ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا کمک کنید مهمه برام ، مکانیک آزاد بیرجند یا غیر انتفاعی اقبال مشهد

persian boy 2000
29-08-2012, 10:45
با سلام.

با توجه به اینکه من پسر ساکن مشهد هستم تو انتخاب رشته آزاد مکانیک آزاد مشهد اول و مکانیک آزاد بیرجند رو دوم زدم ... تا بیرجند هم نمیدونم فکر کنم بین 5 تا 8 ساعت راهه... از طرفی تو سراسری ممکنه مکانیک غیر انتفاعی اقبال لاهوری مشهد (ایشالا بهتر :) ) قبول شوم.صرف نظر از بحث بودجه به نظرتون کدوم بهتره؟فکر کنم آزاد مشهد اول اما اون دوتای دیگه اقبال خیلی کوچیک به نظر میاد و آزاد بیرجند هم در عوض تو شهر خودم نیست...کدوم اولویت داره؟میخوام نه اونقد کوچیک (کیفیت و کمیت) باشه که افسردگی بگیرم از قبولی تو این جا :دی هم اساتیدش جوری باشن که بشه به ارشد امید داشت :دی
البته شاید هر دو چندان جالب نباشن نمیدونم...بهرحال اولویتی بین این دو هست.
لطفا دلیلتونم بگین.

خیلی متشکرم.

doost4
31-08-2012, 13:26
خب واضحه که مشهد خیلی از بیرجند بهتره ، اما خب اگر هم بیرجند قبول شدی من از الان بهت خوشامد میگم و تضمین می کنم 4 سال غرق در خوشی و لذت خواهی بود در دانشگاه آزاد بیرجند :31:

persian boy 2000
05-09-2012, 03:19
خب واضحه که مشهد خیلی از بیرجند بهتره ، اما خب اگر هم بیرجند قبول شدی من از الان بهت خوشامد میگم و تضمین می کنم 4 سال غرق در خوشی و لذت خواهی بود در دانشگاه آزاد بیرجند :31:

ببخشید مثل اینکه دکمه تشکر نداره ، ممنون از جوابتون ، شما دانشگاه آزاد بیرجندی؟رشتتون رو هم میشه بگید؟چجوریاس؟این "4 سال غرق در خوشی و لذت خواهی بود" یعنی چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اساتیدش چطورن از نظر سطح علمی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در عین حال خوب نمره دادن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب آزاد مشهد که بهتره اما غیرانتفاعی که گفتم خیلی کوچیکه حداقل یه ساختمونش از فکر کنم سه تایی که داره اون یکی که دیدم از دبیرستانمون کوچکتر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بقیه دوستان هم نظرشونو بگن لطفا

persian boy 2000
06-09-2012, 23:42
کسی نظری نداره؟