مشاهده نسخه کامل
: بهترین لپ تاپ تا ۳۱۰۰
milad_gasemi
27-08-2012, 10:53
با سلام خدمت دوستان عزیز..
یه کمک فوری می خواستم برای خرید لپ تاپی که از هر لحاظی بهترین باشه و با کیفیت و بادوام..چون می خوام تا سالها نگهش دارم ..باهاش فیلم و گیم و نرم افزارهای گرافیکی و خلاصه می خوام حسابی ازش کار بکشم و عالی باشه..خواهشا یه راهنمایی کامل و دقیق تا دوربر ۳ تومن بکنین ممنون میشم..
milad_gasemi
27-08-2012, 13:19
کسی نیست ما رو راهنمایی بکنه..خواهشا سریع..
حمید031090
27-08-2012, 15:55
lenovo y580
sony svs series
n56 asus
masouddaniali
27-08-2012, 16:49
از بین این سه یکیشو انتخاب کن
asus n56
hp dv6t-7000
lenovo y580
هر سه خوبن و هر کدوم یه ویژگی خاص داره
sony رو اصلا پیشنهاد نمیدم چون سری f23 رو خودم داشتم و دردسر زیاد داره مثلا بغیر از اینکه گرافیکشون ضعیفه به سختی آپدیت میشن=در نتیجه بازی رو باید بی خیال شی
در مورد لنوو هم یه نکته هست که باید بگم لولا هاشون ضعیفه و بازی میکنه و یه مقدار نسبت به بقیه سنگینتره
الان هم خودم hp dv6t-7000 رو دارم و راضیم تا الان ازش
حسن asus هم نسبت به دو مورد بالا اینه که FHD هست و زیباتره
حمید031090
27-08-2012, 20:57
اقا اون مدلی که شما داشتین رو نی دونم....چرا خرابه!!!!....اما برای من سه سوت اپدیت میشه و باهاش اساسین 4 و مکس پین و کرایسیس و بتلفیلد رو بازی کردم...اون هم رو high ...داشتم باهاش پرواز می کردم....
البته الان دیگه حرف svs هست و مدل های قدیمی (که مال منم همین طوره)دیگه حرفی برای زدن ندارند....
masouddaniali
27-08-2012, 22:58
اقا اون مدلی که شما داشتین رو نی دونم....چرا خرابه!!!!....اما برای من سه سوت اپدیت میشه و باهاش اساسین 4 و مکس پین و کرایسیس و بتلفیلد رو بازی کردم...اون هم رو high ...داشتم باهاش پرواز می کردم....
البته الان دیگه حرف svs هست و مدل های قدیمی (که مال منم همین طوره)دیگه حرفی برای زدن ندارند....
این بازی هارو با گرافیک GTX660 نمیشه رو high اجرا کرد شما چطوری با gt 540 رو high اجرا کردین مخصوصا مکس پین و بتلفیلد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید031090
28-08-2012, 01:27
مکس رو روی high و با shader high و همه چیز دیگه ی high اجرا کردم ...لازم شد بگو دوباره بازی رو نصب می کنم و از بازی فیلم بگیرم.................................
M A M M U T
28-08-2012, 01:36
بی خیال شی
در مورد لنوو هم یه نکته هست که باید بگم لولا هاشون ضعیفه و بازی میکنه و یه مقدار نسبت به بقیه سنگینتره
البته در مورد ایسوز و اچ پی گرافیکشون 650 هست ولی لنوو gtx 660 هه...
درضمن مکس پین و بتلفیلد روی ultra روی gtx 660 اجرا شده اون اعدادی که شما دیدی واسه fhd هست...
درضمن این بیچاره میگه 3100 شما بهش لپتاپ 2300 ای پیشنهاد میدید???!!!
milad_gasemi
28-08-2012, 05:24
با تشکر از همه عریزان..
دوستان با نظرات شما که دیدم نهایتا۲ونیم بود..تصمیم گرفتیم یه لپ تاپ تو همین مایه بخریم و بقیه پول یه گوشی توپ بخریم..حالا فقط این سه لپ تاپ خوبن؟نظر خودم اول رو g53sx بود..ولی بعدا اصلا پیدا نشد..خوبم شد که پیدا نشد..وقتی دیدم لپ تاپایی گرافیک قویتری دارند پشیمون شدم..حالا می خواستم بدونم که آیا گرافیک این لپ تاپ هایی که گفتین بازم مثه ۵۵۵ ۳تا قدرت مختاف دارن یا نه؟آخه یه ۵۵۵ داستیم تو لنوو ۵۷۰ که از همه ضعیفتر بود..بعد ان۵۵ بود و بعد اونا ام اس آی بود..آیا اینا هم اونطوری هستن؟میشه یه مقایسه انجام بدین؟خداوکیلی کدومو پیشنهاد میدین؟
animsprite
28-08-2012, 11:38
حالا حتما لپتاپ میخوای نمیدونم کاربردتون چیه یعنی میخوای دستگاهی باشه که حملش کنی در غیر این صورت با این بودجه سریعترین pc بازارو میتونی ببندی :12:
راه دوم که یه لپ ویه pc بگیری با هزینه 3تومن در هر حالتی ذر خدمتیم
اگر دنبال کانفیگ بالا و قدرتی فقط که دوستان بهترین ها رو پیشنهاد دادن و اگر دنبال زیبایی و ظرافتی سامسونگ سری 9 بگیر :دی
از بین این سه یکیشو انتخاب کن
asus n56
hp dv6t-7000
lenovo y580
هر سه خوبن و هر کدوم یه ویژگی خاص داره
sony رو اصلا پیشنهاد نمیدم چون سری f23 رو خودم داشتم و دردسر زیاد داره مثلا بغیر از اینکه گرافیکشون ضعیفه به سختی آپدیت میشن=در نتیجه بازی رو باید بی خیال شی
سلام
این hp کانفیگش چیه شما دارید و چند گرفتید داغ تو کارش نیست؟ منم از چند نفر شنیدم می گفتن داغ میکنه دوستمم مدل 4530 داره گفت خوبه شانس نداریم بگیرم شک داشتم. فول اچ دی هست مدل شما؟
بعضی ها هم بودن گفتن اینجا بعضی ها با برندی بد هستن مثل hp sony صحت نداره . از اشنا ها بود تو اونور hp داشت با گارانتی و وارانتی خوب حتی تعویض هم کرده بود البته با تقلب:13:
تو ایران شرکتی نداره شک داریم بگیریم
لنوو بس لولا خوب نیست ضد حال شد که مونددم چی بگیرم .سونی هم دیگه کانفیگ با قیمت نمی خونه اصلا
masouddaniali
28-08-2012, 16:43
سلام
این hp کانفیگش چیه شما دارید و چند گرفتید داغ تو کارش نیست؟ منم از چند نفر شنیدم می گفتن داغ میکنه دوستمم مدل 4530 داره گفت خوبه شانس نداریم بگیرم شک داشتم. فول اچ دی هست مدل شما؟
بعضی ها هم بودن گفتن اینجا بعضی ها با برندی بد هستن مثل hp sony صحت نداره . از اشنا ها بود تو اونور hp داشت با گارانتی و وارانتی خوب حتی تعویض هم کرده بود البته با تقلب:13:
تو ایران شرکتی نداره شک داریم بگیریم
لنوو بس لولا خوب نیست ضد حال شد که مونددم چی بگیرم .سونی هم دیگه کانفیگ با قیمت نمی خونه اصلا
سری 4530 اچ پی مشکل داغ شدن رو داره و در بعضی موارد میگن گرافیکشم به مشکل بر میخوره
اما سری pavilion سری خوبی هست و داغ نمی کنه
من که تا الان راضیم و لپ تاب واقعا زیباییه اینم کانفیگش:
M A M M U T
28-08-2012, 19:28
با تشکر از همه عریزان..
دوستان با نظرات شما که دیدم نهایتا۲ونیم بود..تصمیم گرفتیم یه لپ تاپ تو همین مایه بخریم و بقیه پول یه گوشی توپ بخریم..حالا فقط این سه لپ تاپ خوبن؟نظر خودم اول رو g53sx بود..ولی بعدا اصلا پیدا نشد..خوبم شد که پیدا نشد..وقتی دیدم لپ تاپایی گرافیک قویتری دارند پشیمون شدم..حالا می خواستم بدونم که آیا گرافیک این لپ تاپ هایی که گفتین بازم مثه ۵۵۵ ۳تا قدرت مختاف دارن یا نه؟آخه یه ۵۵۵ داستیم تو لنوو ۵۷۰ که از همه ضعیفتر بود..بعد ان۵۵ بود و بعد اونا ام اس آی بود..آیا اینا هم اونطوری هستن؟میشه یه مقایسه انجام بدین؟خداوکیلی کدومو پیشنهاد میدین؟
مشکل اینجاست که ما نمیدونیم شما نیازتون چیه...اونایی که تو پست اول نوشتی همش تو یه لپتاپ جمع نمیشه اگه جمع میشد که کسی بقیه ی لپتاپ ها رو نمیخرید.... ببین شما باید اولویت بندی کنی....
ببین در مورد کارت گرافیک بگم که gtx 660 یه چیپست داره و یه مدل هست....(البته یکی اومد گفت که این مدلی که روی y580 هست با اونی که در سایت notebookcheck هست یکمی فرق داره چون فرکانس memory speed ش کمتر بود که من بعید میدونم همون نباشه) اما در کل هر حالتی رو در نظر بگیرید gtx 660 از 650 قوی تره 10-15 درصد.....اما این باعث نمیشه که بقیه ی فاکتور ها رو در نظر نگیری....مثلا ایسوز n56 فول اچ دی هست...
تا اینجا ما سه مدل بهت پیشنهاد دادیم از اینجا به بعد دیگه دست ما نیست چون اختلاف خیلی کمه.... خودت باید انتخاب کنی...
زیاد وسواس نداشته باش.... شریک عمرت که نیست...فوقش یکی دوساله بعد یکی دیگه میخری....موفق باشی
با تشکر از همه عریزان..
دوست عزیز لنوو یکم 660 رو ضعیف تر از اونی که باید در اصل باشه سفارش داده memory speed در کارت گرافیک 660 روی 2000 هست ولی لنوو اونو با کلاک 1200 سفارش داده...
y570 هم از بقیه 555 ها ضعیف تر بود...
البته باز هم از 650 ها قوی تره ولی نه 15 درصد در حد 4-5 درصد یعنی 1 الی دو فریم با hp فرق داره و در حد 10 درصد با n56...
البته همون طور که دوستمون گفت فاکتور های دیگه هم در نظر داشته باش...
milad_gasemi
29-08-2012, 15:16
گرافیک اج پی که از 555 هم ضعیفتره...وای میمونه n56 و y580 که n56 اصلا تو تبریز پیدا نمیشه..نمیدونن چطوریه..ولی y580 هم که شنیدم لولوهاش بعد مدتی استفاده شل میشه..کلا کیفیت بدنه خوبی ندارن(لنوو)..حالا با این اوصاف فقط میمونه n56 که فک کنم اونم در دو کانفیگ متفاوت عرضه میشه..درسته؟من مدلی که گرافیک gtx 650 داره رو عرض میکنم....تو تهران هستش؟قیمت حدودیش چقدر میشه؟
گرافیک اج پی که از 555 هم ضعیفتره...وای میمونه n56 و y580 که n56 اصلا تو تبریز پیدا نمیشه..نمیدونن چطوریه..ولی y580 هم که شنیدم لولوهاش بعد مدتی استفاده شل میشه..کلا کیفیت بدنه خوبی ندارن(لنوو)..حالا با این اوصاف فقط میمونه n56 که فک کنم اونم در دو کانفیگ متفاوت عرضه میشه..درسته؟من مدلی که گرافیک gtx 650 داره رو عرض میکنم....تو تهران هستش؟قیمت حدودیش چقدر میشه؟
نه دوست عزیز شما اون مدل از اچ پی رو دیدید که گرافیک 630 روشه dv6t 7000 گرافیکش 650 هست...
نه دوست من کی گفته لولا هاش خوب نیست؟!کلا لپتاپ های لنوو به استحکام بالا مشهورن...
از لحاظ گرافیک هم اول y580 بعد dv6t 7000 بعدش هم n56vz
من الان n56 vzقیمت کردم 2.550.000 گفت. احتمالا فردا میرم بخرم:39:
milad_gasemi
31-08-2012, 13:53
نه دوست من کی گفته لولا هاش خوب نیست؟!کلا لپتاپ های لنوو به استحکام بالا مشهورن...
دوست عزیز آخه خودم به عینه این شل شدن لولا هاشو دیدم..دوستم لنوو داشت بعد 5 ماه کار باهاش فقط لولاهاش ادا در آوردن..نمیدونم شاید ماله دوستم استثناء بود!!!!
animsprite
31-08-2012, 20:06
دوست عزیز آخه خودم به عینه این شل شدن لولا هاشو دیدم..دوستم لنوو داشت بعد 5 ماه کار باهاش فقط لولاهاش ادا در آوردن..نمیدونم شاید ماله دوستم استثناء بود!!!!
لنوو تو کیفیت مثل اپل وسواس به خرج میده اینا هم شایعه هایی هستند که برخی تو فروم ها راه میندازن چون هیچی از لنوو - توشیبا - فوجیستو و... نمیدونن واطلاعاتی ابتدایی اونم در حد دو مدل مطرح بازار رو دارن بدون اینکه واقعیت رو اصلا در ک کنند و میدونند کسی نیست که جواب براشون داشته باشن وحق هم دارن -مجبورم بحث رو به حاشیه ببرم
یه زمانی تو ایران همه وقتی میخواستن گوشی بخرن (البته الان هم همین طوره) هر جار میرفتن فقط میگفتن ومیشنیدند نوکیییا در حالی که هیچ وقت از برند هایی مثل سام سونگ - اچ تیسی- واپل و... اصلا هیچی نمیدونستند تا میومدن اسم اینارو ببرن ترقی میزدن تو سرش ومیگفتن فقط نوکیا ونو کیا ونمایندگیش تو کشور هم از این سادگی مردم استفاده میکردن و سالی یه مدل میدادن بیرون ( اونم با اخ و ناز) وبا قیمت سر سام اور
حالا میشه مدل لپ این دوست گلتون رو هم بگید ( البته فکر کنم فرقی هم نداشته باشه)
من خودم 4530s دوستم جلو خودم با یه ضربه نچندان محکم از لو لا در اومد شد دقیقا مثل یه تبلت این دلیل نمیشه من برم تو تمام فروما جار بزنم که کسی hp نخره و چنین و چنان و همین لپ قبلی من که دل 6400 بود و جز شاهکارای دل به حساب میومد بعد دو سال دو تا از دکمه های کیبوردش کنده شدن - خوب که چی ..............
خواهش میکنم شایعه پراکانی نکنید:42::42::42:
حمید031090
31-08-2012, 21:09
لنوو تو کیفیت مثل اپل وسواس به خرج میده اینا هم شایعه هایی هستند که برخی تو فروم ها راه میندازن چون هیچی از لنوو - توشیبا - فوجیستو و... نمیدونن واطلاعاتی ابتدایی اونم در حد دو مدل مطرح بازار رو دارن بدون اینکه واقعیت رو اصلا در ک کنند و میدونند کسی نیست که جواب براشون داشته باشن وحق هم دارن -مجبورم بحث رو به حاشیه ببرم
یه زمانی تو ایران همه وقتی میخواستن گوشی بخرن (البته الان هم همین طوره) هر جار میرفتن فقط میگفتن ومیشنیدند نوکیییا در حالی که هیچ وقت از برند هایی مثل سام سونگ - اچ تیسی- واپل و... اصلا هیچی نمیدونستند تا میومدن اسم اینارو ببرن ترقی میزدن تو سرش ومیگفتن فقط نوکیا ونو کیا ونمایندگیش تو کشور هم از این سادگی مردم استفاده میکردن و سالی یه مدل میدادن بیرون ( اونم با اخ و ناز) وبا قیمت سر سام اور
من خودم 4530s دوستم جلو خودم با یه ضربه نچندان محکم از لو لا در اومد شد دقیقا مثل یه تبلت این دلیل نمیشه من برم تو تمام فروما جار بزنم که کسی hp نخره و چنین و چنان و همین لپ قبلی من که دل 6400 بود و جز شاهکارای دل به حساب میومد بعد دو سال دو تا از دکمه های کیبوردش کنده شدن - خوب که چی ..............
دقیقا همین شایعه پراکنی ها شده وسیله ی سرگرمی یه عده بی کار...و سووود جو
مثالی که از خرید گوشی زدین مثال قابل لمسی بود که برای خیلی ها پیش اومده ...همین مشکل در خرید گوشی عینا داره برای لپ تاپ تکرار میشه...
سلام. توی اون تاپیک هم گفتم. مشکل مال مدل های قدیمی تر لنوو هست. نه جدیداش. من خودمم به این مشکل برخوردم. توی مدل Y560 این مشکل واقعا وجود داره. توضیح هم دادم.
ولی توی مدل های جدید مثل Y580 این مشکل به احتمال خیلی بالا حل شده. شما هم نگران نباش. توی گوگل کافیه یه سرچ کنی تا بفهمی مخصوص y560 بیشتر این مشکل وجود داشته:
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&sa=X&psj=1&ei=OvtAUJ7QJaO40QX254DYBQ&ved=0CBkQBSgA&q=lenovo+y560+left+hinge&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=a82003971efbf200&biw=1024&bih=643)
milad_gasemi
01-09-2012, 09:59
دوست عزیز من مشکلی با برند لنوو ندارم که شایع پراکنی کنم...لنوو پدر مادرم رو هم نکشته که انتقام بگیرم...بهم حق بدین می خوام بالای 2 تومن پول لپ تاپ بدم..وقتی لپ تاپ دوستمو که y560 هستش رو به عینه دیدم..دیگه مریض نیستم که ریسک کنم!!!خوده شما ها باشین ریسک میکنین؟؟؟تازه جند جایی هم شنیدم(ندیدم ها فقط شنیدم) که لنوو این مشکل رو داره...واقعا جایه سوال داره اگه بیشترمون اینطور فک کنن..اینم گفتم که حس انسان دوستیم گل کرده بود تا بدونن...شاید اون بنده خدایی که می خواد لپ تاپ بخره با هزار بدبختی این پولو جمع کرده..حالا با این مشکل که شاید براش پیش بیاد..کلی ضرر میکنه..حالا شما بگین کار اشتباهی میکنم؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.