میشه کردشون ولی من کلا نابودشون کردم :)
واسه بک و منو این داستانا هم یه اشکل گربه ای اومدم :) اخه اصلا دیگه دکمه نموند برا زبون بسته.
کلا باحال شده راضیم.
خاطرات ایکس 10 زنده شد.
farzin_silver
09-01-2013, 00:50
مبارکت باشه
والا من زیاد فیلمبرداری نمیکنم ولی تست میکنم میگم.
اون دگمه های پایینم آموزشش تو xda هست.روت باید بشه گوشی.
الان دیگه از 4.55 اینچ ال سیدی کامل میشه استفاده کرد.
گوشیه با استیلیه :*
من که نفهمیدم شما چکار کردی ؟؟!!!!
والا من زیاد فیلمبرداری نمیکنم ولی تست میکنم میگم.
اون دگمه های پایینم آموزشش تو xda هست.روت و این داستانا لازم داره.
الان دیگه از 4.55 اینچ ال سیدی کامل میشه استفاده کرد.
گوشیه با استیلیه :*
آها حالا فهمیدم لطف میکنی یه لینکم بدی
farzin_silver
09-01-2013, 00:55
من که نفهمیدم شما چکار کردی ؟؟!!!!
آها حالا فهمیدم لطف میکنی یه لینکم بدی
این لینک.ولی اول باید گوشی رو روت کنی که خودش داستانیه.
نزنی بترکونی گوشیو.
یه راه دیگه هم هست با دکمه فوکوس دوربین میشه دکمه ها رو فعال و غیر فعال کرد که هنوز تست نکردم.
09-01-2013, 02:21
-.- حذف -.-
از کجا میتونم مطمئن بشم گوشی روی سیم کارت اوپراتور خاصی قفل نبوده؟(اگر با کامپیوتر گوشی را آپدیت کنم سیمکارت قفل نشود)
توی آپدیتی که انجام دادید google now وجود دارد؟
اگر گوشی هنگ کند روشی برای خاموش کردن هست با توجه به اینکه نمیشه باتری را خارج کرد؟
از کجا بفهمم سریال گوشی تغییر داده شده است یا خیر؟
hamed1297
10-01-2013, 20:38
اگه مال اپراتور خاصی باشه که روی بدنه قید میشه
google now بعد از آپدیت به 4.1 اضافه میشه.دکمه هوم رو نگه میداری ،میاد.
تغییر سریال هم دوره اش گذشت فکر کنم
اگر گوشی هنگ کند روشی برای خاموش کردن هست با توجه به اینکه نمیشه باتری را خارج کرد؟
اگه گوشی هنگ کنه با گرفتن دکمه پاور به همرا ولوم بالا گوشی خاموش میشه
اینم لینک راهنمای کاربری کوشی به زبان فارسی
دوستان یه سوالی دارم
کسی اطلاع داره که کدوم مارک حافظه میکرو اس دی( کلاس 10) بهتره؟
Patriot یا
adata
طبق گفته فروشنده باتری را استفاده کردم تا گوشی خاموش شود بعد 5 ساعت به شارژ زدم
در دفترچه گفته قبل از استفاده 30 دقیقه به شارژ بزنید
الان ممکنه گوشی از کل ظرفیت باتری استفاده نکند؟(از کجا میشه مطمئن شد)
در صورتی که از کل ظرفیت استفاده نکند امکان اصلاح وجود دارد؟
طبق گفته فروشنده باتری را استفاده کردم تا گوشی خاموش شود بعد 5 ساعت به شارژ زدم
در دفترچه گفته قبل از استفاده 30 دقیقه به شارژ بزنید
الان ممکنه گوشی از کل ظرفیت باتری استفاده نکند؟(از کجا میشه مطمئن شد)
در صورتی که از کل ظرفیت استفاده نکند امکان اصلاح وجود دارد؟
شما طبق دستور العمل خود گوشی اینکارو میکردین
یعنی 30 مین میزدیش تو شارژ بعد روشنش میکردی
2ساعت تا 2ساعتو ربع هم فول شارژ میشه (وقتی گوشیرو خاموش به برق بزنید)
حالا زیاد حساس نشین روش مشکلی پیش نمیاد
دوستان یه سوالی دارم
کسی اطلاع داره که کدوم مارک حافظه میکرو اس دی( کلاس 10) بهتره؟
Patriot یا
adata
کسی نظری نداره
adrenalin
11-01-2013, 21:28
پاتریوت بهترین گزینه هست شک نکن
من هم Xperia T رو سفارش دادم ، چند روز دیگه میرسه دستم
تو این اوضاع افتضاح بازار بهترین گزینه حساب میشه
حدود 400 تومن از S3 ارزون تره ! خب مغز خر خوردم برم s3 بخرم؟ :n02:
من هم Xperia T رو سفارش دادم ، چند روز دیگه میرسه دستم
تو این اوضاع افتضاح بازار بهترین گزینه حساب میشه
حدود 400 تومن از S3 ارزون تره ! خب مغز خر خوردم برم s3 بخرم؟ :n02:
دقیقا همینطوره الان با قیمتی که داره بهترین گزیس و مطمئن باش هیچی از ااس 3 و امثالهم کم نداره
به اضافه کیفیت بدنه و طراحی خیلی خوبی که این گوشی داره
گوشی من رسید
بخوام بررسیش کنم نسبت به گوشی هایی که تا الان داشتم
1 کیفیت صداش خیلی بهتر از xperia s شده و کاملا تو پخش موزیک بی رقیبه ، کیفیت هدفون ها هم نسبت به اکسپریا اس واقعا بهتر شده
2 کیفیت دوربین هم واقعا بهتر شده ، حجم عکس ها افزایش پیدا کرده و نویز تصویر هم کمتر شده ، بهترین حالت عکاسیش هم در محیط های کم نور هست که حتی اس 3 و نوت 2 هم بهش نمیرسن
البته توی عکس هایی که نور مستقیم توی لنز هست مشکل داره
3 کیفیت صفحه نمایشش تقریبا همون اکسپریا اس هست و چندان فرقی نداره ، از بین گوشی های سونی که تا الان داشتم اکسپریا ION بهترین و متمایز ترین کیفیت رو داشته
4 گوشی واقعا سریعه و داغ اصلا نمیکنه ، بخوام چیپ s4 رو با tegra 3 مقایسه کنم ، برتری رو با s4 میبینم ، واقعا کم مصرفه و اصلا داغ نمیکنه
در کل روی هم رفته گوشی بسیار خوبیه و ارزش خرید داره..
رام JB هم داره براش میاد ، هرچند یکم دیر شده :n02: (نسخه ی آلفا رام اومده)
باتریش یکم زیادی ضعیف نیست؟
باتریش یکم زیادی ضعیف نیست؟
ضعیف؟
نه از وان ایکس و 4X HD که داشتم بهتره
البته هنوز زوده نظر کامل نسبت بهش بدم ، ولی به خاطر چیپست و سیستم جدید light sensoresh خوبه
حدود6 ساعت صفحه نمایش روشن ..
البته نسبت به آخرین گوشی اندرویدیم یعنی galaxy nexus خیلی خیلی بهتره ! اون که یه روزه به زور جواب میداد
گوشی من رسید
بخوام بررسیش کنم نسبت به گوشی هایی که تا الان داشتم
1 کیفیت صداش خیلی بهتر از xperia s شده و کاملا تو پخش موزیک بی رقیبه ، کیفیت هدفون ها هم نسبت به اکسپریا اس واقعا بهتر شده
2 کیفیت دوربین هم واقعا بهتر شده ، حجم عکس ها افزایش پیدا کرده و نویز تصویر هم کمتر شده ، بهترین حالت عکاسیش هم در محیط های کم نور هست که حتی اس 3 و نوت 2 هم بهش نمیرسن
البته توی عکس هایی که نور مستقیم توی لنز هست مشکل داره
3 کیفیت صفحه نمایشش تقریبا همون اکسپریا اس هست و چندان فرقی نداره ، از بین گوشی های سونی که تا الان داشتم اکسپریا ION بهترین و متمایز ترین کیفیت رو داشته
4 گوشی واقعا سریعه و داغ اصلا نمیکنه ، بخوام چیپ s4 رو با tegra 3 مقایسه کنم ، برتری رو با s4 میبینم ، واقعا کم مصرفه و اصلا داغ نمیکنه
در کل روی هم رفته گوشی بسیار خوبیه و ارزش خرید داره..
رام JB هم داره براش میاد ، هرچند یکم دیر شده :n02: (نسخه ی آلفا رام اومده)
ما هم فعلا تو کف جیلی بین هستیم ،سونی یکم باید پشتیبانیشو بهتر کنه ،نسبت به رقباش در این مورد عقب تره
در خبرهایی هم که خوندم کاهش مصرف باتری در جیلی بین چشمگیره
ولی در مورد صفحه نمایش که ION بهتره، اتفاقا من میگم برعکس البته اگه ملاک کیفیت صفحه نمایشو پخش ویدیو و نمایش عکس بگیریم که تلفیق میشه با تکنولوژی براویا سونی این گوشی از همه سری های قبلی بهتره
راستی NFC فعال کردی و عکس یا فیلم با گوشی های دیگه انتقال بدی ؟؟؟
والا NFC برام کاربردی نداره ، به خاطر همین استفاده نکردم
عکس ها باز نمیشه
سونی از نظر آپدیت نسبت به بقیه شرکت ها خوب عمل میکنه اما کنده و باید سریع تر پاسخ بده
موتورولا و ال جی واقعا افتضاحا و سامسونگ از همه بهتره
والا NFC برام کاربردی نداره ، به خاطر همین استفاده نکردم
عکس ها باز نمیشه
سونی از نظر آپدیت نسبت به بقیه شرکت ها خوب عمل میکنه اما کنده و باید سریع تر پاسخ بده
موتورولا و ال جی واقعا افتضاحا و سامسونگ از همه بهتره
امیر صداش میگن خوب نیست ، راضی هستی ؟
امیر صداش میگن خوب نیست ، راضی هستی ؟
صدای هدفونش فوق العادست...
صدای اسپیکر هاش هم خوبه ، یعنی فرقی با گوشی های قبلیم نداره
اگر هم منظورت صدای مکالمه هست ، متوسطه ، مثل Xperia S ممکنه تو مکان شلوغ به مشکل بخوری..
adrenalin
28-01-2013, 12:08
مبارک دوست عزیز:n12:
سونی دیر به دیر اپدیت میده ولی حداقل دست کاربر بازتره و بوت لودر واسه کاربرا باز گذاشته و یا به راحتی میشه رام و... نصب کرد مثل بعضی از شرکت ها نیست که بوت بسته و... سال به سالم به اپدیت نمیدن
MOHAMMAD2010
28-01-2013, 13:03
البته نسبت به آخرین گوشی اندرویدیم یعنی galaxy nexus خیلی خیلی بهتره ! اون که یه روزه به زور جواب میداد
برتری هاش نسبت به گالکسی نکسوس چیه ؟
برتری هاش نسبت به گالکسی نکسوس چیه ؟
دوربین ، قدرت ، کیفیت صداش هم بنظرم بهتره ، باتریش هم بهتره
همینا...
مبارک دوست عزیز:n12:
سونی دیر به دیر اپدیت میده ولی حداقل دست کاربر بازتره و بوت لودر واسه کاربرا باز گذاشته و یا به راحتی میشه رام و... نصب کرد مثل بعضی از شرکت ها نیست که بوت بسته و... سال به سالم به اپدیت نمیدن
سونی برای اولین بار نسخه ی Alpha رام جیلی بین رو برای دولوپر های اکسپریا T داده ، این باعث میشه پیشرفت قابل توجهی توی کاستوم رام ها به وجود بیاد
ساپورت به پای سامسونگ و کمی هم HTC نمیرسه اما داره بهتر میشه ...
از موتو و ال جی و .. که خیلی خیلی بهتره
از اچ تی سی که بهتره!
اصولا آپدیت هاش خیلی پر باگ هستند
از اچ تی سی که بهتره!
اصولا آپدیت هاش خیلی پر باگ هستند
HTC به یک سری گوشی هاش توجه خاصی داره و بقیش رو اصلا کاری نداره :n02:
احتمالا آپدیت این گوشی مشکلات فعلیش رو برطرف میکنه
مصرف باتری باید بهینه بشه
و کیفیت فیلم برداری بهتر بشه و ..
کسی سوالی داشت در خدمتم
::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::
HTC به یک سری گوشی هاش توجه خاصی داره و بقیش رو اصلا کاری نداره :n02:
احتمالا آپدیت این گوشی مشکلات فعلیش رو برطرف میکنه
مصرف باتری باید بهینه بشه
و کیفیت فیلم برداری بهتر بشه و ..
میخوای فیلمای ضبط شده رو با کیفیت بالاتر و عالی ببینی با یه کابل اچ دی ام ای وصلش کن به TV
میخوای فیلمای ضبط شده رو با کیفیت بالاتر و عالی ببینی با یه کابل اچ دی ام ای وصلش کن به TV
میدونم
کلا فوکس فیلم برداری مشکل داره ، خود سونی هم قبول کرده و برطرفش میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.