PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما در مورد خرید از Digikala

Master89
27-08-2012, 21:27
سلام دوستان
مطمعنا این پست تکراری نیست و موضوعش با پست های دیگه این فرق رو داره که همه جا انتقاد شده و بنده نظر دوستان رو میخوام ، نه صرفا انتقاد خالی.

بنده تصمیم گرفتم از طریق پیشنهاد ویژه ، یک دستگاه GPS Marshal G501 باقیمت 168 هزار تومان + یک موبایل سامسونگ 40 هزار تومانی + یک فلش 16 گیگ به قیمت 22 هزار تومان رو جمعا 168 هزار تومان بخرم.
اما با انتقاد دوستان در انجمن های مختلف مواجه شدم که خرید از دی جی کالا اشتباه هست.
اگه میشه راهنمایی کنید که این شرکت چقدر معتبر هست و خرید ازش پیامد هایی هم داره یا نه ؟
واینکه کسی پیشنهاد ویژه خریداری کرده و کلا کسی خریداری کرده از این سایت ؟
با تشکر..

775e
29-08-2012, 00:38
من یه دوربین خریدم که به دستم رسید دیگه نمی دونم کی به گفته و دلیلش چی بوده ؟
بیاد اینجا بگه دلیلشو
من از مغازه های سطح شهر هم که قیمت گرفتم قیمت دی جی کالا ارون تر بود

hadinba
29-08-2012, 01:27
اعتبار دیجی کالا 100% تضمین میشه! ولی در مورد مناسب بودن قیمتاش نمیشه دقیق گفت ؛ شما می تونی بری جنس مورد نظرتو چَن جا قیمت بگیری بعد ..... جدیدا" یکم گرون میفروشه!

Master89
29-08-2012, 01:29
مشکل من ارزونی بیش از حد قیمت در پیشنهاد های ویژه هست. این بود که شک کردم.
شما خرید کردی که میگی 100% تضمین میشه ؟ آخه من قبلا که خرید نکرده بودم 100% تضمین میکردم ، اما موقعش که شد با مطالبی که در موردش تو انجمن ها هست ، شک کردم !

aftab_azad20
29-08-2012, 08:42
من تو این چند سال 2بار از دیجی کالا گوشی خریدم،یه بار 20هزاتومن جایزه بردم که باهاش یه فلش خریدم از خودشون

775e
29-08-2012, 09:24
نه جانم شاید می خواد جنسشو بفروشه ازسر دستش بره
سود کمتر فروشه بالاتر فقط همین مگرنه 100% قابل اعتماده

mhek
29-08-2012, 09:38
من هم از دیجی کالا گوشی خرید کردم و بدون مشکل رسید دستم...بسته بندیشون هم حرفه ای و خوب بود...

mdoct
20-11-2012, 19:22
من می خوام ازش گوشی بخرم
گوشی 900 تومنی بدونه گارانتی
قابل اعتماد هست
گوشی خراب نندازه به ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ghdc
21-11-2012, 00:05
من می خوام ازش گوشی بخرم
گوشی 900 تومنی بدونه گارانتی
قابل اعتماد هست
گوشی خراب نندازه به ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه خدایشش من تا حالا خیلی ازش وسیله خربدم از لب تاپ تا فلش
همش سالم بود
تا زه 24 ساعت اول مهلت تست داری میتونی کامل مرجوع کنی وکل هزینه رو پس بگیری

ali_z051
21-11-2012, 09:48
من نزدیک ۲ میلیون ازش خرید کردم یه ۴s به قیمت ۱۵۰۰ خریدم بدون هیچ مشکلی‌ به دستم رسید
تضمین می‌کنم..
موفق باشید

Atghia
21-11-2012, 10:15
من هم دوسال قبل یک گوشی خریدم کاملا سالم و عالی خیلی هم راضی بودم
الان هم قصد دارم یک گوشی از پیشنهاد ویژه ای که داره بخرم:sq_1:
من که میگم مشکلی نداره:sq_25:

faded
22-11-2012, 16:23
من هم یک سال پیش یک سری وسایل جانبی دوربین که شهرمون پیدا نمیشد خریدم هم کیفیتش خوب بود هم زود رسید .

mohsenkezim0677
22-11-2012, 18:10
سلام اول قیمت کالاهای مورد نظرت رو از بازار بگیر بعدش خریدکن.
من چند قلم از کالاهاش رو چک کردم گرونتر بوده

M A S 0 U D
22-11-2012, 18:12
تضمین تضمینه

منم تا الان اینا رو ازش خریدم :
1-رم micro sd 16 GIG
2-tv card
3-کیت نرم افزاری مارشال
4-محموعه نرم اقزاری گردو
والبته همین دیروز یه گوشی ناز Sony Xperia Ion سفارش دادم که قراره واسم بیاد
در ضمن خود سایت بهت تخفیف میده که با خریدهای بیشتر درضد تخفیف بیشتر هم میشه
فقط یه چیز ،نمیدونم حریان این کارت نقدی تخفیف چیه و چطور باید فعالش کرد و همچنین قضیه این جایزه؟؟؟

rayansys
22-11-2012, 18:23
سایت فوقلاده ایه

من خودم تا حالا ازش دوتا گوشی گرفتم واقعا خوب بوده هم از نظر قیمت هم همه چی :D

مخصوصا این بخشی که جدیدا گذاشته که دیگه عالیه (معرفی گوشی به صورت ویدئویی)

یه سایت دیگه هم هست که قیمت روز بعضی از فروشنده هارو نشون میده واقا جالبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FC.Barcelona
22-11-2012, 19:51
بعضی اجناسش تو بازار بخری ارزونتر براتون درمیاد ولی در کل تا الان قابل اطمینان بوده

Devicestreet
22-11-2012, 22:19
من 4 بار ازشون خرید کردم
3تا گوشی برای دوستان که کلا حدود یه تومن شد
همشون سالم بودن
اما یه هندزفری 15 تومنی ازشون گرفتم که خراب بود!و حتی اون مدل نبود:|
پس در نتیجه دیجیکالا فروشگاه خوبی هست اما به جنس های گرون تعهد بیشتری دارند ولیاگه جنس زیر 50 تومن میخای بگیری بدون تعهد زیادی ندارند بهش
الان براشون پس فرستادم یه هفتست میگن بررسی نشده!

شـیـفــو
23-11-2012, 15:41
داداشم براي دوستش ازش يه مموري دوربين خريد ، صحيح و سالم بود .

oghyanoos
24-11-2012, 11:15
من در 2 سال گذشته هشت خرید ازش داشتم.
همگی سالم و بموقع دستم رسید.

Hamed-M1
24-11-2012, 11:25
من مهر ماه گوشی اکسپریا پی بدون گارانتی خریدم. به دستم رسید هیچ مشکلی هم نداشت. نسبت به شهرمون قیمتش عالی بود. اینجا میدادن 800 و 780 از دیجی کالا گرفتم 740 . میتونی با نظر و نقد دادن در دیجی کالا تخفیف هم بگیری ( باید عضو باشی)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Hamed-M1
24-11-2012, 11:27
سایت فوقلاده ایه

من خودم تا حالا ازش دوتا گوشی گرفتم واقعا خوب بوده هم از نظر قیمت هم همه چی :D

مخصوصا این بخشی که جدیدا گذاشته که دیگه عالیه (معرفی گوشی به صورت ویدئویی)

یه سایت دیگه هم هست که قیمت روز بعضی از فروشنده هارو نشون میده واقا جالبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ وجه از این سایت mobile.ir خریداری نکن. فقط قیمتاشو ببین. چون افراد مختلف میان تو این سایت قیمت میزارن و سایت هیچ مسوولیتی در قبال اونا نداره. سایت ال دیجیتال هم خوبه.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

M A S 0 U D
24-11-2012, 11:31
جریان اون کد 12 رقمی تخفیف موقع خرید تو دی جی کالا چیه ؟

ali_z051
26-11-2012, 05:10
جریان اون کد 12 رقمی تخفیف موقع خرید تو دی جی کالا چیه ؟
بايد كارت تخفيف داشته باشي كه تو سايت براي فروش هست ! قيمتش ١٠ تومن هست يه كد بهت ميده كه ميتوني تخفيف تا ١٠ تومن بگيري !
يك با هم بيشتر نميشه استفاده كرد
يه چيز بيخوديه...
موفق باشيد

qwertym
26-11-2012, 22:35
با سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز

راستش رو بخواید قصد خرید از سایت دیجی کالا داشتم اما یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده و اون اینکه تو قسمت پیشنهادات ویژه دیجی کالا

اگه دقت کرده باشید قیمت محصول بیشتر مواقع 30 درصد پایین تر از قیمت اصلی هستش حالا این دو دلیل میتونه داشته باشه :

1 ) یا اون محصولات رو قبلا خریدن که براشون ارزون در اومده و الان اگه با تخفیف بدن ضرر نمیکنند

2 ) یا اون محصولات نقص فنی داشتند و از طرف مشتری بهشون برگشت خورده و اونا هم درستش کردند و دارن با تخفیف میفروشندش

حالا من سوالم از اون دسته دوستانی که تا الان از قسمت پیشنهادات ویژه دیجی کالا خرید داشتند اینه که آیا از قسمت پیشنهادات ویژه

دیجی کالا محصولی خریدند ؟ اگه خریدند و به دستشون رسیده آیا اون محصول آکبند و پلمپ بوده و یا بدون پلمپ بوده ؟؟؟

T_rex
27-11-2012, 07:50
مورد شماره 1 تا حدودی درسته ولی مورد شماره 2 که میگی نقص فنی خیلی فکر خنده داریه:sq_2:

من خودم یه دوربین رو پیشنهاد شگفت انگیز از دیجی کالا خریدم کاملا سالم و ارزون به دستم رسید
یه نکته ایی رو باید متذکر بشم بنظر یه تیم حرفه ایی پشت اینکار هست که کاملا از نرخ ارز و بالا پایین شدن دلار موجودیه بازار تقاضای جنس و خیلی چیزهای دیگه رو میسنجن و اگاهانه و حرفه ایی عمل میکنن

osmaan
27-11-2012, 12:31
درمورد شماره دو الان دیگه یه فروشگاه کوچیک شهرستانی هم میتونه یه دستگاه رو تعمیر و دوباره مثل روز اول پلمپ بکنه پس خیالت راحت که اگر تعمیر هم شده باشه بازم نمیتونی متوجه بشه مگر اینکه خودت کاملا به اجزا اون وسیله اشنا باشی تا باز کنی و ببینی که ایا چیزی عوض شده یا نه

درمورد حرف اقای تی رکس کاملا حرفشون درسته با تمام جوانب این کارو میکنن و افرادی دارن کار میکنن که میدونن چطوری باید یه چیزی فروخته بشه بدون اینکه ضرر کنن (ضرر فقط به معنی نداشتن سود نیست بلکه ممکنه فروش یه وسیله بدون ضرر باشه حتی اگر یک ریال هم سود نداشته باشه. برای اینها باید درمورد قوانین امور مالی و حسابداری و تبلیغات اشنایی کامل داشته باشین)

M A M M U T
27-11-2012, 22:49
به نظرم اون اجناسی که فروش ویژه میزارن چند تا دلیل هست
1-بعضی اجناس هست که تاریخ مصرف دارن مثلا چند وقت پیش آنتی ویروس پاندا 2012 رو که قیمتش 60 تومن بود 19 تومن میداد...واضحه تا چند روز دیگه نسخه ی 2013 میاد و هیچ کس پول واسه 2012 نمیده
2-بعضی اجناس هم هست که قراره مدل جدید ترشون بیاد مثلا فرض کنین دی جی کالا 500 تا گوشی مدل 2012 گرفته تا 2 ماه دیگه قراره مدل 2013 بیاد خب بهترین کار برا جلوگیری از ضرر تخفیف هست..... پس با یه تخفیف بزرگ و راضی شدن به سود کمتر اجناسش رو میفروشه...
3-بعضی وقت ها هم وارد کننده ها هستن که تخفیف های بزرگ میدن به سایت ها ......
4-بعضی وقتی ها همین جوری دلشون میخواد ارزون بفروشن
متذکر میشم که ممکنه یه تخفیف ویژه از هیچ کدوم از اینا پیروی نکنه :دی اینا حدس های خودمه :دی در ضمن این تخفیف ویژه ها بازدید سایتشون رو خیلی بالا میبره
در کل خیلی بعید میدونم اجناس خراب رو برا فروش ویژه بزارن....
من خودم یه بسته سی دی آندرویید خریدم ازشون :دی خدایی هم زود رسید و هم این که بسته بندیش خیلی خوب بود....

masoudtr
28-11-2012, 00:46
من خودم چند بار از دی جی کالا خرید کردم
اما چند نکته یکی قیمت های دیجی کالا از کف بازار خیلی بالاتره
مثلا دوستم اپتیموس بلک را خرید 399 تومن در حالی که دیجی کالا زده بود 460 تومن
شاید از چند تا مغازه ارزون تر بدن ولی با کف بازار خیلی فاصله دارند
اون تخفیف های ویژه هم خیلی به افزایش بازدیدشون کمک میکنه ضمن اینکه خیلی هم کم نمیکنن مثلا قاب دیجیتال را 75 بود تخفیف 24 ساعته اش شده بود 69 که باز 5 تومن هم پول پست برام حساب کرد شد 74
در حالی که اگه تو بازار میدادن 75 خیلی راحت تا 70 تومن هم کم میکردن
کلا اینکه قیمت هاش اصلا پایین نیست و فقط وقتی بخرید که جنستون را تو بازار پیدا نکردید

mmhmt
16-06-2013, 13:12
خرید از دیجی کالا یعنی خریدی توأم با دردسر .بنده دو مورد کالا ازشون خریدم و هردو مورد مشکل پیدا کردم.
خرید تبلت مارشال که وقتی بدستم رسید صفحه تاچ اسکرین مشکل داشت و مجبور شدم ببرم نمایندگی و بعد از تعمیر دیدم یدکی مستعمل برام گذاشتن و دیجی کالا هم هیچ مسئلیتی قبول نمی کنه دلیلش هم اینه که چرا ظرف مدت 24 ساعت نگفتین.در واقع خرید از دیجی کالا یعنی خرید هندوانه که معلوم نیست شیرینه یا تلخ.
دومیش هم خرید یه هندزفری بود که وقتی بدستم رسید دیدم مشخصاتش با مشخصات اعلام شده در سایت متفاوته و مرجوعش کردم
و به من گفتن پولش سریعا عودت میشه تا الان که مینویسم چها روز گذشته و مرتب میگویند تا یکساعت دیگر.
حال دیگه تصمیم با دوستا ن عزیز هست که خرید بکنن یا نه.

allric
19-12-2013, 10:44
من به شخصه تا حالا با دیجی کالا مشکلی نداشتم تا حالا بیش از 8 قلم جنس از گیرنده دیجیتال بگیر تا موبایل و پرینتر خرید کردم همگی سالم بود و مشخصاتش هم درست بود

ali...
25-12-2013, 00:09
منم زیاد خرید داشتم از دیجی و هیچ مشکلی بوجود نیومده
در مورد قیمت هم نمیشه گفت گرون میده یا ارزون
بعضی اجناس دیجی کالا نسبت ب بازار قیمت خوبی دارن و بعضی ها گرون تر هستن
باید از بازار قیمت کرد و بعد خرید از دیجی

ardal 254
27-12-2013, 16:31
من از دیجی کالا خیلی وسیله گرفتم واقعا خوبه از نظر پشتیبانی خیلی مودب هستن خیلی سری میفرستن شاید با بیرون قیمتاش یکم فرق داشته باشه ولی واسه پشتیبانی خوبش و گارانتی کاملا میارزه

ar.tmu
27-12-2013, 19:31
من یه هارد وسترن خریدم ازش مشکلی نداره حتی چند ماه قبل سفارش یه کیف هارد دادم قیمتشم با قیمت جهانیش مقایسه کردم خیلی مناسب بود بعد اینکه پول رو ریختم چند روز بعد تماس گرفتن که موجودیمون تموم شده و با گرفتن شماره کارت ازم پولمو بهم برگردوندن.فقط یکمی هزینه ارسالشون زیاده و الا مطمئنه

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

POROMA2008
30-12-2013, 02:22
قیمتاش نسبت به بازار خیلی بالاست حالا که قرار نقذی بخرید برید کمتر از دست اول بخرید تازه میتونید تخیف بکیرید یا چونه برنید

faded
30-12-2013, 21:09
من چند مورد خرید داشتم خیلی راضیم هم از بسته بندی هم پشتیبانی هم زمان ارسال

brad pitt
02-01-2014, 13:08
2 ساعت در بازار بگردی خیلی با قیمت بهتر میشه خرید

دیجی کالا برای کسایی که حال و حوصله ندارند خوبه . کلن فروشگاههای اینترنتی قیمتشون بالاست

در صورتی که قطعات الکتریکی و زنگ بزنی مرکز فروش قطعات شهرتون با پیک هم بفرسته خیلی میصرفه

ardal 254
03-01-2014, 12:46
با رفت و امد وقتی که میزاری واسه رفتن به بازاره این ها هزینه همون دیجی کالا میشه من از این قطعات الکترونیکی هایی که شما میگین خرید کروم با پیک اورد مشکل داشت زنگ زدم اول قبول نمیکرد بعد گفت بیار اینجا رفتم اونجا به هزار بد بختی پول پس گرفتم ولی من با دیجی تا حالا این دستانارو نداشتم

HOOSEIN 105
03-01-2014, 19:36
من ازش یه گوشی خریدم .
خیلی راضی بودم

mojtaba2321
21-08-2014, 23:18
دوستان این قضیه دیجی بن چیه؟
برای خرید دو کالا همزمان، میشه از دیجی بن اولی برای خرید کالای دومی استفاده کرد؟ اگه کالای دومی تخفیف ویژه خورده باشه چی؟