ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب هاردهای اکسترنال PQI H567Vدرخواست کمک فوری

theking2125
29-08-2012, 20:42
سلام دوستان من یه هفته پیش یه هارد PQI H567V تو مغازه دیدم ازش زیاد بدم نیومد و خریدم تو خونه برای بار اول که وصلش کردم به کامپیوتر دیدم دوباره پیام فرمت کردن رو میده فرمتش کردم و حدود 30 گیگ از فیلمامو توش ریختم سری بعد که وصلش کردم به کامپیوتر رفیقم نصف فیلمارو نه پخش میشد نه کپی میشد :44:

این هاردرو بردم مغازه و گفتم که مشکل داره حالا یکی دیگه ازش گرفتم و امشب برای تست کردن وصلش کردم و 10 گیگ فیلم ریختم اما درجا ارور میده و ارتباط با کامپیوتر قطع میشه در حالی که چراغش هم روشنه و هر دفعه که وصلش میکنم باید فرمت کنم که بعضی وقتا فرمت هم نمیکنه:41:

میخوام فردا برم دوباره پسش بدم اما نمیدونم این دفعه دیگه چی بگم نه ناراحت نشه بگه خودت بلد نیستی استفاده کنی:13:

ارورهاشو عکس گرفتم اما نمیدونم چطوری باید اینجا نشون بدم:19:
ظرفیت صفر خطا در فرمت در برخی موارد مشکل در چک دیسک ویندوز خراب شدن فایل ها در هارد بعد از کپی کردن کپی نکردن و باز نکردن همون فایل ها از هارد هنگ کردن ویندوز (خیلی نادر) و از بین رفتن اطلاعات (شدیدا زیاد) از مهمترین مشکلات هر دو هارده و هردو PQI H567V هستن

پس میخوام یه لطفی کنین و بگین مشکلم به خاطر چیه ؟ذله شدم به خدا

ata.royalfalcon
29-08-2012, 21:55
سلام دوستان من یه هفته پیش یه هارد PQI H567V تو مغازه دیدم ازش زیاد بدم نیومد و خریدم تو خونه برای بار اول که وصلش کردم به کامپیوتر دیدم دوباره پیام فرمت کردن رو میده فرمتش کردم و حدود 30 گیگ از فیلمامو توش ریختم سری بعد که وصلش کردم به کامپیوتر رفیقم نصف فیلمارو نه پخش میشد نه کپی میشد :44:

این هاردرو بردم مغازه و گفتم که مشکل داره حالا یکی دیگه ازش گرفتم و امشب برای تست کردن وصلش کردم و 10 گیگ فیلم ریختم اما درجا ارور میده و ارتباط با کامپیوتر قطع میشه در حالی که چراغش هم روشنه و هر دفعه که وصلش میکنم باید فرمت کنم که بعضی وقتا فرمت هم نمیکنه:41:

میخوام فردا برم دوباره پسش بدم اما نمیدونم این دفعه دیگه چی بگم نه ناراحت نشه بگه خودت بلد نیستی استفاده کنی:13:

ظرفیت صفر خطا در فرمت در برخی موارد مشکل در چک دیسک ویندوز خراب شدن فایل ها در هارد بعد از کپی کردن کپی نکردن و باز نکردن همون فایل ها از هارد هنگ کردن ویندوز (خیلی نادر) و از بین رفتن اطلاعات (شدیدا زیاد) از مهمترین مشکلات هر دو هارده و هردو PQI H567V هستن

سلام

ارورهاشو عکس گرفتم اما نمیدونم چطوری باید اینجا نشون بدم

عکسی که گرفتید رو میتونید در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپلود کنید و لینکشو اینجا بذارید .

در درجه اول هارد اکسترنال رو به پورتهای usb پشت کیس متصل کنید و همچنین از usbhub یا کابلهای رابط استفاده نکنید ، توصیه میشه کلیه وسایلی که به پورت usb سیستم وصل شده جدا کنید .
روی یک سیستم دیگه هم تست کنید .

EXTREME
29-08-2012, 22:24

بهتره هم یک عکس از diskmanagment بدین هم تب health نرم افزار hd tune
قبل از گذاشتن عکس هارد رو حتما روی یه سیستم دیگه تست کنید اگه رو اون سیستم هم مشکل داشت خود هارد رو بررسی کنیم

theking2125
29-08-2012, 22:42
آقا دستت درد نکنه به پشت کیس زدم یو اس بی هاب هم استفاده نکردم کامپیوتر قدیمیه با ویندوز اکس پی
بعد وصلش کردم به لپ تاپ یو اس بی 3 ویندوز 7 باز هم جواب نداد
اینم عکس ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور برای وقتیه که بخوام چیزی توش بریزم

این یکی وقتیه که فیلمارو میریزم داخلش هیو صداش در میاد که ارور!!!

اینم همون عکسه

تو همون لحظه ی آخر این پیغامو میده

هر دفعه که وصل کنم....

بعد این پیام میاد و همون طور که میبینید درایو آی تو مای کامپیوتر نیست

حتی بعضی وقتا فرمت هم نمیکنه البته قبلیه این مشکل رو نداشت

من تقریبا همه ی فیلمامو از دست دادم واقعا موندم به چه امیدی این هاردا رو ساختن
درست فکر میکنم یا اینا مشکل دارن؟
بازم ممنون

theking2125
29-08-2012, 22:45
آقا دستت درد نکنه به پشت کیس زدم یو اس بی هاب هم استفاده نکردم کامپیوتر قدیمیه با ویندوز اکس پی
بعد وصلش کردم به لپ تاپ یو اس بی 3 ویندوز 7 باز هم جواب نداد
اینم عکس ها:

این ارور برای وقتیه که بخوام چیزی توش بریزم

این یکی وقتیه که فیلمارو میریزم داخلش هیو صداش در میاد که ارور!!!

اینم همون عکسه

تو همون لحظه ی آخر این پیغامو میده

هر دفعه که وصل کنم....

بعد این پیام میاد و همون طور که میبینید درایو آی تو مای کامپیوتر نیست

حتی بعضی وقتا فرمت هم نمیکنه البته قبلیه این مشکل رو نداشت

من تقریبا همه ی فیلمامو از دست دادم واقعا موندم به چه امیدی این هاردا رو ساختن
درست فکر میکنم یا اینا مشکل دارن؟
بازم ممنون

EXTREME
29-08-2012, 23:20
اون عکسهایی که خواستم هم بزارین

theking2125
29-08-2012, 23:29

theking2125
29-08-2012, 23:33

EXTREME
30-08-2012, 13:20
نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید و باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید و از طریق داس رو حالت scan and repair سیستم رو اسکن کنید و نتیجرو بگین

theking2125
30-08-2012, 19:24
شرمنده آقا اکستریم تازه از کار برگشتم تا صبح منتظر بودم کسی جواب نداد هاردو بردم پس دادم و صاحب فروشگاهه گفت که خیلی عجیبه که هردو هارد مشکل داره و قانع شد که هردو رو به فروشنده اصلیه برگردونه که تستش کنه

بعد به من گفتش که به جاش میتونم هارد adata 750g یا 1tr ضد ضربه ضد آب بگیرم یا wd my passport 750g 1tb بگیرم
من هم گفتم مشورت کنم کدوم رو تایید میکنن

الان من کدوم رو بگیرم بهتره فقط هم میخوام فیلم و برنامه بریزم و سرعت حرف اول رو میزنه

با تشکر از شما دوست عزیز شرمنده اینقدر اذیتت کردیم

ata.royalfalcon
30-08-2012, 19:50
شرمنده آقا اکستریم تازه از کار برگشتم تا صبح منتظر بودم کسی جواب نداد هاردو بردم پس دادم و صاحب فروشگاهه گفت که خیلی عجیبه که هردو هارد مشکل داره و قانع شد که هردو رو به فروشنده اصلیه برگردونه که تستش کنه

بعد به من گفتش که به جاش میتونم هارد adata 750g یا 1tr ضد ضربه ضد آب بگیرم یا wd my passport 750g 1tb بگیرم
من هم گفتم مشورت کنم کدوم رو تایید میکنن

الان من کدوم رو بگیرم بهتره فقط هم میخوام فیلم و برنامه بریزم و سرعت حرف اول رو میزنه

با تشکر از شما دوست عزیز شرمنده اینقدر اذیتت کردیم
سلام
قطعاً wd my passport رو بخرید گرچه ضد ضربه نیست اما کیفیت بهتری دارد . البته با مدل قدیمی آن که پسوند SE داشتند اشتباه نگیرید (اسم دقیق wd my passport essential SE بود 500 گیگ آنهم wd my passport essential بود) .