مشاهده نسخه کامل
: Optimus G | سوپر اسمارت فون ال جی با صفحه HD و سی پی یو 4 هسته ای
خوب رسما رسید. LG Optimus G پرچمدار بدون چون و چرا آندروید
مشخصات از قرار زیر میباشد
صفحه 4.7 اینچی با رزولوشن 1280*768 پیکسل. از نوع True HD Ips ساخت خود LG
رابط کاربری Optimus UI V3
صدای دالبی
حافظه داخلی ( نامعلوم فعلا، احتمالا 32گیگ ) قابل ارتقا تا 32گیگا بایت (احتمالا 64 همچنین ) بوسیله MicroSD
2گیگابایت رم DDR3احتمالا دو کاناله
ساپورت از LTE
بلوتوث نسخه 4
پشتیبانی از MHL و Usb On The go
دوربین 13مگاپیکسلی به همراه فلش LED با قابلیت فیلم برداری 1080p با نرخ 30فرم بر ثانیه
همچنین دارای دوربین دوم 1.3 مگاپیکسلی
آندروید ICS و به زودی Jelly Bean
سی پی یو با چیپست Qualcomm MDM9615/APQ8064 یا همون Quad Core Krait با کلاک 1.5 گیگاهرتز.
جی پی یو Adreno 320
فقط ساپورت میکرو سیم
نویز گیر میکروفن
و باطری 2100میلی آمپری
اما چند عکس از این گوشی خیلی خیلی خوشگل
نکنه جالب 8.5میلی متری بودن این غول هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).jpg
4روز دیگه در کره و ماه آینده در جهان ارائه خواهد شد
اما چند قابلیت از این گوشی که جا افتاده:
روشنایی صفحه این گوشی 470 نیت میباشد . اگر میخواید مقایسه کنید. لپ تاپ های معمولی ایسوز روشنایی برابر با 200 نیت و Galaxy S2روشنایی برابر با 400 نیت داره
و این گوشی میتونه یک صفحه سفید یا رنگ های روشن رو با 70% مصرف انرژی کمتر از SuperAmoled ها نشون بده. در صفحه های تیره هم مصرفی برابر با Samoled ها داره .
و همچنین تاچ این گوشی تکنولوژی G2 touch Hybird رو داره که طراحی یک پارچش باعث 30% ضخامت کمتر میشه.
همچنین ال جی اعلام کرده باطری این گوشی 70% بهتر از باطری های حال حاضره و بعد از 800-850بار شارژ ،انگار باطری نو هست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دربارش شنیدم اما از نزدیک ندیدم
کسی نخریده با s3& one x & nexsus مقایسش کنید لطفا
بعضی ها گفتن که از s3 بهتره
من ه ازش خوشم اومده ممکنه یکی بخرم
البته اگه تا قبل او lenovo گوشیش توبازار نیاد
عزیزم اصلا متن رو نخوندی نه ؟
گفتم 3روز دیگه تازه تو کره عرضه میشه
دربارش شنیدم اما از نزدیک ندیدم
کسی نخریده با s3& one x & nexsus مقایسش کنید لطفا
بعضی ها گفتن که از s3 بهتره
من ه ازش خوشم اومده ممکنه یکی بخرم
البته اگه تا قبل او lenovo گوشیش توبازار نیاد
دوست عزیز هنوز به بازار نیومده تا یک ماه دیگه وارد بازار کره میشه تا به ایران برسه چند ماهی میکشه
البته ماه دیگه نه
اول ماه میلادی
3 روز دیگه
Ali_Best
29-08-2012, 14:13
رم 2 گیگ ddr3 دو کاناله
صدای دالبی
رضا، پاورش green real هست؟
میشه روش تونیک تاور هم بست؟ :)
این مگه نسخه جهانیشه؟
نسخه جهانی اسمش همینه ؟ بعیده
.:PAR3A:.
29-08-2012, 16:40
این مگه نسخه جهانیشه؟
نسخه جهانی اسمش همینه ؟ بعیده
این اسم نسخه جهانیه ، نسخه ای که واسه کره ــه اسمش یه چیز دیگس که عجیب غریب بود یادم نیست. :دی
صفحه 4.7 اینچی با رزولوشن 1280*768 پیکسل. از نوع True HD Ips ساخت خود LG
صفحش مثل 4x ـه درسته؟
آندروید ICS و به زودی Jelly Bean
فکر کنم آخرین اپدیتش همین 4.1 باشه:دی:27:
کلا الجی گوشی نزنه سنگین تره:دی
این اسم نسخه جهانیه ، نسخه ای که واسه کره ــه اسمش یه چیز دیگس که عجیب غریب بود یادم نیست. :دی
پس آرنا طبق معمول خزبل نوشته؟
for Korean market.
درست نوشته که
توی Korean Market اسمش LG-F180 ه
صفحش مثل 4x ـه درسته؟
فکر کنم آخرین اپدیتش همین 4.1 باشه:دی:27:
کلا الجی گوشی نزنه سنگین تره:دی
همونطور که همیشه گفتم
ال جی توی تکنولوژی همیشه اولین بوده. یا همیشه خیلی بی پروا تکنولوژی رو روی گوشی هاش میاره
اولین 3D عرضه شده، اولین دو هسته ای، اولین چهار هسته ای همزمان با اچ تی سی، کلا توی خیلی جهات اولین بوده.
ساپورت ضعیفش یک مسئله دیگست. همیشه طراحیش خیلی زیبا و گوشی هاش خیلی قدرتمند بودند
صفحش با 4X فرق داره،اول این که روشنایی نووا رو داره
خیلی کم مصرف تره و یکم پیکسل هاش بیشتره:دی
اما بگذریم .شاید کلک تبلیغاتی باشه، اما ال جی بر خلاف شرکت هایی مثل سامسونگ چیزی رو گنده نمیکنه. همون چیزی که میگه رو میده بیرون
رم 2 گیگ ddr3 دو کاناله
صدای دالبی
رضا، پاورش green real هست؟
میشه روش تونیک تاور هم بست؟ :)
من تو فکر تیونینگشم:دی
ویرایش
مثل اینکه برند های دیگه حرفی برای گفتن ندارن: دی
نت2 هم که تو زرد از اب در اومد!
مگه اینکه این الجی یه کاری کنه!
30-08-2012, 06:17
یعنی فک کنین 1% دولوپر های XDA خار مادر چنین غولی رو هوا نکنن. :دی
4X تقریبا همزمان با S3 و OneX اومد و اونقدرا هم برتری چشمگیری نداشت و LG هم برند تو چشمی نیست ، به خاطر همین دولوپر ها زیاد سراغش نرفتن. 2X هم همین مساله رو با سنسیشن و اس2 داشت.
ولی فکر کنین گوشی ــی که راحت 2 برابر از قوی ترین رقباش سخت افزار قوی تری داره رو دولوپر های مطرح XDA ول میکنن؟! من فکر میکنم این گوشی دولوپینگش در حد نکسس ها بشه!
happy_2o2o
30-08-2012, 11:52
نمیدونم در موردش چی بگم
عاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااالیه عاااااااااااااااااااااااا اااااااااالیه عاااااااااااااااااااااااا االیه:40:
میخوامش کی میاد ایران:37:
حیف که الجی از Full HD IPS هاش استفاده نکرد :-l
ولی In Cell Touch ــش که توی iPhone 5 هم هست چیز خدایی ــه !
6 لایه LCD توی بقیه گوشی ها رو توی یک لایه جا دادن :-S
حیف که الجی از Full HD IPS هاش استفاده نکرد :-l
ولی In Cell Touch ــش که توی iPhone 5 هم هست چیز خدایی ــه !
6 لایه LCD توی بقیه گوشی ها رو توی یک لایه جا دادن :-S
خیر. FHD IPS هیچ دلیلی نداشت . به اندازه کافی تراکم پیکسلی داره و هیچ بازی و نرم افزاری هم براش نیست!
Pedram_mrn
30-08-2012, 17:52
خیلی عالیه همه چی تمومه از هیچ نظر نمیشه بهش ایراد گرفت خیلی ام طراحیش قشنگه فقط یه مشکلی که داره اینه LG خیلی خوب نمیتونه با OS که روش میریزه مچش کنه نمونش همین 4X حجم باتریش از One X خیلی بیشتر بود با همون نمایشگر(تقریبا) و همون سخت افزار ولی دیدم عمر باتریش چجوری بود...
تو ریویوها هم همه به این اشاره کرده بودن که انگار کار گوشی ناتمومه هنوز مثل نسخه های پروتوتایپ...
یه خبر بود که قراره از هرشرکت یه گوشی به عنوان نکسوس انتخاب شه این خبر چقد صحت داره؟ مثل اینکه Xperia S اولیشه آره؟
اگه اینم به عنوان نکسوس انتخاب شه عالی میشه.... وگرنه ساپورت ال جی یه چیز تو مایه های سایپاس:31:
فکر کنم راحت بشه با شبیه ساز ، ویندوز xp رو روی این اجرا کرد!:دی
خداوکیلی عجب چیزی زده...کم کم داره از الجی خوشم میاد:27:
shahabprince
31-08-2012, 11:59
رمش از pc من قوی تره:31:
یا خدا این گوشیا تا کجا میخوان پیش برن؟
خیر. FHD IPS هیچ دلیلی نداشت . به اندازه کافی تراکم پیکسلی داره و هیچ بازی و نرم افزاری هم براش نیست!
فکر کنم Acer و Asus تبلت های Full HD داشته باشن
LG چند وقت پیش Full HD IPS های 5 اینچیش رو معرفی کرده ... احتمالا نگهش داشته برای MWC
فکر کنم Acer و Asus تبلت های Full HD داشته باشن
LG چند وقت پیش Full HD IPS های 5 اینچیش رو معرفی کرده ... احتمالا نگهش داشته برای MWC
معرفی تا عرضه خیلی حرفه
دوست نداره فلگشیپش فقط بی دلیل FHD باشه. گرون بشه و هیج اپلیکیشن و بازی براش نباشه
معرفی تا عرضه خیلی حرفه
دوست نداره فلگشیپش فقط بی دلیل FHD باشه. گرون بشه و هیج اپلیکیشن و بازی براش نباشه
ال جی معمولا سریع امکانات جدیدش رو میزاره توی گوشی هاش
مثلا 3D یا همین In Cell Touch و یا حتی Retina ... همشون 2 ماهه با یه گوشی عرضه شدن !
در مورد قیمت هم چون خود LG سازندس زیاد فرقی نداره !
از نظر بازی و امکانات هم بازی های HD به خوبی روی Full HD بالا میان ( بدون Pixel شدن )
نمونش iPad New
ال جی معمولا سریع امکانات جدیدش رو میزاره توی گوشی هاش
مثلا 3D یا همین In Cell Touch و یا حتی Retina ... همشون 2 ماهه با یه گوشی عرضه شدن !
در مورد قیمت هم چون خود LG سازندس زیاد فرقی نداره !
از نظر بازی و امکانات هم بازی های HD به خوبی روی Full HD بالا میان ( بدون Pixel شدن )
نمونش iPad New
اتفاقا نخواسته بی دلیل قیمت گوشیش رو گرون کنه. چون همچین پنلی براش هزینه داره
نیو آیپد هم عزیز فرق داره با اندروید و گوشی هاش!
نیو آیپد هم عزیز فرق داره با اندروید و گوشی هاش!
این تیکه رو میشه توضیح بدین ؟
از نظر برنامه نویسی ؟
منظور رزولوشن و ساختار اجرای بازی ها روی نیو آیپده
velvet revoulver
18-09-2012, 11:26
باور نکردنیه :18: حتی خود جی اس ام هم اظهار تعجب کرده و شوک شده !!! اینجا رو ببینید :
18-09-2012, 11:41
اینطور که از بنج هایی مثل سان اسبایدر (عرب شدم ازون ب ۳ نقطه ایها ندارم. :دی) مشخصه رامش فوقالعاده افتضاحه.
یه سیانوژن فقط بیاد روش ... :دی
adrenalin
18-09-2012, 11:57
به نظر من ال جی اشتباه کرد با اندروید 4 داده اگه 4.1 داده بود بهتر بود ولی همینشم خوبه باید دید
الان دیگه مشکل اندروید هست داره از سخت افزار جا میمونه
به نظر من ال جی اشتباه کرد با اندروید 4 داده اگه 4.1 داده بود بهتر بود ولی همینشم خوبه باید دید
الان دیگه مشکل اندروید هست داره از سخت افزار جا میمونه
LG اگه قرار باشه اون ساپورتی که تا الان داشته ، روی این گوشی هم داشته باشه اونوقت این گوشی اصلا ارزش خرید نداره!
LG رو نه دولوپر ها ازش حمایت می کنند و نه خود شرکت !
ساپورت هم توی گوشی های سطح بالای اندرویدی خیلی مهم هست.
بنچمارک های این گوشی هم اومد
اصلا فکر نمی کردم اینجوری باشه ! در کل مثل اینکه با دو هسته ای های karit زیاد تفاوتی نداره !
اونطور که شرکت Qualcomm می گفت ، فکر می کردم یه غول به تمام معنا باشه !
اما فقط یه بهبود 20 درصدی نسبت به karit داشته !!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
18-09-2012, 13:17
به خاطر رام میتونه باشه این نتایج نسبتا ضعیف. توی لینبک که ترسناک بوده نتایجش. :دی
LG اگه قرار باشه اون ساپورتی که تا الان داشته ، روی این گوشی هم داشته باشه اونوقت این گوشی اصلا ارزش خرید نداره!
LG رو نه دولوپر ها ازش حمایت می کنند و نه خود شرکت !
ساپورت هم توی گوشی های سطح بالای اندرویدی خیلی مهم هست.
بنچمارک های این گوشی هم اومد
اصلا فکر نمی کردم اینجوری باشه ! در کل مثل اینکه با دو هسته ای های karit زیاد تفاوتی نداره !
اونطور که شرکت Qualcomm می گفت ، فکر می کردم یه غول به تمام معنا باشه !
اما فقط یه بهبود 20 درصدی نسبت به karit داشته !!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
َشما کلا با الجی مشکل داری این چندمین پسته که میبینم این حرف تکراری رو میزنید اما اینطور نیست و شما سخت در اشتباهی بهتره بنچمارکها رو بهتر ببینی خود GSM تعجب کرده اما مثل اینکه برای شما خیلی عادیه
این الان 20% :18:
Benchmark Pi
Lower is better
Sort by Label ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sort by Value ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LG Optimus G285
HTC One X (Tegra 3)330
Samsung Galaxy S III344
LG Optimus 4X HD350
Meizu MX 4-core362
The real shock came when we run the Linpack benchmark, which is designed to make use of multi-core CPUs. The Optimus G came so far ahead of its competitors here, that it's almost hard to believe. It offered nearly three times the performance of the second-best quad-core smartphone we've tested on this occasion.
Linpack
Higher is better
Sort by Label ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sort by Value ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LG Optimus G608
Meizu MX 4-core189.1
Samsung Galaxy S III177.1
HTC One X (Tegra 3)160.9
LG Optimus 4X HD141.5
To learn more about the overall performance of the LG Optimus G, we run the well familiar Quadrant benchmark, which tests everything from memory speed to GPU power. The LG Optimus G got the incredible score of 7439, which is way better than any smartphone has managed before. Impressive indeed.
Quadrant
Higher is better
LG Optimus G7439
HTC One X (Tegra 3)5952
Samsung Galaxy S III5365
Meizu MX 4-core5170
LG Optimus 4X HD4814
به نظر من هم بنچ مارک ها کاملا نشون دهنده قدرت فوق العاده پروسسور krait هستن ، مهمترین نکته ی بررسی نتایجش در مقابل Galaxy S3 هست که جایی برای حرف باقی نمی زاره
Flagship جدید LG رو میشه تو تمامی نقاط مقایسه ای برتر دونست
بحث ساپورت رو هم بخواهیم داشته باشیم روی رامهای رسمی الان هم این گوشی هم همپایه Tegra 3 شو که 4xHD باشه با Galaxy S3 برابر هست
برتری خاصی توی S3 وجود نداره ، تنها چیزی که میمونه بحث قیمت نهایی محصول هست
البته ممکنه این برتری موقتی خیلی زودتر به پایان برسه با معرفی Motorola RAZR i
َشما کلا با الجی مشکل داری این چندمین پسته که میبینم این حرف تکراری رو میزنید اما اینطور نیست و شما سخت در اشتباهی بهتره بنچمارکها رو بهتر ببینی خود GSM تعجب کرده اما مثل اینکه برای شما خیلی عادیه
Benchmark Pi
Lower is better
LG Optimus G
285
HTC One X (Tegra 3)
330
Samsung Galaxy S III
344
LG Optimus 4X HD
350
Meizu MX 4-core
362
The real shock came when we run the Linpack benchmark, which is designed to make use of multi-core CPUs. The Optimus G came so far ahead of its competitors here, that it's almost hard to believe. It offered nearly three times the performance of the second-best quad-core smartphone we've tested on this occasion.
Linpack
Higher is better
LG Optimus G
608
Meizu MX 4-core
189.1
Samsung Galaxy S III
177.1
HTC One X (Tegra 3)
160.9
LG Optimus 4X HD
141.5
To learn more about the overall performance of the LG Optimus G, we run the well familiar Quadrant benchmark, which tests everything from memory speed to GPU power. The LG Optimus G got the incredible score of 7439, which is way better than any smartphone has managed before. Impressive indeed.
Quadrant
Higher is better
LG Optimus G
7439
HTC One X (Tegra 3)
5952
Samsung Galaxy S III
5365
Meizu MX 4-core
5170
LG Optimus 4X HD
4814
خوب واقعا رام های ال جی مشکل دارند! در عمل این دو تا چهار برابر باید قوی تر باشه!
به نظر من هم بنچ مارک ها کاملا نشون دهنده قدرت فوق العاده پروسسور krait هستن ، مهمترین نکته ی بررسی نتایجش در مقابل Galaxy S3 هست که جایی برای حرف باقی نمی زاره
بحث ساپورت رو هم بخواهیم داشته باشیم روی رامهای رسمی الان هم این گوشی هم همپایه Tegra 3 شو که 4xHD باشه با Galaxy S3 برابر هست
خوب معلومه دوال کور کریت از اس3 قوی تره. چه برسه به کواد کور کریت!!!! اصلا چه مقایسه ایه این
velvet revoulver
18-09-2012, 16:39
بنچمارکهای RAZR i :
با این حساب میشه با قطعیت بیشتری عنوان کرد که OPTIMUS G یکی از قویترین گوشی های حال حاضر در بازار محسوب میشه...فقط باید تا رویوی نهایی صبر کنیم تا معلوم بشه این گوشی تو جنبه های دیگه چه جور عملکردی داره...مثلا یکی از عواملی که همیشه پاشنه اشیل ال جی بوده و همیشه توش ضعیف عمل کرده زمان کارکرد باتری بوده...
بنچمارکهای RAZR i :
با این حساب میشه با قطعیت بیشتری عنوان کرد که OPTIMUS G یکی از قویترین گوشی های حال حاضر در بازار محسوب میشه...فقط باید تا رویوی نهایی صبر کنیم تا معلوم بشه این گوشی تو جنبه های دیگه چه جور عملکردی داره...مثلا یکی از عواملی که همیشه پاشنه اشیل ال جی بوده و همیشه توش ضعیف عمل کرده زمان کارکرد باتری بوده...
مرسی
اتفاقا بعد ارسال پست اینها رو هم دیدم
فکر میکردم معماری موبایل اینتل بیشتر از اینها حرف برای گفتن داشته باشه
Benchmark Pi
Lower is better
LG Optimus G
285
HTC One X (Tegra 3)
330
Samsung Galaxy S III
344
LG Optimus 4X HD
350
Meizu MX 4-core
362
Linpack
Higher is better
LG Optimus G
608
Meizu MX 4-core
189.1
Samsung Galaxy S III
177.1
HTC One X (Tegra 3)
160.9
LG Optimus 4X HD
141.5
Quadrant
Higher is better
LG Optimus G
7439
HTC One X (Tegra 3)
5952
Samsung Galaxy S III
5365
Meizu MX 4-core
5170
LG Optimus 4X HD
4814
نه عزیز من هیچ مشکلی با LG ندارم :دی خیلی هم خوبه !
ولی شما یه نگاهی به تبلیغاتی که می شد بکن ! تبلیغات می گفت خیلی خیلی بیشتر از از این حرفاست قدرتش ، مثلا در مورد چیپ 320 می گفتن ، قدرتی بیش از یک Xbox 360 در اختیار ما میزاره ، اما نتایجش تفاوتی رو با 225 نشون نمیده
من نگفتم این چیپ ضعیفه ، الان نتایج نشون می ده که قدرتمندترین هست ، ولی نه اون چیزی که روش مانور می دادن
اینتل تازه استارت زده ..
5652256523
2 سال دیگه ، سال اینتله
velvet revoulver
18-09-2012, 18:57
با توجه به اینکه همه ی رقبا (سامسونگ , اپل , اچ تی سی ) آس هاشون رو تا الان رو کردن و بعید هم به نظر میرسه که به این زودی ها سامسونگ محصولی قویتر از S3 بیرون بده و اپل هم که فعلا سرگرم iphone 5 هست ..این بهترین فرصت برای ال جی هست تا با این گوشی یکه تازی کنه...اما مساله اینجاست که این گوشی هر چقدر هم عالی باشه باز هم S3 و iphone 5 بیشتر از این گوشی میفروشن و رکوردها رو جابجا خواهند کرد...دلیلش هم بخاطر حجم تبلیغات سرسام اور این دو کمپانی و البته کم کاری خود ال جی در زمینه ساپورت گوشی و تبلیغات مربوط به اون هست...امیدوارم که اگه این گوشی واقعا خوب باشه به حق واقعیش برسه...
با توجه به اینکه همه ی رقبا (سامسونگ , اپل , اچ تی سی ) آس هاشون رو تا الان رو کردن و بعید هم به نظر میرسه که به این زودی ها سامسونگ محصولی قویتر از S3 بیرون بده و اپل هم که فعلا سرگرم iphone 5 هست ..این بهترین فرصت برای ال جی هست تا با این گوشی یکه تازی کنه...اما مساله اینجاست که این گوشی هر چقدر هم عالی باشه باز هم S3 و iphone 5 بیشتر از این گوشی میفروشن و رکوردها رو جابجا خواهند کرد...دلیلش هم بخاطر حجم تبلیغات سرسام اور این دو کمپانی و البته کم کاری خود ال جی در زمینه ساپورت گوشی و تبلیغات مربوط به اون هست...امیدوارم که اگه این گوشی واقعا خوب باشه به حق واقعیش برسه...
شما وضعیت این کمپانی رو داخل ایران نگاه نکن ، 2 سال پیش Flagship الجی optimus 2x بود که رقیب اصلی ش Galaxy S2 بود ، که تونست یه فروش بالایی رو برای الجی تجربه کنه ، حتی اسم این گوشی به عنوان اولین دوهسته ای توی کتاب رکوردهای گینس هم رفت ! مطمئن باش اونور بازار خوبی داره ، متاسفانه داخل ایران نگاه ها اکثرا سلیقه ای و تحت تاثیر حرف هست تا منطق
velvet revoulver
18-09-2012, 19:44
شما وضعیت این کمپانی رو داخل ایران نگاه نکن ، 2 سال پیش Flagship الجی optimus 2x بود که رقیب اصلی ش Galaxy S2 بود ، که تونست یه فروش بالایی رو برای الجی تجربه کنه ، حتی اسم این گوشی به عنوان اولین دوهسته ای توی کتاب رکوردهای گینس هم رفت ! مطمئن باش اونور بازار خوبی داره ، متاسفانه داخل ایران نگاه ها اکثرا سلیقه ای و تحت تاثیر حرف هست تا منطق
خب حرف شما رو تا حدودی قبول دارم...اما این مساله رکورد زدن و این جور چیزها فقط برای خود کمپانی افتخار کسب میکنه اما کمکی به امار فروش محصول نمیکنه .. والبته این نکته رو هم در نظر بگیرید که خیلی از محصولات و تکنولوژی ها بوده اند که اولین بار توسط یه شرکت ثبت شدند اما دیده شده که بعدها بوسیله ی کمپانی های دیگه بسط و گسترش داده شدند و از محصول اولیه هم بعضا بهتر و قویتر از اب در اومدند...شما حتما خودت بهتر از من میدونید که تنها اولین بودن کافی نیست بلکه تبلیغات و ساپورت مناسب محصول هم نقش مهمی داره و این چیزیه که ال جی همیشه توش ضعیف عمل میکنه..همون 2X بخاطر ساپورت نه چندان خوب و تبلیغات ضعیف (در مقایسه با حجم تبلیغات سامسونگ )فروشش به مراتب کمتر از S2 بود..
الان هنوز هیچی نشده iphone 5 دو میلیون پیش فروش داشته ( بر طبق اخرین خبری که دارم2 میلیون بوده وگرنه تا الان که مطمئنا پیش فروشش خیلی بیشتر شده) , S3 هم پیش فروش خوبی داشت و هم فروش بسیار بالایی داشته اما کدوم محصول ال جی رو میشناسین که تو این دو سه ساله تا حالا اینقدر رکورد فروش زده باشه؟.. تو ایران که تکلیف معلومه : ال جی یعنی " بی کلاس " ..حالا هر چقدر هم گوشیهاش بهتر از مثلا htc باشن بازم مردم htc رو بیشتر قبول دارن چون به قول اونا کلاسش بیشتره ( htc رو فقط من باب مثال گفتم وگرنه منظورم برند خاصی نیست) !!! مردم حتی شاید هیچی هم از گوشی سر در نیارن اما اپل و اچ تی سی رو به خیلی برندهای دیگه ترجیح میدن پس از این نظر که وضع ال جی تو ایران خرابه حق با شماست ..اما بدنامی ال جی فقط مختص به ایران نیست شما کامنتهای خارجیها رو تو سایتهای دیگه بخونید متوجه میشید که اونجا هم زیاد دل خوشی از الجی ندارن و کابرای عادی که اصلا بهش اعتماد ندارن و حرفه ای ها هم از ساپورت بدش می نالند..که البته من شخصا دلیل اینهمه نگاه منفی به ال جی رو هنوز نفهمیدم...
اما کدوم محصول ال جی رو میشناسین که تو این دو سه ساله تا حالا اینقدر رکورد فروش زده باشه؟.. تو ایران که تکلیف معلومه : ال جی یعنی " بی کلاس
الجی کوکی بیشترین فروش رو کسب کرد فکر کنم سال 2009 یا 10:31:
آقا کی میگه تو ایران الجی یعنی بی کلاس!!!! الان اپتیموس بلک من رو هر کی میبینه میگه چه با کلاسه آیفونه!!! باور کنید تاحالا کسی نگفته این گوشی بی کلاسه
اگر بخوایی به حرف مردم عادی نگاه کنی که باید رفت و فقط نوکیا خرید چون آنتن دهی خوبی داره و سامسونگ و الجی آنتن دهی خوبی ندارند!:18:
Punisher_2008
18-09-2012, 20:55
آقا کی میگه تو ایران الجی یعنی بی کلاس!!!! الان اپتیموس بلک من رو هر کی میبینه میگه چه با کلاسه آیفونه!!! باور کنید تاحالا کسی نگفته این گوشی بی کلاسه
اگر بخوایی به حرف مردم عادی نگاه کنی که باید رفت و فقط نوکیا خرید چون آنتن دهی خوبی داره و سامسونگ و الجی آنتن دهی خوبی ندارند!:18:
سلام..
باورکنید راست میگه..
این همه گوشی دست گرفیتم xperia S . EVO 3D. Sensetion. S Advance و... کسی بهمون چیزی نمیگفت.
ولی برای اولین بار امدم طرف ال جی و یک PRADA 3.0 گرفتم... هرکی میبینه میگه... چه قدر خوشگلهههههه!!!!!!!خیلی خفنه....و...
ال جی داخل ایران زیاد در بین اسمارتفون ها طرفدار نداره.ولی اگه بخش اخبار رو بخونید خیلی از گوشی هاش به خصوص شبکه های LTE فروش میلیون دست پیدا میکنند..
الان شما همین اپتمویس 4 ایکس رو با اس 3 و وان ایکس مقایسه کن هیچی کمتر نداره..
به نظر من ال جی یک عیب داره اونم اینه که نسبت به گوشی های اچ تی سی و سامسونگ خیلی کمتر مورد توجه DEV ها قرار میگیره. یعنی برای کسی که
اهل کاستوم رام و.. هست گوشی های ال جی رو اصلا پیشنهاد نمیدم. سامسونگ عالیه..
شما دقت کن.. اولین گوشی با دوربین 5MP رو کدوم برند ساخت؟
اولین گوشی با پردازنده دو هسته ای کدوم برند ساخت؟
و..
velvet revoulver
18-09-2012, 21:04
کوکی ماله 2008 هستش :31: واسه همین گفتم " تو این دوسه ساله دیگه :31: وگرنه کوکی رو که میدونستم !! اما از 4 سال پیش تا الان چی ؟...
ولی برای اولین بار امدم طرف ال جی و یک PRADA 3.0 گرفتم... هرکی میبینه میگه... چه قدر خوشگلهههههه!!!!!!!خیلی خفنه....و...
پرادا استثناس ..بخاطر اینکه اسم یه برند خیلی معروف و معتبر را رو خودش داره...
اگر بخوایی به حرف مردم عادی نگاه کنی که باید رفت و فقط نوکیا خرید چون آنتن دهی خوبی داره و سامسونگ و الجی آنتن دهی خوبی ندارند!:18:[
درست میگی .. من خودم به حرف مردم کاری ندارم نشون به این نشون که خودم تا حالا دو سه تا گوشی ال جی داشتم اما قبول کن که ال جی رو تو ایران زیاد به اندازه بعضی دیگه برندها قبول ندارن.... اما بهرحال بحث سر دلایل شکست فروش ال جی بود نه سلیقه و طرز فکر من وشما که سرمون تو کاره و میدونیم چی به چیه...بهر حال بهتره این بحث رو اینجا تموم کنیم چون تاپیک داره به حاشیه میره :20:
کوکی ماله 2008 هستش :31: واسه همین گفتم " تو این دوسه ساله دیگه :31: وگرنه کوکی رو که میدونستم !! اما از 4 سال پیش تا الان چی ؟...
پرادا استثناس ..بخاطر اینکه اسم یه برند خیلی معروف و معتبر را رو خودش داره...
کوکی سال 2009 پرفروشترین بود
پرادا هم فقط اسمش هست اما طراحی کار الجیه اگر به خاطر نام پرادا هستش پس آرمانی سامسونگ چرا اینطوری نشد!
velvet revoulver
19-09-2012, 00:07
کوکی سال 2009 پرفروشترین بود
پرادا هم فقط اسمش هست اما طراحی کار الجیه اگر به خاطر نام پرادا هستش پس آرمانی سامسونگ چرا اینطوری نشد!
اصلا کوکی 2009 پر فروش بود حالا شما این یه سال رو تخفیف بده !:31: منظور من از بیان اون جمله این بود که میخواستم بگم که رقبا دو سه ساله که دارن رکورد میزنن اما از رکورد زدن ال جی مدتیه که داره میگذره حالا چه 2 سال چه 3 سال چه 4 سال !!!! مته به خشخاش میذاریا !:31:
گوشی ارمانی سامسونگ هم یه برند مجزا نبود بلکه همون گلکسی بود که به اسم گلکسی ارمانی دوباره وارد بازار شد و چون ابتدا گلکسی وارد شده بود و خوب فروخته بود و بازار رو اشباع کرده بود کسی سراغش نرفت البته فروشش بد هم نبود اما فروش خود گلکسی اینقدر بالا بود که این به چشم نیومد... اما پرادا یه برند کاملا مجزاس یعنی مثلا اسمش " اپتیموس پرادا " نیست بلکه پرادای خالی هست!!!! و البته کار دیزاین هم کاملا برای پرادا بوده ..نقل قول از gsmarena :
We're looking at the third phone designed by Prada and built by LG. And it's only the first smartphone to come out of this partnership
دادا خودت که داری میگی هرکی میبینه میگه چه باکلاسه " ایفونه ":31: خوب وقتی هر کی میبینه میگه خیلی باکلاسه "ایفونه" یعنی این که بخاطر اینکه شبیه ایفون بوده تحت تاثیر قرار گرفته ! و این خودش نشون میده که ال جی کلاس ایفون و بعضی دیگه رو نداره !!
پ .ن : اقا سر جدتون این بحث رو تموم کنید این بحثها اصلا ربطی به تاپیک نداره !! من فقط اومدم یه پست گذاشتم که بگم optimus g سرنوشت فروشش چی میشه ! کار رسید به اینجا ! :31: .. این پستم نوشتم چون ناچار شدم به 30vil جواب بدم ...خواهشا بیخیال !! اصلا من تسلیم !!!:11:
اصلا کوکی 2009 پر فروش بود حالا شما این یه سال رو تخفیف بده !:31:
دادا خودت که داری میگی هرکی میبینه میگه چه باکلاسه " ایفونه ":31: خوب وقتی هر کی میبینه میگه خیلی باکلاسه "ایفونه" یعنی این که بخاطر اینکه شبیه ایفون بوده تحت تاثیر قرار گرفته ! و این خودش نشون میده که ال جی کلاس ایفون و بعضی دیگه رو نداره !!
آقا OB اصلا شبیه به آیفون نیست:31: درسته الجی کلاس ایفون رو نداره اما همین ایفون صفحه نمایششو الجی میزنه پس دست کم نگیریدش
OG هم مطمئنا من و شما از کارشناسان فروش الجی بیشتر نمیدونیم و فروش خودشو داره و بهترین موقع هم داره وارد بازار میشه پس صبر کنیم و زود قضاوت نکنیم
velvet revoulver
20-09-2012, 02:22
Optimus G در مقابل Iphone 5 :
از قرار معلوم این Optimus G حرفهای زیادی برای گفتن در مقابل ایفون و بقیه رقبا خواهد داشت...
و یک Preview از فون ارینا :
ظاهرا فون ارینا خیلی هیجان زده شده و اکثر قابلیتهای گوشی رو مثبت و کارآمد تلقی کرده ..هرچند که این فعلا Preview هست و باید تا review کامل این سایت و سایتهای معتبر دیگه صبر کرد...
لامصب عجب چیزیه :D
نقطه ضعفی نمیشه پیدا کرد
happy_2o2o
26-09-2012, 18:50
خبری از این گوشی نشد؟کسی نمیدونه کی میات تو بازار؟
velvet revoulver
10-10-2012, 14:13
با سلام
فون ارینا مقاله ی جالبی در مورد دو گوشی samsung galaxy III و LG optimus G نوشته و از کاربران سوال کرده : که اگر بحث پروپاگاندای تبلیغاتی در کار نباشه و کاربران از نام این دو برند صرفنظر کنند و فقط به کیفیت کالا توجه کنند کدوم گوشی را انتخاب میکنند ؟ که در رای گیری مربوطه اکثر کاربرها ال جی رو انتخاب کرده اند که این نشون میده که تبلیغات چقدر میتونه موثر باشه. کامنتهای کاربرها هم جالبه که بعضی ها از ساپورت نرم افزاری ضعیف ال جی شکایت کرده اند و بعضی هم گفتن که اگه این گوشی ال جی از یه برند دیگه بود حتما میخریدنش. یکی از کاربرها هم کامنت جالب گذاشته که تو یک جمله حق مطلب رو ادا میکنه :
Be honest. LG will find some way to crap up the Optimus G.
فقط نمیدونم تو کله ی این مدیران ال جی چی میگذره که یه محصول خوب و حتی عالی که میتونه اکثر رقبا رو کنار بزنه میسازند و بعد هم ولش میکنند به امان خدا !!!
این هم لینک مقاله ی مذکور :
سیاست شرکت ال جی بسته بودن بوت لودر هست ، پس این گوشی تحت هیچ شرایطی موفق نمیشه
فروشش در حد همون 4X HD خواهد بود
شما اگر کامنت های مربوط به محصولات ال جی رو بخونید همه از ساپورت نرم افزاری این شرکت به شدت گله دارن
کلا سیاستش این هست که صبر میکنه مثلا اندروید 4.0.4 منقرض بشه و بعدش اعلام میکنه 6 ماه دیگه برای فلان گوشی آپدیت میدم و بعدش هم نمیده !!!!!!!!!!!!!
10-10-2012, 20:32
سیاست شرکت ال جی بسته بودن بوت لودر هست ، پس این گوشی تحت هیچ شرایطی موفق نمیشه
فروشش در حد همون 4X HD خواهد بود
شما اگر کامنت های مربوط به محصولات ال جی رو بخونید همه از ساپورت نرم افزاری این شرکت به شدت گله دارن
کلا سیاستش این هست که صبر میکنه مثلا اندروید 4.0.4 منقرض بشه و بعدش اعلام میکنه 6 ماه دیگه برای فلان گوشی آپدیت میدم و بعدش هم نمیده !!!!!!!!!!!!!
البته 2X به صورت آنلاک و بدون هیچ محدودیتی عرضه شد و بازم پشتیبانی خوبی نشد ازش. هر چند اوضاعش نسبت به اتریکس یه سر و گردن بهتر بود.
البته 2X به صورت آنلاک و بدون هیچ محدودیتی عرضه شد و بازم پشتیبانی خوبی نشد ازش. هر چند اوضاعش نسبت به اتریکس یه سر و گردن بهتر بود.
درسته ، ولی 4X HD لاک هست و آنلاک هم نمیشه !
کلا من نمیدونم که چی بشه ! خب آنلاک کنید ملت حال کنن....
ال جی ه دیگه:دی
مخش تاب داره
happy_2o2o
11-10-2012, 20:06
یکی برام توضیح بده این لاک و انلاک که میگید یعنی چی؟:11::8::cool:
بوتلودر یک قفله که شرکت رو گوشی میزاره!
کلا نصب رام و روت و اینا بستگی بهش داره که باز باشه!
ال جی ه دیگه:دی
مخش تاب داره
سامی خوبه ! نه تو خوبی اصلا !!
اگه این مخ تاب داشتنه اپل الان از بری بری رنج میبره !!
مهمترین مزیت گوشیهای الجی حداقل برای من که روی این نکته وسواس زیادی دارم اینه که خز نمیشه ، خیلی ها هم که تو دستت میبینن به وجد میان و میگن ایول بابا یه چیز دیگه ای هم غیر نوکیا و اپل و سامی هم هست پس !
مهمترین مزیت گوشیهای الجی حداقل برای من که روی این نکته وسواس زیادی دارم اینه که خز نمیشه ، خیلی ها هم که تو دستت میبینن به وجد میان و میگن ایول بابا یه چیز دیگه ای هم غیر نوکیا و اپل و سامی هم هست پس !
پیام ال جی سخت افزارش خوبه اما برای موفقیت تو دنیای اندروید بدون پشتیبانی هیچی نمیشه...
حالا همین optimus g رو در نظر بگیر... فروشش از گوشی مثل one x و s3 خیلی خیلی کمتر میشه ، چون معمولا کسی که اندروید می خره ، توقع داره وقتی اندروید 5 ارائه شد گوشیش آپدیت بشه نه مثل ال جی و موتورولا..
حداقل سامی 2تا دونه برنامه نویس و کوکر داره 4تا رام براش بدن:دی
ال جی اخه ؟ برو Km900تو پز بده:دی جوجه : ))
پیام ال جی سخت افزارش خوبه اما برای موفقیت تو دنیای اندروید بدون پشتیبانی هیچی نمیشه...
حالا همین optimus g رو در نظر بگیر... فروشش از گوشی مثل one x و s3 خیلی خیلی کمتر میشه ، چون معمولا کسی که اندروید می خره ، توقع داره وقتی اندروید 5 ارائه شد گوشیش آپدیت بشه نه مثل ال جی و موتورولا..
اتفاقا امیر در مورد این یکی باهات مخالفم ، شاید در مورد 4xHD بشه این نظر رو داد ولی optimus g قضیه اش یکمی فرق میکنه و خیلی ها نظرشون روی الجی با این گوشی تغییر کرد
سایتی مثل gsmarena که شدیدا ایرادهای ریز و جزئی میگیره در مورد این گوشی واقعا نتونست جلوی هیجانش رو بگیره !
اومدن اپتیموس G در کنار نکسس بعدی نتیجه رو برای الجی برمیگردونه ...
در مورد آپدیت فکر میکنین چند درصد یوزرهایی که اندروید میخرن براشون مهم هست که رام های کاستوم براشون پیدا بشه ؟ مطمئن باش بالای 90% دنبال رام های رسمی هستن که الجی هم حالا درسته یکم دیرتر عمل کرده ولی آپدیت ها رو بالاخره بیرون داده ، نمونش همین الان تو بازار ایران هست .
velvet revoulver
12-10-2012, 14:18
اتفاقا امیر در مورد این یکی باهات مخالفم ، شاید در مورد 4xHD بشه این نظر رو داد ولی optimus g قضیه اش یکمی فرق میکنه و خیلی ها نظرشون روی الجی با این گوشی تغییر کرد
سایتی مثل gsmarena که شدیدا ایرادهای ریز و جزئی میگیره در مورد این گوشی واقعا نتونست جلوی هیجانش رو بگیره !
در مورد آپدیت فکر میکنین چند درصد یوزرهایی که اندروید میخرن براشون مهم هست که رام های کاستوم براشون پیدا بشه ؟ مطمئن باش بالای 90% دنبال رام های رسمی هستن که الجی هم حالا درسته یکم دیرتر عمل کرده ولی آپدیت ها رو بالاخره بیرون داده ، نمونش همین الان تو بازار ایران هست .
با نظر شما موافقم. و فکر میکنم ال جی اگه یکم دست از سیاستهای غلطش برداره و کمی حساب شده تر عمل کنه حرفهای زیادی در اینده برای گفتن خواهد داشت.... واقعا حیفه که یه گوشی مثل اپتیموس جی که در حال حاضر یکی از قویترین اندرویدی های موجود در بازار هست به اون شکلی که واقعا حقشه , دیده و شناخته نشه و در حاشیه بمونه...این دو تا گوشی یعنی اپتیموس جی و نکسس میتونن کلا همه چی رو به نفع ال جی عوض کنن. برگ برنده ی ال جی شراکتش با گوگل هست که میتونه شهرت و اعتبار ال جی رو تودنیای اسمارت فونها چندین برابر کنه بشرط اینکه ال جی از این فرصت طلایی به بهترین شکل ممکن استفاده کنه .....
کجا بالاخره داده بیرون!؟
باو الان برو 3D بخر ببینم آندروید 4 رو میبینی یا نه؟!
OG هم آره! شاخه ولی بوتلودرش بستس! فکر کن بوتلودر رو باز نکنه. کسی هم که بخواد بخره از این و اون میشنوه نمیخره!
سامسونگ رام رسمی مگه کم میده؟! من منظورم به رام های رسمی هم بود.
حداقل به جز Galaxy S برای اکثر شاخ هاش داره جلی بین میده!
کجا بالاخره داده بیرون!؟
باو الان برو 3D بخر ببینم آندروید 4 رو میبینی یا نه؟!
OG هم آره! شاخه ولی بوتلودرش بستس! فکر کن بوتلودر رو باز نکنه. کسی هم که بخواد بخره از این و اون میشنوه نمیخره!
سامسونگ رام رسمی مگه کم میده؟! من منظورم به رام های رسمی هم بود.
حداقل به جز Galaxy S برای اکثر شاخ هاش داره جلی بین میده!
مطمئن باش خیلی ها مثل من هستن که معیارهاشون با دیرتر اومدن رام گوشی تغییر نمیکنه ! جدی میگم
شاید برای تو و خیلی ها که نیاز به آپدیت بروز دارن مهم باشه ولی همینطور هم برای خیلی ها اصلا مهم نیست و نقص و کمبود حساب نمیشه
این موضوع بین اسمارت فون های اندروید بد جا افتاده که هر گوشی که رام زیادی براش وجود داشته باشه ساپورت بهتری داره ، الجی روی optimus 3d وقتی 2.3 رو داد خیلی از ایرادها همینطور مصرف بالای باتری رو به حد معقول رسوند ، چه لزومی هست حالا 10 تا رام رسمی و کاستوم دیگه براش بیاد ؟! به موقع اش هم برای 4 رو عرضه میکنه ، درسته دیرتر هست ولی برای کسی که 700-800 هزار تومن پول گوشی داده چه فرقی میکنه ؟!! یکم دیرتر میاد !
الجی با اینکه معروفیت و محبوبیت کمتری بین برندهای دیگه مثل سامی و اپل و ... داره ولی پرچمدار عرضه بهترین سخت افزار و کیفیت هست و شکی درش نیست ، همیشه اولین ها مال الجی بوده ، همیشه هم اولین ها بهترین بودن
مطمئن باش خیلی ها مثل من هستن که معیارهاشون با دیرتر اومدن رام گوشی تغییر نمیکنه ! جدی میگم
شاید برای تو و خیلی ها که نیاز به آپدیت بروز دارن مهم باشه ولی همینطور هم برای خیلی ها اصلا مهم نیست و نقص و کمبود حساب نمیشه
این موضوع بین اسمارت فون های اندروید بد جا افتاده که هر گوشی که رام زیادی براش وجود داشته باشه ساپورت بهتری داره ، الجی روی optimus 3d وقتی 2.3 رو داد خیلی از ایرادها همینطور مصرف بالای باتری رو به حد معقول رسوند ، چه لزومی هست حالا 10 تا رام رسمی و کاستوم دیگه براش بیاد ؟! به موقع اش هم برای 4 رو عرضه میکنه ، درسته دیرتر هست ولی برای کسی که 700-800 هزار تومن پول گوشی داده چه فرقی میکنه ؟!! یکم دیرتر میاد !
الجی با اینکه معروفیت و محبوبیت کمتری بین برندهای دیگه مثل سامی و اپل و ... داره ولی پرچمدار عرضه بهترین سخت افزار و کیفیت هست و شکی درش نیست ، همیشه اولین ها مال الجی بوده ، همیشه هم اولین ها بهترین بودن
دقیقا دلیلش اینه که کسی که 700-800پول داده برای یک گوشی! وقتی کسی اینقدر پول میده حداقل میخواد یک ساپورت از طرف شرکت داشته باشه
O Black رو به خاطر قشنگیش و صفحش خریدم! ولی دیدم نه آندروید 4 میاد! نه 2.3(اون زمان 2.2 بود!)
بعد از 9ماه یک آپدیت 2.3ارائه میکنه که حداقل از زیر 2.2 در بیان ملت! حالا هم اعلام کرده شاید 4بشه شاید نشه!
همون O2x هم همین مشکل رو داره!
کی میگه اولین بهترینه؟! اولین دو هسته ای رو زد،سامی اومد S2 رو زد تا 6ماه پیش گوشی رو دستش نیومد! براش داره جلی بین هم میاد .
این موضوع خیلی مهمه! چه تو ایران چه تو خارج! آره بعضی ها هستند فرق اپلیکیشن Gallery با Viber رو نمیدونن! خوب طبیعتا براشون مهم نیست
ولی کسی که یکم از گوشی حالیش باشه این موضوع براش اهمیت داره. مثلا Optimus 4XHD گوشی به این شیکی میده! بعد تو ایران1.400پول پاش بده، بعد بدونه آپدیتش قراره 6ماه دیگه بیاد براش مهم نیست؟
O Black رو به خاطر قشنگیش و صفحش خریدم! ولی دیدم نه آندروید 4 میاد! نه 2.3(اون زمان 2.2 بود!)
والا اولین CM های 4.1.1 برای Optimus Black اومد !
اصلا Optimus Black رقیب Galaxy S ـــه ... برای Galaxy S نسخه 4.0 اومد ؟!
کی میگه اولین بهترینه؟! اولین دو هسته ای رو زد،سامی اومد S2 رو زد تا 6ماه پیش گوشی رو دستش نیومد! براش داره جلی بین هم میاد .
معیار برتری GS II به Tegra 2 چی بود ؟
بدنه پلاستیکی ـــش ؟
مثلا Optimus 4XHD گوشی به این شیکی میده! بعد تو ایران1.400پول پاش بده، بعد بدونه آپدیتش قراره 6ماه دیگه بیاد براش مهم نیست؟
والا Prada 3.0 و 4X همزمان 4.0.1 رو گرفتن ... نکنه انتظار دارین 4.1.1 رو قبل از عرضه Optimus Nexus بگیرن ؟ : دی
ال جی ه دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
مخش تاب داره
الان Apple رو ببین ، یا BlackBerry ...
سیاست LG هم مثل اوناست ... قرار نیست بوتلودر باز بشه و ملت از Dead شدن هاش ناله کنن ...
مخصوصا Quad Core که اصلا Stable نیست توی CM و AOKP ... ( شنیدین GS III نمی تونه CM 4.1.1 شــه دیگه ؟ : دی )
پیام جان من خودم الان 4X HD دارم.. از سر ناچاری..
ولی این سیاست غلطه ، اصل سخت افزار نیست ، بلکه ساپورته
یه سری به Xda بزن ، همه دارن از این وضعیت مینالند
4x بعد از اس 3 وارد بازار شد ، ولی اس 3 الان چند هفتست آپدیت داده ولی من هنوز نمیدونم برای گوشیم آپدیت میاد یا نه !
این سیاست چه قشنگی داره ؟ از طرفی بنظرم بسته بودن بوت لودر کار احمقانه ای هست ، اخه که چی بشه؟
من به مراتب از سری گالاکسی که داشتم راضی تر بودم ، هم دولوپر ها و هم سامسونگ عالی بود پشتیبانیش galaxy note $ galaxy s2 که عالی بودن(دلم براشون تنگ شده)
کیفیت ساخت این گوشی بسیار بالاست ، ولی فقط سخت افزار و این مهم نیست .. در کنارش باید ساپورت هم باشه که عالی تر بشه
البته این رو هم بگم که نکسوس بعدی رو LG می سازه و امکان داره سیاست های خودش رو تغییر بده ، یعنی امیدوارم....
والا اولین CM های 4.1.1 برای Optimus Black اومد !
اصلا Optimus Black رقیب Galaxy S ـــه ... برای Galaxy S نسخه 4.0 اومد ؟!
معیار برتری GS II به Tegra 2 چی بود ؟
بدنه پلاستیکی ـــش ؟
والا Prada 3.0 و 4X همزمان 4.0.1 رو گرفتن ... نکنه انتظار دارین 4.1.1 رو قبل از عرضه Optimus Nexus بگیرن ؟ : دی
اول این که فکر کنید اولین CWM که براش اومده سخت در اشتباهید. من بلک رو به یکی از دوستان فروختم که رام هاش رو هم خودم میزنم!
دو تا جلی بین داشت که هر دو فورس کلوز خیلی زیاد و همینطور باگ زیاد داشتن! حتی با آپدیت کردنش هم تغییری ایجاد نشده! الانم براش آخرین ورژن AOPK ریخته بودم که به دلیل باگ دوربین و فورس کلوز زیادش برگردوندم به پارانوید 4!
برای گلکسی اس خیر ،4 نیومد و ازین سیاست طرفداری نکردم! اما در موقع گلکسی اس سامسونگ از 2.2 رسوند به 2.3-2.3.3
2.3.5
2.3.7
و ولیو پک! همچنین دولاپر ها براش تا جلی بین هم کوک کردن و بدون مشکل تر از بلک هست! پس اگر بحث دولاپری باشه،خیلی فاصله داره
اما در مورد Gs 2 و O2x
اول این که تگرا 2 اسم سی پی یو هست! نه گوشی. دوم این که از نظر سخت افزاری تا 30-40%بهینه تر عمل میکنه و پشتیبانی تقریبا 4-5برابری ،چه دولاپری و چه رسمی از Gs2! این هم با 23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 و 4.0.2 و 4.0.3 و 4.0.4 و تا آخر این ماه جلی بین! که البته کار به جایی رسیده که جلی بین میوی هم براش موجوده!!!!!!!!!
میویی معروف به لــــــــَش تو رام دادنه!
بدنه S2 هم پلاستیکی! درست . ولی توی هر دراپ تستی که دیدم در برابر آیفونش کم نیاورد! چه برسه به بقیه!
سوم این که پرادا و 4X دقیقا یک ماهه که 4.0.3 دریافت کردن! عزیز من ICS اس 2 (برای مقایسه با پرادا!) و Jely Bean اس3 رو کجای دلمون بزاریم ؟
هنوز هم O2x ای ها منتظر عرضه منطقه ای IcS! پس نمیدونم بحث دولاپری و رقابت ال جی با سامسونگ اصلا معنی داره؟
الان Apple رو ببین ، یا BlackBerry ...
سیاست LG هم مثل اوناست ... قرار نیست بوتلودر باز بشه و ملت از Dead شدن هاش ناله کنن ...
مخصوصا Quad Core که اصلا Stable نیست توی CM و AOKP ... ( شنیدین GS III نمی تونه CM 4.1.1 شــه دیگه ؟ : دی )
اپل یا بلک بری سیستم عامل اوپن سورس دارن؟! خوب معلومه بوت لودر میزارن
موتو از این سیاست مسخرش دست ورداشت و از این به بعد اکثر گوشی هاش با بوت لودر باز عرضه میشند! البته نمیدونم! شاید بوت لودر بسته رو مزیت میدونید
گوشی های ال جی دد میشن چه ربطی به ماهیت موضوع داره!؟ من گلکسی اس 2 داشتم، حتی یکبار برق رفت،گفتم دد شد! ولی باز با اتصال کابل ادین شناختش!
منظورتون رو از جمله آخر نفهمیدم! اما CM 4.1.2 هم براش موجوده
هم نایتلی ،هم خیلی رام ها با بیس جلی بین
ل این که فکر کنید اولین CWM که براش اومده سخت در اشتباهید. من بلک رو به یکی از دوستان فروختم که رام هاش رو هم خودم میزنم!
دو تا جلی بین داشت که هر دو فورس کلوز خیلی زیاد و همینطور باگ زیاد داشتن! حتی با آپدیت کردنش هم تغییری ایجاد نشده! الانم براش آخرین ورژن AOPK ریخته بودم که به دلیل باگ دوربین و فورس کلوز زیادش برگردوندم به پارانوید 4!
والا من خودم CM رو توی OB زیاد دیدم ... بدون هیچ باگی !
.
اون - رو بردار
.
اول این که تگرا 2 اسم سی پی یو هست! نه گوشی. دوم این که از نظر سخت افزاری تا 30-40%بهینه تر عمل میکنه و پشتیبانی تقریبا 4-5برابری ،چه دولاپری و چه رسمی از Gs2! این هم با 23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 و 4.0.2 و 4.0.3 و 4.0.4 و تا آخر این ماه جلی بین! که البته کار به جایی رسیده که جلی بین میوی هم براش موجوده!!!!!!!!!
میویی معروف به لــــــــَش تو رام دادنه!
بدنه S2 هم پلاستیکی! درست . ولی توی هر دراپ تستی که دیدم در برابر آیفونش کم نیاورد! چه برسه به بقیه!
با تشکر از یاد آوری نام گذاری Tegra 2 : دی
خوب الان "
23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 " عملا یه " آپدیت " حساب میشن نسبت به هم ؟!
در صورتی که هیچ فرقی با هم ندارن ...
راحت بخوام بگم بیشتر به نسخه Beta میخورن که سامی میاد برای گوشی هاش عرضه می کنه ! ( LG سیاست ـــش اینه که آخرین نسخه که Stable ترین ـــه رو برای گوشیش میده ، این که واقعا 2.3 ال جی با 2.3.7 سامی چه فرقی داره نمی دونم ! )
بحث پلاستیک بحث Drop Test نبود ... بحث طراحی GS II نسبت به Optimus 2X ـــه !
سوم این که پرادا و 4X دقیقا یک ماهه که 4.0.3 دریافت کردن! عزیز من ICS اس 2 (برای مقایسه با پرادا!) و Jely Bean اس3 رو کجای دلمون بزاریم ؟
هنوز هم O2x ای ها منتظر عرضه منطقه ای IcS! پس نمیدونم بحث دولاپری و رقابت ال جی با سامسونگ اصلا
معنی داره؟
انصافا شما UI ـــه Prada رو با GS III مقایسه کن ... منطقا نباید زمان ببره درست کردن همچین چیزی ؟!
اپل یا بلک بری سیستم عامل اوپن سورس دارن؟! خوب معلومه بوت لودر میزارن
موتو از این سیاست مسخرش دست ورداشت و از این به بعد اکثر گوشی هاش با بوت لودر باز عرضه میشند! البته نمیدونم! شاید بوت لودر بسته رو مزیت میدونید
خوب Symbian 3 و WeboS چی ؟
اونا که بودن !
گوشی های ال جی دد میشن چه ربطی به ماهیت موضوع داره!؟ من گلکسی اس 2 داشتم، حتی یکبار برق رفت،گفتم دد شد! ولی باز با اتصال کابل ادین شناختش!
منظورتون رو از جمله آخر نفهمیدم! اما CM 4.1.2 هم براش موجوده
هم نایتلی ،هم خیلی رام ها با بیس جلی بین
بحث Dead شدن بر میگردن به Tegra 3 ... ال جی که نمیتونه کاری بکنه
جمله آخرم هم ...
خوب Symbian 3 و WeboS چی ؟
اونا که بودن !
بحث Dead شدن بر میگردن به Tegra 3 ... ال جی که نمیتونه کاری بکنه
جمله آخرم هم ...
عزیزم Optimus 3D هم همین وضعیت رو داشت!
اما در مورد لینک! دولاپر های CM به دلیل سختی کار گفتن! دقیقا 1روز بعد این پست برا S3 نایتلی دوباره رام میده! یک سری نظر هست اینا بیشتر.
اما در مورد سیمبین و وب او اس! اول این که سیمبین هیچوقت اوپن سورس نبوده! حتی bELLE
اما Web OS به دلیل پشتیبانی واقعا افتضاح HP شکست خورد! و البته تبلتش الان با آندروید در حال کاره! پس حتما دسترسی به سورس وجود داشته :)
والا من خودم CM رو توی OB زیاد دیدم ... بدون هیچ باگی !
.
اون - رو بردار
.
با تشکر از یاد آوری نام گذاری Tegra 2 : دی
خوب الان "
23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 " عملا یه " آپدیت " حساب میشن نسبت به هم ؟!
در صورتی که هیچ فرقی با هم ندارن ...
راحت بخوام بگم بیشتر به نسخه Beta میخورن که سامی میاد برای گوشی هاش عرضه می کنه ! ( LG سیاست ـــش اینه که آخرین نسخه که Stable ترین ـــه رو برای گوشیش میده ، این که واقعا 2.3 ال جی با 2.3.7 سامی چه فرقی داره نمی دونم ! )
بحث پلاستیک بحث Drop Test نبود ... بحث طراحی GS II نسبت به Optimus 2X ـــه !
انصافا شما UI ـــه Prada رو با GS III مقایسه کن ... منطقا نباید زمان ببره درست کردن همچین چیزی ؟!
عزیزم من که میگم،دوستم برام میاره گوشی رو! استیبل هست! ولی باگ و FC داره!
دوم این که هر چی باشه! آپدیته! مثل ولیو پک. اما رام های کاستوم هست! مثل O black
بگذریم
برسیم سر UI ال جی که فرمودید. اول این که یک UI در اصل یک لانچر نصب شده در فایل های سیستمیه! و فوقش ماه طول بکشه! برای شرکتی که هزاران برنامه نویس داره!
مثل این میمونه که بگیم تیمی مثل گو لانچر آپدیت نمیدن به خاطر سختی کار!
UI پرادا هم همچین سنس نیس! یک یوزر اینترفیس معمولیه! مثل اینترفیس ریزر(البته ویجت circle خیلی ابتکار قشنگیه!)
اما ببینیم منظورتون در مورد S2! چیه!
شما تو پست اول میگید S2 چه برتری به O2x داره! الانم که کشیده شد به بحث طراحی و سبکتر بودن و نازکتر بودن خودش طراحی رو میرسونه! در حالی که O2x یک گوشی 4اینچیه!!!!!!
12-10-2012, 21:34
برسیم سر UI ال جی که فرمودید. اول این که یک UI در اصل یک لانچر نصب شده در فایل های سیستمیه! و فوقش ماه طول بکشه! برای شرکتی که هزاران برنامه نویس داره!
نتیجه میگیریم چون ۱ ماه کار میبره نیازی به کار کردن روش نیست. اصولا هسته چسبوندن به سر و ته گوشی مهمه.
نتیجه میگیریم چون ۱ ماه کار میبره نیازی به کار کردن روش نیست. اصولا هسته چسبوندن به سر و ته گوشی مهمه.
چه ربطی داره؟! پارسا امشب رو مود توهمی ها!
حســـ ادامه بحث نیست : دی
از اون قدیما که با 4870x2 میومدم هم با این سامی ها کل کل بودیم : دی
پارسا تو کی کاربر فعال شدی ؟ : دی
12-10-2012, 22:41
چه ربطی داره؟! پارسا امشب رو مود توهمی ها!
برداشت من از اینکه در جواب به انتقاد از ضعف لانچر گفتی نهایتا ۱ ماه وقت میبره این بود. شاید بد برداشت کردم!
حســـ ادامه بحث نیست : دی
از اون قدیما که با 4870x2 میومدم هم با این سامی ها کل کل بودیم : دی
پارسا تو کی کاربر فعال شدی ؟ : دی
یک سالی میشه گلم! :| :دی
4870x2 بعد اون اتحادیه هه دیگه باز نشد؟! :دی
4870x2 بعد اون اتحادیه هه دیگه باز نشد؟!
چنان بن کردن توی History هم دیگه چیزی ازم نمونده :دی
برداشت من از اینکه در جواب به انتقاد از ضعف لانچر گفتی نهایتا ۱ ماه وقت میبره این بود. شاید بد برداشت کردم!
یک سالی میشه گلم! :| :دی
4870x2 بعد اون اتحادیه هه دیگه باز نشد؟! :دی
خو داری جوری میگی انگار بقیه شرکت ها نشستن نگاه میکنند؟
ساخت سنس های جدید 21-30روز وقت برده! (gsmarena سرچ کن خبرش هست!)
کل قضیه رو ول کردی چسبیدی به این؟!
سامسونگ آره،سی پی یو میچسبونه سر و تهش ! ولی قیمتش اینقدر نیست که نشه خرید! قیمت جهانیش 500دلاره!
موتو هم اکثر قیمت هاش معقوله!
Optimus G فعلا توی مالزی هست با قیمت 3.5هزار رینیگت 3500*800= 2800!!!!!
13-10-2012, 15:05
خو داری جوری میگی انگار بقیه شرکت ها نشستن نگاه میکنند؟
ساخت سنس های جدید 21-30روز وقت برده! (gsmarena سرچ کن خبرش هست!)
کل قضیه رو ول کردی چسبیدی به این؟!
سامسونگ آره،سی پی یو میچسبونه سر و تهش ! ولی قیمتش اینقدر نیست که نشه خرید! قیمت جهانیش 500دلاره!
موتو هم اکثر قیمت هاش معقوله!
Optimus G فعلا توی مالزی هست با قیمت 3.5هزار رینیگت 3500*800= 2800!!!!!
منظورتو نفهمیدم ، در هر حال منظورم این بود که سامسونگ اگه یه مقدار هزینه کنه روی لانچر ، اینقدر بهانه دست هیتر ها نمیده. هر چند تاچویز جدید هم زیاد بد نیست (فقط به نظرم یه کم سنگین و شیک تر باشه بهتره. لانچر پرادا فوق العادست. :|).
قیمت Optimus G هم با توجه به قیمت 2200 تومنی نوت 2 زیاد بد نیست. مثل اینکه همچنان زیاد درست درمون عرضه نشده ، ولی گوشی های LG همیشه قیمت فوق العاده خوبی داشتن. پرادا 3.0 که جز گوشی های با پرستیژ بالاست (مثل بلک بری پورش دیزاین که 10-12 تومنی باید باشه با این ارز. :دی 7500 درهمه. :|) ، در مقایسه با گوشی های عادی هم P/P عالی ای داره. Optimus 2X قیمتش از آرک پایین تر بود.
یکی از دوستام تماسی که با اپراتور sprint داشته متوجه شده optimus g های این اپراتور بوت لودر لاک هستند و گویا سیاست جدید شرکت ال جی هست.
الان تمامی گوشی های تولیدیش از جمله 4xhd و .. دارای بوت لودر بسته هستند و قابلیت نصب رام رو ندارن
انصافا کیفیت گوشی هاش بالاست ، من کلی با 4x hd دارم حال میکنم ، خیلی خیلی بهتر one x هست ، اما این سیاست مسخرش نمیزاره نگهش دارم ! نه آپدیت میده و نه میزاره خودمون رام بسازیم و نصب کنیم !
velvet revoulver
24-10-2012, 01:14
رویوی GSMArena :
mahyarSAMSUNG
24-10-2012, 22:39
سامسونگ هم میتونه از ال جی شکایت کنه .. ولی سامسونگ مثل بعضیا بچه نیست . اینو یه رقابت میدونه نه کپی ....
سامسونگ هم میتونه از ال جی شکایت کنه .. ولی سامسونگ مثل بعضیا بچه نیست . اینو یه رقابت میدونه نه کپی ....
UI شون خیلی شبیه هم هست ، از چی هم شکایت کنن؟ مثلا سامسونگ یه سری تکنولوژی تلوزیون های LG رو برداشت کپی کرد.. کاری هم به هم ندارن !
دسته این دو تا تو یه کاسس ،
اگر هم منظورت ظاهر دو گشوی هست ، من هر دو رو داشتم ، شبیه هم نیست و ال جی خیلی خوشکل تر و با کیفیت تره مخصوصا کناره هاش خیلی بهتر ساخته شده و جنس قاب پشتش و طرحش هم خیلی شیک تره
کلید HOME به این سبک هم دیگه از طرف بقیه شرکت ها استفاده نمیشه ، فقط سامسونگ استفاده میکنه
mahyarSAMSUNG
26-10-2012, 15:51
UI شون خیلی شبیه هم هست ، از چی هم شکایت کنن؟ مثلا سامسونگ یه سری تکنولوژی تلوزیون های LG رو برداشت کپی کرد.. کاری هم به هم ندارن !
دسته این دو تا تو یه کاسس ،
اگر هم منظورت ظاهر دو گشوی هست ، من هر دو رو داشتم ، شبیه هم نیست و ال جی خیلی خوشکل تر و با کیفیت تره مخصوصا کناره هاش خیلی بهتر ساخته شده و جنس قاب پشتش و طرحش هم خیلی شیک تره
کلید HOME به این سبک هم دیگه از طرف بقیه شرکت ها استفاده نمیشه ، فقط سامسونگ استفاده میکنه
دقیقا دعوای اپل سامسونگ سر همین بود که چرا سامسونگ داره ایکون های مارو کپی میکنه و چرا سامسونگ داره گوشی های با گوشه ی گرد میزنه .. که دقیقا ال جی هم همین کارو کرده .. منم دارم همینو میگم .. چطور این دوتا از هم شکایت نکننن برای اینکه دارن رقابت میکنن نه بجه بازی ...
Ssarshar
15-01-2013, 15:26
دوستان این گوشی وارد ایران شده ؟ کسی رویتش کرده ؟
قیمتش چنده در حال حاضر ؟
ممنون
اپتیموس G توسط مدیاپردازش وارد بازار شد و از هفته آینده در نمایندگی های ال جی در دسترس خواهد بود:n05:
این مدیا پردازشه خله؟:دی چرا اینقد دیر؟!
این مدیا پردازشه خله؟:دی چرا اینقد دیر؟!
آره:n02:
اما بیچاره تازه نمایندگی ال جی رو گرفته خوب:n01:
من الان بازار موبایل بودم پرسیدم ، از شنبه تو نمایندگی های فروش ال جی توزیع میشه
قیمت حدود 2 میلیون
06-05-2013, 13:48
2 میلیون؟! دابلیو تی اف؟!!! نکسس ۴ که خیلی بیشتر از این میصرفه...
اگه 2 تومان هم باشه ارزش خرید داره نسبت به نکسوس هم از نظر دوربین و باتری و حافظه برتری داره که ارزششو بیشتر میکنه
Pedram_mrn
07-05-2013, 00:30
اکسپریا زد با همین قیمت یه نسل هم تقریبا جلوتره... کجای این ارزش داره اونوقت اونم 2 تومن؟؟؟
اکسپریا زد با همین قیمت یه نسل هم تقریبا جلوتره... کجای این ارزش داره اونوقت اونم 2 تومن؟؟؟
دوست عزیز اولا من با Z مقایسش نکردم و نسبت به نکسوس گفتم که برتری های خاصی داره
دوما از نظر سخت افزاری اپتیموس G و اکسپریا Z یکسان هستند
از نظر دوربین و صفحه نمایش هم اپتیموس G برتره
حالا یک نسل جلو بودن نمیدونم نسلها چطور تعریف میشه چون معرفی اپتیموس G تقریبا 4 ماه زودتر بوده و به نسل نکشیده:n02:
07-05-2013, 01:01
دوست عزیز اولا من با Z مقایسش نکردم و نسبت به نکسوس گفتم که برتری های خاصی داره
دوما از نظر سخت افزاری اپتیموس G و اکسپریا Z یکسان هستند
از نظر دوربین و صفحه نمایش هم اپتیموس G برتره
حالا یک نسل جلو بودن نمیدونم نسلها چطور تعریف میشه چون معرفی اپتیموس G تقریبا 4 ماه زودتر بوده و به نسل نکشیده:n02:
از نظر تئوری یکسان هستند٬ اما توی عمل زی قوی تر بوده. صفحه نمایش هم هر چه قدر کانترست و رنگ ها و ... زی ضعیف تر باشه در هر حال ۱۰۸۰ هست. مسئله بسیار مهم دیزاین رو هم در نظر نگرفتید. علاوه بر این ساپورت سونی هم همیشه بهتر از ال جی بوده.
جی با این قیمت فروش نخواهد داشت.
آقا مدیاپردازش هم نکسوس 8 گیگ رو اول با قیمت 2 میلیون و خورده ای وارد کرد ، به 3 هفته نکشید مدل 8 گیگ اومد روی 1600-1700
این هم قیمتش زودتر از نکسوس فروکش میکنه ، قیمت واقعیش باید حدود 1600 باشه
در نظر داشته باشید اپتیموس جی بهترین تلفن ال جی هست ( غیر از جی پرو ) که بهترین ساپورت و امکانات ال جی رو داره
بحث اندروید استوک و ساپورت گوگل رو کنار بزاریم اپتیموس جی گزینه معقول تر و مناسب تری نسبت به نکسوس هست
اکسپریا زی غیر از صفحه 1080 و ضدآب بودن چیز دیگه ای نداره که از جی بهتر باشه
happy_2o2o
07-05-2013, 13:22
بنظر منم اپتیموس جی از لحاظ نرم افزاری و امکانات بسیار بسیار بهتر از زد هست
تازه سایزش هم مناسبتره کیفیت صفحه ش هم بهتره
دوستان تو فروم همسایه اکثرا از کیفیت صفحه ی زد راضی نبودن یعنی میگن اونطور که انتظار میرفت نیس
امروز قیمت گرفتم 1880 :n02:
گزارش نارنجی: مراسم معرفی اپتیموس جی ال جی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مانی قاسمی 08-05-2013 09:48:28
ال جی یکی از شرکتهایی است که شاید بیشتر اعتبارش را در زمینه تلویزیون و دیگر لوازم خانگی بدست آورده باشد. اما همکاری با گوگل و ساخت نکسوس ۴ باعث شد تا صنعت موبایل آن دست خوش تغییرات اساسی گردد و وجهه قابل قبولی را نزد کاربران پیدا کند.
شب گذشته (۱۷ اردیبهشت ماه) مجموعه ورزشی انقلاب تهران، میزبان مراسم معرفی رسمی Optimus G بود. اشتباه نکنید، درباره Optimus G Pro صحبت نمی کنیم، بلکه همان Optimus G که حدود ۷ ماه پیش وارد بازار جهانی شد، اکنون به صورت رسمی به ایران رسیده است. در ادامه مطلب با نارنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])همراه باشید تا با ویژگی های این دستگاه بیشتر آشنا شوید و با قرار گرفتن در جریان آنچه در این مراسم گذشت، علت تاخیر ورود این محصول دوست داشتنی به بازار ایران را دریابید.
آقای بنیامین دارمی، به عنوان مسئول فروش بخش موبایل ال جی، اجرای این مراسم را بر عهده داشتند. ایشان سخنان خود را با ذکر این نکته آغاز کردند که اپتیموس جی آمده است تا با «نه گفتن، به نه ها» مرزهای تکنولوژی را جا به جا کرده و با تکنولوژی های منحصر به فرد خود، قابلیت های جدیدی را برای کاربران به همراه آورد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مانور بر روی توانایی های اپتیموس جی، با ویدیویی تاثیر گذار در رابطه با قدرت باتری این دستگاه آغاز شد. در این ویدیو اپتیموس جی در کنار گلکسی اس۳ قرار گرفت و در جدالی نفس گیر، قدرت بالای باتری و مصرف کم خود را به رخ کشید. در بخشی از این ویدیو، دو دستگاه به فیلمبرداری ممتد با کیفیت 720p پرداختند. گلکسی اس۳ پس از ۲ ساعت ۵۲ دقیقه و اپتیموس جی پس از ۳ ساعت ۵۵ دقیقه، از ۱۰۰ درصد شارژ به ۵ درصد رسیدند. ویدیو بعدی که ۳۰۰۰ برابر سریع شده بود، به میزان قدرت باتری در حین تماس تلفنی اختصاص داشت. در این آزمایش اس۳ پس از ۹ ساعت و ۳۹ دقیقه خاموش شد، در حالی که اپتیموس جی در زمانی مشابه به ۴۰ درصد از شارژ خود رسیده بود و در نهایت پس از ۱۵ ساعت و ۵۱ دقیقه، خاموش شد.
به گفته آقای دارمی چنین نتیجه بی نظیری در رابطه با قدرت باتری، به تکنولوژی های به کار رفته در صفحه نمایش و پردازنده بر می گردد. LG Display به لطف تجربه بالای خود در زمینه صفحه نمایشگر، اپتیموس جی را به یکی از برترین نمونه های موجود در بازار در زمینه صفحه نمایش تبدیل کرده است. نمایشگر این دستگاه از تکنولوژی True HD IPS برخوردار است و تصاویر را با کیفیت ۷۶۸ × ۱۲۸۰پیکسل نمایش می دهد. ویژگی Zerogap که در نکسوس ۴ هم به کار رفته، با حذف هوای موجود بین نمایشگر و شیشه محافظ Gorilla Glass 2، تصاویر را با شفافیت و وضوح بیشتری در برابر چشم خواننده به نمایش می گذارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما در رابطه با CPU نیز باید بدانید اپتیموس جی با همکاری شرکت کوالکام از یک پردازنده ۴ هسته ای استفاده کرده که بر روی فرکانس ۱.۵ گیگاهرتز تنظیم شده و از معماری Krait برخوردار است. این پردازنده در کنار واحد گرافیکی Adreno 320 مجموعه ای قدرتمند را تشکیل داده و به خوبی از پس اجرای اندروید ۴.۱.۲ بر می آید.
اگر بخواهیم به قابلیت های نرم افزاری این دستگاه اشاره ای بکنیم، باید به ویژگی Cross-Tasking بپردازیم. به لطف پردازنده قدرتمند، اپتیموس جی مولتی تسکینگ را وارد مرحله ای جدید کرده است و این امکان را در اختیار کاربر می گذارد تا دو برنامه متفات را بر روی یکدیگر اجرا کند. برای مثال شما می توانید در حالی مشغول تماشای یک ویدیو هستید، پنجره مرورگر خود را نیز با بر روی آن باز کرده و در حالی ویدیو را مشاهده می کنید، به گشت و گذار در اینترنت نیز بپردازید. یکی دیگر از توانایی های نرم افزاری اپتیموس جی که در کمتر محصول دیگری مشاهده کرده ایم، ویژگی Live Zooming است؛ این قابلیت به کاربر اجازه می دهد یک فیلم در حال پخش را تا ۵ برابر بزرگنمایی کند.
در انتهای مراسم نیز برنامه پرسش و پاسخ برگزار شد و ما در رابطه با علت تاخیر ورود این دستگاه به ایران سؤال پرسیدیم. مسئولین دفتر ال جی ایران، پاسخ دادند که این موضوع به سیاست های دفتر مرکزی بر می گردد و ال جی ترجیح داده ابتدا کشور هایی را به عنوان بازار هدف خود انتخاب کند که پوشش LTE دارند.
اما حالا که این دستگاه با ۷ ماه تاخیر به ایران رسیده است، باید به آن به چشم یک High End نگاه کنیم و یا یک میان رده قدرتمند؟ دفتر ال جی به اپتیموس جی کاملا نگاهی High End دارد و قیمت یک میلیون و نهصد هزار تومانی دستگاه نیز این موضوع را تایید می کند.
شما درباره این محصول چه نظری دارید؟ با توجه به گفته دفتر ال جی در ایران Optimus G Pro حدود ۴ ماه دیگر به ایران می رسد، آیا اپتیموس جی را تهیه می کنید و یا منتظر مدل جدید تر آن خواهید ماند؟
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
happy_2o2o
10-05-2013, 16:37
امیدوارم بتونم این گوشی رو بخرم از اول ازش خیلی خوشم اومده بود چون من قابلیتهای نرم افزاری خیلی برام مهمه:n12:
فقط از شیشه پشت گوشی میترسم که میگن در برابر ضربه زیاد مقاوم نیس:n03:
دیجی کالا آورد با این قیمت فکر کنم از اینم پایینتر بیاد:n20:
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 145 گرم
پردازنده:Qualcomm MDM9615/APQ8064 Chipset , Quad-Core Krait CPU 1.5GHz
حافظه:حافظه داخلی 32768 مگابایت - حافظه رم 2048 مگابایت
شبکه های ارتباطی:3G - 4G - GPRS - WLAN - GPS - NFC - Bluetooth
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع True HD-IPS + LCD - اندازه 4.7 اینچ - 1280 × 768
دوربین:13.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android نسخه v4.1.2 - Jelly Bean - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات:رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 2100 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 456 ساعت - زمان مکالمه 15 ساعت
قیمت : 1839000 تومان | 2 سال گارانتی طلایی شرکت ال جی |
واقعا خیلی دیر وارد بازار ایران شد
الان توی این محدوده قیمت صفحه نمایش FULLHD یکی از فاکتور های خرید حساب میشه و بنظرم بهتره شرکت LG گوشیه Pro رو خیلی زود تر تو ایران معرفی کنه
درسته دیر وارد شد ولی به نظر من اگه گوشی ها رو توی رنج سایز صفحه نمایش تقسیم بندی کنیم و قیمت اپتیموس جی هم تو روزهای آینده برسه به نزدیک اس 3 بهترین خرید تلفن صفحه اچ دی خواهد بود
mohammadx6
06-07-2013, 12:01
قیمت امروز این گوشی 1520 با 2 سال گارانتی
mehrdadb3
06-07-2013, 12:53
سایت آل دیجیتال امروز با تخفیف گذاشته 1450 رنگ سرمه ای
کسی عکس از رنگ سرمه ای داره؟
مشکل عجیب اینجاس که اصلا این گوشی رنگ سرمه ای نداره ! من نمیدونم جریان چیه و از کجا آوردن ، هیچ عکسی هم از رنگ سرمه ایش پیدا نکردم ، جالبه فقط همین سایت آل دیجیتال این رنگ رو داره بقیه ندارن
مشکل عجیب اینجاس که اصلا این گوشی رنگ سرمه ای نداره ! من نمیدونم جریان چیه و از کجا آوردن ، هیچ عکسی هم از رنگ سرمه ایش پیدا نکردم ، جالبه فقط همین سایت آل دیجیتال این رنگ رو داره بقیه ندارن
اون مدلی که سایت زومیت بررسیش کرده بود رنگش سرمه ای بود . میتونی اونجا رنگشو ببینی . به نظر من قشنگ نبود . این گوشی رنگ سفیدش محشره .
البته من هم تو بازار هم سرمه ای ندیدم ، احتمالا اون تعدادی رو که اول وارد کردن و دادن دست ملت و سایتا که باهاش کار کنن الان میخوان بندازن به ملت :n02:
amin_947
07-07-2013, 09:51
به نظرتون قیمتش خوب شده یا هنوز هم پایینتر باید بیاد ؟
mohammadx6
07-07-2013, 22:32
قیمتش که الان نسبت به رقبا خوبه ولی اگر دلار بیاد پایین قاعدتا اینم میاد پایین. در ضمن گفتن چند وقته دیگه g pro وارد میشه
این گوشی از اس 3 بهتره یا مساویه یا بدتره ؟
اگر محاسنی غیر از باطری به نسبت اس 3 داره لطفا بگین
صفحه نمایش به نظر میاد از اس 3 بهتر باشه نظرتون چیه ؟
mohammadx6
08-07-2013, 09:27
قطعا از s3 بهتره.
چرا:
سخت افزار قوی تر
طراحی شکیل تر
باطری بهتر
دوربین بهتر
قیمت مناسب(نسبت به رقبا)
بروزتر
عزیز اگر اپتیموس داری میشه بگی کیفیت صفحه نمایش زیر نور آفتاب چطوریه ؟
با اس 3 زیر نور که هیچی معلوم نیست !
در مورد بلندی صدای اسپیکر هم بگین که صداش از اس 3 بلندتره یا کمتره ؟
بلندی صدای اسپیکر باسم خیلی مهمه
این گوشی از اس 3 بهتره یا مساویه یا بدتره ؟
اگر محاسنی غیر از باطری به نسبت اس 3 داره لطفا بگین
صفحه نمایش به نظر میاد از اس 3 بهتر باشه نظرتون چیه ؟
در تمام موارد از اس 3 بالاتر هست ، بدون شک
عزیز اگر اپتیموس داری میشه بگی کیفیت صفحه نمایش زیر نور آفتاب چطوریه ؟
با اس 3 زیر نور که هیچی معلوم نیست !
در مورد بلندی صدای اسپیکر هم بگین که صداش از اس 3 بلندتره یا کمتره ؟
بلندی صدای اسپیکر باسم خیلی مهمه
اپتیموس جی یکی از بهترین تلفن های الجی با کنتراست قابل تشخیص زیر نور آفتاب هست
در مورد صدا تو ریویو های gsmarena و بلندی و شفافیت جزو بهترین تلفن ها در چارت مقایسه ای با رده Excellent هست ، فکر کنم اس 3 رده Average باشه
کلا اپتیموس جی زمانی که معرفی شد از تمام پرچمداران برندهای دیگه ( اون زمان ) برتر بود
فقط حیف دیر وارد ایران شد حیف
گوشیهای ال جی فقط مشکلی که دارند اینه که ساپورت خوبی مثل سامسونگ ازش نمیشه
امیدوارم که رامهای بعدی باسه این گوشی بیاد
تشکر از دوستان
mohammadx6
08-07-2013, 22:45
قیمت دیجی کالا 1469
mohammadx6
08-07-2013, 22:46
راستی بوت لودر گوشیهای جدید ال جی هم لاکه؟
mehdi30nema
09-07-2013, 07:08
قیمتش خیلی خوب شده . اگه اس 3 نخریده بودم احتمالا اینو میگرفتم .
فکر کنم هیچ گوشی 2 گیگی رمی با این قیمت تو بازار نباشه .
گوشیهای ال جی فقط مشکلی که دارند اینه که ساپورت خوبی مثل سامسونگ ازش نمیشه
Pac 23 و Cm 10.1 و اینا که براش اومده
رام استوکش هم که از بهترین هاست
Amateِur
27-07-2013, 21:09
سلام دوستان
خيلي فوري بگيد بين اين گوشي و one X plus كدوم بهتره؟؟
28-07-2013, 14:48
من این گوشی رو ترجیح میدم. با حافظه مشکل ندارید میتونید به نکسس ۴ هم فکر کنید.
Amateِur
28-07-2013, 14:50
من این گوشی رو ترجیح میدم. با حافظه مشکل ندارید میتونید به نکسس ۴ هم فکر کنید.
کلا گوشی های نکسوس خوشم نمیاد خیلی بی ریختن!
از دیجی کالا سفارش دادم فردا میرسه دستم
happy_2o2o
29-07-2013, 23:58
کلا گوشی های نکسوس خوشم نمیاد خیلی بی ریختن!
از دیجی کالا سفارش دادم فردا میرسه دستم
داداش دی جی کالا رنگ سورمه ای هم داشت ازش؟
بنظرم انتخاب خیلی خوبی کرد مبارکه
Amateِur
30-07-2013, 00:02
داداش دی جی کالا رنگ سورمه ای هم داشت ازش؟
بنظرم انتخاب خیلی خوبی کرد مبارکه
سلام
ممنون عزيز ولي برا خودم نبود برا خواهرم بود.
بله 2 رنگ سفيد و سرمه اي داشت.
اخرشم one x plus خريد :|
happy_2o2o
30-07-2013, 04:18
one x plus خریدی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
Amateِur
30-07-2013, 21:35
one x plus خریدی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
بلي عزيزم
اتفاقا خيلي هم خوبه. دقيقا اون چيزايي كه ميگفتن ضعيفه،نقطه قوتش بود.
happy_2o2o
31-07-2013, 03:50
بنظر من one x plus خیلی خوبه و ضعفی نداره چون در واقع تو این نسخه اشکالات وان ایکس رفع شده
ولی در کل از جی ضعیفتره فقط شاید اپدیتش و ساپورتش بهتر باشه
بچه ها کسی از قیمت Optimus G تو علا الدین خبر داره ؟ ( طبقه چهار و پنج )
Greatone
06-08-2013, 14:19
بچه ها کسی از قیمت Optimus G تو علا الدین خبر داره ؟ ( طبقه چهار و پنج )
1400
دوستان بین این و اس 3 و نکسوس کدوم رو بردارم؟
1400
جی و نکسوس 4 از لحاظ سخت افزاری دقیقا یکسان هستن ، ولی ساپورت نکسوس بهتر از جی هست ، از طرفی کیفیت ساخت جی و طراحی اش از نکسوس به نظر من بهتره
اس 3 هم گزینه سوم محسوب میشه !
به نظر من طراحی نکسوس هرچی باشه از جی بهتره .کیفیت ساخت جی بهتر از نکسوسه.
ravani_13
07-08-2013, 00:28
سلام و خسته نباشید ، هیتمن جان یا من بد سلیقه ام یا شما نظرت با اکثریت در تضاد هست . :n02:
بگذریم
اقا توی بخش مشاوره تاپیک نزدم چون نیاز به مشاوره فنی و مقایسه ای نداشتم دیگه شاگرد بچه ها هستیم و حالیمون هست از دنیای گوشی ها
فقط به سوال مقایسه ای از دوستان با تجربه داشتم
یه 4X HD داشتم فروختم به یکی از بستگان ۱ تومن
حالا من ۳۵۰ بزارم روش اینو بگیرم
یا یکی ۲ ماه صبر کنم تا وان بیاد روی ۱.۷۰۰ و اون رو بگیرم:n02:
راستی به نظرم اپتیموس جی با این قیمت بی نظیر هست
۲ گیگ رم
کی داره ؟:n02:
صفحه فوق العاده
کی داره ؟ :n02: اون ابرنگی ها :n02: البته اس ۴ بهتر شده هاااااا
۳۲ گیگ هم که روی خودش هست ، باطری هم که همه تعریف میکنن ، کیفیت ساخت قیافه هم که کاملا عالیه
دوستان چه کنیم ؟:n02::n05:
داداش اگه میتونی با 16 گیگ (که 12 گیگش در دسترسه ) کنار بیای و ساپرت گوگل برات خیلی مهمه نکسوس بردار .
ولی کالیبریشن صفحه G ، کیفیت ساخت و و باتری G بهتره .
من خودم برا یکی آشناها اجی برداشتم فوق العاده راضیه .
نظر خودمم بگم :n02: G بردار . 12 گیگ خیلی کمه .
سلام و خسته نباشید ، هیتمن جان یا من بد سلیقه ام یا شما نظرت با اکثریت در تضاد هست . :n02:
بگذریم
اقا توی بخش مشاوره تاپیک نزدم چون نیاز به مشاوره فنی و مقایسه ای نداشتم دیگه شاگرد بچه ها هستیم و حالیمون هست از دنیای گوشی ها
فقط به سوال مقایسه ای از دوستان با تجربه داشتم
یه 4X HD داشتم فروختم به یکی از بستگان ۱ تومن
حالا من ۳۵۰ بزارم روش اینو بگیرم
یا یکی ۲ ماه صبر کنم تا وان بیاد روی ۱.۷۰۰ و اون رو بگیرم:n02:
راستی به نظرم اپتیموس جی با این قیمت بی نظیر هست
۲ گیگ رم
کی داره ؟:n02:
صفحه فوق العاده
کی داره ؟ :n02: اون ابرنگی ها :n02: البته اس ۴ بهتر شده هاااااا
۳۲ گیگ هم که روی خودش هست ، باطری هم که همه تعریف میکنن ، کیفیت ساخت قیافه هم که کاملا عالیه
دوستان چه کنیم ؟:n02::n05:
خداییش آخه؟! نه خداییش؟!؟ : ))
انحنای نرم نکسوس 4 . همچنین دیجیت هاش.
همینطور خوش دستیش . همون گوشه های تیز موقع مکالمه اذیت میکنه . خداییش طراحی نکسوس 4 بهتر نیست؟!
باو یجوری میگید جی بهتره آدم حس میکنه مشکل زیبایی شناختی داره :پی
mehrdad khar khoon
07-08-2013, 10:49
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم از شما دو سوال داشتم:گارانتی اصلی موبایل های lg چیه؟ و نمایندگی رسمی موبایل های lg کجاست؟
amin_947
07-08-2013, 11:28
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم از شما دو سوال داشتم:گارانتی اصلی موبایل های lg چیه؟ و نمایندگی رسمی موبایل های lg کجاست؟
مدیاپردازش
دوستان اندرویدی که اهل بازی هستن و نمیتونن سرویس Game Services را تو اندروید گوشیشون فعال کنن تو یاهو بهم مسیج بدن راهنماییشون کنم
androgame_ir
mohammadx6
07-08-2013, 19:15
خداییش آخه؟! نه خداییش؟!؟ : ))
انحنای نرم نکسوس 4 . همچنین دیجیت هاش.
همینطور خوش دستیش . همون گوشه های تیز موقع مکالمه اذیت میکنه . خداییش طراحی نکسوس 4 بهتر نیست؟!
باو یجوری میگید جی بهتره آدم حس میکنه مشکل زیبایی شناختی داره :پی
خداییش جی خوشگل تره
من هر دو را تو show room الجی دستم گرفتم خیلی سخته بگیم کدوم خوشگلتره اما G یه چیز دیگه بود:n02:
Iloveu-ALL
08-08-2013, 01:31
این خوبه LG Optimus G E970 ؟
Optimus Gj مدل جدید همینه؟
amin_947
08-08-2013, 09:26
این خوبه LG Optimus G E970 ؟
Optimus Gj مدل جدید همینه؟
LG Optimus G E975 بخر
Gj مدل ضد آب G هست
Iloveu-ALL
08-08-2013, 11:36
LG Optimus G E975 بخر
Gj مدل ضد آب G هست
E970 بدی هاش و همینطور خوبی هاش نسبت به E975 چیه؟
amin_947
08-08-2013, 16:46
E970 بدی هاش و همینطور خوبی هاش نسبت به E975 چیه؟
e975 مدل اینترناشنال هست ولی e970 مدل AT&T هست که توی ایران کار نخواهد کرد و فقط واسه اون اپراتور توی آمریکاست
mehdi30nema
13-08-2013, 21:00
دوستان وضعیت شارژ نگه داری این گوشی چه جوریه ؟
مثلا شب تا صبح که گوشی در حال استندبای هست چند درصد شارژ کم میکنه ؟
amin_947
21-08-2013, 14:46
دوستان وضعیت شارژ نگه داری این گوشی چه جوریه ؟
مثلا شب تا صبح که گوشی در حال استندبای هست چند درصد شارژ کم میکنه ؟
واسه من با بهینه سازی 2% کم می کنه
mehrdadb3
21-08-2013, 16:36
دوستانی که این گوشی رو دارن از کیفیت دوربینش (عکسبرداری و فیلمبرداری) راضی هستید؟
این رام هایی که واسه آپدیتش تو سایت xda هست باعث بهبود عملکرد دوربینش میشه
die_in_dark
21-10-2013, 05:27
سلام
دوستانی که اپتیموس جی دارند امتیازش در antutu چنده
کسی تاحالا تست کرده
من تست کردم 16455 بوده که به نظرم کمه برای دوستان دیگه چنده
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.