مشاهده نسخه کامل
: کم کاری CPU
Juventus FC
29-08-2012, 22:14
سلام بر اساتید
الآن یه چند ماهی میشه که CPU منم حس میکنم کارایی سابقش و از دست داده ! من یه بار برای اولین بار CPU چند ماه پیش از مادر برد در آوردم دور و اطرافش و تمیز کردم دوباره گذاشتم سر جاش الآن فکر میکنم دیگه کارایی سابق و نداره ! توی همین سایت که میام گیر میکنه گاهی ! اصلا خیلی کند و اینا شده خیلی دیگه خسته شدم ! خیلی کار میکنه ! با اینکه من برنامه خاصی ندارم شاید همین اپرا باشه که تا 4 سایت میرم میریزه به هم !
CPU 3.06 CELERON INTEL
من با این پردازنده بتمن و pes و اینا رو تموم کردم ولی الآن نمیدونم چش شده !
کند شدن سیستم علت های زیادی داره
علت اول ویندوز و ویروس
هارد علت بعدی است دمای هارد رو چک کنید هارد رو دیفرگمنت کنید و اسکن بدسکتور بکنید
دمای قطعات رو چک کنید
و پاور سیستم
کمبود حجم رم و میزان حافظه مجازی
همه اینها علتهای کند شدن سیستم میتونه باشه
دوست عزیز معمولا کم بودن حجم رم باعث مشکلی که گفتید میشه (البته همیشه نه)
hldvpsdk
29-08-2012, 23:03
چون پردازنده رو تمیز کردید احتمالا خمیر سیلیکون رو پاک کردید و یا کولر سر جاش محکم نشده و به یکی از این دو علت دمای پردازنده شما بالا میره و کاراییش پایین میاد دما رو چک کردید؟خمیر سیلیمون رو پاک نکرده بودید؟
Juventus FC
30-08-2012, 00:18
نه من خمیر سیلیکون خریدم و همون موقع مالیدم بهش !
رمن و هارد و این چیزا هم میدونم نیست ! من هارد و رم و سی پی یو و مانیتورینگ کردم ! در اکثر اوقات این CPU بوده که بیش از حد کار میکرده ! ممکن هست به دلیل اینکه از مادر برد یک بار درش آوردم آسیب دیده باشه ؟ چون در حال حاظر دیگه بازیهام و هم به شکل قبل اجرا نمیکنه و گیر و میر توش زیاد هست !
کند شدن سیستم علت های زیادی داره
علت اول ویندوز و ویروس
هارد علت بعدی است دمای هارد رو چک کنید هارد رو دیفرگمنت کنید و اسکن بدسکتور بکنید
دمای قطعات رو چک کنید
و پاور سیستم
کمبود حجم رم و میزان حافظه مجازی
همه اینها علتهای کند شدن سیستم میتونه باشه
- ویروس که مطمئنا ندارم چون ESET SMARTC SECURITY 5 نصب دارم و هر لحظه در حال آپدیت.
- دمای قطعات و چه جوری چک کنم ؟ نرمالش باید تا چه حدی باشه ؟
- بد سکتور بودن هارد و چه جوری چک کنم ؟ چه نرم افزاری و برای دفرگ کردن پیشنهاد میکنید ؟
- پاور که مشکلی نداره چون 2 سال خورده ای هست که دارم باهاش کار میکنم !
- کمبود حجم رم ؟ میشه بیشتر توضیح بدید.
باتشکر از اینکه وقت میگذارید.
hldvpsdk
30-08-2012, 09:47
فکر نمیکنم آسیب به پردازنده باغث این مشکل بشه چون اگر پین های مادربرد آسیب ببینن دیگه سیستم روشن نمیشه دمای پردازنده رو هم میتونید از بایوس یا از طریق نرم افزارهایی مثل speed fan و ... چک کنید
Juventus FC
01-09-2012, 11:26
من FSB سی پی و 20 عدد افزایش دادم ! کارایی سی پی یو اینجوری میره بالا تا بازدهی بیشتری بهم بده !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.