ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالأخره از ادیتور های هالیوود سوتی گرفتم

Mr.World.Wide
26-08-2012, 21:42
خب بالأخره تونستم یه سوتی از هالیوود بگیرم:
این موزیک ویدیو از DJ Felli Fel Ft. Akon & Pitbull & Jermaine Dupri - Boomerang هست
از پیت بول و رفقاش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کناره های موهای سوژه رو ببینید کمی شارپه اون گوشواره رو هم ببینید نصفش رفته
اونجایی که به گوش متصل شده حذف شده
تو این تصویر زیری که دیگه اصلا مو ها رفته خیلی تابلو شده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علتش هم این هست که فاصله سوژه با پرده کم بوده یا نور پردازی مشکل داشته که انعکاس نور سبز پرده افتاده روی سوژه و و ادیتور زحمتکشش زحمت نکشیده که لااقل با روتوسکپی بیاد و اون سوژه رو درست کنه
علت دیگه ش هم این هست که ممکنه از دوربین های ضعیف استفاده کردند که RGB کامل ندارن
خلاصه هر چی هست سوتی دادن
هالیوود سوتی داده
چه حالی کردم هالیوود با اون همه ادعاش سوتی داده:16::26::thumbsup:

آخه یکی نیست بگه شما که کروماکی بلد نیستید چرا میرید سراغ کروماکی
خب یه زنگ به من میزدید راهنماییتون میکردم:171:
این همه هالیوود هالیوود میکردن این بود؟:39::31::16::15:

M E S S I
26-08-2012, 21:48
خسته نباشی واقعا زحمت کشیدی !!!:دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif:thumbsup:

bomberman
27-08-2012, 00:10
سلام به دوست عزیز
چرا اینقدر ذوق زده شدی حالا؟
اتفاقا این کلیپ رو دارم و باید به اطلاعت برسونم که باتوجه به این که دو خواننده مشهور یعنی ایکان و پیتبول در این کلیپ هستند ولی در اصل اهنگ مال دیجی فلیفل هست و درکل این آهنگ و ویدئو بسیار ضعیف ساخته شده و همونطور که گفتم علیرغم حضور ایکان و پیتبول این اهنگ اصلا فروش خوبی نداشته و حتی تو هیچ شبکه ای هم نشون داده نشده البته تا اونجایی که من اطلاع دارم
مطمئنا خودت هم متوجه شدی که کلیپ بسیار چرتی ساختن،حالا اینقدر خوشحال میشی که چنین سوتی کوچیکی از یه کلیپ مضخرف گرفتی؟
درضمن تو هالیوود سوتیهای خیلی بزرگتر از این و مهمتر هست که اینا اصلا به چشم نمیان

Mr.World.Wide
27-08-2012, 12:40
سلام به دوست عزیز
چرا اینقدر ذوق زده شدی حالا؟
اتفاقا این کلیپ رو دارم و باید به اطلاعت برسونم که باتوجه به این که دو خواننده مشهور یعنی ایکان و پیتبول در این کلیپ هستند ولی در اصل اهنگ مال دیجی فلیفل هست و درکل این آهنگ و ویدئو بسیار ضعیف ساخته شده و همونطور که گفتم علیرغم حضور ایکان و پیتبول این اهنگ اصلا فروش خوبی نداشته و حتی تو هیچ شبکه ای هم نشون داده نشده البته تا اونجایی که من اطلاع دارم
مطمئنا خودت هم متوجه شدی که کلیپ بسیار چرتی ساختن،حالا اینقدر خوشحال میشی که چنین سوتی کوچیکی از یه کلیپ مضخرف گرفتی؟
درضمن تو هالیوود سوتیهای خیلی بزرگتر از این و مهمتر هست که اینا اصلا به چشم نمیان

هالیوود سوتی در زمینه پرده سبز نمیده
نه هالیوود که حتی شبکه های ایران هم یه همچین سوتی نمیدن
بقیه سوتی ها که شما میگی بیشتر در زمینه کارگردانی یا گریم یا طراحی صحنه یا سوتی های بازیگر هست
ولی در زمینه پرده سبز نه
خیلی ضایع هست که هالیوود با اون همه ادعا نتونه یه کار تمییز پرده سبز در بیاره