مشاهده نسخه کامل
: کدامیک از این لپ تاپ های 14 اینچ ؟
با سلام . من دو سه هفته ای میشه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم ولی دارم میبینم که هی داره گرون تر میشه !! دیگه کش دادن جایز نیست !! تو این مدت تصمیمم رو عوض کردم : یکی اینکه 14 اینچ بگیرم نه 15 دوم اینکه از مدل های 14 لنوو هم خوشم اومد ،علاوه بر ایسوس بودجه من 1600 تا 2000 هست حالا بین اینا موندم : asus k43sm lenovo y480 lenovo z480 اولیو یه جا پیدا کردم میگه حدود 1600 در میاد با کانفیگ i5 - 6gb ram - geforce630 - 750GB +WIN دومی و سومی رو هر چی میگردم نیست.(تهران نیستم) از سری n ایسوس هم بخاطر کیبردش خوشم نمیاد قیمت y480 , z480 چنده الان؟ دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید با این بودجه کدوم بهتره ؟؟ ممنونم
نمیدونم چرا نمیشه پست رو ویرایش کرد !! منظورم از اولی که پیدا کردم همان مدل ایسوس هست
Highbury
26-08-2012, 18:17
سلام
بله اون دومدل تو بازار کم هستن. مگر اینکه با فروشنده ای صحبت کنید براتون بیارن.
کلا انتخاب توی 14 اینچها خیلی محدوده و استاندارد ما 15 هستش، واردکننده ها هم اون چیزایی رو میارن که مردم میخوان. فقط 14 های ایسوز تو بازار خوب پیدا میشه .
از لحاظ عملکرد مثل هم هستن و تفاوتی ندارن اما مسلما y480 از همه سرتره اما خب قیمتش هم خیلی بالاتره. حداقل 2300
بین زد480 و اون مدل ایسوز هرکدوم رو انتخاب کنی پشیمون نمیشی. تفاوتشون در ظاهر ، خدمات گارانتی و تا حدودی امکانات مالتی مدیایی مثل اسپیکر و ... هست.
** اگه وزن مدل ایسوز حدود 2.4 بود ارزش نداره 14 اینچ بگیری. اینو خودت سرچ کن تو سایتشون. سرعتم پایینه
چون 200 گرم بیشتر میتونی 15 اینچ بگیری که هم صفحه بزرگتری داره و هم کیبورد عددی که خیلی به کارت میاد. در ضمن وزن حجم بیشتر میشه و وزن تقسیم . که اون موقع z580 انتخاب راحت تریه
سلام
بله اون دومدل تو بازار کم هستن. مگر اینکه با فروشنده ای صحبت کنید براتون بیارن.
کلا انتخاب توی 14 اینچها خیلی محدوده و استاندارد ما 15 هستش، واردکننده ها هم اون چیزایی رو میارن که مردم میخوان. فقط 14 های ایسوز تو بازار خوب پیدا میشه .
از لحاظ عملکرد مثل هم هستن و تفاوتی ندارن اما مسلما y480 از همه سرتره اما خب قیمتش هم خیلی بالاتره. حداقل 2300
بین زد480 و اون مدل ایسوز هرکدوم رو انتخاب کنی پشیمون نمیشی. تفاوتشون در ظاهر ، خدمات گارانتی و تا حدودی امکانات مالتی مدیایی مثل اسپیکر و ... هست.
** اگه وزن مدل ایسوز حدود 2.4 بود ارزش نداره 14 اینچ بگیری. اینو خودت سرچ کن تو سایتشون. سرعتم پایینه
چون 200 گرم بیشتر میتونی 15 اینچ بگیری که هم صفحه بزرگتری داره و هم کیبورد عددی که خیلی به کارت میاد. در ضمن وزن حجم بیشتر میشه و وزن تقسیم . که اون موقع z580 انتخاب راحت تریه
ممنون از پاسخ جامع شما ...
آره ایسوس وزنش 2.4 هستش
وزن z480 چقدره ؟ سبکتر از مدل ایسوس هست ؟ مگه گارانتی هر دو سازگار نیست ؟؟
امروز بازم گشتم فقط یه جا k43sm پیدا کردم قیمت 1700 و خورده ای ولی i7 , 8 gig , geforce630 , 750 hard... یارو تازه آورده بود ... جعبش هم قهوه ای بود ( ولی گفت مشکیه ! منم اصرار کردم که مشکی میخوام ) با یه هولوگرام قرمز رنگ (مهر و موم) دو سال سازگار
خودش نمایندگی یه برند دیگست ولی ایسوس هم میاره ، گفتم اگه خدایی نکرده مشکلی پیدا کرد چی؟ گفت خودت بفرست تهران !! یا اگه میخوای من بفرستم حدود 16 تومن رفت و برگشت درمیاد...
نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نه !!
الان دو جا شد ، یکی که بالا گفتم 1600 با اون مشخصات یکی هم این i7 که اختلاف قیمتشون نهایت 150 تومنه...
آخه 200 گرم هم 200 گرمه ! البته نمیخوام تو انتخابم زیاد تاثیر داشته باشه ! من چون با مطالعه از رو PDF زیاد سرو کار دارم ، فکر کنم کیفیت تصویر مدل ایسوس بهتر باشه از دو مدل دیگه ، اینطور نیست؟؟
y480 تو اینترنت دیدم با هارد 1 ترا قیمتش حدود 2300 بود که شما هم فرمودید ... با هارد 750 هم تو سایت لنوو هست ، قیمتشو میدونید شما ؟
بازم ممنون
Highbury
26-08-2012, 23:14
ممنون از پاسخ جامع شما ...
آره ایسوس وزنش 2.4 هستش
وزن z480 چقدره ؟ سبکتر از مدل ایسوس هست ؟ مگه گارانتی هر دو سازگار نیست ؟؟
امروز بازم گشتم فقط یه جا k43sm پیدا کردم قیمت 1700 و خورده ای ولی i7 , 8 gig , geforce630 , 750 hard... یارو تازه آورده بود ... جعبش هم قهوه ای بود ( ولی گفت مشکیه ! منم اصرار کردم که مشکی میخوام ) با یه هولوگرام قرمز رنگ (مهر و موم) دو سال سازگار
خودش نمایندگی یه برند دیگست ولی ایسوس هم میاره ، گفتم اگه خدایی نکرده مشکلی پیدا کرد چی؟ گفت خودت بفرست تهران !! یا اگه میخوای من بفرستم حدود 16 تومن رفت و برگشت درمیاد...
نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نه !!
الان دو جا شد ، یکی که بالا گفتم 1600 با اون مشخصات یکی هم این i7 که اختلاف قیمتشون نهایت 150 تومنه...
آخه 200 گرم هم 200 گرمه ! البته نمیخوام تو انتخابم زیاد تاثیر داشته باشه ! من چون با مطالعه از رو PDF زیاد سرو کار دارم ، فکر کنم کیفیت تصویر مدل ایسوس بهتر باشه از دو مدل دیگه ، اینطور نیست؟؟
y480 تو اینترنت دیدم با هارد 1 ترا قیمتش حدود 2300 بود که شما هم فرمودید ... با هارد 750 هم تو سایت لنوو هست ، قیمتشو میدونید شما ؟
بازم ممنون
دوباره سلام
سایت لنوو رو بیخیال، بایدسایت سازگار رو نگاه کنی.البته اینکه رم 4 یا 6 یا 8 باشه مهم نیست چون رم قطعه ای قابل ارتقاست
بنظرم مدل ایسوز اگه 2.44 گرم هست بیخیالش شو. هدف از لبتاب کوچکتر فقط کاهش وزن هست چون شما کیبورد و صفحه بزرگ رو از دست میدین. مخصوصا کیبورد که اهمیت داره
متاسفانه نمیدونم سقف بودجه شما چقدر هستش.
پیشنهاد من این دو مدل هست که تو سایت سازگار میتونید مشاهده کنید
lenovo z580
acer v3
هر دو با کانفیگ ci5
اولی حدود 1600 و دومی حدود 1450 باید باشه. با 2 سال گارانتی سازگار ارقام+کیف+موس+ آنتی ویروس. مدلهای ایسوز که سازگار میاره هدایا نداره!
از لحاظ جابه جایی هم مشکلی نخواهید داشت، مخصوصا اگه از کیف سبک یا کوله استفاده کنید. وزنشون هم فکر کنم 2600 باشه که خوبه
اوه راستی...
مدل لنوو E530 رو هم مدنظر داشته باش.
با کانفیگ ci5-4-750-vga 630 باید حدود 1500 تا 1600 باشه
لبتاب ساده اما بسیار باکیفیته و با اینکه 15 اینچه اما هم وزن لبتابهای 14 اینچ ایسوز هست 2.44 گرم!
من نمیدونم کاربرد شما از لبتاب چیه. ازلحاظ عملکردی هیچ تفاوتی با اون دوتایی که گفتم نداره و قابلیتهای یکسان داره.
سری زد سری خانگی هست و اسپیکرهای بهتری داره در صورتی که سری e سری خاص هستش و اسپیکرش معمولیه.
Phoenix84
26-08-2012, 23:50
جناب Highbury اینE530 با cpu ایوی بریج هست؟سایت سازگار سندی بریجه.قیمت مناسب و کانفیگ و کیفیت خوبی داره.Think pad هم که هست!!:33:
Highbury
27-08-2012, 00:04
فکر نکنم. خودش رو پسند کنید تفاوت زیادی بینشون نیست. پردازنده لبتاب خودم برای 4 نسل قبله :دی
بهتره اینارو از نزدیک ببینی
فقط حواست باشه با گرافیک 630 باشه نه 610
راستش از ظاهر e530 خوشم نمیاد ... سقف بودجه ام دو میلیونه ... باید دوباره فکرامو بریزم رو هم !! به شک افتادم ... Z580 هم خوبه ... تنها مشکلش کیفیت تصویر پایین نسبت به مدل های مشابه هست... این وزنش که گفتید برا چه کانفیگی هست??
Highbury
27-08-2012, 00:41
زد 580 با هرکانفیگی همین وزن رو داره. مدلهای مشابه مثلا کدوم؟ اگه V3 باشه که مثل همه . اگه ایسوزهای سری K باشه که بازم مثل همه حتی Z کمی شاید بهتر باشه.
تمام لبتابهای این رده قیمت، کیفیت مانیتورشون مثل هم هست و تفاوتی در اونا نمی بینی مگر اینکه کنار هم بذاری و مقایسه کنی!
e530 آیوی بریج رو که حدود 1500-1600 قیمت داره گارانتی الماس هست(مشکی),برا سازگار پشت قرمز هست و حدود 300 تومان گرونتره!فقط به خاطر رم اضافه و ویندوز!
سری تینک پد هدایا نداره!
به قول Highbury ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی خاصه,هرکسی خوشش نمیاد!
زد 480 اصلآ پیدا نیست ! نایاب شده انگار...
زد 580 رنگ سفیدش زیاده ... بچه ها می گفتن این رنگ بدنه پلاستیکیه ولی مشکیش فلزیه و از نظر انتقال حرارت بهتره ... درسته ؟؟! بعد سفید زود به زود کثیف نمیشه ؟؟!! یا مثلآ رنگش بعد یه مدت عوض نمیشه بنظر شما ؟؟
قیمت سفیدش با کانفیگ i5 - 500 - 6gb - gt630 +WIN مینیمم یک و ششصد پیدا کردم ... همین رنگ با کانفیگ i7 - 4gb - 500 یک و هفتصده ... موندم توش به خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Highbury
27-08-2012, 11:11
اتفاقا سفیدش از همه قشنگتره.
اگه 100 تومان تفاوتشون هست صد درصد همون i7 رو بگیر. اگه کمی تعلل کنی فردا میشه 2 تومان
اتفاقا سفیدش از همه قشنگتره.
اگه 100 تومان تفاوتشون هست صد درصد همون i7 رو بگیر. اگه کمی تعلل کنی فردا میشه 2 تومان
ممنون ... البته تفاوتشون دقیقآ 150 تومنه من بالا اشتباه گفتم (که البته زیاد فرق نمیکنه).. ولی i7 رمش 4 هستش .. i5 رمش 6 .... اگه 4 بگیرم رم 4 گیگ با باس 1600 تو بازار هست ؟ (اگه بعدآ بخوام ارتقا بدم )
قشنگ که هست ولی موضوع اینه که اگه زود به زود کثیف بشه اذیت میکنه بعدا ... یا اینکه رنگ سفیدش بعد یه مدت بره یا سیاه شه !! چون قسمت اطراف تاچ پد خیلی حساس تره ...
Highbury
27-08-2012, 12:49
قشنگ که هست ولی موضوع اینه که اگه زود به زود کثیف بشه اذیت میکنه بعدا ... یا اینکه رنگ سفیدش بعد یه مدت بره یا سیاه شه !! چون قسمت اطراف تاچ پد خیلی حساس تره ...
تمیزکردن لبتاب مثل شستن ماشین سخت که نیست. یه دستماله. بماند که مزیت سفید اینه که گرد وخاک رو نشون نمیده
رنگش هم نمیره. من که سیاه دارم رنگش رفته
رم قابل ارتقا هست. تو بازار هم موجوده، اگر هم کم بود یا پولت نرسید بذار یه مدت بگذره. همون 4 هم زیادیه، شک نکن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.