S.M.B
27-08-2012, 10:54
سلام دوستان / / آقا یه لپ تاپ خورده به پستم . راست و دروغش رو نمیدونم ولی طرف میگه 5 روز پیش خریدم بدون گارانتی مدلش asus b43j
i5 -640gb-graphic 1
ما استان فارسی هستیم . . پس فکر تهران نکنید .
گفته خریدم 1300000 . . خودمم هنوز ندیدمش فقط به مغازه ای که سپرده بودم برام دست دوم پیدا کنه گفته بودم اونم الان زنگ زد و اینو بهم گفت . (( اینجور که مغازه داره ( رفیقمه ) میگفت نو هست و وسایلش رو هم اومده از خودم خریده. .)
چند بهش بگم ؟ قیمت نوش رو توی بازار ندارم لطفا راهنماییم کنید
کوچکترین یاری شما عشــــــــــق می آفریند .:D
عنوان تاپیک مناسب نبود، ویرایش شد. Highbury
یاد آوری ...
سلام
دوست عزیز چیزی تحت عنوان یادآوری نداریم. اگر کسی بتونه کمک کنه قطعا این کار را انجام میده و با یادآوری چیزی درست نمیشه. این کار شما باعث میشه حق دیگران ضایع بشه و شاید تاپیکی پایین و یا به صفحات بعدی بره.
فکرش رو کنید که هرکسی بیاد یادآوری کنه، انجمن غیرقابل تحمل میشه.معمولا این یادآوری ها تو سایتهای فروش رسمه که اونم محدودیت زمانی 24 ساعته داره.
باتشکر
i5 -640gb-graphic 1
ما استان فارسی هستیم . . پس فکر تهران نکنید .
گفته خریدم 1300000 . . خودمم هنوز ندیدمش فقط به مغازه ای که سپرده بودم برام دست دوم پیدا کنه گفته بودم اونم الان زنگ زد و اینو بهم گفت . (( اینجور که مغازه داره ( رفیقمه ) میگفت نو هست و وسایلش رو هم اومده از خودم خریده. .)
چند بهش بگم ؟ قیمت نوش رو توی بازار ندارم لطفا راهنماییم کنید
کوچکترین یاری شما عشــــــــــق می آفریند .:D
عنوان تاپیک مناسب نبود، ویرایش شد. Highbury
یاد آوری ...
سلام
دوست عزیز چیزی تحت عنوان یادآوری نداریم. اگر کسی بتونه کمک کنه قطعا این کار را انجام میده و با یادآوری چیزی درست نمیشه. این کار شما باعث میشه حق دیگران ضایع بشه و شاید تاپیکی پایین و یا به صفحات بعدی بره.
فکرش رو کنید که هرکسی بیاد یادآوری کنه، انجمن غیرقابل تحمل میشه.معمولا این یادآوری ها تو سایتهای فروش رسمه که اونم محدودیت زمانی 24 ساعته داره.
باتشکر