ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : asus n55SL vs n55SF

Alberto
28-08-2012, 13:37
دوستان من می خوام بین این دو تا لپ تاپ یکی رو انتخاب کنم
نظرم روی n55sl هست چون هم قیمتش مناسب تره هم اینکه صفحه اش ماته منم دائم بیرون کار دارم .
ولی توی بازار کانفیگ های مختلف رو با شماره معرفی میکنن که من توی سایت خود Asus پیدا نمی کنم مثل s1017 . و یکی اینکه توی سابت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده که صفحه n55sf پر نور تره ولی توی سایت asus هیچی در مورد نور و نوع صفحه نمایش توضیح نداده . کسی راهنمایی کنه ممنون میشم .

IOG
02-09-2012, 22:18
من N55SL دارم. کیفیت صفحش عالیه. از لحاظ قدرت گرافیک اختلاف جزیی با هم دارند و گرافیک هم که یکیه + CPU...
در کل من فک نمی کنم فرق چندانی باهم داشته باشن. بستگش به خودت داره...

Alberto
06-09-2012, 12:20
کیفیت ساختشون چه جوریه ؟ فرقی میکنه باسری K .
من بیشتر کیفیت ساخت و قدرت پردازش و سرعت رم و صفحه نمایش خوب که تو نور روز بتونم ببینم مهم هست .
اگه مدل دیگه ای که فکر میکند توی این رنج قیمت باشه با این مشخصات سراغ دراید بگید لطفا .

lionf3
17-09-2012, 13:21
کیفیت ساختشون چه جوریه ؟ فرقی میکنه باسری K .
من بیشتر کیفیت ساخت و قدرت پردازش و سرعت رم و صفحه نمایش خوب که تو نور روز بتونم ببینم مهم هست .
اگه مدل دیگه ای که فکر میکند توی این رنج قیمت باشه با این مشخصات سراغ دراید بگید لطفا .

دوست عزیز سراغ سری K که نرو که میگن خیلی مشکل داره یکی از مشکلات بارزی هم که داره shutdown شدن خودکارش که بیشتر مواقعی اتفاق میفته که فشار زیادی رو بهش وارد کنی که واقعا رو اعصابه:13:اگر میخوای asus بگیری کار خوبی میکنی چون برندی خوبیه و ظاهرا تو ایران هم خوب پشتیبانیش میکنن و سری N خیلی خوبه تو این رنج قیمت که البته با این وضع بد دلار و نوسانات بازار ارز قیمتاش رفت بالا ولی اگه یه مقدار صبر کنی میتونی یه نوت بوک خوب بگیری:31: