ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لب تاپ بین 1 تا 1.300

salmasi
28-08-2012, 07:22
سلام.
من کارم بیشتر برنامه نویسی و بانک اطلاعاتی و اینترنت و خیلی کم بازی میکنم.
بنظر شما کدوم لب تاپ از سری های دل و اچ پی و ... برای کار من مناسبه ؟
منتظر نظرات ارزشمند شما هستم.

pcsoft
28-08-2012, 09:55
این لپ تاپی که معرفی میکنم مال سال 89. چون شما گیمر زیاد نیستین و می خواین بیشتر از سیستم کار بکشین فکر نمیکنم براتون مهم باشه حالا مدل 2012 آخرین مدل بهترین باشه.
لپ تاپ Lenovo Y560. نمیدونم هنوز سازگار می فروشه یا نه. ولی بدرد شما که کاملا می خوره. ولی خب حتما دوستان گزینه های دیگه ای از برندهای دیگه هم حتما دارن. برای اطلاعات بیشتر هم این صفحه را ببینین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته کارت گرافیک نسبتا قوی برای کار شما داره. که شاید نیازتون نباشه. بنابراین مدل های دیگه رو هم ببینین. این کارت گرافیک بازی های روز رو نسبتا خوب اجرا میکنه.

salmasi
28-08-2012, 09:59
باتشکر از دوست عزیز منتظر نظرات سایر اعضا هم هستم.

Highbury
28-08-2012, 11:38
سلام. در محدوده 1300 چند مورد هست که طبق سلیقه خودتان میتوانید انتخاب کنید.
Lenovo g580
با کانفیگ
ci5 3210- ram4- hard 500- vga 610- 2 usb3...
جدا از کیفیت بسیار خوب این دستگاه، کانفیگ خوبی برای کاربردهای شما داره. پردازنده آن از نسل جدید ایوی بریج هست. گرافیکش معمولی هست و برای بازیهای متوسط استفاده میشه معمولا.رنگ بندی سیاه-قرمز-آبی هم داره
از سایر ویژگی هاش کیبورد عالی ، داشتن دوپورت USB3 و 2 سال گارانتی سازگار ارقام + کیف، موس، آنتی ویروس1 ساله نود32 که میتونید این آپشنها رو هم بفروشید. قیمت حدود 1350

acer v3 571
ci5 2450 (ci5 3210)- ram4-hard500-vga 630
کیفیت خوبی داره و امکاناتش هم به روزه مثل مدل بالایی. 2 سال گارانتی سازگار ارقام داره. با پردازنده سندی بریج 2450 قیمتش حدود 1320 و با پردازنده ایوی بریج 3210 حدود 1400.
گرافیک قوی 630 داره و برای گیم هم مناسبه.

من هر دو رو پیشنهاد میکنم، هرکدام که به سلیقه ی شما نزدیکتر بود، هر دو باکیفیت هستن و نسبت به پولی که پرداخت میکنید قیمت خوبی داره. فقط اگه ایسرv3 رو انتخاب کردین ترجیحا با پردازنده 3210 باشه.

این لپ تاپی که معرفی میکنم مال سال 89. چون شما گیمر زیاد نیستین و می خواین بیشتر از سیستم کار بکشین فکر نمیکنم براتون مهم باشه حالا مدل 2012 آخرین مدل بهترین باشه.
لپ تاپ Lenovo Y560. نمیدونم هنوز سازگار می فروشه یا نه. ولی بدرد شما که کاملا می خوره. ولی خب حتما دوستان گزینه های دیگه ای از برندهای دیگه هم حتما دارن. برای اطلاعات بیشتر هم این صفحه را ببینین:
این لبتاب از پردازنده های دو نسل قبل استفاده میکرده که عملکرد کمتری نسبت به امروزی ها داره. بماند که y560 اصلا در بازار نیست و حتی 570 هم نیست. امکانات جانبی کمتری هم داره...

salmasi
28-08-2012, 12:24
از سایر ویژگی هاش کیبورد عالی ، داشتن دوپورت USB3 و 2 سال گارانتی سازگار ارقام + کیف، موس، آنتی ویروس1 ساله نود32 که میتونید این آپشنها رو هم بفروشید. قیمت حدود 1350

با تشکر از شما.آیا کیف، موس، آنتی ویروس1 ساله نود32 همراه با لب تاپ فروخته میشه یا بابت اینا پول میگیرن (با هم حدودا 1350 ) ؟

برند دل رو پیشنهاد نمیکنید ؟چه مدلی ؟

Highbury
28-08-2012, 12:38
با تشکر از شما.آیا کیف، موس، آنتی ویروس1 ساله نود32 همراه با لب تاپ فروخته میشه یا بابت اینا پول میگیرن (با هم حدودا 1350 ) ؟

برند دل رو پیشنهاد نمیکنید ؟چه مدلی ؟
سلام. سازگارارقام روی اکثر مدلهای لنوو و ایسرش این هدایا رو میده. درصورتیکه اون مدل این هدایا رو داشته باشه فروشنده موظف هست که بده. برای اطلاهات بیشتر میتونید به نمایندگی های سازگار که لیست و شماره تماسشون در سایتشون هست تماس بگیرید.

در این محدوده 5520 از سری اینسپایرون دل موجوده با اینکه تازه اومده و هنوز امتحان پس نداده، بخاطر سابقه تاریک سری اینسپایرون توصیه نمیشه.

salmasi
06-09-2012, 07:43
با سلام خدمت دوستان عزیز.
دیروز سفارش لنووو جی 580 رو دادم . قراره از تهران به دستم برسه ( فروشنده گفت گارانتیش برا شرکت بهین هستش ).ثیمتشم 1400 . نمیدونم داخل پکش چی داره .قرار شده جلوی خودم بازش کنه و خودم سیستم عامل روش نصب کنم(آیا نصب سیستم عامل توسط خودم معقولانه است ؟).
فروشنده گفت بر چه اساسی این مدل رو انتخاب کردی منم گفتم با تحقیق بررسی و اینترنت و ...
حالا سوال من اینه : تا حالا کسی از دوستان تجربه کار با مدل لنووو رو داشته (خصوصا با مدا g580) ؟
آیا با این قیمت میتونستم لب تاپ بهتری رو انتخاب کنم (سرم کلاه نرفته )؟
آیا مشکل خاصی از لحاظ داغ شدن و اذیت کردن نداره ؟
چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا لب تاپم مثه سیستم (پی سی ) بعد 9 سال خرج نداشته باشه ؟
نحوه نگهداریشم چطور باید باشه ؟

salmasi
06-09-2012, 10:46
hp probook 4540 بهتر بود ...
هم دیزاین هم کیفبت هم بدنه آلومینیومی ...
کار گرافیکی نداری اما گرافیک قوی داره با 610 لنوو هیچ کاری نمیشه کرد ..
نباید با نظر کسایی که اگه ازشون بپرسی اسمت چیه میگن لنوو تصمیم می گرفتی ...

1- اگه منظورت کارت گرافیکش هست یه نگاه به مشخصات فنی جفتش بنداز بعد نظرت رو با دلیل بگو تا ما هم اطلاعاتمون بیشتر بشه .
2- اگه منظورت هارد دیسکه (500 نسبت به 750) است خوب قیمت اون به نسبت 1400 به 1475 است !
3- قبول دارم یو اس بی 3 و فینگر پرینت نداره ولی من انتخابمو کردم و تا آش نیاد تو کاسه معلوم نمیشه چه چیزی از آب در میاد !
4- باید دید کسانی که تجربه کار با لنوو دارند چه نظراتی راجبه این برند دارند ؟

Highbury
06-09-2012, 14:55
لنوو G580 Usb3 داره. چند وقت پیش قیمتش 1300 بود با گارانتی سازگار ارقام،جالبه که 1400 شده. چیزی هم در مورد بهین نشنیدم.
از لبتابت لذت ببری و به حرفای خاله زنکی که کاش این میگرفت و یا اون رو میگرفتم گوش نده. از لحاظ کیفیت از 4540 بهتر نباشه اصلا هم بدتر نیست.

hamid_IT63
09-09-2012, 13:38
dell INSPIRON N5110 به نظرم برای کاربرد شما گزینه خوبیه .
مشخصات :

قیمت با گارانتی مادیران :
1100 تومان

GHOST RECON
09-09-2012, 14:07
dell INSPIRON N5110 به نظرم برای کاربرد شما گزینه خوبیه .
مشخصات :

قیمت با گارانتی مادیران :
1100 تومان

آشغال ترین برند بازاره
من تا حالا ۲تا خرید داشتم با همه چیزش یه مشکلی دارن مشتری هام

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

hamid_IT63
15-09-2012, 11:39
آشغال ترین برند بازاره
من تا حالا ۲تا خرید داشتم با همه چیزش یه مشکلی دارن مشتری هام

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

آقا شما اولین کسی هستی که در مورد dell اینجوری میگی . نمیدونم مشتریهای شما چه مدلهایی خریدن و مشکلشون چی بوده ولی نمیشه همینجوری راحت یکی از برندهای مطرح توی لپ تاپ رو زیر سوال برد که !!!
من خودم طرفدار لپ تاپهای وایو سونی و دل هستم که البته به دلیل قیمت خیلی زیادی که سونی بخاطر برندش میگیره دل رو ترجیح میدم .