مشاهده نسخه کامل
: کارت گرافیک Geforce GT 540M
M.Amorous
29-08-2012, 11:44
سلام دوستان خسته نباشید.
ببخشید لپ تاپ من این کارت گرافیک GT 540M رو داره و رم خود کارت گرافیک هم 2 هست. ولی با این حال نمیتونم بازی ها رو روی حداکثر گرافیک بازی کنم. نمیدونم مشکل کجاست. یعنی به این زودی از دور خارج شده گرافیکم؟ نرم افزاری هست بشه باهاش کارایی GPU رو بهتر کرد یا هر کار دیگه که بشه بازی رو بهتر اجرا کرد؟ CPU هم Core i7 هست. ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر.:11:
akbari15
29-08-2012, 12:48
سلام دوستان خسته نباشید.
ببخشید لپ تاپ من این کارت گرافیک GT 540M رو داره و رم خود کارت گرافیک هم 2 هست. ولی با این حال نمیتونم بازی ها رو روی حداکثر گرافیک بازی کنم. نمیدونم مشکل کجاست. یعنی به این زودی از دور خارج شده گرافیکم؟ نرم افزاری هست بشه باهاش کارایی GPU رو بهتر کرد یا هر کار دیگه که بشه بازی رو بهتر اجرا کرد؟ CPU هم Core i7 هست. ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر.:11:
سلام
کارت 540M از سری GT هستش و بنابراین بیشتر برای Multimedia طراحی شده. کارت هایی که برای بازی با حداکثر تنظیمات مناسب هستند باید از سری GTX باشن مثل GTX 560 یا GTX 580 که البته در حال حاضر کارت های سری 600 انویدیا عملکرد بهتری نسبت به سری 5 دارند و الان لپ تاپ هایی که حداقل کارت GTX 660m دارند برای بازی با تنظیمات بالا مناسب هستند. هر چند که این رو هم باید در نظر گرفت که کارت های گرافیک لپ تاپ به مراتب نسبت به دسکتاپ ضعیف هستند و نباید با هم مقایسه بشن.
برای کارایی بهتر لازمه آخرین درایور کارت گرافیکتون رو از لینک زیر دریافت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.Amorous
29-08-2012, 21:49
ممنون.
میگم من بیشتر وقتا چون درایور های جدید اکثرا beta هستنید اونا رو دانلود می کنم. می خواستم بدونم فرقی دارن با درایورهای اصلی؟
akbari15
29-08-2012, 22:32
ممنون.
میگم من بیشتر وقتا چون درایور های جدید اکثرا beta هستنید اونا رو دانلود می کنم. می خواستم بدونم فرقی دارن با درایورهای اصلی؟
بله در درایور های Beta هم باگ ها برطرف می شه و عملکرد کارت ها در بعضی گیم ها افزایش پیدا می کنه.
M.Amorous
31-08-2012, 11:15
ببخشید یه سوال دیگه.
من اکثر بازی ها رو چون روی ultra نمیتونم روی High بازی می کنم. ولی الان که میخوام prototype 2 بازی کنم چون fps کمه مجبورم گرافیک رو کم کنم ولی وقتی کمش می کنم هیییییچ فرقی نمیکنه fps بازی. فقط گرافیکش کمتر میشه!!!
والا این طوریشو ندیده بوودم تاحالا !
به نظرتون چیکارش کنم؟ خیلی تو کف این بازیم :23:
M.Amorous
01-09-2012, 18:02
دوستان مشکل حل شد.
من از درایور بتا 304.xx استفاده میکزدم و با برگردوندن به ورژن قبلی بازی خوب شد.
arminhidden
30-09-2012, 10:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
milad.vista
22-08-2013, 12:50
سلام amorous عزیز شما باید کارت گرافیک رو کانفیگ کنی برای این کار سی دی درایورو بذار تو سی دی رام بعد نصبش کن بعد نصب ریست کن بعد که سیتم بالا اومد ، رو دسکتاپ راست کلیک کن بعد nvidia control panelo کلیک کن بعد تو تنظیمات همه رو بذار رو nvidia performes بعد apply ok کن درست میشه کارت گرافیکت 1 گیگه ولی خیلی کارت گرافیک قوی هستش این دوستی که میگه ضعیفه دوست عزیز این کارت گرافیک عالیه سوالی داشتی بپرس اگه نتونستی تنظیم کنی بهم زنگ بزن 09365374778
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.