PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ تا یک میلیون و هشتصد دخترونه !!!!!

S.M.B
29-08-2012, 21:22
سلام دوستان . من یه لپ تاپ با بودجه تا یک میلیون و هشتصد می خوام ( دخترونه )
از مدل های بازار اطلاع ندارم . می خواستم از شما یکم راهنمایی کنید . کارهام هم کار های معمولی و رایج کامپیوتر هست و کارهای حرفه ای نمی خام انجام بدم ولی میخام لپ تاپم حرفه ای باشه . . .
منظورم اینه که نمی خام کار های گرافیکی سطح بالا انجام بدم . ظاهرش هم برام خیلی مهمه که قشنگ باشه و البته دخترونه.
خودم مدل Asus n43
i7-Vga 1 - 640GB - ram 8 رو دیدم . و دوست داشتم . . . نظر شما رو می خام . . . ممنون میشم اگه مدل خوب میشناسدی معرفی کنید . :11:
من شیراز میخام بگیرم .

HITB0Y
29-08-2012, 22:15
برای کاربرد شما 1800 زیاده!پردازنده ci5 هم بالاتر از سطح کاربری شماست!
با پول کمتری میتونید یه لپ تاپ خیلی خوب بگیرید و بقیه پولتون رو پس انداز کنید.
سعی کنید تا حد ممکن از بین مدل های ivy bridge انتخاب کنید که آخرین تکنولوژی روز رو داشته باشه.
مثل مدل lenovo ideapad z580 که البته رنگ سفیدش برای یه خانم خیلی مناسبه و طراحی و ظاهرش همه سلیقه ها رو پوشش میده.
با کانفیگ
ci5/4gb/500gb/1 gb gt630 با قیمت حدود 1600

یا مدل g580 با گرافیک ضعیفتر حدود 1350

asus هم سری k رنگ بندی زیادی داره که مناسب خانم هاست و طراحیش هم خوبه ولی فکر نکنم هنوز با پردازنده ivy bridge وارد شده باشند!

fk_u
30-08-2012, 00:08
سلام
از سونی هم مدل های شیکی هست فردا وقت کردم معرفی می کنم

phenomen
30-08-2012, 10:29
asus هم سری k رنگ بندی زیادی داره که مناسب خانم هاست
سری k تو کولینگ مشکل داره ولی چون کار سنگین نمیکنین فک نکنم مشکلی پیش باید
Z580 تو این رنج بهتره ولی خیلیا از شکلش خوششون نمیاد(یکم بد عکسه) سفیدش خو خیلی بهتره

Mahdi-PLus
30-08-2012, 19:03
به نظر من یکی از لپ تاپ های دل رو بخرین بعد کاور اون رو عوض کنید. اون لپ تاپ هایی از دل که کاورشون قابل تغییر هست کاور های خیلی جالب و زیبایی دارن در رنگ های مختلف اینطوری محدود نیستین.
البته سری اینسپایرون رو خریداری نکنید (درسته خودم خریدم و مثل ساعت 1 ساله داره کار میکنه...) ولی خوب بعضی از دوستان بد میگن ازش شما هم نخرینش.
موفق باشین