مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ 1200 تا 1300
fiercerevenge
29-08-2012, 14:04
سلام و خسته نباشید به همه عزيزان
یه لپ تاپ در رنج ۱٫۲۰۰تا ۱٫۳۰۰ میخواستم جوری که خودم گشتم بهترین موردها تو hp pavilion g6 و hp pro book 4530
و asus k53e و dell 5110 بود به نظر شما کدوم بهتره؟
راستی cpu حداقل i5 و ram حداقل ۴ ,hdd حداقل۳۲۰
در ضمن لپ تاپو واسه استفاده به طور عادي یعنی بازی ،اینترنت و مولتمدیا
البته ترجيح میدم وایرلس قوی داشته باشه چون دانشجویم و برا خوابگاه میخوام
يه سوال مهم هم داشتم :
به نظر شما با اين بودجه i5 لازمه؟ يعني اگه i3 بگيرم و بقيه كانفيگ لپ تاپو بالا ببرم چطوره؟پشيمون نميشم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
به نظر من corei5 بگیر و اگر بعدا خواستی می تونی رمت رو ارتقا بدی
این مدل ها رو من پیشنهاد می دم که ببینی بد نیست
lifebook AH531 corei5
probook 4540 corei5
samsung 300E5A -s04
fiercerevenge
30-08-2012, 09:51
سلام دوست عزیز
به نظر من corei5 بگیر و اگر بعدا خواستی می تونی رمت رو ارتقا بدی
این مدل ها رو من پیشنهاد می دم که ببینی بد نیست
lifebook AH531 corei5
probook 4540 corei5
samsung 300E5A -s04
ممنون بابت راهنماييتون
اين سه تا مدلي كه گفتيد چك كردم به نظرم hp 4540 بهتر از همه بود كه اما قيمتش بالاي 1400 .
اما بعد رفتم بين hp4530 و fujitsu كه معرفي كرده بوديد مقايسه كردم ديدم بازم اين به نظرم hp بهتره(لينك hp ):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نظرم چون fujitsu زياد تو ايران جا نيفتاده و hp مارك معتبرتريه رفت رو hp
در مورد i5 هم حق با شما بود
حالا موندم بين اين دو خانواده hp :
hp probook 4530-core i5 يا( hp pavilion g6-1325 يا hp pavilion g6-1256 )
و در نهايت 2 تا سوال؟!!
1-كلا فرق اين دو تا خانواده در چيه(pro book 4530 با hp pavilion g6) ؟
2-اگه بخوام بفهمم cpu core i5 داخل اينها از بين دو نوع 4 هسته اي(2 تا مجازي دوتا حقيقي) و 4 هسته حقيقي كه فك كنم نوع اول بهتره چطور بايد بفهمم؟
اگه ميشه يكم سريعتر منو ازين سرگردوني در بيارين!!اخه تا يكي دو روز ديگه ميخوام بخرم!! :9:
masouddaniali
30-08-2012, 11:25
تا 1300 بهترین موردی که به ذهنم میرسه
Acer v3 با کانفیگ ci5 2450- ram4-hard500-vga 630 2gig
هم جدیده و هم ظاهر خوبی داره. خدمات و گارانتی خوبی داره . 2 سال گارانتی سازگار ارقام
امکاناتش هم به روزه کیفیتش هم خوبه
تایید میشه
قیمت حدود 1300
4530 تو کولینگ ضعف داره و در بعضی مواقع میگن گرافیکشون به مشکل می خوره
fiercerevenge
30-08-2012, 12:16
بازم ممنونم از همتون بابت وقتي كه ميذاريد
در مورد fujitsu من منظورم اين بود چون تو ايران همه گير نيست پس قطعاتش نسبت به hp در صورت خرابي كمتر پيدا ميشه و احتماله اين كه به مشكل بر بخورم بيش تره!!
اين جور كه من برداشت كردم بهترين گزينه ها hp 4530و acer v3 هستن
اما چيزي كه من در مورد acer شنيدم ميگم قطعاتش درجه b يه
پس اين مورد ايسري كه شما معرفي كردي بنظرم با وجود اين كه كانفيگه خوبي داره اما قطعاتش نسبت يه برنداي ديگه كارايي لازمو نداره!( اين نتيجه تحقيقم در مورد acer بود )
بنابراين با وجود چيزايي كه دوست عزيزم در مورد hp 4530 گفتن فك كنم هنوزم 4530 بايد بايد در اولويتم باشه؟!!
راستي كسي قيمته روزه hp4530 رو نداره ؟
يه چيز ديگه در مورد سوال دومي كه مطرح كردم تو پست قبل كسي اطلاعي نداشت؟
danialsalehi
30-08-2012, 13:00
2-اگه بخوام بفهمم cpu core i5 داخل اينها از بين دو نوع 4 هسته اي(2 تا مجازي دوتا حقيقي) و 4 هسته حقيقي كه فك كنم نوع اول بهتره چطور بايد بفهمم؟
میتونید از این سایت برای مقایسه و دیدن مشخصات سی پی یو های اینتل استفاده کنید :
fiercerevenge
30-08-2012, 14:18
میتونید از این سایت برای مقایسه و دیدن مشخصات سی پی یو های اینتل استفاده کنید :
واقعا ممنون :12:
خيلي كارامد بود
V.Valizadeh9
30-08-2012, 15:30
سلام
میتونی به Lenovo v570 i5 4GB 500GB 1024 MB هم فکر کنی
لپ تاپ بسیار خوبیه
تو این هفته 3 تا خرید داشتم
از لحاظ کیفیت بسیار عالیه
صدای اسپیکراش هم با کیفیت هم صدای خیلی بلندی داره
توی System Rating ویندوز seven ، سی پی یو رو 7.1 داده!!!!
قیمت بگیر اگه خواستی معرفی کنم با قیمت مناسب بخری
در ضمن گارانتی یک ساله هم دارن ...
4530 هم که دیگه قدیمی شده ...
Dell هم که خرابیش زیاده ...
همین فوجیتسو کیفیت ساختش خیلی بهتر از بقیست
بازم سوالی بود در خدمتم
موفق باشی
sAeEd_kHaAn
30-08-2012, 16:21
نمیدونم چرا هیچکس 4530 رو پیشنهاد نمیده این این قیمت عالیش
ci5/750/4/7470 با وزنم 2.360 گرم و دیزاین عالیش فقط 1350 هست بعد ایسر و لنوو پیشنهاد میدین :41:
Highbury
30-08-2012, 18:36
نمیدونم چرا هیچکس 4530 رو پیشنهاد نمیده این این قیمت عالیش
ci5/750/4/7470 با وزنم 2.360 گرم و دیزاین عالیش فقط 1350 هست بعد ایسر و لنوو پیشنهاد میدین :41:
دلیلش مشخصه. چون قدیمیه و v3 از اون سرتره
گرافیک 7470 هم نسبت به 630 ضعیفتره.
در ضمن مقایسه بین برندها اشتباهه. هرکدوم جایگاه خودشون رو دارن
دوستان عزیز کسی از قیمت Accer 5755 خبر داره؟
هرچند یه مدته از قیمتا خبر ندارم ولی فکر میکنم در محدوده بودجه همین دوستمون باشه، به نظر من یه نگاهی هم به این لپ تاپ داشته باشید، فقط از لحاظ بدنه یخورده ضعیفه، ولی در عوض هم ظاهر شیکی داره و از لحاظ کافیگ هم عالیه.
bahman30
30-08-2012, 21:14
5755 با cpu i5 زیر 1400،به نظر من e530 lenovo زیر 1300 انتخاب خوبیه!
Highbury
30-08-2012, 21:59
دوستان عزیز کسی از قیمت Accer 5755 خبر داره؟
هرچند یه مدته از قیمتا خبر ندارم ولی فکر میکنم در محدوده بودجه همین دوستمون باشه، به نظر من یه نگاهی هم به این لپ تاپ داشته باشید، فقط از لحاظ بدنه یخورده ضعیفه، ولی در عوض هم ظاهر شیکی داره و از لحاظ کافیگ هم عالیه.
5755 قدیمی شده و جایگزینش ایسر v3 هست که حتی از لحاظ قیمت هم بهتره. تفاوتهاش: کمی بدنه مستحکمتر شده، ظاهرش شیکتر شده، کمی کیبورد بهتر شده، سیستم اسپیکرش هم کمی پیشرفت کرده. و اینکه جدیدتره
5755 با cpu i5 زیر 1400،به نظر من e530 lenovo زیر 1300 انتخاب خوبیه!
e530 لبتاب خاصی هست و به هیچ عنوان برای مالتی مدیا توصیه نمیشه. قیمتش هم حدود 1500 هست
fiercerevenge
30-08-2012, 23:04
ممنون از همه بچه ها بابت وقتتون و تلاشي كه ميكنيد اونم بدون هيچ چشم داشت!! :12:
يه مسئله كه امروز پيش امد اينه كه به يكي از فروشنده هاي شهرمون واسه hp 4530 زنگ زدم گفت قيمته قبلي 1400!!تازه بايد قيمته جديد بگيره!!
بنابراين ميمونه :
acer v3 -hp g6-lenovo e530
قيمته e530 رو از digionline گرفتم 1240 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بيش ترين استفاده من از لپ تاپ واسه فيلمه برا همين رو اساس گفته دوست عزيز highbury يكم روش شك كردم
راستي گرافيكشم intel بود كه اينجور كه من شنيدم به پاي nvidiaوati نميرسه
در ضمن acer به خاطر درجه قطعاتش ميترسم كارايي لازمو نداشته باشه در كل هم نميدونم چرا acer به دلم نميشينه!! به نظرتون نوع قطعه خيلي تاثير داره تو بازدهي لپ تاپ؟
گرچه فكر كنم همين مدل بهترين انتخابه!
بنابراين بازم موندم بين سه انتخاب روز از نو روزي از نو!!! :37:
Highbury
30-08-2012, 23:37
در ضمن acer به خاطر درجه قطعاتش ميترسم كارايي لازمو نداشته باشه در كل هم نميدونم چرا acer به دلم نميشينه!! به نظرتون نوع قطعه خيلي تاثير داره تو بازدهي لپ تاپ؟
اطراف من دو لنوو، یک توشیبا، دو دل، یکی کامپک وجود داره و ایسر ندارم ! تا دلت بخواد با هر لبتابی حرفه ای ور رفتم
اینکه به دل ننشسته یه دلیل کاملا شخصی هست و هیچکاریش هم نمیشه کرد، و دلیلی کاملا منطقی
اما در مورد کارایی. این حرف غیرفنی هست. لبتابهای ایسر از لحاظ کیفیت ساخت داخلی واقعا خوبه. یکی از کمترین خرابی ها رو ایسر داره و هر سری نسبت به سری قبلیش پیشرفت کرده. V3 این روزا یکی از پرفروشترین لبتابهای بازاره. در واقع ایسر تو این چندسال خودش رو تو بازار ثابت کرده
در مورد نوع قطعه... اکثر قطعات همه ی لبتابها مثل هم هستن و نوع ساخت یا عامیانه تر بگم مونتاژش مهمه و ...
5755 قدیمی شده و جایگزینش ایسر v3 هست که حتی از لحاظ قیمت هم بهتره. تفاوتهاش: کمی بدنه مستحکمتر شده، ظاهرش شیکتر شده، کمی کیبورد بهتر شده، سیستم اسپیکرش هم کمی پیشرفت کرده. و اینکه جدیدتره
e530 لبتاب خاصی هست و به هیچ عنوان برای مالتی مدیا توصیه نمیشه. قیمتش هم حدود 1500 هست
بله حق با شماست، من از این مدل اطلاعی نداشتم، شما گفتید رفتم نگا کردم واقعا لپ تاپ خیلی خوبیه.
فقط بنچ مارکی در مورد مقایسه سی پی یو های v3 با سی پی یوهای قدیمی تر مثل سی پی یوهای 5755 دارین؟ میخوام ببینم چقدر و در کجاها تفاوت دارن.
ظاهرا اینا رو نسل دوم میگن، این توربو بوست رو هم که دارن فکر میکنم 5755 نداشت درسته؟
اینکه به دلتون نشینه همانطوری که جناب Highbury گفت یه مسئله جداست، ولی اینکه در مورد کیفیت و کارایی ایسر مطمئن نباشید، شک نکن یکی از بهترین برندهای موجوده، مخصوصا این v3 که آپگرید شده ی 5755 هستش، از لحاظ کانفیگ به نظر من خیلی بهتر از hp هست، من اینو میتونم بگم اگه کیفیت مانیتور براتون خیلی مهمه hp بر دارید چون کیفیت مانیتورهای اچ پی همیشه یه سرو گردن بالاتر از بقیست (و البته بدنه مستحکمی هم دارن)، ولی اگه دنبال قطعات و کارایی بالاتر هستید accer گزینه بهتریه. من خودم هم قصد دارم همین v3 رو بخرم.
Highbury
31-08-2012, 00:47
ظاهرا اینا رو نسل دوم میگن، این توربو بوست رو هم که دارن فکر میکنم 5755 نداشت درسته؟
پردازنده ایوی بریج نسل سوم از سری corei هستن. از لحاظ عملکردی تا حدودی عملکرد بهتر دارند هم در زمینه صرفه جویی و هم گرافیکی.
البته تا تا مرز 1300 شما ci5 2450 میتونید تهیه کنید و مدل ایوی بریج ci5 3210 حدود 1400 میشه.
fiercerevenge
01-09-2012, 14:44
سلام بچه ها ممنون نظراتتتون خيلي مفيد بود
امروز رفتم قيمت گرفتم البته چون لپ تاپو قسطي ميخوام بايد از شهرستان بخرم و نميشه ار تهران بخرم،بهترين قيمتها كه گيرم امد اينا بود
acer v3بالاي 1400- 1340 (با هارد 640) acer v5 1300- hp pro book 4530
يه يارو بود hp 4530رو با1340 و كيفش بانصب اوليه و پارتيشن بندي و پشتيباني 1 ماهه رايگان توسط خودش والبته گارانتي يكساله نوين گستر يا .. با تضمين خودش!
يكي ديگم Acer v5 رو با تمام وسايل جانبي(كيف-موس-كول پد)ونصب اوليه و پارتيشن بندي رايگان وانتي ويروس اورجينال 1300 ميده
به نظرتون كدومو بگيرم البته اي acer core i3
لطفا يه ذره سريعتر لطفا كمكم كنيد تا امروز فردا بگيرم
راستي يه چيزه ديگه همين امروز معامله كنم؟چون فردا بعد اجلاس بازار تهران باز ميشه و احتمالا با اين اوضاع مملكت باز گرونتر ميكنن!!!
bijandarbari
02-09-2012, 21:33
سلام
محض اطلاع می گم:
من اچ پی 4530 با corei5 دارم.مشکل گرما درش ندیدم و با بازی های سنگین هم خنک می مونه.یعنی فن باد گرم بیرون میده ولی بدنه لپ تاپ خنک می مونه.
کیفیت بدنه اش هم به نظر من متوسطه یعنی ضعف هایی درس دیده میشه ولی از خیلی از لپ تاپ ها حتی لنوو بهتره.
نمایشگرش هم کیفیت خوبی داره ولی زاویه دید بدی داره.
اسپیکرش به نظرم ضعیفه.
و فکر می کنم که ویندوز رو دیر بالا میاره.
من که از خریدم راضیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.