مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپتاپ از 1 ملیون تا 2 ملیون با توجه به نیاز های نوشته شده.
morix_001
28-08-2012, 13:03
سلام .
من برای رفتن به دانشگاه ( با توجه به رتبه ام و احتمال بالا برای قبول شدن در رشته کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ) باید طبق گفته سایت این دانشگاه یه لپتاپ حتما داشته باشم
خود دانشگاه اونجوری که من تحقیق کردم 2 مدل لپتاپ اول سال معرفی میکنه که قسطی میفروشه به ورودی های جدید که شنیدم لپتاپ های ارزونی هستند .
من یه لپتاپ میخوام که قدرت سخت افزاریش خوب باشه ( cpu i7 و رم بالای 4 گیگ ) . گرافیکشم در حدی باشه که فیفا 12 رو بدون مشکلی اجرا کنه برام کافیه .
میخواستم بدونم چه لپتاپ هایی بین قیمت 1 ملیون تا 2 ملیون متناسب با کار من هست و به نظرتون کدوم بهترین گزینه هست ( اگر 1 ملیون باشه ولی به صرفه باشه من اون رو انتخاب میکنم )
اصلا می ارزه قسطی دانشگاه رو نگیرم و مثلا با 500 بیشتر یه لپتاپ خوب بگیرم .
خیلی ممنون
morix_001
28-08-2012, 13:12
راستی . این چیز ها رو هم در نظر دارم
صفحه هرچی بزرگتر بهتر .
وزن هر چی کمتر بهتر .
باطری خوب نگه داره
Highbury
28-08-2012, 13:23
سلام
- lenovo z580= ci7-ram6-hard 500 ya 750- bluray - vga 630 قیمت حدود 1900 تومان. دو سال گارانتی سازگار ارقام +کیف+موس آنتی ویروس
acer v3 571= ci7- ram6-hard 750- vga 640 قیمت حدود 1750-1800. 2 سال گراانتی سازگار ارقام+ همون هدایا
-----------
بنظرم با ci5 هم همه ی کارهای شما راه میفته . دستگاه اول با پردازنده ci5 حدود 1600 دومی 1400
ssiinnaarad
28-08-2012, 13:28
سلام من دل5110 رو دارم i5 هست ولی از i7 ده برابرقوی تره و درایوراش تو اینترنت و بازار پیدا میشه گارانتیش عالیه و هر گارانتی که ببری تعمیرش میکنه گرافیکش1 هست و رم4 هارد500
دل 5110 با اینکه کانفیگ خوبی داره ولی پیشنهاد نمیشه . خرابی زیاد داشته تا الان
از برند سامسونگ 300V5Z s01
از برند اچ پی DV6-6120
از برند ایسر همین v3 که پیشنهاد کردن
morix_001
28-08-2012, 14:51
ممنون .
تو چه سایتی میشه مشخصات لپتاپ ها و قیمت حدودی و ... رو دید ( برای موبایل چند تا سایت هست میخواستم ببینم برای لپتاپ هم هست ؟ )
نظرتون در مورد شرکت لپتاپ چیه ؟ من در مورد دل زیاد شنیدم . فکر کنم باکلاس تر باشه ؟
bahman30
28-08-2012, 14:54
همین مدل هایی که دوستمون Highbury ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کردن پیشنهاد میشه هم جدیدن و زیر 2 میلیون بهترین هستن!دل 5110 گرافیکش ضعیفه و کیفیت ساخت پائینی داره.
morix_001
28-08-2012, 15:06
- lenovo z580= ci7-ram6-hard 500 ya 750- bluray - vga 630 قیمت حدود 1900 تومان. دو سال گارانتی سازگار ارقام +کیف+موس آنتی ویروس
acer v3 571= ci7- ram6-hard 750- vga 640 قیمت حدود 1750-1800. 2 سال گراانتی سازگار ارقام+ همون هدایا
از قیمت ها مطمئنید ؟؟
مثلا اولیه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایتای خارجی زده 680 دلار که دلاری 2100 حساب کنیم میشه 1.400 . این سایت ایرانی هم که زده 1.350 .
ویرایش !! : مثل اینکه مدلای مختلف داره و اینی که نوشته 680 دلار از نظر سخت افزاری پایین تره
ویرایش: اینجا ایرانه، قانون خودش رو داره Highbury
morix_001
28-08-2012, 17:57
سلام
برای من راحت تایپ کردن خیلی مهمه . کیبورد کدوم یکی خوش دست تره ؟
acer v3 جدید تر هست . درسته ؟ یجورایی انگار قیمتش پایین تر هست اما یکم به صرفه تره ( من بلوری نیازی ندارم و فقط این لپتاپ و برای 4 سال دانشگاهم میخوام و بعد اون به فکر یکی دیگه میشم . فکر نکنم تا 4 سال دیگه بلوری خیلی جا بیفته ... ). نظر شما چیه ؟
از برند های دیگه چطور ؟
Highbury
28-08-2012, 20:04
برای من راحت تایپ کردن خیلی مهمه . کیبورد کدوم یکی خوش دست تره ؟
acer v3 جدید تر هست . درسته ؟ یجورایی انگار قیمتش پایین تر هست اما یکم به صرفه تره ( من بلوری نیازی ندارم و فقط این لپتاپ و برای 4 سال دانشگاهم میخوام و بعد اون به فکر یکی دیگه میشم . فکر نکنم تا 4 سال دیگه بلوری خیلی جا بیفته ... ). نظر شما چیه ؟
از برند های دیگه چطور ؟
سلام دوباره
از لحاظ عملکردی این دو تفاوتی باهم ندارند و جز بهترینها هستن.
کیبوردش جزیره ای هست، مشکل ایسر کیبوردش بود که تو سری جدید کیبورداش رو خیلی خوب کرده. لنوو هم همیشه بهترین کیبوردها رو داشته. این موارد رو تو نت نمیتونی پیداکنی و باید خودت از نزدیک ببینی و کمی باهاش ور بری.
هردو جدید هستن و تقریبا در یک زمان وارد بازار شدن.
صد در صد v3 به صرفه تره.
از برند های دیگه چطور ؟
مطمئنا تو اولین پست بهترینهای بازار رو پیشنهاد میدم. وگرنه میشه 10 تایی لیست داد که فقط موجب گمراهی شما و اتلاف وقت میشه.
مگر اینکه کلا با این برندها مشکل داری، اونوقت پیشنهادهای دیگری هم هست مثل hp 6c45 و 6c55 اولی حدود 1550 و دومی حدود 1900 با گارانتی متفرقه
اگه میخواهی خیال خودت رو راحت کنی و زیاد هم هزینه نکنی و یه لبتاب پرکار و پربازده بگیری همون v3 رو با پردازندهci7 بگیر که قیمتش هم خوبه. گرافیک قوی هم داره
morix_001
29-08-2012, 05:30
خیلی ممنون
به نظرتون تا 2 هفته دیگه چقدر قیمتش تغییر میکنه ؟
Highbury
29-08-2012, 13:47
خیلی ممنون
به نظرتون تا 2 هفته دیگه چقدر قیمتش تغییر میکنه ؟
طبق تجربیات ... تغییرات قیمت فقط صعودی هست. یا ثابت میمونه یا بالا میره
morix_001
29-08-2012, 16:45
نه منظورم اینه ممکنه تا 2 هفته دیگه یه دفعه 100 تومن گرون بشه ! خودم میدونم تو این مملکت چیزی ارزون نمیشه !
نه منظورم اینه ممکنه تا 2 هفته دیگه یه دفعه 100 تومن گرون بشه ! خودم میدونم تو این مملکت چیزی ارزون نمیشه !
احتمال افزایش قیمت 100 تومنی کمه !
ولی دو هفته دیگه اصلا بعید نیس یه 20-30 تومن رفته باشه روش
البته اینم بگما ... خودشون هم میکشن روش کلی ! شما تا جایی که میتونی چونه بزن ! هرچیم گفتن قیمت مقطوعه و مغازه مال ما نیست و ... زیر بار نرو حرف مفته همش ! بگو زنگ بزنه صاحب مغازه اگه مغازه مال خودش نیس
morix_001
31-08-2012, 13:54
لپتاپ acer v3 از لحاظ سروصدا چطور هست ؟
شاید سوالم خنده دار باشه اما چون یه بار سر کامپیوتری که الان دارم این مشکل برام پیش اومد میپرسم . من الان یه amd phenom 3.4 x4 روی کامپیوترم دارم اما یکم که با کامپیوتر کار میکنم صدای فنش کل خونه میپیچه و خیلی سردرد آوره !
میخواستم ببینم این لپتاپ سروصداش چطور هست ؟ اون لنوا چطور ؟
چقدر گرم میشه موقع کار کردن ؟ کدوم خنک تره موقع کار کردن سنگین ( لنوا z580 و acer v3 )
و در آخر ! کدوم باطری بیشری نگه میداره ؟ ( وقتی کار یکسانی رو انجام میدیم )
Highbury
31-08-2012, 14:59
لبتابها سروصدا ندارن و فرقی نمیکنه. این دوتا همینطور
باتریشون مثل همه
کولینگشون هردواستانداره
تفاوت این دوتا خیلی جزئیه، عملکردشون مشابهه.
فرقشون در ظاهر و کمی اسپیکر بهتر زد580 هستش
phoenix_i06
01-09-2012, 18:21
یه 5520 خریدم ظرف 24 ساعت 40/000 تومن گرونتر شد.
morix_001
01-09-2012, 19:59
کی ؟
خودمونیما ! چه ربطی به تاپیک داره ؟
morix_001
08-09-2012, 14:15
وای ! الان رفته بودم بازار رضا و پاساژ ایران همه چی گرون شده بود !!! چه وضعشه !
acer v3 Ivy I7 شده بود 1850 !! تو یه هفته 100 تومن !
به نظرتون تا هفته دیگه چقدر گرون میشه ؟؟؟
کسی آشنا جایی داره ارزون بده و مطمئن ؟ میشه یه مغازه با انصاف معرفی کنید ؟
ممنون
Highbury
08-09-2012, 14:26
وقتی بنده همیشه سفارش میکنم که 2 روز قبل از خرید مشاوره بگیرید و سریع خرید کنید بخاطر همین چیزاست . تجربه ثابت کرده هرکسی تاپیک مشاورش طولانی بشه یا ناراضی از خریدش هست و خرید اشتباه میکنه یا گرون میخره
مشاوره طول بکشه که چی بشه؟ چیز جدیدی که کشف نمیشه. حتی احتیاجی به مشاوره نیست، فقط کافیه به سایر تاپیکها سر بزنید، همون صفحه ی اول کفایت میکنه. یعنی همه چیز گفته شده.اونوقت یه عده به جای تشکر و زحماتی که بیخود و بی جهت تو این سایت میکشم فحش ناموس تو پیغام خصوصی هاشون به آدم میدن.ما بی غیرت نیستیم و طبیعتا از ته دل ناراحت میشیم،. کسانی که عقل و منطق ندارند و البته روانی هستند روالشون همینه. جرات روبه رو شدن رو ندارند و مورد قبول جامعه نیستند. فقط کافیه فکر بکنن که چرا هیچ جا شما رو قبول نمیکنه و چرا همیشه از شما بیزارند. دوستها و رفیقاتون چه کسانی هستند؟ اونا هم مثل شما. یه مشت لات. با این حال مطمئنم فرقی به حالشون نمیکنه و همینطور نادان از دنیا میرن.
ایشالله دیگه این مشکلات پیش نیاد
در ضمن این صحبتها مربوط به این تاپیک نمیشه و کلی گفته شد
------------------------------------------------------------
در مورد پیش بینی بازار... بازم قابل پیش بینی نیست اما چیزی که ثابت شده تو این دو سال ارزان نمیشه و روند همیشه صعودیه.
در مورد معرفی فروشنده...
هیچ فروشنده عاقلی نمیاد به قیمت 4 روز قبل بفروشه، چون همون جنسی رو که میفروشه مجبوره یه پولی روش بذاره و دوباره بخره بذاره تو مغازه. قیمتها توی بازار هستش. بگردید هرکدام که ارزانتر بود تهیه کنید.
siavashbehzad1
08-09-2012, 14:47
اچ پی سری پاویلون
morix_001
08-09-2012, 15:04
وقتی بنده همیشه سفارش میکنم که 2 روز قبل از خرید مشاوره بگیرید و سریع خرید کنید بخاطر همین چیزاست . تجربه ثابت کرده هرکسی تاپیک مشاورش طولانی بشه یا ناراضی از خریدش هست و خرید اشتباه میکنه یا گرون میخره
مشاوره طول بکشه که چی بشه؟ چیز جدیدی که کشف نمیشه. حتی احتیاجی به مشاوره نیست، فقط کافیه به سایر تاپیکها سر بزنید، همون صفحه ی اول کفایت میکنه. یعنی همه چیز گفته شده.اونوقت یه عده به جای تشکر و زحماتی که بیخود و بی جهت تو این سایت میکشم فحش ناموس تو پیغام خصوصی هاشون به آدم میدن.ما بی غیرت نیستیم و طبیعتا از ته دل ناراحت میشیم،. کسانی که عقل و منطق ندارند و البته روانی هستند روالشون همینه. جرات روبه رو شدن رو ندارند و مورد قبول جامعه نیستند. فقط کافیه فکر بکنن که چرا هیچ جا شما رو قبول نمیکنه و چرا همیشه از شما بیزارند. دوستها و رفیقاتون چه کسانی هستند؟ اونا هم مثل شما. یه مشت لات. با این حال مطمئنم فرقی به حالشون نمیکنه و همینطور نادان از دنیا میرن.
ایشالله دیگه این مشکلات پیش نیاد
در ضمن این صحبتها مربوط به این تاپیک نمیشه و کلی گفته شد
------------------------------------------------------------
در مورد پیش بینی بازار... بازم قابل پیش بینی نیست اما چیزی که ثابت شده تو این دو سال ارزان نمیشه و روند همیشه صعودیه.
در مورد معرفی فروشنده...
هیچ فروشنده عاقلی نمیاد به قیمت 4 روز قبل بفروشه، چون همون جنسی رو که میفروشه مجبوره یه پولی روش بذاره و دوباره بخره بذاره تو مغازه. قیمتها توی بازار هستش. بگردید هرکدام که ارزانتر بود تهیه کنید.
بابا ترسیدم من که چیزی نگفتم :دی
من بخاطر اینکه هنوز نتایج کنکورم نیومده مجبورم صبر کنم . اگر علم و صنعت قبول بشم ( که احتمالا هم اونجا قبول میشم ) باید لپتاپ داشته باشم . حالا خودشون گفتن که 2 - 3 تا لپتاپ قسطی میدن من فقط منتظرم ببینم اونا این لپتاپ و قسطی میدن یا نه ! وگرنه وقتی فهمیدم اوضاع دانشگاه چجوریه فرداش میگیرم.احتمالا هم میشه هفته دیگه شنبه
فقط دعا کنید زیاد گرون نشه . حداقل از 1900 بالاتر نره
ویرایش پست Highbury: دوست عزیز همانطور که گفتم مربوط به تاپیک شما نمیشد این بحث. و یک موضوع کلی هست که اینجا مطرح شد و فقط اون قسمت تاخیر در خرید بهانه ای برای تلنگر به دیگران بود.
morix_001
10-09-2012, 21:10
بالاخره گرفتم .
1900 !!!
تازه خوب گرفتم . 1980 هم قیمت داشتم . خیلی هم کمیاب هست i7
فعلا که راضیم .
دوستان هر کی میخواد بگیره زود بگیره داره خیلی گرون میشه ...
morix_001
11-09-2012, 08:09
سلام .
یه سولی داشتم . من از کجا بفهمم سی پی یوم آیوی بریج هست یا نه؟ وقتی میگشنم تو نت فهمیدم این مدل سی پی یو هاش آیوی بریج هست . ولی وقتی propertis رو از روی computer میزنم فقط نوشته ci7 3610QM و حرفی از آیوی بریج نزده . درسته ؟ یا نیستش ؟ یارو میگفت qm یعنی آیوی بریج ؟
Highbury
11-09-2012, 10:09
سلام .
یه سولی داشتم . من از کجا بفهمم سی پی یوم آیوی بریج هست یا نه؟ وقتی میگشنم تو نت فهمیدم این مدل سی پی یو هاش آیوی بریج هست . ولی وقتی propertis رو از روی computer میزنم فقط نوشته ci7 3610QM و حرفی از آیوی بریج نزده . درسته ؟ یا نیستش ؟ یارو میگفت qm یعنی آیوی بریج ؟
اول از همه باید بگم تفاوتی بین ایوی بریج با سندی بریج های تاپ وجود نداره.
دوم اینکه لازم نیست که بنویسن مگه سندی بریج رو مینوشتن؟
همون 3610 . عدد 3 نشانه ی ایوی بریجه. توی سندی بریج ها 2 بود.
ci7 2670= ci7 3610
اون یارو هم شر گفته متاسفانه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.