مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد چگونگی گذراندن اوقات فراغت و ...
siahkamar
29-08-2012, 12:20
سلام خوب هستین
ممنون میشم به سوالات زیر جواب بدین هر چند که ممکنه زیاد باشه ولی خواهشا با صرف کمی وقت به اونا جواب بدین
چه کارایی میتونیم انجام بدیم تا زندگی ما رو به شاد بودن و خلاص شدن از بی حوصلگی و کسل بودن پیدا کنه؟
تو زندگی چه طور واسه خودمون هدف تعیین کنیم؟
از ساعات بیکاری خودمون چه طوری استفاده کنیم؟چه کارایی میتونیم انجام بدیم
از اینترنت چه جوری استفاده کنیم؟چه کارایی هم میشه باهاش انجام داد
فرا گرفتن زبان برنامه نویسی و زبان انگلیسی رو چه طور میدونید؟
مرسی از همه بچه های گل پی سی ورلد
siahkamar
29-08-2012, 15:46
بچه های پی سی ورلد نیازمند کمک و راهنماییتون هستم
Aref_2008
29-08-2012, 18:31
عنوان تایپیک خیلی بد هستش
برای فرا گرفتن زبان انگلیسی پیشنهاد می کنم بری کلاسش
ورزش کردن هم خیلی خوبه! من خودم الان می خوام برم بیسبال ثبت نام کنم تو هم اگه خواستی بیا :31:
از اینترنت هم استفاده های زیادی میشه کرد. مثلا برای سرگرمی فیسبوک بهترین سایت هستش
من بوشهرم میرم کنار دریا! شما نمی دونم کجایی ولی اگه دریا نداری احتمالا کوه دارین! برو کوه
برای اطلاعات عمومی از ویکیپدیا استفاده کن
وقتت رو بیشتر برای خانواده بزار . مثلا همین الان الکی نشستی پای کامپیوتر! هر چه سریعتر کامپیوترت رو خاموش کن و برو پیش مامان و باهاش درد دل کن! :38:
من دیروز آهنگ رپ گوش می کردم خیلی اعصابم خراب شده بود و حالت افسردگی! بهم دست داد ولی امروز رفتم چند تا آهنگ مایکل جکسون دانلود کردم الان شاد شادم :8:
سریال های خارجی زیادی هست واسه نگاه کردن. مثلا: فرار از زندان.لاست. خاطرات یک خون آشام و... می تونی دانلود کنی و وقتتو پُر کنی.
دیگه از چی بگم؟ :6:
New Solid Snake
29-08-2012, 18:58
چه کارایی میتونیم انجام بدیم تا زندگی ما رو به شاد بودن و خلاص شدن از بی حوصلگی و کسل بودن پیدا کنه؟
درود
تا اونجاییکه میدونم برای هر دوی این خواسته هات تایپیک جداگانه تو انجمن متفرقه هست با نگاه کردن بهشون اطلاعات خوبی گیرت میاد ولی نظر خودم:
بستگی به نگاه خودت و تعریف خودت از زندگی داره برای خودت زندگی رو تعریف کن بهت کمک زیادی میکنه و در مورد هدفت ببین به چی علاقه داری میتونی موفقیت تو همون چیزی که علاقه داری رو هدفت قرار بدی
از ساعات بیکاری خودمون چه طوری استفاده کنیم؟چه کارایی میتونیم انجام بدیم
اینترنت، کتاب، دیدن فیلم های آموزشی و ...
تو اینترنت الکی گشت نزن هم وقت آدم رو میگیره هم اعصاب آدم بهم میریزه با هدف بیا نت
عالیه، میتونی برای شروع هر کدوم تو انجمن مخصوص خودش از بچه ها کمک بگیری
siahkamar
30-08-2012, 09:10
تشکر از بچه های گل
Ali_softcenter
30-08-2012, 11:37
سریال های خارجی زیادی هست واسه نگاه کردن. مثلا: فرار از زندان.لاست. خاطرات یک خون آشام و... می تونی دانلود کنی و وقتتو پُر کنی.
دیگه از چی بگم؟ :6:
:31: لاست؟
ا.ن هم لاست رو دیده دیگه :دی
Aref_2008
30-08-2012, 12:22
:31: لاست؟
ا.ن هم لاست رو دیده دیگه :دی
مثال گفتم که متوجه بشه!
حالا بگم بره The Killing و Game of Thorenes ببینه خوبه؟ :4:
Mr_100_dolari
30-08-2012, 13:36
ببین به چه چیزهایی علاقه داری مثلا حتما برای یه ورزشی وقت بزار (رزمی- شنا - فوتبال) یا حالا هر ورزشی که خودت علاقه داری حتما برو باشگاه حتی اگر شده هفته ای 3 روز و حتی اگر شده به صورت موقتی (اگر نخوای حرفه ای ادامه بدی) شنا خیلی تو روحیه تاثیر داره تفریحی هم شده برو استخر نمیدونم کجایی ولی اگر کوه نزدیکتون هستش :31: حتما هفته ای یک بار برو کوه
ا
بازم باید ببینی به چه چیزهایی علاقه داری اونا رو با توجه به شرایطت اولویت بندی کن و براشون وقت و انرژی بزار
از اینترنت همه جوره میشه استفاده کردش ولی نهایت استفاده ای که بتونی بکنی اینه که توی انجمنها و سایت های مختلف درمورد رشته ها و فعالیت هایی که بهشون علاقه داری اطلاعات جمع کنی
تو شبکه های اجتماعی هم عضو شو و دوستهای جدید پیدا کن که فقط در حد نت نباشه و باهاشون بیرون هم بری
سعی کن دوست های جدید بیرون از نت پیدا کنی که باهاشون بری بگردی این جوری دیگه خود به خود کمتر نت میای
انگلیسی که حرف نداره اگر شرایطش رو داری همین الان شروع کن که اگر هیچی به دردت نخوره زبان به دردت میخوره شدید :31:
فقط از دوستهایی که اطلاعاتشون تو زبان زیاد هستش حتما کمک بگیر برای شروع
مرسی از همه بچه های گل پی سی ورلد
خواهش میکنم :12: اگر دوستهای جدید پیدا کردی خواستی بری بیرون بگو ما هم بیایم بریم نون خالی و کباب بزنیم :31::27::39:
من فیلم زیاد نگاه نمیکنم ولی فیلم فرار اززندان هم اگر ندیدی حتما بشین ببین :31:
siahkamar
30-08-2012, 19:20
مرسی دوستان گل
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.