مشاهده نسخه کامل
: Galaxy Note II » گوشی/تبلت سامسونگ با صفحه نمایش 5.5 اینچی و پردازشگر ا Quad Core ا
اینا چند تا عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت اینترنتم شدید داغونه به زور اومدم اینجا .
فقط اینو می تونم بگم که به عنوان گوشی خیلی سخته استفاده کنید ، بیشتر مثل یه تبلت کوچیک هست با کارایی بهتر .
تو جیب جا میشه؟:sq_2:
از تجربت هنگام بیرون بردن گوشی بگو
واکنش مردم چیه؟:sq_9:
زیاد مشکلی نداره ، با مردم هم کاری ندارم ولی می تونید از هدست استفاده کنید .
خیلی ممنون،از حساسیت قلم هم میگی؟
امروز ۱۰۰ هزار تومن گرون تر شد
خیلی ممنون،از حساسیت قلم هم میگی؟
امروز ۱۰۰ هزار تومن گرون تر شد
قلم فوق العادس ، گوشی از هر نظر کامل هست هیچ لگی ندیدم تا حالا .
mohsenslr
11-10-2012, 15:56
از نوت 1 که گنده تر نیست ؟!!
نوت 1 نداشتم والا .
Legacy's
11-10-2012, 17:07
usb host توي بازار از 12 تومان هست به بالا . من خريدم 15 تومان . مبدل HDMI هم كه قيمتش بالاست و به نظر من اصلا ضروري نيست . ضمن اينكه اگر تلويزيون شما واي فاي داشته باشه يا به وسيله كابل LAN به يك روتر بيسيم متصل باشه بدون نياز به مبدل HDMI ميتونيد تصاوير و موزيك ها و فيلمها رو روي TV پخش كنيد.
راستي هيچ كمپاني اين لوازم جانبي رو روي محصولش نميگذاره ! اپل htc موتورولا نوكيا و .... فقط سامسونگ نيست !
ممنون ولی نوکیا هنوز داره توی جعبه ی بزرگ محصولاتش کابل USB OTG و تبدیل HDMI رو قرار میده. خودم دارم.:sq_25:
سری اول ساخت چین؟ سری اول معمولا ساخت خود کره هست
فکر کنم دوران گوشی کره ای هم بسر اومده باشه. همونطور که دو ساله گوشی فنلاندی دیگه تدریجاً به تاریخ پیوسته.
2.5 میلی متر عرضش کمتره 4 میلی متر بلندتر:دی
Note II : 151.1 x 80.5 x 9.4 mm
Note : 146.9 x 83 x 9.7 mm
ای بابا باز من ۲ تومن جور کردم باز گرون شد،دوستان کسی جایی سراغ نداره ۲ تومن بفروشه؟؟؟:sq_3:
علائدین ارزون ترین جاییه که دیدم!
علائدین ارزون ترین جاییه که دیدم!
قیمتش چجورییه؟
من پارسال واسه خرید رفتم اونجا،انقدر اذیت شدم تصمیم گرفتم دیگه نرم،اگه ۲ تومن به پایین اونجا پیدا میشه شاید رفتم :sq_8:
موبایل علائدین منظورمه!
البته الان نه،ولی موقعی که وارد بازار شد طبقه 6 علائدین قیمتاش خوبه
موبایل علائدین منظورمه!
البته الان نه،ولی موقعی که وارد بازار شد طبقه 6 علائدین قیمتاش خوبه
میدونم :sq_25:،به نظرت کی قیمتش میاد پایید?
2ماه دیگه ،اگر ارز گند نخوره
mahyarSAMSUNG
11-10-2012, 20:30
واکنش مردم معلومه دیگه ..... مسخره کردن و همیشه آخرشم بحث به اینجا ختم میشه که فقط 1200 نوکیا .چون وقتی میخوره زمین هیچیش نمیشه اینم ملاک ما ایرانی ها برای خوب بودن گوشی ... کلا در همین حد هستن ...
دوستان عزیز گوشی رسید دستم ، سوالی دارید بپرسید در خدمتم :sq_8:
سلام
شما تهران هستی؟ یعنی اول کل پول رو ریختید به حساب علاالدین یا اینکه 100 هزار تومنش رو؟
برای این میپرسم که میخوام بدونم روشی که توی سایتش نوشته چجوریه. اول 100 تومن میریزی بعد فاکتور رو میفرستن؟ بقیه ی پول رو موقع تحویل پرداخت میکنی یا ؟
دوستان من الان تو P.t عضو شدم چرا برام تاپیک علاالدین رو باز نمیکنه؟
you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
فکر کنم الان باید تایید عضویت بشید
لوگ آف کنید و به صورت مهمان مشاهده کنید
واکنش مردم معلومه دیگه ..... مسخره کردن و همیشه آخرشم بحث به اینجا ختم میشه که فقط 1200 نوکیا .چون وقتی میخوره زمین هیچیش نمیشه اینم ملاک ما ایرانی ها برای خوب بودن گوشی ... کلا در همین حد هستن ...
این که خوبه باز بگن 1200 آدم یه جوری هضم می کنه ما که به هر کی می گیم 1300 خریدیم میگه چرا اپل نخریدی:دی همه هم برند رو می گن هر چی می گیم آیفون منظورته میگه نه اپل :دی
کلا به حرف مردم نباید گوش کرد
دوستان انقدر واسه خریدن عجله نکنید 2200 بالای ورژن 16 اصلا کار عاقلانه ای نیست .. صبر کنید هم به صورت عمده وارد بازار شه هم دلار شاید بیاد پایین اونوقت با خیال راحت برید بخرید
Reza_994
12-10-2012, 00:04
این که خوبه باز بگن 1200 آدم یه جوری هضم می کنه ما که به هر کی می گیم 1300 خریدیم میگه چرا اپل نخریدی:دی همه هم برند رو می گن هر چی می گیم آیفون منظورته میگه نه اپل :دی
کلا به حرف مردم نباید گوش کرد
دوستان انقدر واسه خریدن عجله نکنید 2200 بالای ورژن 16 اصلا کار عاقلانه ای نیست .. صبر کنید هم به صورت عمده وارد بازار شه هم دلار شاید بیاد پایین اونوقت با خیال راحت برید بخرید
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
پدر مارو با این جمله در آوردن بخدا
دلار که فک نکنم دیگه پایین بیاد گرون شد رفت دوباره رو 3700 تحریم های جدید هم تو راهه و میره بالای 4 تومان مگه اینکه اینا هستش رو تف کنن که نمیکنن
Legacy's
12-10-2012, 07:07
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
پدر مارو با این جمله در آوردن بخدا
دلار که فک نکنم دیگه پایین بیاد گرون شد رفت دوباره رو 3700 تحریم های جدید هم تو راهه و میره بالای 4 تومان مگه اینکه اینا هستش رو تف کنن که نمیکنن
هم دلار پایین تر میاد و هم خود گوشی تدریجاً ارزونتر میشه. جسارت نشه به دوستانی که الان خریدن ولی اصلاً به هر کی بگی 2 ت دادی اینو خریدی نگاه عاقل اندر سفیهی که بهت میکنن رو چکار میکنی؟
تازه با شروع عرضه نسخه های 32 و 64 گیگ قیمت 16 گیگش حسابی میاد پایینتر و بفرض محال که طبق صحبت شما دلار گرونتر شه بازم ایندو قضیه باعث میشه قیمت 16 گیگ در همین حد بمونه و بالاتر نره.
mohsenslr
12-10-2012, 08:39
رام جدید ایرانی با پشتیبانی از مولتی ویندوز هم اومد :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چندجا شنیدم تو شهرای غربی کشور با قیمت 1.700 اومده.. درسته؟
کسی تونست خبر بگیره...
من هم با نظر legacy عزیز موافقم... بنظرتون اگه نسخه 64 گیگ بیاد میدنش 3تومن؟!! 100% نه
وقتی ورژن های 32 و 64 بیان ورژن 16 که الان تنها گزینه ی موجوده
یه افت قیمت میکنه و احتمالا نسخه 64 رو با قیمت فعلی نسخه 16 میخرید
البته به وضع دلار ربط داره ولی الان دلار برای بعضیا حکم کل کل و ضایع شدن توسط بی بی سی و... رو پیدا کرده
و سعی میکنن یه کاری براش بکنن ( حداقل افزایش زیادی نخواهد داشت) (احتمالا (: )
و اینکه حتی اگه پایین هم نیاد واقعا نوت 2 از نظر من که خیلی خیلی بهش نیاز دارم
و میخام از شر گوشی ان95 م خلاص بشم
اصلا و ابدا (به قول علی دایی) به هیچ عنوان 2تومن یا بیشتر نمی ارزه
به هر حال ما که مجبوریم صبر کنیم
و دوستانی هم که گرفتن مبارکشون باشه
و اگر شد فارسی نوشتن و نوت برداری فارسیش رو هم عکس بزارن
و اینکه با رام ایرانی جدید آیا میشه مسیج فارسی بنویسی با اس پن و گوشی هم فارسی رو تشخیص بده و اسمس سند کنه؟
چندجا شنیدم تو شهرای غربی کشور با قیمت 1.700 اومده.. درسته؟
کسی تونست خبر بگیره...
من هم با نظر legacy عزیز موافقم... بنظرتون اگه نسخه 64 گیگ بیاد میدنش 3تومن؟!! 100% نه
وقتی ورژن های 32 و 64 بیان ورژن 16 که الان تنها گزینه ی موجوده
یه افت قیمت میکنه و احتمالا نسخه 64 رو با قیمت فعلی نسخه 16 میخرید
البته به وضع دلار ربط داره ولی الان دلار برای بعضیا حکم کل کل و ضایع شدن توسط بی بی سی و... رو پیدا کرده
و سعی میکنن یه کاری براش بکنن ( حداقل افزایش زیادی نخواهد داشت) (احتمالا (: )
و اینکه حتی اگه پایین هم نیاد واقعا نوت 2 از نظر من که خیلی خیلی بهش نیاز دارم
و میخام از شر گوشی ان95 م خلاص بشم
اصلا و ابدا (به قول علی دایی) به هیچ عنوان 2تومن یا بیشتر نمی ارزه
به هر حال ما که مجبوریم صبر کنیم
و دوستانی هم که گرفتن مبارکشون باشه
و اگر شد فارسی نوشتن و نوت برداری فارسیش رو هم عکس بزارن
و اینکه با رام ایرانی جدید آیا میشه مسیج فارسی بنویسی با اس پن و گوشی هم فارسی رو تشخیص بده و اسمس سند کنه؟
این گوشی حدود 2500 درهم هست.. در هم هم حداقل حداقل و برای برخی وارد کنندگان 760 تومن... پس نمی تونه 1700 تومن باشه
در آمد دولت از همین دلاره ، پس ارزون نمیشه ، این همه جو رو امنیتی کردن که به زور 2850 تومن بشه ولی ، بعد از چند روز دوباره 3200 شده ! یعنی با نیرو انتظامی و باتوم هم نتونستن کنترلش کنن.
این گوشی هم افت قیمتش حداکثر 100 دلار خواهد بود ، یادم میاد S3 وقتی اومد حدود 670 دلار بود و الان 550 دلار ، پس خیلی ارزون تر بشه حدود 300 هزار تومن هست
دوستان عزیز من وافعا خسته شدم انقدر دنبال بازی گشتم برا این :دی
خدا خیر بده استیو جابز رو ، سایت های کرکشم خوشگل بودن و راحت :دی
مثلا من دنبال بازی Real Racing 2 هستم ، تو سایت آندرویدها زده :
>> دانلود گیم دیتا برای Adreno با حجم ۴۳۱٫۷۹ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])>> دانلود گیم دیتا برای PowerVR+Tegra2 با حجم ۳۷۴٫۴۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])>> دانلود گیم دیتا برای Mali با حجم ۴۳۴٫۳۷ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من الان باید کدومو دانلود کنم ؟!
یا مثلا برنامه my wallet+ رو می خوام نسخه 1.08 هیچ جا پیدا نکردم :(
سورس خوب کسی سراغ داره ؟
دوستان عزیز من وافعا خسته شدم انقدر دنبال بازی گشتم برا این :دی
خدا خیر بده استیو جابز رو ، سایت های کرکشم خوشگل بودن و راحت :دی
مثلا من دنبال بازی Real Racing 2 هستم ، تو سایت آندرویدها زده :
>> دانلود گیم دیتا برای Adreno با حجم ۴۳۱٫۷۹ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])>> دانلود گیم دیتا برای PowerVR+Tegra2 با حجم ۳۷۴٫۴۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])>> دانلود گیم دیتا برای Mali با حجم ۴۳۴٫۳۷ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من الان باید کدومو دانلود کنم ؟!
یا مثلا برنامه my wallet+ رو می خوام نسخه 1.08 هیچ جا پیدا نکردم :(
سورس خوب کسی سراغ داره ؟
اگر میخوای مشکلی نباشه ، بازی رو نصب کن و دیتای بازی رو بزار خودش دانلود کنه ، اینجوری 100 درصد کار میکنه
اما الان از بین این 3 تا بایدmali رو دانلود کنی..
اگر میخوای مشکلی نباشه ، بازی رو نصب کن و دیتای بازی رو بزار خودش دانلود کنه ، اینجوری 100 درصد کار میکنه
با این وضعیت اینترنت بزارم با 1 کانکشن 300 مگابایت فایل دانلود کنه ؟ :دی
خوب 2 تا عکس میزارم مقایسه دوربین iPhone 4S با Note 2 که خودم گرفتم .
لینک میزارم چون حجم عکس ها بالا هست حدود 1.5 مگابایت :
تست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میگم میشه کاری کرد اون فایل هایی که بازی خودش دانلود می کنه ما خودمون از یه جایی گیر بیاریم دانلود کنیم ؟
چون الان زدم داره 922 مگ دانلود می کنه اینم 2 روز فک کنم طول بکشه :دی
سرعت دانلودش خوبه! سرور هاش قویه
اما بعضی مالی ها بر روی بعضی مالی ها کار نمیکنه:دی امکان ریسکش بالاس
سلام
روشی که توی سایتش نوشته چجوریه. اول 100 تومن میریزی بعد فاکتور رو میفرستن؟ بقیه ی پول رو موقع تحویل پرداخت میکنی یا ؟
کسی نبود؟
اعلاالدین pt روش کارش چجوریه؟ دوستانی که خریدن ممکنه یه توضیحی بدن؟
دوست عزیز این گیم ها رو دارم تست شده(قبلا رو اس3 الانم رو نوت هر دو هم جی پی یوی مالی 400 ام پی دارن)
بازار کساده چقدر برات ارزش داره؟:دی 18.1 گیگ هست فکر کنم بخوای دانلود کنی هم پیر می شی هم به ازای هر گیگ باید 5 هزار تومن پیاده شی آخر سر هم ممکنه اجرا بشه ممکنه نشه .. تمامی بازیها بک آپ تیتانیوم داره و آفلاین اجرا میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی نبود؟
اعلاالدین pt روش کارش چجوریه؟ دوستانی که خریدن ممکنه یه توضیحی بدن؟
نحوه خرید
نحوه خرید برای شهرستانها : ابتدا کل مبلغ را به شماره حساب ذیل واریز کرده و برای ثبت سفارش کالا میتوانید از طریق ایمل و شماره تماسهای قید شده اقدام نماید.
نحوه خرید برای تهران : ابتدا 5% مبلغ را به شماره حساب ذیل واریز کرده و برای ثبت سفارش کالا میتوانید از طریق ایمل و شماره تماسهای قید شده اقدام نماید (تحویل و دریافت مابقی مبلغ کالا توسط پرسنل فروشکاه در محل مورد نظر شما صورت می گیرد )
توجه : قبل از خرید تماس بگیرید و از موجود بودن کالا مورد نظرو به روز بودن قیمت آن مطلع شوید
دوست عزیز این گیم ها رو دارم تست شده(قبلا رو اس3 الانم رو نوت هر دو هم جی پی یوی مالی 400 ام پی دارن)
بازار کساده چقدر برات ارزش داره؟:دی 18.1 گیگ هست فکر کنم بخوای دانلود کنی هم پیر می شی هم به ازای هر گیگ باید 5 هزار تومن پیاده شی آخر سر هم ممکنه اجرا بشه ممکنه نشه .. تمامی بازیها بک آپ تیتانیوم داره و آفلاین اجرا میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حقیقتش زیاد بازی نمی کنم فقط چند تا بازی با کیفیت می خوام روش بریزم حوصلمون سر رفت بازی کنیم :دی
تو این لیست هم شاید حداکثر 3 تاش رو نصب کنم :دی Real racing 2 , fifa 12 , modern combat 3
میگم میشه کاری کرد اون فایل هایی که بازی خودش دانلود می کنه ما خودمون از یه جایی گیر بیاریم دانلود کنیم ؟
چون الان زدم داره 922 مگ دانلود می کنه اینم 2 روز فک کنم طول بکشه :دی
سرور ها خیلی قوی هستن ، اگر اینترنت شبانه داری تو 2 یا حداکثر 3 شب دانلود میشه
ولی عوضش خیالت راحته که مشکلی نداری..
حقیقتش زیاد بازی نمی کنم فقط چند تا بازی با کیفیت می خوام روش بریزم حوصلمون سر رفت بازی کنیم :دی
تو این لیست هم شاید حداکثر 3 تاش رو نصب کنم :دی Real racing 2 , fifa 12 , modern combat 3
برو تو فروم اندروئید دات آی آر بخش بازیهای تست شده رو اس3 هم لینک دانلود سالم هست هم تست شده هم روش نصب داره من اکثرشون رو از اونجا گرفتم مشکلی تو نصب داشتی تو پروفایلم بپرس
برو تو فروم اندروئید دات آی آر بخش بازیهای تست شده رو اس3 هم لینک دانلود سالم هست هم تست شده هم روش نصب داره من اکثرشون رو از اونجا گرفتم مشکلی تو نصب داشتی تو پروفایلم بپرس
پیدا نکردم لطف می کنی لینک بدی ؟
پیدا نکردم لطف می کنی لینک بدی ؟
به نظرتون این رام خوبه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خوبه لطفا بگید لینک دانلود کجاس :دی هرچی میگردم پیدا نمی کنم فقط MD5 گذاشته ! :sq_6::sq_3:
اینم تازه پیدا کردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم خوبه به نظرتون ؟
برا شروع ونم بزن!
mohsenslr
12-10-2012, 18:18
علاءالدین 32G رو آورده : 2319000 تومان
چقدر زود :sq_2:،ولی ۲.۳۰۰ زیاده به نظرم،۲.۱۰۰ بهترین قیمت واسه ۳۲ گیگ هست
Legacy's
12-10-2012, 19:08
علاءالدین 32G رو آورده : 2319000 تومان
چه خبر خوبی. باورم نمیشه سامسونگ این بار برخلاف s3 به خودش جنبیده و 32 گیگ رو همون اول روانه ی بازار کرده باشه. باید بچشم خودم ببینم تا باور کنم.:sq_17:
ضمناً برام جالبه که شما مشهدید و از علاأالدین خبر بروز دارید!
سلام دوستان یه سوال
64 گیگش حدودا کی میاد تو بازار>؟
mohsenslr
12-10-2012, 19:14
چه خبر خوبی. باورم نمیشه سامسونگ این بار برخلاف s3 به خودش جنبیده و 32 گیگ رو همون اول روانه ی بازار کرده باشه. باید بچشم خودم ببینم تا باور کنم.:sq_17:
ضمناً برام جالبه که شما مشهدید و از علاأالدین خبر بروز دارید!
دیگه اینترنت که اینجا و اونجا نداره ! :31:
فروشندگان Galaxy Note II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آپدیت کردم به آخرین رام رسمی ایران تست کنیم ببینیم چه خبره :دی
دوستان عزیز فروشگاه اینترنتی می شناسید مموری کلاس 10 بفروشه ؟ قیمتش خوب باشه .
---
از دیجی کالا خریدم .
64gig Sandiskمیخریدی:دی
دیدم بعضی مغازه ها دارن
دیجی کالا هم آورد
2269 تومان
بدون گارانتی
دیجی کالا هم آورد
2269 تومان
بدون گارانتی
گرونه که انتظار داشتم دیجی کالا بیاره حدود 2100. اخه همیشه ارزون میده جنس هاش رو. با این اوصاف باید بگیریم قبل اینکه گارانتی دارش بیاد و قیمت معمولیش بشه 2400 :sq_6:
mohsenslr
13-10-2012, 15:17
دو عکس از فضای خالی رم و حافظه :
برادران عزیز یک سوال کلی از شما میپرسم ، اگه گیفت کارت گوگل پلی بیارم خریداری می کنید ؟
چند تا از مزیت های دانلود از گوگل پلی این هست که اولا فروشگاه گوگل دستگاه شما رو تشخیص میده و برنامه و بازی های متناسب با دستگاه شما به شما نشون میده .
دومین موضوع این هست که فقط 1 فایل از این فروشگاه دانلود می کنید و دیگه لازم نیست فایل دیتای بازی ها رو دانلود کنید و تو گوشی بریزید .
Legacy's
13-10-2012, 19:06
64gig Sandiskمیخریدی:دی
دیدم بعضی مغازه ها دارن
چند آقا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.:PAR3A:.
13-10-2012, 19:22
برادران عزیز یک سوال کلی از شما میپرسم ، اگه گیفت کارت گوگل پلی بیارم خریداری می کنید ؟
چند تا از مزیت های دانلود از گوگل پلی این هست که اولا فروشگاه گوگل دستگاه شما رو تشخیص میده و برنامه و بازی های متناسب با دستگاه شما به شما نشون میده .
دومین موضوع این هست که فقط 1 فایل از این فروشگاه دانلود می کنید و دیگه لازم نیست فایل دیتای بازی ها رو دانلود کنید و تو گوشی بریزید .
به خاطر دردسر کانکت شدن به پلی استور فکر نمیکنم دوستان زیادی خریداری کنن. فکر نمیکنم سرمایه گزاری مناسبی باشه.
به خاطر دردسر کانکت شدن به پلی استور فکر نمیکنم دوستان زیادی خریداری کنن. فکر نمیکنم سرمایه گزاری مناسبی باشه.
والا دردسر خاصی نداره ، اگر قرار شد بفروشیم یه آموزش ساده میزاریم برای افرادی که خرید می کنند .
یدونه برنامه نصب می کنید و با چیز پی ان میرید دانلود می کنید ، اگر هم بخواید تو کامپیوتر دانلود کنید برا اونم برنامه هست .
من رم گوشیم با رام انگلیس معمولا بین 650 تا 800 پر میشه ...البته اینم بگم وقتی میزینم که رم رو خالی کنه معمولا بین 35 تا 44 تا برنامه میبنده و من همیشه اکثر برنامه هام به نت وصل هستن و فعال هستن :31:
اگر از گوشی کم استفاده کنید(مثلا زنگ زدن و خیلی انگولک نکردن) می تونید روی شبکه 3G تا 3 روز شاید و فقط شاید 4 روز هم نگه دارید با Mobile DATA روشن
حالا 2G که دیگه احتمالا میترکونه...در کل بگم که باتریش عالیه
اینم یه عکس واسه بروبکس اپل که میگن همه سنسور های کوچیک با آفتاب مشکل دارن و بنفش میشن و این حرفا :))))
والا من به صورت نیمه حرفه ای عکاسی هم میکنم...تو دوربین DSLR هم پیش میاد که پرتو نور بیاد تو عکس و حتی بعضی وقتا شبیه رنگین کمون بشه که کلا طبیعی هست
سایز عکس رو به دو دسته تقسیم کردم
سایز اصلی برای کسایی که می خوان عکس original رو ببینین
سایز کوچک : برای کسایی که میخوان فقط عکس رو ببینین
دوست عزيز من ميخوام. شرايط خريدش رو اگه ميتوني برام پ خ كن.
mohsenslr
13-10-2012, 22:15
من رام ایران رو ریختم . تا 1.25gb رو به راحتی از رم استفاده میکنه ! اگر رام انگلیس اینقدر سبکه اونو بریزم ؟ ولی بعید میدونم چون این رام ها اکثرا همشون یکی هستن و از یک بیس استفاده می کنن.فقط زبان های مخنلف روشون ریخته میشه.
mohsenslr
13-10-2012, 22:15
مدیریت محترم با عرض پوزش این پست پاک شود
با تشکر
من رام ایران رو ریختم . تا 1.25gb رو به راحتی از رم استفاده میکنه ! اگر رام انگلیس اینقدر سبکه اونو بریزم ؟ ولی بعید میدونم چون این رام ها اکثرا همشون یکی هستن و از یک بیس استفاده می کنن.فقط زبان های مخنلف روشون ریخته میشه.n]
نه عوض نکن
من تو حالت عادی رو گفتم..برای منم خیلی کم میره رو 1.1 اینا
ولی اصلا کند نمیشه..
رام من video Hub ,Game hub,music hub learning hub ام داره که به کار نمیاد خیلی
رام ایران multi window داره؟
13-10-2012, 22:54
والا دردسر خاصی نداره ، اگر قرار شد بفروشیم یه آموزش ساده میزاریم برای افرادی که خرید می کنند .
یدونه برنامه نصب می کنید و با چیز پی ان میرید دانلود می کنید ، اگر هم بخواید تو کامپیوتر دانلود کنید برا اونم برنامه هست .
ایرانی ها پول واسه اینجور چیز ها نمیدن.
گیفت آیتونز اگه بیارید من خریدارم. :دی
mohsenslr
13-10-2012, 23:38
n]
نه عوض نکن
من تو حالت عادی رو گفتم..برای منم خیلی کم میره رو 1.1 اینا
ولی اصلا کند نمیشه..
رام من video Hub ,Game hub,music hub learning hub ام داره که به کار نمیاد خیلی
رام ایران multi window داره؟
بله . نسخه جدیدش که همین 2 3 روز پیش اومد این قابلیت رو هم داره.
S A M S U N G
14-10-2012, 01:20
سلامی دوباره :دی
مهدی خوبی ؟ :دی همینو اومدم بگم فقط !
مخلصیم .
Legacy's
14-10-2012, 02:40
سایز اصلی برای کسایی که می خوان عکس original رو ببینین
سایز کوچک : برای کسایی که میخوان فقط عکس رو ببینین
میگما... (چون این عکس خیلی روح نداشت) اونجا که شما هستی :sq_25: عکسهای دلنوازتری هم میتونستی بگیری ها... :sq_24:
۵۰alldigitall تومن ارزونتر کرد،حالا میده ۲۱۵۰
جالبه گرون ترینش رو digikala میده
تو تست هایی که انجام دادم تو بخش عکاسی پانورما 4S بهتر از Note 2 عمل می کنه .
هم عکس ها کامل کنار هم هستن ، هم لغزش ندارن و هم کیفت خوبی دارن .
آل دیجیتال: 2150
دیجی کالا : ناموجود (قبلی:2270)
علاالدین بندعباس: 2212
گوشی بازار: 2250سفید - 2180مشکی
mohsenslr
14-10-2012, 17:16
قیمت دوبی : 1980000 تومان (16GB)
ای بابا،باز داره میره بالا
قیمت دوبی : 1980000 تومان (16GB)
یعنی قیمت تبدیل شده ی درهم به ریال؟
یه سوال اگه نسخه ی سفارشی خاورمیانش بیاد، مگه باز ما نباید با ارز بخریمش؟؟ چرا پس میگن ارزون میشه اونوقت؟؟ تازه اونطوری که گوشی گارانتی دار هست و پول گارانتی هم میاد روی قیمت گوشی! ای خدا! انصافه اخه؟!
پایین نمیاد،مثلا ببین
نمایندگی میاره با قیمت ۲.۳۰۰ یا ۲.۵۰۰
تازه همین هم قیمتش میره بالا بدون گارانتی
فقط باید امیدمون به ارز باشه تا بیاد پایین،که اونم محاله.
وقتی اومده بود تا ۲ ملیون هم خریدو فروش میشد،الان ارزنترین جا،۲۱۵۰ میده
بزرگ بودن سایز این گوشی ادمو اذیت نمیکنه؟؟
Mool Tee
14-10-2012, 18:45
مشکل بسیار بزرگ این گوشی همینه عزیز! 5.3 اش تو جیب جا نمی شد! 5.5 بشه؟!
14-10-2012, 18:52
من با نوت خیلی مشکل داشتم ولی این یکی نسبت صفحش بهتره یه مقدار. واسه کار کردن راحت تره. ولی در هر حال گوشی ای نیست که مثل گوشی های ۴ اینچ آدم راحت باشه هر کاری میخواد بکنه.
mohsenslr
14-10-2012, 19:19
یعنی قیمت تبدیل شده ی درهم به ریال؟
بله . با درهم 880 تومان حساب شده . ارز همچنان سیر صعودی داره و با اعمال تحریم های جدید سرعت بیشتری خواهد گرفت .
راجع به گوشی کسایی که تا به حال با نوت کار نکردن یا اصلا توی دستشون نگرفتن ، به هیچ عنوان این گوشی رو غیر حضوری نخرن . حداقل یه نوت دسته دو واسه یک ماه بخرن و بعدش تصمیم گیری کنند.
راجع به سایز هم بستگی به خود آدم داره ! من بعد از اینکه نوت 1 رو فروختم و S III خریدم ، حالم گرفته شد ! چون S III کوچیک بود برام !! یعنی یه مدت که با صفحه 5.3 اینچی کار کردم بعد کار کردن با 4.8 سخت شده بود برام !!! همینطور S III خیلی هم سبک بود !!:31: مثل اینکه یه مدت پشت لندکروز بشینی بعدش بری 206 بخری !!
مطمئنا تا آخر عمرم هم توی همین سایز ها گوشی میخرم چون برای من فوق العادست. اما خیلی از آدم ها 4 هم براشون بزرگه ! وای به حال 5.5 !! بنابراین بهترین کار اینکه گوشی رو از نزدیک ببینید ، توی دست بگیرید ، داخل جیب بگذارید و چندبار بشین پاشو کنید !!:31: اون موقع اگر راحت بودید و احساس خوبی از داشتن یه همچین دیوایسی داشتید اقدام به خرید کنید !!
اگه هندز فری نداشته باشی بهتره مخاطب خاص هم که زنگ میزنه اگه بیرون بودی قطع کنی
چون به شخصه ریسه رفتن ملت در اثر دیدن موقع حرف زدن با این گوشی رو هم دیدم ):
مردم مان دیگه...
من نوت 1 رو به همه میگفتم تبلت ه... (:
با این که منتظر نوت 2 هستم که بگیرم ولی عمرا بالای 1.700 پوش پول بدم
چون واقعا نمی ارزه
شاید قیمتش بالا و بالا هم بره
ولی نمی ارزه با این قیمت ها
اونم وقتی سیستم عامل اندرویده که هنوز برای همچین سخت افزار خوفناکی خیلی سبکه
و به این همه قدرت خیلی اوقات نیاز نمیشه
ولی خب من توی بیمارستان هستم و نیازم به همچین گوشی ایه
نوت 1 م هم که خدا بیامرزتش (:
ما گفتیم بخرید ، بعضی ها گفتن نخرید میشه 1600 :sq_24:
mohsenslr
14-10-2012, 20:50
ما گفتیم بخرید ، بعضی ها گفتن نخرید میشه 1600 :sq_24:
من خودم گوشی رو خریدم چون حال و حوصله صبر کردم ندارم ولی به نظر منم این وضع اینطوری نمی مونه و بعد از انتخابات امریکا امیدوارم تلاشهای ایران برای مذاکره به نتیجه برسه و قیمت ارز به شدت افت کنه. اگر کسی عجله نداره دو سه ماه دیگه هم صبر کنه ضرری نداره.
کلا خرید این گوشی با این قیمت معقول نیست
2200 بدی گوشی که چی؟ مثلا خود شما با این گوشی 2200 تومنی چی کار می کنی که با اس2 یا نوت نمی تونی بکنی؟
mohsenslr
14-10-2012, 21:27
حالا من که 2 تومن خریدم نه 2200 . ولی حرف شما رو قبول دارم . نوت 1 کاملا پاسخگوی نیازهای من هست . حتی بیشتر از نیاز های من !! ولی خوب .... نمی دونم چی بگم ولی فکر میکنم همه و همه دوست دارن به روز باشن و از بهترین ها استفاده کنن. اگر اینطوری حساب کنیم 4S کاملا پاسخگوی اپل دوستان هست ! ولی چرا برای آیفون 5 صف های طولانی تشکیل میشه !!؟؟ به نظر من ارتقاء گجت ها 65 درصد به خاطر اون حسی که گفتم صورت میگیره !:31: 33 درصد برای تنوع ! و 2 درصد برای نیاز !!
Legacy's
14-10-2012, 22:14
من خودم گوشی رو خریدم چون حال و حوصله صبر کردم ندارم ولی به نظر منم این وضع اینطوری نمی مونه و بعد از انتخابات امریکا امیدوارم تلاشهای ایران برای مذاکره به نتیجه برسه و قیمت ارز به شدت افت کنه. اگر کسی عجله نداره دو سه ماه دیگه هم صبر کنه ضرری نداره.
والا بحث سیاسی نشه ولی اصلاً به انتخابات ایران و آمریکا و انرژی هسته ای و مذاکرات و.... هیچ هیچ بازم هیچ ربطی نداره. متأسفم که اینرو میگم ولی دلار بموقعش بازم بالا و بالاتر خواهد رفت.
چرا؟ چون غرب از راه آزمون و خطا به نقطه ی درد اقتصاد ایران داره نزدیک میشه. همه که مرحوم تختی نیستند که موقع کشتی گرفتن، محل درد حریف رو فشار ندن! بگذریم.
البته قیمت نوت2 طبعاً پایینتر میاد چون با این قیمت فعلی خود سامسونگ بابت تهیه ی رام فارسی آخرش متضرر میشه!
میگما... (چون این عکس خیلی روح نداشت) اونجا که شما هستی :sq_25: عکسهای دلنوازتری هم میتونستی بگیری ها... :sq_24:
صرفا واسه پرتو نور بود
چشم بازم عکس میزارم :sq_2:
آخه سامسونگ عزیز - اپل گرامی
ملت طهط فشارن!
چطور انتظار دارید 2.100 بدن نوت2 یا 3.800 بدن آیفون5
...
حالا ما فعلا صبر میکنیم بقول شاعر الله مع الصابرین (:
من یک مشکل بزرگ دارم .
ایمیل ها اتوماتیک sync نمیشن ، وقتی میرم تو بخش ایمیل نوشته sync disabled ولی هرچی میگردم چیزی نیست که آن بشه :(
من یک مشکل بزرگ دارم .
ایمیل ها اتوماتیک sync نمیشن ، وقتی میرم تو بخش ایمیل نوشته sync disabled ولی هرچی میگردم چیزی نیست که آن بشه :(
یافتم :دی ( نمی دونم هر موقع اینجا مطلبی رو میزارم خودم 1-2 دقیقه بعد راه حل رو پیدا می کنم ! )
باید برید تو بخش Data usage بعد تو بخش wifi کلید option ( همون کلید لمسی ) رو بزنید بعد Auto sync رو فعال کنید :دی
نمی دونم این آندروید رو چرا اینطوری کردن دور دنیا باید بگردی یه کاری کنی ! شاید هم مربوط به رام های سامسونگ هست نمیدونم !
سلام:31:،از تجربت تو این چند روز استفاده بگو،راضی بودی؟مشکلی نداشتی با حملش؟
سلام:31:،از تجربت تو این چند روز استفاده بگو،راضی بودی؟مشکلی نداشتی با حملش؟
سلام ،
در کل گوشی خوبی هست . قبلا هم گفتم به عنوان یک گوشی موبایل نمیشه بهش نگاه کرد ، چیزی بین موبایل و تبلت هست .
سرعت خوبی داره ، بدون مشکل کار می کنه ولی من با رابط کاربری سامسونگ زیاد حال نکردم .
تا حالا با این رابط کاربری کار نکرده بودم فقط چند بار با Sense 4 کار کردم .
احتمالا بفروشمش ولی انتخاب بهتری هم ندارم که بخرم ، فعلا موندم چیکار کنم :دی
خریدارا دستا بالا . البته زیر قیمت خرید نمیدم :دی + مموری 32 گیگ کلاس 10 + 2 تا گیفت کارت 10 دلاری آمازون موزیک میدم به خریدار :دی
قیمت گوشی تا 1-2 هفته آینده احتمالا به 2400 میرسه الان هم مشتری نباشه اون موقع میفروشم . ( فردا هم قیمتش میره بالا )
شاید هم نفروختم ! فعلا تصمیم خاصی نگرفتم چون انتخاب بهتری فعلا وجود نداره .
سلام ،
در کل گوشی خوبی هست . قبلا هم گفتم به عنوان یک گوشی موبایل نمیشه بهش نگاه کرد ، چیزی بین موبایل و تبلت هست .
سرعت خوبی داره ، بدون مشکل کار می کنه ولی من با رابط کاربری سامسونگ زیاد حال نکردم .
تا حالا با این رابط کاربری کار نکرده بودم فقط چند بار با Sense 4 کار کردم .
احتمالا بفروشمش ولی انتخاب بهتری هم ندارم که بخرم ، فعلا موندم چیکار کنم :دی
خریدارا دستا بالا . البته زیر قیمت خرید نمیدم :دی + مموری 32 گیگ کلاس 10 + 2 تا گیفت کارت 10 دلاری آمازون موزیک میدم به خریدار :دی
قیمت گوشی تا 1-2 هفته آینده احتمالا به 2400 میرسه الان هم مشتری نباشه اون موقع میفروشم . ( فردا هم قیمتش میره بالا )
شاید هم نفروختم ! فعلا تصمیم خاصی نگرفتم چون انتخاب بهتری فعلا وجود نداره .
من 4s داشتم،موندم چی بگیرم،از یه طرف خیلی به درد دانشگاه میخوره این ،از این طرف بابا آخه ۲.۲۰۰ بعدی پول این؟نمیدونم موندم،آهان یه موضوع مهم دیگه،یه دستی میتونی باهاش کار کنی؟
من 4s داشتم،موندم چی بگیرم،از یه طرف خیلی به درد دانشگاه میخوره این ،از این طرف بابا آخه ۲.۲۰۰ بعدی پول این؟نمیدونم موندم،آهان یه موضوع مهم دیگه،یه دستی میتونی باهاش کار کنی؟
اینطوری بگم اگه می خوای تو دانشگاه به عنوان جزوه ازش استفاده کنی یعنی مطالب رو تو این بنویسی زیاد به دردت نمی خوره .
چون ابعاد صفحه طوری نیست که بخوای با قلم توش تایپ کنی . البته این به درد ما ایرانی ها نمی خوره چون تو زیان انگلیسی می تونی به انگلسی مطالب رو بنویسی و خودش برات تایپ کنه که خیلی خوب هست .
منم 4S دارم ، البته 4S کنار این مثل اسباب بازی میمونه :دی من وقتی با این کار می کنم بعد میرم با 4S کار می کنم صفحش خیلی کوچیک به نظر میاد :دی
یه امکانی داره تو تنظیمات که می تونی بعضی قسمت ها رو طوری کنی که بشه 1 دستی باهاشون کار کرد مثل تماس گرفتن ، اس ام اس زدن و ...
mohsenslr
15-10-2012, 00:46
این همه لانچر ریخته توی نت . اگر از لانچر سامسونگ خوشتون نمیاد دستتون برای تغییرات خیلی بازه.اگر مشکل واقعا رابط اربری هست !
اینطوری بگم اگه می خوای تو دانشگاه به عنوان جزوه ازش استفاده کنی یعنی مطالب رو تو این بنویسی زیاد به دردت نمی خوره .
چون ابعاد صفحه طوری نیست که بخوای با قلم توش تایپ کنی . البته این به درد ما ایرانی ها نمی خوره چون تو زیان انگلیسی می تونی به انگلسی مطالب رو بنویسی و خودش برات تایپ کنه که خیلی خوب هست .
منم 4S دارم ، البته 4S کنار این مثل اسباب بازی میمونه :دی من وقتی با این کار می کنم بعد میرم با 4S کار می کنم صفحش خیلی کوچیک به نظر میاد :دی
یه امکانی داره تو تنظیمات که می تونی بعضی قسمت ها رو طوری کنی که بشه 1 دستی باهاشون کار کرد مثل تماس گرفتن ، اس ام اس زدن و ...
دقیقا واسه همون،من رشتم مترجم زبانه،یون one hand operation رو دیدم فک کنم کاربردی باشه
این همه لانچر ریخته توی نت . اگر از لانچر سامسونگ خوشتون نمیاد دستتون برای تغییرات خیلی بازه.اگر مشکل واقعا رابط اربری هست !
رابط کاربری Sense 4 داری براش ؟ :دی
این کیبورد های اصلی
اینم one hand operation که واقعا همون اندازه گشوی های دیگس
قفل pattern هم میشه من استفاده نمیکنم عکس نگرفتم
من همیشه دارم یه دستی کار میکنم...میتونی تنطیم کنی
ببین با نوت 1 مقایسه نکن خیلی خوش دست تره
کلا خیلی با چیزی که تو ذهنته فرق میکنه از نزدیک کار کنی میفهمی چی میگم....کار کردن باهاش سخت نیست
حالا هی ما بگیم ولی تا کار نکنی منظورم رو درک نمیکنی
=CYBER= عزیز صبر کنی ایشالا ردیف میشه..همه چی واسه اندروید وجود داره
صبر داشته باش یکم
ایشالا کامل ترم بشه
mohsenslr
15-10-2012, 01:00
رابط کاربری Sense 4 داری براش ؟ :دی
والا من دنبال سنس نرفتم. از سنس بهتر هم هست . برای سنس یه گشتی توی نت میزنم . اگر موردی پیدا کردم لینکش رو اینجا به اشتراک میزارم.
من همیشه دازم یه دستی کار میکنم...میتونی تنطیم کنی اینوجوری میشه
قفل pattern هم میشه من استفاده نمیکنم عکس نگرفتم
ببین با نوت 1 مقایسه نکن خیلی خوش دست تره
کلا خیلی با چیزی که تو ذهنته فرق میکنه از نزدیک کار کنی میفهمی چی میگم....کار کردن باهاش سخت نیست
=CYBER= عزیز صبر کنی ایشالا ردیف میشه..همه چی واسه اندروید وجود داره
صبر داشته باش یکم
ایشالا کامل ترم بشه
والا من دنبال سنس نرفتم. از سنس بهتر هم هست . برای سنس یه گشتی توی نت میزنم . اگر موردی پیدا کردم لینکش رو اینجا به اشتراک میزارم.
حقیقتش یکی از دلایل دیگه ای که زده شدم از این گوشی اینه که نمیشه برنامه به راحتی براش پیدا کرد و تنوع برنامه نسبت به IOS کمتر هست .
البته قضیه تنوع رو خودم می دونستم ولی نمی دونستم این همه مشکله یدونه برنامه پیدا کردن .
برا 4S یه برنامه می خوای میری مثل آدم از آیتونز دانلود می کنی یا میری تو یکی از سایت های مرجع برنامه کرک شده ( آخرین آپدیت ) رو دانلود می کنی .
برا این یه بار باید فایل APK بگیری بعد بری 2 ساعت بگردی دنبال فایل دیتای بازی ( 2 گیگ دیتا برای Real racing 2 ) دانلود کردم هیچ کدوم کار نکرد . آخریش مال S3 بود که یکی از دوستان اینجا معرفی کرد .
حقیقتش برای منی که 4S داشتم کمی سخت هست .
یا مثلا این گوگل من نمی دونم حالیش نیست یا چی میگم به برنامه نویس اجازه میدی برنامه بنویسه یدونه آیکون با کیفیت بگو براش بسازه بعد Accept کن برنامش رو :دی
یارو برداشته آیکون گذاشته چشم آدم برفک میزنه از بس بی کیفتیه :دی
mohsenslr
15-10-2012, 09:51
اینجا حدود 30 تا لانچر برای دانلود هست :
لینک
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشابه sense هست اما خودش هنوز برای note II نیامده و در آینده نزدیک حتما میاد.
2 روزه مصرف باتری خیلی رفته بالا فکر کنم ویروسی شدم :دی
برنامه هایی که باز نکردم خود به خود باز میشن هرچند کیل می کنیم ، مثل موزیک هاب و s pen و ...
mohsenslr
15-10-2012, 11:34
2 روزه مصرف باتری خیلی رفته بالا فکر کنم ویروسی شدم :دی
برنامه هایی که باز نکردم خود به خود باز میشن هرچند کیل می کنیم ، مثل موزیک هاب و s pen و ...
اگه اینطوریه که برو توی ریکاوری مود و هرچی wipe میبینی اجرا کن.
اگه اینطوریه که برو توی ریکاوری مود و هرچی wipe میبینی اجرا کن.
برادر زیر دیپلم توضیح بده من بلد نیستم این چیزارو :دی
چند تا عکس :
بازم این علاالدین گرون کرد
۱۶ گیگ ۲.۳۰۰
mohsenslr
15-10-2012, 12:14
ریکاوری مود یعنی گوشی رو off کنید . دکمه ولوم بالا + home + پاور رو نگه دارید تا بره توی ریکاوری مود. اونجا گزینه wipe data/factory reset رو انتخاب کنید و yes رو بزنید. گوشی کاملا ریست میشه وبه حالت کارخونه ای بر میگرده . البته sdcard پاک نمیشه ولی هرچی برنامه تاحالا ریختی باید از نو نصب کنی !!
بازم این علاالدین گرون کرد
۱۶ گیگ ۲.۳۰۰
دیروز گفتم بهتون :sq_8:
باقی سایت ها هم قیمت رو میکشن بالا .
رام جدید یعنی سومین آپدیت عرضه شد !
حقیقتش یکی از دلایل دیگه ای که زده شدم از این گوشی اینه که نمیشه برنامه به راحتی براش پیدا کرد و تنوع برنامه نسبت به IOS کمتر هست .
البته قضیه تنوع رو خودم می دونستم ولی نمی دونستم این همه مشکله یدونه برنامه پیدا کردن .
برا 4S یه برنامه می خوای میری مثل آدم از آیتونز دانلود می کنی یا میری تو یکی از سایت های مرجع برنامه کرک شده ( آخرین آپدیت ) رو دانلود می کنی .
برا این یه بار باید فایل APK بگیری بعد بری 2 ساعت بگردی دنبال فایل دیتای بازی ( 2 گیگ دیتا برای Real racing 2 ) دانلود کردم هیچ کدوم کار نکرد . آخریش مال S3 بود که یکی از دوستان اینجا معرفی کرد .
حقیقتش برای منی که 4S داشتم کمی سخت هست .
یا مثلا این گوگل من نمی دونم حالیش نیست یا چی میگم به برنامه نویس اجازه میدی برنامه بنویسه یدونه آیکون با کیفیت بگو براش بسازه بعد Accept کن برنامش رو :دی
یارو برداشته آیکون گذاشته چشم آدم برفک میزنه از بس بی کیفتیه :دی
خب پس مشکل اصلیت با اندرویده.....اخه اینجوری که تو میگفتی همه مشکلات رو انداختی تقصیر گوشیت...هرکی ندونه فکر میکنه مشکل از گوشیه :31:
تو اینکه IOS و اندروید هر دو سیستم عامل خوبی هستن شکی نیست ولی خب طبیعیه وقتی یهو از آیفون که منوهای خیلی کمی داره بیای سمت اندروید که تقریبا هر قسمت رو میتونی کاستومایز کنی برای خودت و کلی آپشن داری یه مقدار گیج کننده میشه اولش
کلا اوایل هر تغییری یه کم پیچیدست
بعد مسئله دوم اینه تو از یه گوشی 3.5 اینچی یهو پیریدی سمت یه گوشی 5.5 اینچی خوب معلومه دست و چشم آدم هنگ میکنه دیگه...هر کسی بود همینطوری میشد....
آخه همه عادت کردن از 3.5 رفتن سمت 4 بعدش 4.2 یا 4.3 و بعدش 4.8 یا 4.7
ولی از 3.5 بری رو 5.5 خب اولش سخته دیگه :sq_6:
یه مقدار به خودت فرصت بده که هم با روال اندروید اشنا بشی ...چون خیلی دستت باز تره و هم با سایز
الان تو همین انگلیس از هفته پیش که من گوشی رو گرفتم 4-5 نفر تو مترو،اتوبوس،کالج اومدن پرسیدن ببینم چجوری میشه توش کتاب خوند یا صفحه اش چجوریه یا قلمش....بعد همون موقع مثلا یه کتاب از Play Books اجرا کردم دادم چند دقیقه خوندن یا با قلمش کار کردن اصلا شوکه شدن همشون گفتن Wow :sq_14: :sq_24:
یعنی همشون خوششون اومد...... گقتن دقیقا سایزی که من لازم دارم.....
یه مقدار صبور باش.....
خب پس مشکل اصلیت با اندرویده.....اخه اینجوری که تو میگفتی همه مشکلات رو انداختی تقصیر گوشیت...هرکی ندونه فکر میکنه مشکل از گوشیه :31:
تو اینکه IOS و اندروید هر دو سیستم عامل خوبی هستن شکی نیست ولی خب طبیعیه وقتی یهو از آیفون که منوهای خیلی کمی داره بیای سمت اندروید که طقریبا هر قسمت رو میتونی کاستومایز کنی برای خودت و کلی آپشن داری یه مقدار گیج کننده میشه اولس
کلا اوایل هر تغییری یه کم پیچیدست
بعد مسدله دوم اینه تو از یه گوشی 3.5 اینچی یهو پیریدی سمت یه گوشی 5.5 اینچی خوب معلومه دست و چشم آدم هنگ میکنه دیگه...هر کسی بود همینطوری میشد....
آخه همه عادت کردن از 3.5 رفتن سمت 4 بعدش 4.2 و بعدش 4.8 یا 4.7
ولی از 3.5 بری رو 5.5 خب اولش سخته دیگه :sq_6:
یه مقدار به خودت فرصت بده که هم با روال اندروید اشنا بشی ...چون خیلی دستت باز تره و هم با سایز
الان تو همین انگلیس از هفته پیش که من گوشی رو گرفتم 4-5 نفر تو مترو،اتوبوس،کالج اومدن پرسیدن میشه ببینم چجوری میشه توش کتاب خوند یا صفحه اش چجوریه یا قلمش....بعد همون موقع مثلا یه کتاب از Play Books اجرا کردم دادن چند دقیقه خوندن یا با قلمش وکار کردن اصلا شوکه شدن همشون گفتن Wow :sq_14: :sq_24:
یعنی همشون خوششون اومد...... گقتن دقیقا سایزی که من لازم دارم.....
یه مقدار صبور باش.....
به روی چشم :دی
ولی اینو یادت باشه اینجا ایرانه :دی
گیفت کارت هم نمیشه خرید با این قیمت های فضایی ! برای 10 دلار باید 35 هزار تومان پول بدم :sq_3:
15-10-2012, 18:59
لانچر جدای سنس وجود نداره و رام های پورت شده سنس دار هم فقط واسه نکسس اس چند مورد بود که میشد گفت کار میکنه. واسه بقیه گوشی ها پورت نشد یا اگه هم شد تقریبا هیچ چیزش کار نمیکرد !
2.309 تا 2.449 کم کم دیگه باید اینم بشه جزو ارزوهامون و فقط بریم از پشت ویترین نگاش کنیم و افسوس بخوریم
=CYBER= جان گوشیتو روت کن بعد System Tuner Pro رو بریز تمام برنامه ها رو مدیریت میکنه راحت که باز نشن خودشون و همچنین موقع start up گوشی هم کنترل میکنی خودت که کدوم برنامه ها باز نشن و کلی کار دیگه
اگر دوست داشتی برنامه SetCPU رو هم بریز فرکانس CPU رو بیار پایین که باتری بهتر بشه(برنامه ساده و خوبیه - تنظیمات حرفه ای هم داره)...من الان خودم روی 1000 گذاشتم راحت کار میکنه حتی رو 800 هم گذاشتم باهاش shadowgun بازی کردم :)))
قبل از همه این کار ها هم به قول Mohsenslr عزیز گوشیتو wipe کن که مثل روز اولش بشه بعد این کارارو انجام بده
mohsenslr
16-10-2012, 09:35
کسی تونسته روی gloria glass II خط و خش بندازه ؟؟ چون همه میگن خیلی مقاوم هست و نیازی به محافظ نداره . چند تا کیپ هم دیدک که با کلید و چاقو به جون صفحه میوفتن ولی خش نمیشه.
خش نمیفته خیالت راحت منم کلی کلیپ دیدم
الانم تو این مدت دستبند دستم بوده زیاد کشیده میشه رو صفحه ....هیچی نشده.......
فقط یه کاور واسه پشت قکنم خوب باشه بگیری که دیگه احتمال لیز خوردن کمتر بشه....کاور های capdase خوبه ولی اون دفعه از شرکتش پرسیدم گفت در حال ساخت هست به محض اینکه بیاد تبلیغاتش رو شروع میکنیم.....تو ایران هم زیاد میاد خدارو شکر
فروش ويژه گلکسي نوت۲ با رام خاورميانه از هفته آينده شنبه در معدودي از نمايدگي هاي سامسونگ سامتل
فروش ويژه گلکسي نوت۲ با رام خاورميانه از هفته آينده شنبه در معدودي از نمايدگي هاي سامسونگ سامتل
تو این فروش ویژه ها جایزه هم میدن ولی خیلی گرون تر در میاد
حدود 300 تومنی از قیمت بازار گرون تر (برای galaxy s3 )اینجوری بود
یکی از مشکلات صفحه نمایش این گوشی اینه که نمی تونه تو فول اسکرین سفید رو خوب نشون بده .
وقتی اینو میزارم پیش 4S واقعا افتضاح هست صفحه نمایش Note 2 تو رنگ سفید .
تو XDA چند تا عکس گذاشتن می تونید ببینید :
mohsenslr
17-10-2012, 20:24
کلا ips panel. ها توی سفید بهتر عمل میکنن و super amoled ها توی رنگ مشکی .ولی توی جمع بندی به نظرم برابرن. تازه نوت ۲ صفحه اش توی رنگ سفید بهتر از بقیه amoled ها عمل میکنه و کمی بهتر شده.
mohsenslr
17-10-2012, 20:52
قیمت های جدید:
۱۶ بدون گارانتی : ۲۴۵۰ هزارتومان
۱۶ با گارانتی ۲۶۵۰ هزارتومان
منبع : mobile.ir
با گارانتی اصلی؟
فکر نمیکنم هنوز عرضه شده باشه
درضمن این گوشی فقط ۱۰،۱۲ روز هست که عرضه شده،قیمتش اگه دلار تکون نخوره با افت میشه ۲.۲۰۰
قیمت های جدید:
۱۶ بدون گارانتی : ۲۴۵۰ هزارتومان
۱۶ با گارانتی ۲۶۵۰ هزارتومان
منبع : mobile.ir
بعضی ها با من دعوا میکردن میگفتن این گوشی تازه اومده بازار قیمتش میاد پایین که باعث شدن بعضی ها نخرن !
الان بیان جواب بدن :sq_11:
یه زمان میگفتم یه تبلت surface تا اومد میخرم
note 2 تا اومد میخرم
عجب،میخوام ببینم تو این وضع کسی میره واسه فروش ویژه این note 2 ؟؟؟
سرفس نسخه RT در فقر نرم افزاریه. و خیلی فرق داره با همچین چیزی
ولی خوب اینجا ایران است . صدای تهران
همه چیز خوب،عالی،اروپا در بدختی،امریکا در بیچارگی و ایران در قله های رفیع سعادت!
آره منم منتظر پرو بودم،یون که چند ماه دیگه میاد فکر کنم تا یون موقع دلار بشه ۱۰ هزار تومن.:sq_3:
خوب حالا یکم از note2 همین بگم
دیروز یکی از دوستان خرید بود
منم یکم باهاش کار کردم.منی که تجربهٔ کار با نوت ۱ رو نداشتم و آخرین گوشی که قلم داشت،داشتم p990 بود.واقعا جالب بود،خیلی این دقیق بود،اندازشم اصلا منو اذیت نکرد
دوستان عزیز یک فروند Note 2 با مموری 32 گیگ کلاس 10 و یک فروند آیفون 4S با ظرفیت 64 گیگابایت به فروش میرسد .
برای خرید ایمیل بزنید : sh_cyb3r@yahoo.com
Reza_994
17-10-2012, 22:19
چی شد رفیق چرا میخوای بفروشیش ؟ راضی نبودی ؟
چی شد رفیق چرا میخوای بفروشیش ؟ راضی نبودی ؟
نه پول لازم دارم می خوام بفروشم .
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-10-2012, 22:32
سلام دوستان .
تو کویت سه رنگ داره این گوشی :
سفید , آبی تیره و خاکستری تیره که پستش شطرنجی و زبر هست.
تو ایران هم این سه رنگ هست ؟
mohsenslr
17-10-2012, 23:10
سلام دوستان .
تو کویت سه رنگ داره این گوشی :
سفید , آبی تیره و خاکستری تیره که پستش شطرنجی و زبر هست.
تو ایران هم این سه رنگ هست ؟
من که تا به حال آبی تیره ندیدم.
گوشی رو فروختیم به جناب avannn ایشالا حالشو ببرن :دی
ایشالا:31:
راستی برنامیی چیزی هم ریختی روش یا هیچی نداره؟
حال ندارم دوباره بشینم دانلود کنم:sq_24:
ایشالا:31:
راستی برنامیی چیزی هم ریختی روش یا هیچی نداره؟
حال ندارم دوباره بشینم دانلود کنم:sq_24:
من زیاد با آندرود مچ نیستم 2 تا بازی دانلود کرده بودم Angry Birds o Pig که ریست کردم همش پاک شده :دی
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-10-2012, 13:33
سلام دوستان .
البته بیشتر دوستان خبر دارند اما باز گفتنش ضرر نداره :
به محض خرید گوشی جدید و انجام همه ی تنظیمات دلخواه , با برنامه ی spb back up یک کپی از فایلهای سیستم بگیرین و بزنین رو مموری کارت یا فلاش .
حالا هر بلائی سر سافت ور گوشی بیاد , کافیه رویِ همون فایل بک آپ کلیک کنید تا ظرف چند دقیقه همه چیز به حال اولش برگرده . موقع استفاده از فایل بک آپ اصلاً احتیاج به نصب هیچ برنامه ای هم نداره .
بچه ها پیشنهاد می کنم حتما بازی Wild Blood رو بریزین.....عالیه...یعنی یکی از بهترین گرافیک ها رو داره تو کل بازیا تا امروز
shahabprince
19-10-2012, 10:23
بچه ها پیشنهاد می کنم حتما بازی Wild Blood رو بریزین.....عالیه...یعنی یکی از بهترین گرافیک ها رو داره تو کل بازیا تا امروز
شما رو نوت 2 بازی کردی؟
من هر کاری کردم رو نتونستم رو s3 اجرا کنم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
mohsenslr
19-10-2012, 12:56
پشت گوشی خیلی راحت ساییده میشه . مال من توی دو نقطه ساییده شده . البته ناچیزه ولی به هر حال هرچه روی صفحه کار کردن که خش نشه عوضش پشت رو رها کردن !! نوت 1 به نظر من مقاومتر بود.(پشتش)
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2012, 14:27
پشت گوشی خیلی راحت ساییده میشه . مال من توی دو نقطه ساییده شده . البته ناچیزه ولی به هر حال هرچه روی صفحه کار کردن که خش نشه عوضش پشت رو رها کردن !! نوت 1 به نظر من مقاومتر بود.(پشتش)سلام .با این وصف , به نظرم بهتره اون فیلم محافظ صفحه , چسبونده بشه پشت گوشی:20:
mohsenslr
19-10-2012, 14:37
سلام .با این وصف , به نظرم بهتره اون فیلم محافظ صفحه , چسبونده بشه پشت گوشی:20:
زیاد مهم نیست چون شما با 50 60 تومان میتونی یک درب پشت فابریک بگیری.ولی صفحه رو نمیشه عوض کرد.
A.IvI.I.N
19-10-2012, 15:30
بهترین کار اینه که گارد براش بگیرین کاملا پشت و کناره های گوشی رو محافظت میکنه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2012, 15:47
سلام دوستان .خیلیها از ضعفِ شیشه ی S3 و زود شکستنش گله دارند .لطفاً اگر از وضع شیشه ی این گوشی هم خبری پیدا کردین اینجا درج کنین . چون صفحه اش از D3 بزرگتره و اگر مثل اون ضعیف باشه خیلی احتمالِ شکستنش بیشتره .
سلام دوستان .خیلیها از ضعفِ شیشه ی S3 و زود شکستنش گله دارند .لطفاً اگر از وضع شیشه ی این گوشی هم خبری پیدا کردین اینجا درج کنین . چون صفحه اش از D3 بزرگتره و اگر مثل اون ضعیف باشه خیلی احتمالِ شکستنش بیشتره .
شما رو نوت 2 بازی کردی؟
من هر کاری کردم رو نتونستم رو s3 اجرا کنم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
اره شهاب جان
از اینجا دانلود کن
بعد فایل دیتا رو که اکسترکت کردی،داخل پوشه
com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM یه فایل با پسوند obb هست...اون رو هم اکسترکت کن....فایل های داخلش رو بریز تو این مسیر
sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM/files
من بازی رو به روش آنلاین احرا میکنم....متاسفانه هر چقدر با Titanium Back up ریستور کردم جواب نداد....
اولش با نت وصل میش بازی که اومد و دیتا رو چک کرد...دکمه home رو بزن و وایرلس رو خاموش کن...بازی رو ادامه بده
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2012, 16:11
سلام .
ممنون . خیلی خوب بود .
البته گمونم اون بنده خدا عقلش یه ایرادی داشت
:31:
شاید هم از خود شرکت سامسونگ بود یا یه آدم پولدار
:20:
=========================
اگر در موردِ گذاشتن توی جیبِ عقب و روش نشستن هم چیزی پیدا کردین لطفاً لینکش رو درج کنین .
با تشکر .
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2012, 16:26
سلام .
جلد چرمی هایِ خوبی هم براش اومده بازار
قیمتهاش هم نسبتاً مناسبه
بهترینش flip cover البته هنوز نیومده ایران
mohsenslr
19-10-2012, 18:58
به نظر من هرچیزی که باعث ضخیم تر شدن گوشی بشه به درد نمیخوره !!
فلیپ کاور قشنگه و رنگ بندیش جذابه....ولی واقعیت اینه که خیلی دست و پا گیره و به غیر از محافظت صفحه از خط و خش(که شفحه خودش واقعا ضد خش هست)؛محافظت دیگه ای نداره
گفتم که به نظرم بهترین Capdase سری Lamina هست که فقط 0.75mm ضخامت داره.....
اینم فیلمش
البته بازم سلیقه و نیاز حرف اول رو میزنه
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2012, 19:34
سلام دوستان .
اگر خودش شارژر ماشین نداره , نیازی نیست براش بخرین .
کافیه کابلش رو بزنین به MP3 PLAYER که به فندک وصل میشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7CKKOSXOG2DN_qrc8GLwt2XtaPbyg
اگر با ام پی تری پلیر آهنگ گوش میدین , دو راه داره .
1- آهنگها رو بزنین روی یک مموری کارت و اون رو بزنین به MP3 PLAYER تا بتونین از یو اس بیِ برای کابل گوشی استفاده کنین .
اینجوری هم آهنگ گوش میدین هم گوشی رو شارژ میکنین .
:20:
2- یه سه راهه ی یو اس بی بزنین به پلیر .
mohsenslr
19-10-2012, 20:29
درب پشت اورجینال گیر میاد ؟؟ اگر گیر میاد که پس مهم نیست هرچی خش بشه.
اره پیدا میشه مشکلی نیست
پارسال قبل از گرونی دلار و اینا یادمه درب پشت Nexus S می خواستم زنگ زدم مایکروتل گفت 26 تومان :5:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
اینم کاور های آلمینیومی(درب پشت) برای Note II جدید اومده تو ebay
قیمت 6.25 پوند
راستی محسن جان شما از این برچسب ها پیدا کن این مار capdase ولی خودت میدونی که invisible shield کامل ترینه
اینم case هام برای Note II جدید اومده تو ebay
قیمت 6.25 پوند
عالی ...................
mahyarSAMSUNG
20-10-2012, 13:27
خیلی قشنگه ... اینطوری میشه دوتا رنگ داشته باشیم گوشیمون .... کسی قیمت این گوشی رو نداره ... از 2 تومن گرون تر شده ؟
mohsenslr
20-10-2012, 13:31
خیلی قشنگه ... اینطوری میشه دوتا رنگ داشته باشیم گوشیمون .... کسی قیمت این گوشی رو نداره ... از 2 تومن گرون تر شده ؟
16G 2400
قیمتش فقط همون اول 2 تومن بود ! الان دیگه 2200 هم گیر نمیاد !!
امروز صوت و تصویر کامران نمایندگی پارس سامتل فروش ویژه گذاشته بود..........
یه صفی هم درست شده بوت...
نوت2 + جایزه (گلکسی w ) میدادن 2700
با توجه قیمت گلکسی w که 800 هست
نوت 2 در میومد 1.900
90 تا گوشی هم بیشتر ندادن... با گارانتی و.....
قرعه کشی هم کردن و گلکسی نوت 10 و اس 3 دادن .. .(:
Legacy's
20-10-2012, 19:14
امروز صوت و تصویر کامران نمایندگی پارس سامتل فروش ویژه گذاشته بود..........
یه صفی هم درست شده بوت...
نوت2 + جایزه (گلکسی w ) میدادن 2700
با توجه قیمت گلکسی w که 800 هست
نوت 2 در میومد 1.900
90 تا گوشی هم بیشتر ندادن... با گارانتی و.....
قرعه کشی هم کردن و گلکسی نوت 10 و اس 3 دادن .. .(:
منکه معنی اینکار و نمیفهمم.هیچ جای دنیا اینکار رو نمیکنند! زمانی میخواستم 2 پاکت شیر بگیرم باید یه بسته پنیر هم زورکی میگرفتم!
حالا هم نوت2 میخواید بگیرید باید پول بشتری بدید تا یه جنس بنجل دیگه هم زورکی بدند!
من نمیدونم چرا ایرانیها با فرهنگ تحریم کردن خرید بیگانه اند؟
منکه معنی اینکار و نمیفهمم.هیچ جای دنیا اینکار رو نمیکنند! زمانی میخواستم 2 پاکت شیر بگیرم باید یه بسته پنیر هم زورکی میگرفتم!
حالا هم نوت2 میخواید بگیرید باید پول بشتری بدید تا یه جنس بنجل دیگه هم زورکی بدند!
باهات موافقم
جالب اینکه اونطرف خیابون همون کسایی که خریده بودن علنا بازار سیاه راه انداختن و داشتن گوشی هاو جایزرو میفروختن
یعنی خیلی از این موجودات اصلا نمیدونستن اس پن چی هست حتی
در جا رفتن اون سمت گوشی هارو فروختن ا:
فقط اومدن که یه 200-300 ت سود کنن
من واقعا طرفدار این گوشی بودم و بهش نیاز داشتم
ولی با این قیمت ها و وضع ارز کاملا پشیمون شدم و حالا حالا ها فراموشش کردم /:
Lord Farshad
20-10-2012, 19:39
والا منم علاقه داشتم که این گوشی رو میداشتم ، ولی با این قیمتی که داره ؛ بضاعت مالی اینکه بگیرمش رو ندارم.
این کار و این شلوغی ها هم به خاطر اون جایزه اش هست ؛ مردم دوست دارند به اصطلاح جایزه ببرند درحالیکه فروشنده سود خوبی میکنه ؛ هم مارکتینگ و بازاریابی و تبلیغ عالی براش هست ، هم اینکه پول این جایزه ها رو روی گوشی ها کشیده و میخوره و هم اینکه در حالت عادی شاید تعداد کمتری از این گوشی میفروخت ، اما الان تعداد خیلی بیشتری رو میفروشه و سود بیشتری به جیب میزنه.
20-10-2012, 20:49
واسه نوت هم کامران چنین قضیه ای رو راه انداخته بود ، همین بساط بود اونم. :|
من الان بازار علاالدین و بازار موبایل ایران بودم
notII قیمت همه جوره می گفتن!!
ولی با خواهش و.... 2.500 و بی گارانتی!!!
برای گلکسی SIII و NOTI تست بود ولی هنوز NOT II تست نداره ولی اون 2 رو تست کردم زیاد هم شاخ نبود!!!یعنی حداقل با اون قیمت ها نمی ارزه!!!
htc هم one تست کردم بد نبود!!!
و aplle 4s رو هم تست نکردم ولی همه می گن کار با 4s راحت تر !!!
کلا یک گوشی شاخ پیدا نکردم و نتونستم به نتیجه برسم !!!حد آشنایی با گوشی در حد N91 نوکیاست از اون موقع تا حالا دارمش 7سال شده ولی این جوری اگه پیش می خواد بره فکر کنم بازم باید با این بسازم!!!
کسی نمی تونه من رو کمک کنه!!!
امروز سکه اومد پایین (حداقل رو تابلو ها)به نظر شما رو قیمت موبایل تاثیر داره!!؟؟؟؟
A.IvI.I.N
20-10-2012, 23:39
برای گلکسی SIII و NOTI تست بود ولی هنوز NOT II تست نداره ولی اون 2 رو تست کردم زیاد هم شاخ نبود!!!یعنی حداقل با اون قیمت ها نمی ارزه!!!
کلا یک گوشی شاخ پیدا نکردم و نتونستم به نتیجه برسم !!!حد آشنایی با گوشی در حد N91 نوکیاست از اون موقع تا حالا دارمش 7سال شده ولی این جوری اگه پیش می خواد بره فکر کنم بازم باید با این بسازم!!!
امروز سکه اومد پایین (حداقل رو تابلو ها)به نظر شما رو قیمت موبایل تاثیر داره!!؟؟؟؟
برادر شما مگه از گوشی چه انتظاری داری...!!!؟:sq_2:
گوشی هایی که اسم بردی همگی عالین و به هیچ وجه قابل قیاس با n91 نیستن.
shahabprince
21-10-2012, 11:44
Note2 و SIII خدای اسمارت فونها هستن
N91 اصلا چی هست؟:sq_13: گوشیه؟:sq_13:
mohsenslr
21-10-2012, 19:00
mahyarSAMSUNG
21-10-2012, 19:59
خوب یه توضیحی میدادید ؟ من اینجا برای نوت 1 رفتم . میشه بگید اینجا چه گوشی میدادن و چند درصد تخفیف بود ؟
Note 2 رو با یک دبلیو میداده 2700
قرعه کشی و اینام داشته
mohsenslr
21-10-2012, 20:32
خوب یه توضیحی میدادید ؟ من اینجا برای نوت 1 رفتم . میشه بگید اینجا چه گوشی میدادن و چند درصد تخفیف بود ؟
من این عکسو توی یک خبرگذاری دیدم ! برام جالب بود که مردم برای نوت 2 صف کشیدن !
Reza_994
21-10-2012, 20:39
فک کنم به 10 نفر اول W دادن به بقیه یه گوشی پایین تر
farari123
21-10-2012, 22:08
اگه حد اشناییت باn91هست میخاهی پیشرفت کنی و یه گوشی خوب بگیری برو n95 8 گیگ بگیر پسر هنوز تو چند سال قبل زند گی میکنی ها اون وسیله ای که دستته یه گوشکوبه نه موبایل البته در سال 2012
Legacy's
22-10-2012, 03:28
اونا دلالند دوست عزیز نه مردم. ضمن اینکه فکر کنم خیلیهاشون الکی ایستادند یا منتظر رفقاشوننند و توی صف نیستند. بعضیهاشونم که میدونید منتظرند و زاغ سیاه چوب میزنند تا شما با گوشی نو بیایید بیرون.....
Lord Farshad
22-10-2012, 13:39
یه سری ها هم که این شاگرد موبایلی ها هستند :دی اوستا فرستادتشون تا بتونند بازم از این فرصت استفاده کنند برای سودهای بیشتر در خرید و بعدشم فروش و ...
mahyarSAMSUNG
22-10-2012, 14:31
پس چیه فکر کردید فقط برای اون سیب گندیدهه صف میکشن ؟ برای نوت 1 که خودم رفته بودم طرف از 48 ساعت قبل اونجا با پتو نشته بود . ماشینشم بغلش پارک بود توش پره جزوه دانشگاهیی و غذا ...
اونا دلالند دوست عزیز نه مردم. ضمن اینکه فکر کنم خیلیهاشون الکی ایستادند یا منتظر رفقاشوننند و توی صف نیستند. بعضیهاشونم که میدونید منتظرند و زاغ سیاه چوب میزنند تا شما با گوشی نو بیایید بیرون.....
آره دقیقا منم همین نظرو دارم ولی سوالم اینه که اگه قرار 2.700 بدنش پس چرا دیگه صف کشیدن ... فقط برای همون گلکسی دبلیو ؟ چون نوت 1 رو با قیمت 600 تومن میدادن با گارانتی اصلی که واقعا صف کشیدن داشت .
یه سری ها هم که این شاگرد موبایلی ها هستند :دی اوستا فرستادتشون تا بتونند بازم از این فرصت استفاده کنند برای سودهای بیشتر در خرید و بعدشم فروش و ...
اره اینم هست ... که طرف بعد بره پفروشه و یه شبه 700 800 تومن شایدم بیشتر سود میککرد ..
چند رنگ داره؟
اخه یکی از دوبی زنگ زد گفت چه رنگی میخوای...قرمز ؟ ابی؟خاگستری؟مشکی؟سفید؟ من اینطوری شدم :sq_6:
اون رنگ هایی که بهتون گفتن مربوط به Galaxy S III هست
Galaxy Note II فعلا فقط رنگ های خکستری و سفید داره...100% در اینده رنگ بندی های مختلفش هم میاد
ای وای از این قیمت دلار
فک کن دلار همون 950 تومن پارسال میموند (:
الان فوق فوقش با 1تومن یه نوت 2 میگرفتیم
یا با 400 تومن!! یه آیپد مینی خوشگل که دیشب معرفی شد میگرفتیم...
ا--
واقعا اگه نوت 2 با قیمت نرمال که بیارزه مثلا 1.300- 1.400 به دست ایرانیا میرسید
فک میکنید الان این تاپیک انقد خلوت بود برای همچین فبلتی؟؟
واقعا میترکوند فروشش تو ایران... اما الان...
Legacy's
24-10-2012, 14:15
ببینید ارز ممکنه تب غیرعادی اخیرش تاحدی بخوابه که میخوابه ولی سیاست این نیست که دیگه دولت مثل گذشته بیاد دلارهای حاصل از فروش نفت رو بی حساب بریزه توی بازار.
همون پارسال که شما میفرمایید نرخ دلار 950 بود من به همه ی دوستانم که خودشون تحصیلکرده و باتجربه اند میگفتم نرخ واقعی دلار 3000 ت هستش.
فعلاً که دولت چه بی حساب چه باحساب دیگه نمیخواد دلارهای نفتی رو صرف پایین نگهداشتن مصنوعی نرخ ارز کنه که فقط به نفع واردات و به ضرر تولید کننده های داخلی باشه.
الان همه ی اقتصاددانها از هر طیف و طرفدار هر مکتب اقتصادی، وضع فعلی که دلار داره نرخ واقعی خودش رو بعد از 30 سال پیدا میکنه رو روش کاملاً درست میدونند.
گرچه که به ضرر کسی باشه که میخواد کالای وارداتی از هر نوعش رو بخره.
پس نتیجه میگیریم قیمت نوت2 کمی پایینتر میاد ولی دیگه اون قیمتهایی که شما فرمودید دیگه هرگز محقق نخواهد شد.
دوستانی که به مباحث اخیر ارز و نقدینگی علاقمندند مناظره ی چند روز قبل معروفترین اقتصاددانهای کشور رو از اینجا دانلود کنند:
با حرفت موافقم دوست عزیز...
ولی از طرفی هم بیش از اون چیزی که دلار بالا رفته باشه
این پول ملی ما هست که فوق العاده بی ارزش شده...
و شاید یه دوره ی چند ساله ی سختی اقتصادی برای مرد در راه باشه تا حد اقل به وضع سابق برسیم
بهر حال در بحث نوت 2 با درامد ما ایرانیا و این قیمت خریدش خیلی سخت شده
Legacy's
24-10-2012, 19:27
از شما چه پنهان دوست عزیز، توی موبایلستان مخصوصاً تاپیک نوت2 که لابد دیدید تا بحث به اینجاها میرسه مدیران انجمن تا سرحد مرگ! کاربرها رو تهدید میکنند و....
پس منم در اینجا این موضوع اقتصادی رو دیگه ادامه نمیدم. فقط محض خاتمه عرض کنم در همون مناظره ای که لینک دادم با دلیل براتون از دیدگاه اقتصادی روشن میشه که این به اصطلاح عمداً «کم ارزش کردن پول ملی»،
هر چند به ضرر خریداران اجناس خارجی هست اما اتفاقاً در نقطه ی مقابل میتونه برای رضایتمندی تولید کنندگان داخلی و موجب قدرت گرفتن تولیدات داخلی + صادرات + رشد اقتصادی کمک قابل توجهی کنه البته به شرط و شروطی.
این دقیقاً همون ترفندیه که چین سالهاست پیشه کرده و تونسته بوسیله ی اون صادراتش رو افزایش بده و صدای آمریکا رو هم درآورده!
حتی خود دولت آمریکا هم گهگاه ارزش دلار رو در مقابل یورو و سایر ارزها عمداً قدری پایین میاره تا به کاهش واردات+افزایش تولید داخلی+بهبود تراز تجاری خودش کمک کرده باشه که البته با اینکارش باز اینجا صدای اروپا رو درمیاره!
من اسم اینکار دولت رو میذارم همون جراحی اقتصادی معروفش که زمانی میگفت میخواد انجام بده... این همونه.
دقیقتر بگم: این در واقع خیلی خوبه که دولت از مکتب اقتصادی «کینزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اقتصاد_کینزی)»(مکتبی که ارز و پول رو برای دولت کالایی برای سوداگری میدونه) یهو به مکتب اقتصادی کلاسیک(که پول و ارز رو فقط وسیله ی مبادله میدونه) گرایش پیدا کرده ولی این وسط ناگهانی بودنش برای خیلی از مردم که از اقتصاد بی اطلاعند نگران کننده و برای بعضیها عجیب و برای بعضیهای دیگه جالب توجه هست.
از قدیم گفتند و گفتیم که تا فشار بالای سر ما ایرانیها نباشه به راه راست نماییم. ظاهراً این تحریمها هم باعث شده مسئولین اقتصادی ما آخرش آدم شند! (البته امیدوارم بفکر معیشت مستضعفین و افزایش غیرمنطقی بی رویه و بی دلیل نرخ مایحتاج مردم هم سریعتر فکری بکنند)
ببینید برای یک مثال عینی : الان دیگه واردات قاچاق که برای دهها سال باعث انواع معضلات اقتصادی برای کشور بود یهو یک شبه به حد نزدیک به 0 رسیده! چیزی که به خوابش هم کسی نمیدید! چرا چون دیگه برای تجار قاچاقچی دیگه نمیصرفه!
یا مثلاً دیگه از انبوه میوه های وارداتی که سوژه ی رسانه ها برای انتقادات به دولت بود و تا همین دو ماه قبل تمام بازارهای همه ی شهرهای ما ازشون پر شده بود هیچ خبری نیست!
یا دیگه نمیصرفه که انبوه پوشاک تولید داخل اول بره ترکیه و اونجا برند الکی بخوره و به اسم پوشاک خارجی دوباره با قیمت کذایی برگرده به بازار داخلی!
و دیگه نمیصرفه برای تجار مال حروم خور که برن با ارزهای نفتی که بیت المال ملی هست از ژاپن تایر وارد کنند و با قیمت خیلی پایینتر! به پاکستان صادر کنند و اسمش رو بذارن رشد صادرات غیر نفتی! و کلی با این خیانتشون به اقتصاد داخلی پز هم بدن!
و... و...و...
البته این رو همه میدونیم که کلاً این دولت در تصمیمات(بخوانید جراحی ها)ی اقتصادی بی مهابا معرف حضور همه ی دوستان هست. از کارتی کردن سوخت تا هدفمندی یارانه ها که دو دهه دولتها از انجامش خوفناک بودند گرفته تا آزادسازی اخیر نرخ ارز!
اینجا هم کمی در این زمینه توضیح دادم:
یک تاثیر مثبت نوسانات ارز: دیتاسنترهای داخلی رونق میگیرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان من یه مشکل با وایفای این گوشی دارم
وقتی از اینترنت سیمکارت یا مودم وایرلس دوستم کانکت میشم همه چیز کار میکنه
ولی وقتی با وایفای مبیننت خودم وصل میشم فقط بروزر گوشی کار میکنه
مپ لود نمیشه
جی میل هم کار نمیکنه
راهی هست این درست بشه؟
دوستان من یه مشکل با وایفای این گوشی دارم
وقتی از اینترنت سیمکارت یا مودم وایرلس دوستم کانکت میشم همه چیز کار میکنه
ولی وقتی با وایفای مبیننت خودم وصل میشم فقط بروزر گوشی کار میکنه
مپ لود نمیشه
جی میل هم کار نمیکنه
راهی هست این درست بشه؟
خوش میگذره avannn جان ؟ :دی
چیز پی ان روشن کن اوکی میشه .
گوگل مپس پس از آپدیت به نسخهٔ جدید دیگه بدون چیز پی ان کار نمیکنه
اون رنگ هایی که بهتون گفتن مربوط به Galaxy S III هست
Galaxy Note II فعلا فقط رنگ های خکستری و سفید داره...100% در اینده رنگ بندی های مختلفش هم میاد
نه کلا درمورد نوت 2 گفت بهم
و رنگ مشکیشم خرید!
mohsenslr
25-10-2012, 15:57
نه کلا درمورد نوت 2 گفت بهم
و رنگ مشکیشم خرید!
ممنون میشم اگر رسید دستتون عکس بگذارید ازش ! چون مشکیش هیج جای دنیا عرضه نشده . من آنلاین استور های دوبی رو هم چک کردم . فقط سفید و خاکستری موجوده. نسخه 64GB هم جدیدا عرضه شده.
ممنون میشم اگر رسید دستتون عکس بگذارید ازش ! چون مشکیش هیج جای دنیا عرضه نشده . من آنلاین استور های دوبی رو هم چک کردم . فقط سفید و خاکستری موجوده. نسخه 64GB هم جدیدا عرضه شده.
چشم اینطور به من گفته...تا رسید دستم عکسشو میزارم
N7100XXALIH
الان اینو دارم
رام دیگهی بریزم یا همین خوبه؟
لطف میکنی یه سایت آنلاین استوره معتبره دوبی رو بذاری
mohsenslr
26-10-2012, 23:04
لطف میکنی یه سایت آنلاین استوره معتبره دوبی رو بذاری
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
N7100XXALIH
الان اینو دارم
رام دیگهی بریزم یا همین خوبه؟
اگه مولتی ویندوز داره همین خوبه
من میخوام رام گوشیمو عوض کنم
میشه بگین چیکار کنم تا هیچکدوم از برنامه هام و ستینگ دیلیت نشن؟؟؟
حتا فایل دیتا چنتا از بازیهام
گوشیمو روت کردم.ممنون
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-10-2012, 22:14
لطف میکنی یه سایت آنلاین استوره معتبره دوبی رو بذاریسلام . مراقب باشین اطلاعات حساس رو در اختیار این جور سایتها نذارین .کسی نمیاد برای رضای خدا 4 گیگ مموری بده به هر نفر تو نت .از این سایتها برای هدفهای دیگه ای هم استفاده میشه . خرید یه مموری کارت 8 یا 16 گیگ خیلی امن تر هست .
mohsenslr
27-10-2012, 23:39
من میخوام رام گوشیمو عوض کنم
میشه بگین چیکار کنم تا هیچکدوم از برنامه هام و ستینگ دیلیت نشن؟؟؟
حتا فایل دیتا چنتا از بازیهام
گوشیمو روت کردم.ممنون
رام رسمی یا کاستوم ؟
رام رسمی N7100XXALJ3
الان اینو دارم N7100XXALIH
اونو بریزم یا همین خوبه؟؟؟
mohsenslr
28-10-2012, 08:30
گفتم اگر مولتی ویندوز داره همین خوبه.
به هر حال اگر خواستید عوض کنید ، میشه full wipe نکرد گوشی رو و اطلاعات سر جاش بمونه.
بچه ها Need For Speed Most Wanted دیروز اومده.....حتما دانلود کنین..گرافیک فوق العاده عالی.... بدون لگ و روون
پیشنهاد می کنم برای اینکه مطمنن بشین ارا میشه فایل APK رو دانلود کنید بعد بزارید بازی خودش Data رو دانلود کنه( تقریبا 580 MB ) و بعدش از بازی Back up بگیرید
من خودم یه DATA 483 MB ( تنها DATA موجود تو اینترنت) رو دانلود کردم بعد بازی رو اجرا کردم ماشین ها بودن ولی جاده سیاه بود...بعدش با خود بازی دیتا رو دانلود کردم مشکل حل شد
می خواستم فایل دیتا خودم رو براتون آپلود کنم...گفتم شاید رو بقیه دستکاه ها جواب نده
فایل APK رو آپلود کردم :
بازی فعلا فقط به صورت آنلاین میاد بالا و بعد از update Checking میتوند دکمه Home رو بزنید ، از بازی خارج بشین و اینترنت رو قطع کنین و بازی رو ادامه بدید
دیتا Mali هم اومد....(نسخه آفلاین)
از این لینک دانلود کنین
اینجا چقدر سوت کور شده
لوازم جانبی من هنوز اینجا هیچی پیدا نکردم
من امروز علائدین بودم...
تقریبا اکثر مغازه ها توت 2 رو داشتن...قیمت = 2.280 با گارانتی
یکی از دوستام که اونجا فروشنده هست بعد از یکم حرف 30یاسی گفت حدود 70 تومن از هفته قبل ارزون تر شده
و اینکه میگفت از فروشش ناراضی هست و از وقتی اورده 3تا بیشتر نفروخته
با گوشی هم کار کردم.. از نوت1 بهتر بود:sq_1:
اما وقتی نوت1 و گذاشتیم کنارش انصافا نوت 1 خوش قواره تر بود و طول صفحه ی نوت 2 خیلی زیاد بود
چیزی که هست اینکه قیمت سایتا خیلی بالاتر از علائدین و.. هست فعلا...
راستی آیفون 5 هم انصافا خیلی خیلی شیک بوت (:
اینجا چقدر سوت کور شده
لوازم جانبی من هنوز اینجا هیچی پیدا نکردم
Legacy's
31-10-2012, 22:08
دوستان کابلهای ارتباطیش از قبیل MHL و USB Host و... رو از کجا میشه گیر آورد؟ کابلهای GS3 به نوت2 میخوره؟
Legacy's
31-10-2012, 22:10
من امروز علائدین بودم...
یکی از دوستام که اونجا فروشنده هست بعد از یکم حرف 30یاسی گفت حدود 70 تومن از هفته قبل ارزون تر شده
اما وقتی نوت1 و گذاشتیم کنارش انصافا نوت 1 خوش قواره تر بود و طول صفحه ی نوت 2 خیلی زیاد بود
من که میگفتم قیمتش بالاخره تدریجاً مثل همه ی گوشیهای دیگه میاد پایین. البته هنوز شروع کاره!
قابل توجه دوستانی که هی میگفتن قیمتش دیگه هیچوقت پایین نمیاد!
بقول معروف: نخوابیدید، شب درازه!
من امروز علائدین بودم...
دوست عزیز باید هم از فروشش ناراضی باشه.
با این آشفته بازار دوستت میخواد روزی 50 تا بفروشه از این گوشی!!!!(مردم نزدیکه نون و شیر و ماست نتونن بخرن چه برسه به گوشی 2.500 تومنی)
2.500 مگه کم پولیه؟پارسال با 2.500 یه لپ تاپ با کانفیک خرکی میشد خرید ولی امسال 2.500 شده قیمت گوشی!!!
من باهاش کار کردم نوت2 واقعا عالیه و بنظرم فعلا بهترین گوشی آندروئیدیه بازاره.
A.IvI.I.N
31-10-2012, 22:50
من که میگفتم قیمتش بالاخره تدریجاً مثل همه ی گوشیهای دیگه میاد پایین. البته هنوز شروع کاره!
قربونت برم کجا ارزون شده ما خبر نداریم!؟ :sq_2:
همون اولا که اومد برای یکی از دوستان 2 میلیون و 100 خریدم البته بدون گارانتی.
s3حدودا 4 ماه پیش با گارانتی اصلی از نمایندگی خریدم 1280 الان با گارانتی رفته بالای 1700.
حالا دقیقا چجوری ارزون شده توضیح بدی ممنون میشم :sq_24:
قربونت برم کجا ارزون شده ما خبر نداریم!؟ :sq_2:
همون اولا که اومد برای یکی از دوستان 2 میلیون و 100 خریدم البته بدون گارانتی.
s3حدودا 4 ماه پیش با گارانتی اصلی از نمایندگی خریدم 1280 الان با گارانتی رفته بالای 1700.
حالا دقیقا چجوری ارزون شده توضیح بدی ممنون میشم :sq_24:
فکر میکنم منظور دوستمون نسبت به 1ماهه ی افتضاح اخیر هستش نه قبل از اون
نوت2 هم اول 2100 -2200 بود بعد رفت تا 2500 -2600 و دیروز که من از علائدین قیمت میگرفتم
با گارانتیش حدود 2150-2250 بود
حتی سایتهای اینترنتی هم که قیمت 2 هفته قبلشون 2600 بود
الان با گارانتی پارس سامتل قیمتو رسوندن به 2290 ( سایت موبایل. آی آر - فروشگاه هنرمندان )
وگرنه کسی منکر گرونیش نمیشه و هنوزم قیمتا اینجوریه :sq_14::sq_24::sq_3:
آل دیجیتال : سام تل : 2558
دیجی کالا: بدون گارانتی :2289
دیجی کالا : سام تل : 2549
مرجع موبایل: از 2290 تا 2500
علاالدین هرمزگان : 2150
آپدیت:
دیجی کالا : بدون گارانتی :2259
دیجی کالا : سام تل: سفید :2279
دیجی کالا : سام تل : تیتانیوم :2339
الان بازار موبایل بودم. با گارانتی مایکروتل میداد 2404 تومن.
در مورد رنگ ها هم بگم که رنگ تیتانیوم ـش لک ( اثر انگشت و خش ) رو تابلو تر نشون میده و برعکس ، سفیدش نسبتا زیبا تره.
اگه خدا بخواد روز یکشنبه دیجی کالا میاره برام
mohsenslr
01-11-2012, 18:49
هروقت قیمت آمد زیر 2 تومان تازه میشه گفت آمده پایین ! چون در بدو ورودش به ایران 1950 هم مشاهده شده بود. من خودم 2040 خریدم که هنوزم 100 تومان از قیمت کف پایینتره. این پایین آمدن درصد ناچیزیش مربوط به نرخ جهانی هست (حدود 50 تومان) بقیش مربوط به قیمت ارز هست که خدا رو شکر یه خورده ترمز گرفته. وگرنه اگر دوباره بکشه بالا باز همون آش و همون کاسه !!
برادر شما مگه از گوشی چه انتظاری داری...!!!؟:sq_2:
گوشی هایی که اسم بردی همگی عالین و به هیچ وجه قابل قیاس با n91 نیستن.
اون که آره بابا N91 رو من سال 85 خریدم وقتی می خواستم برم دانشگاه یادش بخیر!!!و اولین گوشی من بود!و فعالا هم زنده است!!!
Note2 و SIII خدای اسمارت فونها هستن
N91 اصلا چی هست؟:sq_13: گوشیه؟:sq_13:
یه زمانی گوشی بود!!!
[
ولی وقتی موبایل رو از جیبم میارم بیرون و نگاه بقیه رو میبینم ......در حد فحش !!
آدم وقتی 2 میلیون می خواد بده برای گوشی انتظار داره معجزه بخره!!!درسته که پول بی ارزش شده ولی برای من هنوز 2 میلیون همون معنی گذشته اش رو داره!!!
ولی واقعا خودم هم از گوشیم حالم به هم می خوره !!!این قدر فرسوده شده که اصلا انگیزه کار کردن با هاش رو ندارم!!!سعی می کنم پیش هم کلاسی از گوشیم استفاده نکنم!!!!
من وقتی پست های دوستان روخوندم ترسیدم که نتونم با گوشی کار کنم چون مثل اینکه خیلی دنگ و فنگ داره!!!
از نصب نرم افزار و بازی تا....
تو فروم قسمتی نیست که آشنایی با اندروید رو توضیح بده؟؟؟
الان مثل اینکه 2.200-2.300 هست!!ولی واقعا گرونه!!!
آیا ممکن ارزون بشه؟؟؟
گوشی بازار : (سفید و تیتانیوم) بدون گارانتی : 2320
پ.ن: هدفم از اینکه پست جدید میدم دو تاست:
1- کاربرانی که میان آخرین پست راحت تر قیمت رو پیدا کنن
2- تاریخچه ای از قیمت ها در تاپیک بمونه
سوء برداشت نشه، نمیخام اسپم بدم! :sq_25:
اون که آره بابا N91 رو من سال 85 خریدم وقتی می خواستم برم دانشگاه یادش بخیر!!!و اولین گوشی من بود!و فعالا هم زنده است!!!
یه زمانی گوشی بود!!!
[
آدم وقتی 2 میلیون می خواد بده برای گوشی انتظار داره معجزه بخره!!!درسته که پول بی ارزش شده ولی برای من هنوز 2 میلیون همون معنی گذشته اش رو داره!!!
ولی واقعا خودم هم از گوشیم حالم به هم می خوره !!!این قدر فرسوده شده که اصلا انگیزه کار کردن با هاش رو ندارم!!!سعی می کنم پیش هم کلاسی از گوشیم استفاده نکنم!!!!
من وقتی پست های دوستان روخوندم ترسیدم که نتونم با گوشی کار کنم چون مثل اینکه خیلی دنگ و فنگ داره!!!
آیا ممکن ارزون بشه؟؟؟
سخت نیست شما بخر....نصب برنامه که مثل آب خوردنه فایل APK رو دانلود میکنی بعد تو گوشی میزنی install میشه.... مثل همون سیمبین که داری....
بازی هام معمولا بحث پبدا کردن فایل مناسب گوشی خودته......وگرنه اونم بخوام ساده توضیح بدم اصلش همون یه copy و paste کردنه....حالا بحث روت و کرنل و تعویض رام و اینام کم کم آشنا میشی.....(حتی میتونی اصلا آشنا نشی و خیلی عادی استفاده کنی از گوشیت)
چون خدارو شکر سامسونگ تو این گوشی خودش اکثر امکانات رو گذاشته....
یه زمانی گوشی بود!!!
[
آیا ممکن ارزون بشه؟؟؟
ملتی که میرن تو فیس بوک کامنت میزارن چراغ ماشین روشن شه ، برات مهمه که چجوری به گوشیت نگاه کنن ؟:)
قیمتش بستگی به ارز داره،اگر بیاد پایین.اینم میاد
متاسفانه دزد بازاریه تو ایران، و نمیشه قیمت خوب چیزی تهیه کرد.
اما در مورد گوشی. انتظار معجزه نداشته باشید،معجزه رو نرم افزار ها انجام میدن،مثلا پیدا کردن یک پلیر توی سیمبین ،مخصوصا گوشی شما، کلا شبیه شکنجس در حالی که برای اندروید با یک سرچ و دوتا کلیک پیدا میشه. فرقش اینجا معلوم میشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-11-2012, 22:16
سلام دوستان .
مرورگر این گوشی همه ی قابلیت هایِ مرورگر لپ تاپ رو داره؟
مثلاً آیا میشه با رایت کلیک روی یک عکس url image location رو کپی کرد .
آیا دکمه ی image در این فروم فعال هست در مرورگرش و میشه عکس گذاشت تو مطلب ارسال شده ؟
آیا رنگ حروف و اندازشون رو میشه تغییر داد در موقع ارسال مطلب در همین سایت ؟
آیا مطلبی که ارسال میکنید در همین سایت , سطرها از بین نمیره و جملات به هم بچسبه؟
آیا دکمه ی ویرایش کار میکنه در تاپیکهای این سایت؟
آیا در سایتهائی مثل یوتیوب میشه مستقیما کلیپ رو تماشا کرد ؟
آیا میشه دانلودش کرد؟
آیا میشه از سایت رپیدشر دانلود کرد؟
با تشکر از وقتتون
:11:
Legacy's
02-11-2012, 09:20
هروقت قیمت آمد زیر 2 تومان تازه میشه گفت آمده پایین ! چون در بدو ورودش به ایران 1950 هم مشاهده شده بود. من خودم 2040 خریدم که هنوزم 100 تومان از قیمت کف پایینتره. این پایین آمدن درصد ناچیزیش مربوط به نرخ جهانی هست (حدود 50 تومان) بقیش مربوط به قیمت ارز هست که خدا رو شکر یه خورده ترمز گرفته. وگرنه اگر دوباره بکشه بالا باز همون آش و همون کاسه !!
عرض شود که هنوز کمتر از یکماهه وارد ایران شده. قبلاً هم گفتم نباید عجول باشید.
دیگه حتی مردم عوام هم میدونند و تجربه کردند که اوایل ورود هر مدل گوشی جدید به بازار، نوسانات قیمتش بطور طبیعی شدید خواهد بود اما تدریجاً بهای اون تعدیل میشه. حالا که به مشکلات ارز آزاد هم خورده بمراتب نوساناتش مضاعف شده.
البته گوشی جزو کالاهای IT قاعدتاً نباید حساب شه و جزو کالاهای لوکسی در رده ی خودرو قرار میگیره. پس اختصاص ارز مبادلاتی به اون خیلی دور از ذهنه و نباید توقع قیمت های خیلی پایین داشته باشید.
ولی قیمتی مابین 1.5 تا 1.7 تا اواخر سال شمسی جاری دور از ذهن نیست. ضمن اینکه رامهای اصلاح شده تری هم تا اون موقع برای گوشی معرفی شده.
دیگه حتی مردم عوام هم میدونند و تجربه کردند که اوایل ورود هر مدل گوشی جدید به بازار، نوسانات قیمتش بطور طبیعی شدید خواهد بود اما تدریجاً بهای اون تعدیل میشه. حالا که به مشکلات ارز آزاد هم خورده بمراتب نوساناتش مضاعف شده.
البته گوشی جزو کالاهای IT قاعدتاً نباید حساب شه و جزو کالاهای لوکسی در رده ی خودرو قرار میگیره. پس اختصاص ارز مبادلاتی به اون خیلی دور از ذهنه و نباید توقع قیمت های خیلی پایین داشته باشید.
ولی قیمتی مابین 1.5 تا 1.7 تا اواخر سال شمسی جاری دور از ذهن نیست. ضمن اینکه رامهای اصلاح شده تری هم تا اون موقع برای گوشی معرفی شده.
فقط همین یه نکته رو داشته باشید سایت دیجی کالاهم دیشب 300 تومن گوشیو ارزون کرد
از 2.580 به 2.279 تومان
گارانتی 1 ساله شرکت سام تل (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) | رنگ سفید
البته بازم از قیمت 2150 بازار گرونتره ولی سایتا هم اکثرا این یکی دو روزه 200-300ت قیمتو پایین آوردن
و قیمت سایتا اومده رو 2.220
غیر از آل دیجیتال
ضمنا توجه کنید که قیمت بدون گارانتی این گوشی 200-250 تومن پایینتر باید باشه...
من که 1.7 بشه درجا میخرمش مثل خیلیای دیگه (ایشاله که بشه )
shahabprince
02-11-2012, 12:37
عمرا زیر 1900 بیاد
البته بستگی به دلار هم داره باید دید چی میشه
وگرنه با این وضع بعید میدونم زیر 1900 بیاد
مثل این که گوشی هارو میخوان از گروه کالاهای لوکس خارج کنند و به نرخ ارز مبادله ای حساب کنند کافیه یه سرچ برنید
Legacy's
02-11-2012, 17:47
مثل این که گوشی هارو میخوان از گروه کالاهای لوکس خارج کنند و به نرخ ارز مبادله ای حساب کنند کافیه یه سرچ برنید
خیلی به شایعات و اینجور خبرها حتی توی خبرگزاریها توجه نکنید.
هر وقت در عمل دیدید اختصاص داده شد اونوقت قبول کنید.
چیزی که توی کشور ما زیاده حرف و وعده و وعیده و چیزی که کمه عمله!
البته منطقی هم بخواید نگاه کنید چون ارز مبادله ای همین الانش هم بعضاً داره بعضی روزها کم میاد دیگه اگه بخواد به واردات گوشی هم اختصاص پیدا کنه دیگه مردم جلوی مرکز مبادلات از یکماه قبل رختخواب میندازن!
خوبیش اینه که فروشنده ها هم بیصبرانه منتظر ارزون شدن این گوشین
این دوست ما که تو علائدینه میگفت فروش نوت1 فعلا خیلی بیشتر از نوت 2 هست
و ملت وقتی میبینه 2.150 باید پای یه گوشی بده دیگه بی خیال تفاوت سی پی یو 1.4 با 1.6 و... میشه
و همون نوت1 و میگیره (منم کم مونده بود 4شنبه نوت1و بگیرم و خلاص)
و این مییشه که یه فروشنده تو مرکز به اون بزرگی همش میتونه 3تا نوت2 بفروشه تا الان
در صورتی که هممون میدونیم اگه 400-500 ت دیگه ارزون بشه این گوشی فروشش فوق العاده میشه تو ایران
به هر حال باید یکم منتظر بمونیم (:
به نظرم فوق العاده به انتخابات امریکا هم ربط داره نرخ اوشلوق
Legacy's
02-11-2012, 19:25
ملت وقتی میبینه 2.150 باید پای یه گوشی بده دیگه بی خیال تفاوت سی پی یو 1.4 با 1.6 و... میشه
واقعیت اینه که عامه ی مردم یعنی چیزی حدود 90 درصد نه تنها پول بیش از 1 ت رو به گوشی نمیدن بلکه این فبلت با ابعادش اصلاً به دردشون هم نمیخوره.
عمدتاً قشر تحصیلکرده ایکه با فناوریهای روز سروکار دائمی دارند(مثل خودم! دی: ) و یا بخشی از قشر دانشجو و یا جماعت گوشی باز که دنبال گوشیهای جدیدند میرن سراغ چنین گوشیهای هوشمندی.
اینا که حاضرند سراغ چنین فبلتی برن جمعاً 5 درصد مردم رو تشکیل میدند.
mohsenslr
02-11-2012, 19:30
نسخه 32 مثل اینکه یه خورده کم یاب شده
نسخه 32 مثل اینکه یه خورده کم یاب شده
32 خیلی کمه
هر چند گیر میاد
64 هم که فعلا نیومده اصلا
کلا یه سیاستی که هست اینه که یه گوشی جدید وقتی میاد اول 95% نسخه ی مثلا 16 گیگشو میدن
بعد که فروششو کرد تا دیدن داره فروشش کم میشه نسخه ی 32 و به همین ترتیب بعدش 64 رو هم بیشتر میدن
و مثلا نسخه ی 64 گیگ قیمتش میشه = نسخه ی 32 سابق بر اون
و نسخه ی 32 و 16 قیمتاشون میره پایینتر
و اینطوری نمودار فروش و مهمتر از اون قیمت رو در یه حدی که میخان نگه میدارن
این سیاستیه که اکثر شرکتها تو فروش اجرا میکنن و یه امنیت فروش رو تا چند ماه بعد که محصول مشابه جدید بزنن بهشون میده
(کلا الان دلبل اینکه 32 گیگش نیست + بدون گارانتیشم خیلی کمه فقط = قیمته
الان دیجی کالا مثلا بدون گارانتیشو هم زده ولی قیمتش 20 تومن زیر گارانتی پارس سامتل ه!!!!
پس کسی نمیصرفه بی گارانتی بخره
این یعنی چی یعنی عملا بدون گارانتیشو چون قیمتو میشکونه نمیخوان بدن به قیممت واقعیش
چون باید گوشی 2100 تومنی 200 تومن پول گارانتیش باشه نه 20 تومن !! )
tehran corner
02-11-2012, 22:33
چرا ساموسنگ قیمت گجتهایش را پایین نمیآورد؟
تو فروشش خیلی تاثیر دارد
mohsenslr
02-11-2012, 22:45
چرا ساموسنگ قیمت گجتهایش را پایین نمیآورد؟
تو فروشش خیلی تاثیر دارد
قیمتاش بالا نیست که بیاد پایینتر
دوستانی که میخان بخرن دقت کنن الان با گارانتی تو علائدین زیر 2100 هم گیر میاد
و توی نت هم سایت جریس 2170 میده بقیه هم اکثرا اومدن رو 2200
و البته هنوز هم بسیار گرونه
یادش بخیر نوت 1 چند ماه قبب 800 بود (: و ما هم 1.700 گذاشته بودیم کنار که نوت2 اومد 64 گیگشو بگیریم :دی
فعلا که اوشلوق شده 3100 تومن فکر کنم گوشی هم پایینتر بیاد
mohsenslr
05-11-2012, 12:42
دوستانی که میخان بخرن دقت کنن الان با گارانتی تو علائدین زیر 2100 هم گیر میاد
و توی نت هم سایت جریس 2170 میده بقیه هم اکثرا اومدن رو 2200
و البته هنوز هم بسیار گرونه
یادش بخیر نوت 1 چند ماه قبب 800 بود (: و ما هم 1.00 گذاشته بودیم کنار که نوت2 اومد 64 گیگشو بگیریم :دی
فعلا که اوشلوق شده 3100 تومن فکر کنم گوشی هم پایینتر بیاد
دلار 2900
نوت 2 : 1984000 تومان
Legacy's
05-11-2012, 13:47
دلار 2900
نوت 2 : 1984000 تومانخبر خوبی بود.
همونطور که قبلاً گفتم هنوز اولشه!
mohsenslr
05-11-2012, 14:00
خبر خوبی بود.
همونطور که قبلاً گفتم هنوز اولشه!
بله . باعث خوشحالی همست. ولی با توجه به شرایط موجود اکثرا میگن دلار زیر 2800 نمیاد . مگر این بانک مرکزی شروع کنه به کم کردن نرخ مبادله ای. راجع به نوت هم خونه آخرش میرسه به 1800 . پایینتر از این بعید میدونم بیاد مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته .
دوستان اگه از هرمزگان سفارش بدم، جنسش خراب باشه چه راهی برای پی گیریش هست؟ اخه چند بار دیدم یارو شاکی بود و عکس های بدی هم بعنوان فحش تو تاپیکش گذاشته بود ظاهرا کسی پی گیری نکرد.
حتی اگه مشکل از اداره ی پست باشه. بازم هیچ کس قبول نمیکنه، درسته؟
mohsenslr
05-11-2012, 16:58
دوستان اگه از هرمزگان سفارش بدم، جنسش خراب باشه چه راهی برای پی گیریش هست؟ اخه چند بار دیدم یارو شاکی بود و عکس های بدی هم بعنوان فحش تو تاپیکش گذاشته بود ظاهرا کسی پی گیری نکرد.
حتی اگه مشکل از اداره ی پست باشه. بازم هیچ کس قبول نمیکنه، درسته؟
مشکلی پیش نمیاد . موبایل چیزی نیست که با پست مثلا ضربه بخوره. حالا باز هارد بود یه چیزی.
دلار 2900
نوت 2 : 1984000 تومان
آره خداروشکر دلار از 3500 حرکت کرد به 3100 و امشب هم 2850 بود
صرافی جلیلی رو قیمت گرفتم 2850
ولی قیمت بازار نوت2 رو نمیدونم
به قیمت شما استناد میکنم
و امیدوارم به 1.700 هم برسه.. (:
mohsenslr
05-11-2012, 21:55
آره خداروشکر دلار از 3500 حرکت کرد به 3100 و امشب هم 2850 بود
صرافی جلیلی رو قیمت گرفتم 2850
ولی قیمت بازار نوت2 رو نمیدونم
به قیمت شما استناد میکنم
و امیدوارم به 1.700 هم برسه.. (:
متاسفانه این کاهش قیمت عمرش به یک روز هم نرسید ! قیمت ها در حال بالا رفتن هست. امیدوارم باز فردا شاهد کاهش باشیم .
نوت 2 : 2009000 تومان
Legacy's
05-11-2012, 22:08
هنوز برای قضاوت نرخ ارز و قیمت ها زوده. نرخ ها همیشه نوسان داره و در اصل باید در یک بازه ی حداقل دو هفته ای بسنجید نه ظرف چند ساعت.
راستی. کسی از دوستان که رام کاستوم ریخته وضعیت صدای فیلمبرداریش بهبود پیدا نکرده؟
اون صدای فیلمبرداری توی طبیعت و گله ی گوسفند.... مربوط به مقایسه ی صدای دقیق نوت1 و صدای بشدت محو نوت2 که خیلی نا امید کننده بود.
ببینید تنظیمی برای بوستر میکروفن چه در قسمت تن چه جای دیگه ندارید که وضع رو مقداری بهتر کنه؟
واقعاً توقع چنین چیزی رو دیگه نداشتم.
mohsenslr
05-11-2012, 22:32
هنوز برای قضاوت نرخ ارز و قیمت ها زوده. نرخ ها همیشه نوسان داره و در اصل باید در یک بازه ی حداقل دو هفته ای بسنجید نه ظرف چند ساعت.
راستی. کسی از دوستان که رام کاستوم ریخته وضعیت صدای فیلمبرداریش بهبود پیدا نکرده؟
اون صدای فیلمبرداری توی طبیعت و گله ی گوسفند.... مربوط به مقایسه ی صدای دقیق نوت1 و صدای بشدت محو نوت2 که خیلی نا امید کننده بود.
ببینید تنظیمی برای بوستر میکروفن چه در قسمت تن چه جای دیگه ندارید که وضع رو مقداری بهتر کنه؟
واقعاً توقع چنین چیزی رو دیگه نداشتم.
راستش توی این سه هفته ای که من دارم باش کار میکنم تا حالا فیلم برداری نکردم ! :31: اصلا از دوربین استفاده نمیکنم . ولی کاستوم رام امگا رو دارم روش. اگر خواستید بگید یک ویدئو نمونه براتون بفرستم .
اینم 5 تا ویدئو جدید از سامسونگ که قابلت های گوشی رو خیلی خوب توضیح داده...توصیه میکنم حتما ببنیید....ارزش دیدن داره چون توش اصلا اغراق نشده
راستی محسن جان اگه میتونی یه ویدئو بزار از امگا اگه حوصلش رو داشتی...منم الان Revolution HD 3 دارم...ولی خب چون ظاهر تغییری نداشته و بیشتر کارایی بهبود پیدا کرده....ویدئو بزارم چیزی معلوم نمیشه :31:
باتری چفدر تغییر داشته؟
mohsenslr
07-11-2012, 10:17
اینم 5 تا ویدئو جدید از سامسونگ که قابلت های گوشی رو خیلی خوب توضیح داده...توصیه میکنم حتما ببنیید....ارزش دیدن داره چون توش اصلا اغراق نشده
راستی محسن جان اگه میتونی یه ویدئو بزار از امگا اگه حوصلش رو داشتی...منم الان Revolution HD 3 دارم...ولی خب چون ظاهر تغییری نداشته و بیشتر کارایی بهبود پیدا کرده....ویدئو بزارم چیزی معلوم نمیشه :31:
باتری چفدر تغییر داشته؟
چشم. باید فکر کنم از چی فیلم بگیرم ! :31:
باتری زیاد تغییری نکرده . مثل قبل خوب نگه میداره . من به طور میانگین هر 50~60 ساعتی یکبار شارژ میکنم.
یه خبر خوب برای کسایی که کاستوم رام دارن(فعلا برای استوک رام ها خبری نیست..ایشالا که بیاد).....قابلیت Multi window بدون محدودیت با همه برنامه ها..............
من 2 روزه روی Revolution HD 3 LJ3 نصب کردم و کاملا بدون مشکل کار میکنه
اینم لینک.......
اینم یه اسکرین شات از گوشی خودم
Legacy's
07-11-2012, 15:15
یه خبر خوب برای کسایی که کاستوم رام دارن(فعلا برای استوک رام ها خبری نیست..ایشالا که بیاد).....قابلیت Multi window بدون محدودیت با همه برنامه ها..............
اینم لینک.......
اینم یه اسکرین شات از گوشی خودم
آقا جسارتاً من این قضیه ی مولتی ویندوز رو متوجه نشدم یعنی بطور دقیقتر چه فرقی با مالتی تاسکینگ داره.
یا مگه توی رامهای اصلی این قابلیت وجود نداره و حتماً باید کاستوم باشه.
اگه میشه منه عوام رو روشن کن.
سلام.
مولتی ویندوز رام های رسمی فقط تعدادی برنامه مثل اس نوت و گوگل تاک و جیمیل و .. رو ساپورت میکنه. نه همه برنامه ها رو
آقا جسارتاً من این قضیه ی مولتی ویندوز رو متوجه نشدم یعنی بطور دقیقتر چه فرقی با مالتی تاسکینگ داره.
یا مگه توی رامهای اصلی این قابلیت وجود نداره و حتماً باید کاستوم باشه.
اگه میشه منه عوام رو روشن کن.
فرقش با مالتی تسکینگ اینه که شما میتونی دو تا برنامه رو همزمان در کنار هم روی یک صفحه ببینی و اجرا کنی ولی مالتی تسکینگ فقط اجرای چندین برنامه با هم هست که باید بین اونها جا به جا بشید تا بتونید ازشون استفاده کنید
و بقیه توضیحات رو هم که vista 7 عزیز دادن.........
لیست کامل برنامه هایی که با رام رسمی در multi window اجرا میشن رو لیستش رو میتونید ببینید ولی با این مود جدید که بر روی کاستوم رام ها نضب میشه تمام برنامه ها رو میشه اجرا کرد..البته بعضی از برنامه ها خودشون رو با نصف صفحه به خوبی کار نمیکنن و اگر در آینده توصعه دهندهاشون این کار رو انجام بدن که دیگه خیلی عالی میشه......حتی من تست کردم دو تا بازی به صورت همزمان اجرا کردم و حتی دوربین رو هم به کار انداختم ولی مسئله اینه که خیلی از دکمه ها در دسترس نیستن..ولی خب از طرفی هم خیلی از برنامه ها هم خوب کار کردن در این حالت.ولی مهم تر از همه اینه که نشون دهنده قدرت این گوشی و سامسونگ هست که توانایی این کار رو داره و به هیچ وجه گوشی کند نشد.....
Samsung Apps
- ChatON
- Email
- Gallery
- Internet
- Messaging
- S-Note
- Video Player
Google Apps
- Chrome
- Gmail
- Maps
- Talk
- Youtube
Third Party Apps
- Facebook
- Official Twitter app
- Polaris (Viewe
mohsenslr
08-11-2012, 09:57
اینم لینک.......
جسارتا لینک اشتباهه
لینک اصلاح شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجمن + دیکشنری لانگمن :
اره شرمنده احتمالا موقع copy/paste اشتباه شده....ممنون محسن جان
:31:
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-11-2012, 20:12
سلام دوستان .مرورگر این گوشی همه ی قابلیت هایِ مرورگر لپ تاپ رو داره؟مثلاً آیا میشه با رایت کلیک روی یک عکس url image location رو کپی کرد .آیا دکمه ی image در این فروم فعال هست در مرورگرش و میشه عکس گذاشت تو مطلب ارسال شده ؟آیا رنگ حروف و اندازشون رو میشه تغییر داد در موقع ارسال مطلب در همین سایت ؟ آیا مطلبی که ارسال میکنید در همین سایت , سطرها از بین نمیره و جملات به هم بچسبه؟آیا دکمه ی ویرایش کار میکنه در تاپیکهای این سایت؟آیا در سایتهائی مثل یوتیوب میشه مستقیما کلیپ رو تماشا کرد ؟آیا میشه دانلودش کرد؟آیا میشه از سایت رپیدشر دانلود کرد؟با تشکر از وقتتون:11:دوستان سلام .اگر اطلاعاتی در این موردها دارید ممنون میشم پاسخ بدین
mohsenslr
12-11-2012, 21:49
مثلاً آیا میشه با رایت کلیک روی یک عکس url image location رو کپی کرد .
بله . امکانش هست.
آیا دکمه ی image در این فروم فعال هست در مرورگرش و میشه عکس گذاشت تو مطلب ارسال شده ؟
بله . میشه . هم توسط مرورگر و هم توسط نرم افزار Tapatalk
آیا رنگ حروف و اندازشون رو میشه تغییر داد در موقع ارسال مطلب در همین سایت ؟
بله . کلیه کارهایی که شما با کامپیوتر انجام میدید توی این فروم ، نه تنها با این موبایل بلکه با اکثر گوشی ها وتبلت ها میشه انجام داد . منتها به دلیل بزرگی صفحه راحت تر میتونید این کارها رو انجام بدید .
آیا مطلبی که ارسال میکنید در همین سایت , سطرها از بین نمیره و جملات به هم بچسبه؟
خیر
آیا دکمه ی ویرایش کار میکنه در تاپیکهای این سایت؟
بله
آیا در سایتهائی مثل یوتیوب میشه مستقیما کلیپ رو تماشا کرد ؟
بله . نرم افزارش از همون اول روی گوشی هست . با مرورگر هم میشه تماشا کرد. مگه میشه گوگل سیستم عامل بده و از وبسایت خودش پشتیبانی نکنه ؟
آیا میشه دانلودش کرد؟
آیا میشه از سایت رپیدشر دانلود کرد؟
هر دو مورد . بله . البته با نرم افزار.
در ضمن تمام این کارها رو با تمام دیوایسها ی هوشمند ، اعم از آندروید ، ios ، ویندوز فون و .... میشه انجام داد !
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-11-2012, 09:13
در ضمن تمام این کارها رو با تمام دیوایسهای هوشمند ، اعم از آندروید ، ios ، ویندوز فون و .... میشه انجام داد !سلام .ممنون از پاسختون .گوشی بنده HD2 دارم با winmo 6.5 اما این امکانات رو نداره .البته تو بعضی از سایتها این مشکلات رو نداره .adob flash player هم نداره .
mohsenslr
13-11-2012, 09:34
سلام .ممنون از پاسختون .گوشی بنده HD2 دارم با winmo 6.5 اما این امکانات رو نداره .البته تو بعضی از سایتها این مشکلات رو نداره .adob flash player هم نداره .
با ویندوز موبایل و ویندوز فون کار نکردم تاحالا ! اما خیلی عجیبه که اینطور مشکلاتی داره ! (البته ویندوز موبایل خیلی قدیمی شده دیگه ! ) امیدوارم توی نسخه 7 و 8 حل شده باشه.
اندروید هم از فلش پلیر پشتیبانی نمیکنه. اما با کاستوم رام میشه حلش کرد .
Legacy's
13-11-2012, 13:17
با ویندوز موبایل و ویندوز فون کار نکردم تاحالا ! اما خیلی عجیبه که اینطور مشکلاتی داره ! (البته ویندوز موبایل خیلی قدیمی شده دیگه ! ) امیدوارم توی نسخه 7 و 8 حل شده باشه. اندروید هم از فلش پلیر پشتیبانی نمیکنه. اما با کاستوم رام میشه حلش کرد .عجب! فکر کنم دیگه حتی سیمبیان از فلش پشتیبانی میکنه! اونوقت اندروید با اونهمه ادعاش..... باید رام کاستوم بریزی؟! :sq_6:
mohsenslr
13-11-2012, 14:34
فکر کنم تا قبل از نسخه ۴ از فلش پشتیبانی میکرد اما دیگه الان مثل ios از فلش پشتیبانی نمیکنه.نمیدونم . شاید راهی باشه که روی همون رام رسمی بشه فعالش کرد.من چون از رام رسمی استفاده نمیکنم دنبالش نرفتم.
بچه ها حتما نیاز به کاستوم رام نیست...فایل APK فلش پلیر رو بریزید حله... :sq_25:
آپلود کردم براتون....
اینم لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب! فکر کنم دیگه حتی سیمبیان از فلش پشتیبانی میکنه! اونوقت اندروید با اونهمه ادعاش..... باید رام کاستوم بریزی؟! :sq_6:
فلش رو ساپورت میکنه اما بدلیل باگ های فراوان حذفش کرده.
الان هم بدون نیاز به رام های کاستوم با یه توویک میشه نصبش کرد که d.b23 عزیز نوشتند...
حتی swf ها رو هم افلاین میشه باز کرد.
mohsenslr
13-11-2012, 17:36
نوت 2 : 1900000 تومان
دختر عموم همین امروز گرفت 1.820.000 تومن
البته خوشبختانه ظاهرا به توصیه بنده که گفتم بدون گارانتیشو بگیر و نذار برات برنامه بریزن و لوازم جانبی هم اگر میخای از همون مغازه نگیییر گوش کرده
حدود 150ت هم لوازم جانبی براش گرفته....
قیمت اس 3 رو نمیدونم اما اگر اون هم به 1580 رسیده که خیلی خوبه
نوت2 هم به 1.700 برسه عالیه چون روزای اول بعضا 2.700 هم فروش داشت..
برای دوستانی که شهرستان هستن هم..
قیمت سایتا هم امروز کم شد.مثلا سایت گوشی بازار=
مدل :
Samsung Galaxy Note II N7100 16g Gray
قيمت :19,500,000 ريال
توضيحات بيشتر
--
ایفون 4اس نو هم 1900 بوده امروز
آیفون5 هم که حرفشو نزن فعلا --
از لحاظ لوازم جانبی من نظرم روی کیف V.I.P هست ولی دوستان میگن آهنرباش خراب میکنه گوشی رو؟
mohsenslr
13-11-2012, 20:09
قیمت جهانیش تا الان 250 درهم افت کرده. فکر کنم به زودی نسخه های 32 و 64 بازار رو پر کنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.