مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد ترم اول دانشگاه
ali_sokout
27-08-2012, 14:38
دوستان من سلام
میگم بچه ها این معلم لج کرده آذر،خرداد و شهریور به صورتی سوال داده که همه افتادن با قاطعیت
خب حالا دو سوال دارم
1-من میگم حالا شهریور هم می افتم باید دی امتحان بدم حالا من غیرانتفاعی احتمال 99.9% قبولم :46: خب تکلیف ما چی میشه باید ترم مرخصی بگیریم یا جامون رزرو میشه واسه بهمن ماه؟!!!
(کلاً توضیح بدین دمتون گرم)
2-هیج جوره راه نداره بریم آموزش و پرورش این نمره درست کنه حقیقت فقط این درس مونده سوال هاش و منتشران OTN هم نمیتونی پیدا کنی مردم میرن دیفرانسیل و فیزیک می افتن ما هم تحلیلی:19:
(استشهاد جمع بکنیم اثری داره؟!!)
ali_sokout
27-08-2012, 19:54
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده
با مرام تون عشق است
sinners_silent
27-08-2012, 20:08
سلام.راستش اگه اشتباه نکنم اخرین فرصتت شهریور ماه است که اگه قبول نشی باید مرخصی بگیری .اخه یادمه یکی از دوستام هم همین مشکل رو داشت.البته اون میخواست بره ازاد.
کلا دنبال نمره نگرد فکر نکنم کاریش کنن مگر اینکه با دبیرتون صحبت کنی تو اعتراضات واست یکاری کنه
ali_sokout
27-08-2012, 21:54
سلام.راستش اگه اشتباه نکنم اخرین فرصتت شهریور ماه است که اگه قبول نشی باید مرخصی بگیری .اخه یادمه یکی از دوستام هم همین مشکل رو داشت.البته اون میخواست بره ازاد.
کلا دنبال نمره نگرد فکر نکنم کاریش کنن مگر اینکه با دبیرتون صحبت کنی تو اعتراضات واست یکاری کنه
آقا دمت گرم ولی دردسری شده ها ولش نمی کنم تا نمرم نگیرم
babakiyan
27-08-2012, 22:07
سلام
اگه قبول میشید که مشلی نداره
میرید دانشگاه صحبت میکنید اسمتون رزو میشه
ترم اول و مرخصی رد میکنن
از ترم بعد میتونید شروع کنید(ترم بهمن)
البته اول باید با دانشگاه حتما صحبت بشه
ولی شما تبصره استفاده کردید؟(شاید قبول کنن)
Extreme-Forces
27-08-2012, 22:13
دوست من هم چندتا درس افتاده داشت ، فكر كنم گسسته و يه چيز ديگه بود. شهريور رو هم قبول نشده بود ، رفت دانشگاهشون ( دانشگاه ازاد بود) صحبت كرد جاشو نگه داشتن ( يعني فكر كنم يه ترم مرخصي گرفت ) از نيمسال دوم كه بهمن ميشه رفت دانشگاه .
طبق مقررات و دفترچه شماره 1 باید تا 31 شهریور پاس کنید.
ولی شاید این امکان بصورت مرخصی بشه .در این باره دانشگاه تون صبحت کنید
موفق باشید
ali_sokout
29-08-2012, 00:35
دوستان تشکر
ولی غیرانتفاعی مرخصی میده ترم اول؟
مگه نمیتونی تبصره بزنی
اخه من یادمه زمان ما بچه ها گسسته رو یه چند نفری تبصره زدن با این که افتاده بودن
Alireza SM
29-08-2012, 09:15
شما اگه نمره تون بالای 7 باشه کافیه اصلا تبصره نزنین هم کامپیوتر خودش براتون تبصره میزنه و فارغ التحصیل شناخته میشین.
سلام دوستان.من توي دانشگاه شيراز مجازي آي تي قبول شدم ولي يه واحد از پيش دانشگاهي مونده ميتونم ترم اول رو مرخصي بگيرم؟خواهش ميكنم يه نفر كمكم كنه
nahid totti_emo
12-09-2012, 16:35
آقا يه سوال فني. الان من غير انتفاعي قبول شدم. قدم بدي چيه؟ بايد چيكار كنم؟ برم دانشگاه؟؟ چكار بايد كرد؟
nahid totti_emo
12-09-2012, 16:46
سلام دوستان. شايد سوالم تكراري باشه.ااما واقعا نيازمند راهنماييتون هستم.من موسسه ي غيرانتفاعي پويندگان چالوس صنايع قبول شدم. و آزاد هم عمران چالوس. الان نميدونم كدوم رو برم. از طرفي همه ميگن موسسه غيرانتفاعي بدرد نميخوره و بي نظمه و مدركش اعتبار نداره. از طرفي هم ميگن ازاد بي اعتباره.ميخوام بدونم نظر شما چيه؟ ايا واقعا موسسه غيرانتفاعي از سطح علمي پاييني برخورداره؟؟ ايا مدركش بي اعتباره؟؟ در ضمن نظر خودم اينه كه يك سال بمونم و سال ديگه كنكور بدم.اما با اين وضع وجود ميترسم شرايطي پيش كه نتونم سال ديگه دانشگاه برم يا قبول نشم..... واقعا نيازمند كمك ها و نظراتتونم. (ازاد يا غيرانتفاعي؟):worried::worried::blush:
كسي نبود كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nahid totti_emo
12-09-2012, 17:24
:9: اي بابا مثه اينكه كسي نيس
brad pitt
12-09-2012, 19:38
سلام
ترم اول دانشگاه چجور باید مرخصی گرفت ؟
یعنی باید همون روز ثبت نام بریم و نصف شهریه ثابتو واریز کنیم ؟
ممنون
fatemeh_q
10-09-2014, 20:40
من غیرانتفایی قبول شدم ولی مثل شما یه درس افتاده دارم:n14:
جواب واسم خیییییییییییلی مهمه
جواب گرفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
fatemeh_q
10-09-2014, 20:41
دوستان تشکر
ولی غیرانتفاعی مرخصی میده ترم اول؟
من غیرانتفایی قبول شدم ولی مثل شما یه درس افتاده دارم:n14:
جواب واسم خیییییییییییلی مهمه
جواب گرفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
Alireza SM
11-09-2014, 00:15
دوستانی که درس افتاده از پیش دارین توجه داشته باشین که همه چی بستگی به معاون آموزش دانشگاهتون داره ایشون تصمیم میگیره که ثبت نام کنین یا نه. من خودم واحد مانده داشتم چون پارتی داشتم تونستم ثبت نام کنم ولی کسای دیگه هم بودن که واحد مانده داشتن ولی بهشون اجازه ثبت نام داده نشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.