مشاهده نسخه کامل
: افزایش ولتاژ GTX560TI
سلام
الان دیگه تو هر گیمی ک میرم بعد از نیم ساعت Crash میکنه ! تنها راهشم Restart کردن هسش...
یه جا دیدم ک با افزایش ولتاژ میشه این مشکلو حل میکرد ..میخواسم ببینم خطری چیزی واسه کارت گرافیک نداره ؟ با افزایش 25 ....الان واسه من 1000 هسش بکنمش 1025 !
کرش کردن تو گیم علت های زیادی داره
1- ویندوز و ویروس
2- رم
3- آپدیت نبودن درایور گرافیک
4- کرک بازی
5- نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو بایوس رو یک دور دیفالت کنید و درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد یا از مدار تغذیه مین است یا پاور سیستم
کرش کردن تو گیم علت های زیادی داره
1- ویندوز و ویروس
2- رم
3- آپدیت نبودن درایور گرافیک
4- کرک بازی
5- نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو بایوس رو یک دور دیفالت کنید و درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد یا از مدار تغذیه مین است یا پاور سیستم
همه چی آپدیت هسش
از کرکم نیس..
بایوس رو چجوری دیفالت میکنن؟
حالا این افزایش ولتاژ نمیتونه تاثیر داشته باشه ؟
saeed_136915
28-08-2012, 15:04
سلام
گرافیک رو که اورکلاک نکردین؟؟
اگه نکردین نیازی نیست افزایش ولتاژ بدین
همونطور که گفتن اول یه بار بایوس رو دیفالت کنین (بعد از روشن کردن کامپیوتر کلید DEL رو فشار بدین و نگه دارین و از داخل بایوس گزینه ی Load Fail Safe Defaults یا مشابه اون رو پیدا کنین و بعد هم Save and Exit رو بزنین. یا اینکه میتونین باطری روی مادربرد رو به مدت حدودا دو دقیقه در بیارین و بعد دوباره بزارین سر جاش(موقعی که کامپیوتر خاموشه))
اگر هم درست نشد احتمالا پاورتون کم میاره.
مدل پاورتون چیه؟
سلام
گرافیک رو که اورکلاک نکردین؟؟
اگه نکردین نیازی نیست افزایش ولتاژ بدین
همونطور که گفتن اول یه بار بایوس رو دیفالت کنین (بعد از روشن کردن کامپیوتر کلید DEL رو فشار بدین و نگه دارین و از داخل بایوس گزینه ی Load Fail Safe Defaults یا مشابه اون رو پیدا کنین و بعد هم Save and Exit رو بزنین. یا اینکه میتونین باطری روی مادربرد رو به مدت حدودا دو دقیقه در بیارین و بعد دوباره بزارین سر جاش(موقعی که کامپیوتر خاموشه))
اگر هم درست نشد احتمالا پاورتون کم میاره.
مدل پاورتون چیه؟
اورکلاک شدس...ینی از اولی ک خریدم خودش اور بود ! رو 900 هسش درحالیکه تو حالت عادی فک کنم 820 باس باشه ....
پاورم کم نمیاره ...الان یه ساله باش کار میکنم ...Green هسش ولی مدلش راسش یادم نیس ..
اما میدونم که از Recommended کارت گرافیکم بالاتره
راسی Dust هم هس رو FAN ها و کل قطعات ..ازینم میتونه باشه ؟
saeed_136915
28-08-2012, 19:13
راسی Dust هم هس رو FAN ها و کل قطعات ..ازینم میتونه باشه ؟
بله اگه گرد و غبار روی فن ها باشه دما بالا میره و احتمال کرش هست
بله اگه گرد و غبار روی فن ها باشه دما بالا میره و احتمال کرش هست
یه خورده تمیزش کردم با بادکنک !دی! این دستگاه Blower نباشه اصن نمیشه تمیز کرد ...
بایوس رو یک دور دیفالت کنید
اینکارو کردم بایوس هم قبلا آپدیت کرده بودم ...، دو تا بازی تست کردم خوشبختانه کرش نکرد ! ولی هنوز غول گرافیکی Crysis2 رو هنوز تست نکردم ..دی!
+
پاورم 535Watt Green هسش...خوبه به نظرتون ؟
+
این برنامه Furmark احتمال داره به کارت گرافیک آسیب بزنه ؟ آخه اولش مینویسه DO THE BURN IN TEST AT YOUR OWN RISK
ghadami2005
07-12-2012, 02:04
پاورت لب مرزه برای اور سنگین این کارت زیاد جالب نیست.
بقیه قطعات چیه؟ اورشون کردی؟ دماها ؟ تهویه کیس؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.