مشاهده نسخه کامل
: موندم سر دو راهی...کدومو بخرم..لطفا کمک کنید
سلام دو تا لپ تاب هست که تعریفشونو تا حالا زیاد شنیدم.هر دوشونم تقریبا یکیه :
3.1~ 2.5 acer 5755 i5
2.6 = geforce 540m "ram8 hdd750 15.6 w
hp 4530s
grafic 6490m ati ram8 hdd750 15.6" cpu i5 2.4~ 3.0
2.5= w
قیمت هردوشونم حدود 1410تومنه فقط معنی w که تو سایت کیمیاآنلاین بود نمیدونم چیه.
لطفا نظرتونو راجع به اینکه کدومش بهتره بگین...اچ پیرو شنیدم داغ نمیکنه ولی ایسرو نمیدونم.
کلا از لحاظ دوام و کیفیت و ... کدومش بهتره.......با تشکر فراوان.اگر گزینه های دیگه ای هم تو ذهنتون هست.(قیمت حدود
300بالاتر)بگین. البته منظور من از لحاظ کیفیت و تجربه راضی بودن خیلی هاست قدرت زیاد مهم نیست! باز هم تشکر:10:
سلام
هردو مدل قدیمی هستن و جایگزینشون به بازار اومدن
ACer v3 571 با نسل جدید پردازنده های ایوی بریج ci5 3210 و گرافیک 630
Hp4540 هم به جای 4530 اومده.
acer v3 با پردازنده ایوی بریج انتخاب بهتری هست، جدا از لحاظ فنی، از لحاظ ظاهری هم نسبت به 5755 بهتر شده
واقعا دمت گرم.....حالا اینایی که گفتی مورد اطمینان هست؟؟؟؟؟
چون مثلا من دیدم که گفته بودن hp 4540ه داغ میکنه و دیر سرد میشه(برعکس 4530) و اصلا قیمت هردوشون که واقعا مشکوک میزنه چون لپ تاب هایی هستن که مشخصات فنیشون از
اینا پایین تره ولی قیمتشون بالاتره...بازم ممنون که وقت میزاری:11:
راستی یه سایت درست و حسابی که لپ تاب های به روز با قیمت بروز رو داشته باشه میشناسی؟
و.........یعنی دیگه کسی hp4530s یا acer 5755 و ... نمیخره چون هم قیمتشون بالا تره و هم قدرتوشون پایین تره..........مشکوک نیست:9::9::9::9:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/....
لطفا اگه نظری دارید(همه)بگید......اگه کسی رو سراغ دارید که acer 571g یا hp4540 داره بگید.با تشکر
بالاخره چرا مثلا hp 4530s از hp 4540s گرون تره..........با این که 4540s قدرتش بالاتره...یعنی بهتره.......راستی اگه بازم لپ تاپ خوب تو دست و بالت داری معرفی کن..ثواب داره...راستی گرافیک اون hp 4540ه (amd 7650m) بهتره یا اون 630ه
با سلام لطفا نظرتونو راجع به این دو لپ تاب بگید... سیپیو هردو intel i5 ivy brige نسل سومه!!!تقریبا همه چیزشون
شبیه همه اما گرافیک hpه amd 7650mه و گرافیک acerه geforse 630ه...با تشکر خیلی خیلی فراوان:11:
با عرض پوزش این تاپیک به علت تراکم جمعیت بیشتر در قسمت لپ تاپ حرفه ای /صنعتی و کم بودن افراد در لپ تاپ خانگی / اداری است
baby27784
28-08-2012, 03:01
والا من 20 روز پیش که رفتم 4530 بخرم فهمیدم 4540 اومده و چون گرافیکش 2 گیگ بود و بقیه مشخصاتش همون بود همین رو گرفتم.
یکی از مزابای اون هم اینه که اصلا داغ نمیکنه.
واقعا خوبه
والا من 20 روز پیش که رفتم 4530 بخرم فهمیدم 4540 اومده و چون گرافیکش 2 گیگ بود و بقیه مشخصاتش همون بود همین رو گرفتم.
یکی از مزابای اون هم اینه که اصلا داغ نمیکنه.
واقعا خوبه
سلام...تو مثلا باهاش چیکار میکنی که داغ نمیکنه؟؟؟سنگین ترین کار یا بازی که کردی چی بوده؟
این همه استاد اینجان هیچ کدوم افتخار نمیدن جوابمو بدن.
نکته مبهمش اینجاس که تو تاپیکای دیگه این hp 4540رو اصلا آدم حساب نکردن درصورتی که از acer v3 تعریف کردن.....که انصافا hpه بهتره.......من هم با کلی آرزو میخوام یه چیز با کیفیت بگیرم پولش مهم نیست......فقط کیفیت مهمه....دقیقا مثل
Hp 4530s....حالا شما اگه یه لپ تاپ با کیفیت که واقعا با کیفیت باشه و مهم تر از همه داغ نکنه دیدی یا جایی شنیدی اینجا بگو .....با تشکر فراوان
نکته مبهمش اینجاس که تو تاپیکای دیگه این hp 4540رو اصلا آدم حساب نکردن درصورتی که از acer v3 تعریف کردن.....که انصافا hpه بهتره.......من هم با کلی آرزو میخوام یه چیز با کیفیت بگیرم پولش مهم نیست......فقط کیفیت مهمه....دقیقا مثل
Hp 4530s....حالا شما اگه یه لپ تاپ با کیفیت که واقعا با کیفیت باشه و مهم تر از همه داغ نکنه دیدی یا جایی شنیدی اینجا بگو .....با تشکر فراوان
کیفیت ساخت 4540 واقعا بالاست ولی در مقایسه با acer v3 گرافیک پایینتری داره و کولینگشم مثل سری dv نیست.4540 امکانات خاصی داره و اچپی داره پول این امکانات رو میگیره از جمله هارد انتی شوک و ضد ریکاوری و نرم افزار های خاص امنیتی .
دلیل اینکه توی تاپیکهای دیگه از v3 نام برده شده ولی از 4540 نه فقط اینکه این مدل به تازگی وارد شده ولی v3 خیلی وقته که موجوده.
سلام....من به هیچ وجه همچین آدمی نیستم...من فقط میخوام منطقی فکر کنم....من میگم انصافا hpه از acerه بهتره همه چی که گرافیک نیست...گرافیک hp 4540ه هم فرق بندانگشتی با acerه داره..تازه تو سایت های دیگه هم به hpه امتیاز بیشتری نسبت به acerه دادن....قیمتشم بیشتره.....حالا اینارو بی خیال....من رشتم کامپیوتره....به نظرت میرزه چیز بالاتر که i7 هم باشه بگیرم...یعنی لپ تاپ پرقدرت بشه میزان کیفیت و داغ کردنش نمیره بالا؟؟؟!؟!
خلاصه منظورم اینه که بعدا پشیمون نشم که چرا به خاطر 200 300 تومن چیز بهتر نخریدم....چون بالاخره این i5ها و i7 های لپ تاپ به گردپای دسکتاپیاش نمیرسن...
سلام....من به هیچ وجه همچین آدمی نیستم...من فقط میخوام منطقی فکر کنم....من میگم انصافا hpه از acerه بهتره همه چی که گرافیک نیست...گرافیک hp 4540ه هم فرق بندانگشتی با acerه داره..تازه تو سایت های دیگه هم به hpه امتیاز بیشتری نسبت به acerه دادن....قیمتشم بیشتره.....حالا اینارو بی خیال....من رشتم کامپیوتره....به نظرت میرزه چیز بالاتر که i7 هم باشه بگیرم...یعنی لپ تاپ پرقدرت بشه میزان کیفیت و داغ کردنش نمیره بالا؟؟؟!؟!
خلاصه منظورم اینه که بعدا پشیمون نشم که چرا به خاطر 200 300 تومن چیز بهتر نخریدم....چون بالاخره این i5ها و i7 های لپ تاپ به گردپای دسکتاپیاش نمیرسن...
به نظر من i7 به پولش میرزه . اگه i7 نخری بعدا پشیمون میشی.
satansilent
31-08-2012, 16:43
به نظر من این چند ماهه خرید عاقلانه نیست چون نسل جدید این دستگاه ها که بر مبنای ویندوز هشت هستند و هایبرد(لپتاپ و تبلت و نت بوک با هم) کم کم داره فراگیر میشه مثلا همین چند روز پیش Vaio Duo 11 معرفی شد که به نظر فوق العاده میاد.
اگر برای برنامه نویسی میخوای همون ci5 کفایت میکنه.
شما اول برند و مدل لپتابتو انتخاب کن بعد درباره کانفیگش تصمیم بگیر!
به نظر من این چند ماهه خرید عاقلانه نیست چون نسل جدید این دستگاه ها که بر مبنای ویندوز هشت هستند و هایبرد(لپتاپ و تبلت و نت بوک با هم) کم کم داره فراگیر میشه مثلا همین چند روز پیش Vaio Duo 11 معرفی شد که به نظر فوق العاده میاد.
سلام
:13:wrong
ربطی به هم ندارند اینجا حرف لبتاب 15 inch هست و برای کاربرد دیگه ولی vaio duo 11 inch و تبلت هست مصرف دیگه ای داره
یکی 20 اینچی هم معرفی کرد که 5 کیلو هست all in one هست
satansilent
31-08-2012, 19:16
انگار حق با شماست و این تبلتیه که سعی کرده به لپتاپ هم نزدیک بشه من مثالم رو اشتباه زدم منظورم لپتاپ هایی بود که تاچ هم هستند و با اومدن ویندوز 8 قطعا رونق می گیرند
انگار حق با شماست و این تبلتیه که سعی کرده به لپتاپ هم نزدیک بشه من مثالم رو اشتباه زدم منظورم لپتاپ هایی بود که تاچ هم هستند و با اومدن ویندوز 8 قطعا رونق می گیرند
حاجی دلت خوشه ها ما همین الان تو خرید لپ تاپی که 6 ماه بیشتره معرفی شده موندیم ! علف سبز شد زیر پامون انقد منتظر موندیم!
اینم که گفتی هم انشالا 2 سال بعد میاد ایران!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.